PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [ricsi99:] Hogyan üzleteljünk a Ph-n...
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Synology DiskStation DS920+ NAS
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
hombre[EU]
addikt
Ja ja ja
Life, Uh, Finds A Way

@rglaaf
veterán
Az előző nickedet tartalmazza az uj igy nem fogja engedi
PSN ID:BiZzare_0

.LnB
titán
Ha jól emlékszem, bár meg nem esküdnék rá, amikor én változtattam meg, akkor volt olyan, hogy random nem engedte. Próbálgattam párat, mert nem akartam xXxSexyrexy_LnBxXx lenni. És ami végül lett, azt egyszer elfogadta. Aztán próbálgattam párat, majd mikor végül elődöntöttem, hogy akkor az lesz, akkor meg nem akarta. De egy böngésző restart elég volt. Utána ment megint. Csak alátámasztva, hogy van amikor szarakszik a rendszer.
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens

saelin
veterán
Elérhető Overwatch-ban az experimental mód. Itt 3 dps, 1 tank, 2 supp van. Picit borul a meta, de a que time-ok dps oldalon így kb 2 percre redukálódtak.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Bazsi1987
őstag
Tegnap meg ma is nyomtam, szerintem kevés az egy tank, meg a 2 support nem tud rohangálni 3 dps után, szóval kíváncsian várom mi lesz ebből..
[ Szerkesztve ]

Nayrobi
őstag

oriic
HÁZIGAZDA
Na megerősítve akkor.
Live-Die-Respawn

eisento
addikt
Hat bocsi csak nem volt kamu :D
Realme GT Master Edition | PSN ID: HUN_Ejzi

saelin
veterán
Úúú, bakker! Csak nem egy Kaiju vadászós valami lesz mint a Pacific Rim?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

saelin
veterán
Az a Sonic játék nem néz ki valami jónak. A Colossus viszont állat.
A colossusnak en is orulok, fent volt a kivansaglistamon

hombre[EU]
addikt
Finally jó kezekbe került a téma
Life, Uh, Finds A Way

Zsolty20
senior tag
Elképzelhető, hogy inkább egy Ultraman szerű játék lesz.
GamerPC, Xbox Series S(GT:PeZso92), PS5 DE(PSN:Zsolty92)

hombre[EU]
addikt
A lényeg ugyanaz, két rohadt nagy entitás harcol a városban,óceánban...
Life, Uh, Finds A Way

Bogyi007
veterán
Hát a Last Guardianos tippel azért nem voltam olyan nagyon messze, a fejlesztőcsapatot azért eltaláltam.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - Philips PUS6704/6504 szériás (VA panel) tévékhez beállítási segítségek Tv adásokhoz és Filmekhez: https://logout.hu/tema/philips_lcd_led_tv-k/hsz_22103-22103.html

.LnB
titán
Pont ez a pletyka lett igaz...
Homo Ludens

Zsolty20
senior tag
De nagyon dulván....
Várós lesz ám, az egyszer tuti
GamerPC, Xbox Series S(GT:PeZso92), PS5 DE(PSN:Zsolty92)

Lackooo84
veterán
Fos mind2.
The Truth is out there... PSN ID: Lacek84

oriic
HÁZIGAZDA
Insurgency Sandstorm - Augusztus 25. Közel 2 évvel a PC-s premier után.
Live-Die-Respawn

.LnB
titán
Nem értem teljesen a Platinum Gamest. Nagy elánnal bejelentették, hogy idén akkora bejelentésekkel készülnek, hogy az agyunkat eldobjuk. Oké, hogy még sok van az évből, de eddig sikerült egy crowdfunding-os kis projectet belengetniük, meg ezt. Amin jelenleg 15 fejlesztő dolgozik. Az meg is látszik ezen a teaser-en, mert baromi gagyi. Még ha a téma jó is, és a rendező személye is biztató. De mikorra lesz ebből játék? Egy Nier bejelentés elférne nagyon már.
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens

hombre[EU]
addikt
Most készül a Bayonetta3 és a BabylonsFall
Life, Uh, Finds A Way

sp8787
addikt
Sztem mar nem veszik annyira komolyan ezt a tragarsag dolgot mint regebben csak a kimondottan egyertelmu esetekben.
Ezt onnan tudom ,hogy oriasi sz*met voltam es volt akit feljelentettem a nickje miatt es nem trotent semmi.

Bogyi007
veterán
Sokra megyünk a Bayonetta 3-al ha továbbra is Switch ex.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - Philips PUS6704/6504 szériás (VA panel) tévékhez beállítási segítségek Tv adásokhoz és Filmekhez: https://logout.hu/tema/philips_lcd_led_tv-k/hsz_22103-22103.html

.LnB
titán
Azok nem idei bejelentések.
Homo Ludens

hombre[EU]
addikt
Arról volt szó,hogy 4 új bejelentés lesz? Nem ismerem a storyt, azt hittem annyit jelent,hogy 4 projekt van készülōben náluk
Life, Uh, Finds A Way

saelin
veterán
Star Wars battlefront 2-ben elvileg vannak új reinforcement, de capital supremacy alatt nem találkoztam még velük. Mégis melyik módba kerültek be?

RangerFox
Topikgazda
Az ewok meg az a birodalmi elit osztagos nem játszható a republic érában.

saelin
veterán
Akkor ez lehet a baj. Reflexből az any-re szoktam nyomni és eddig csak a régi éra mappjai voltak. Meglesem az újban.

F-ECT$
titán
Még 1 klasszikus, amit nem kell külön megvennem
A Sonic meg olyan meh.
Dive ever, work never.

Carlos Padre
veterán
Van, csak nem így hívják.
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

Carlos Padre
veterán
Pedig de
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

BoneDragon
veterán
Mar megint egy f*s sonic jatek? Edes istenem...

F-ECT$
titán
Inkább 1 jó és 1 fos, mint 2 középszar.
Dive ever, work never.

pulffy
őstag
Jó volt a maga idejében (15 évvel ezelőtt), ps2-őn meg volt, szép is volt jó is volt, de most komolyan megint csak ennyire tellet?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.

Deck
félisten
Ki hitte volna, hogy lesz olyan akinek nem tetszenek a ps+ játékok. Pedig ilyen nem szokott lenni..
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

Wesder
félisten
Mindig megy valamiért a nyígàs.
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

belan
addikt
Pontosan
Playstation 5 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

james001
veterán
Shadow of the Colossus az egyik legjobb játék a világon,szerintem. Én nagyon örülök neki
Ez a Sonic meg azért jobb mint a Sonic Boom volt pl.
"The stars have died and the heavens go up in flames"

.LnB
titán
R6 off:
Jubileum: 200. meccs. 100 win / 100 L
[kép]
Most hozom be a kezdeti bukott meccseket.
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens

erahurka
nagyúr
Emlékszem mikor jött a srác, hogy minden PS Plus játék szar mert szerinte csak az FPS-ek számítanak jónak
https://www.instagram.com/mozinaplo/

.LnB
titán
Pont most kellett nekem is ezt beírnom.
Homo Ludens

Wesder
félisten
Kicentizted. Komoly egyébként. Ha làtnék is valamit, akkor biztos én is jàtszanék ilyenekkel.
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

saelin
veterán
Tegnap csak beletekergettem és azt láttam, hogy egy bazi nagy robot harcol egy Kaiju-val. Ma újra megnéztem és most láttam, hogy egy ember "átváltozik" azzá a robottá. Ez tényleg inkább Ultraman szerű lesz. Annyi a hasonlóság, hogy meg sem lepne ha tényleg az is lenne.

syler123
addikt
De jó hogy nem vettem meg a Shadow of the colossus-t :D Pedig közel jártam hozzá. Oké, akkor mostanában nem kell játékot vennem, utol kell érnem magam.

.LnB
titán
Nekem annyi a hátrányom, hogy kicsit színtévesztő vagyok. Tegnap volt is egy szitu, hogy nem láttam az ellent a fenyőfa tövébe gugolva. Mire megláttam már lőtt, lőttem én is de késő volt.
De tényleg ki volt centizve, mert tegnap az utolsó győzelem, a 100. Az hosszabbításban lett meg, és a mindent eldöntő körben támadóban 2v3-ban maradtunk a társammal, de megoldottuk.
Az utolsó 10 meccsemből 9 győzelem, 1 vereség jött össze. Abszolút örülök ennek. És egyre jobban "beleszeretek" ebbe a játékba.
Homo Ludens

.LnB
titán
Korábban írtam a Shadow of the Colossus-ról miután végigjátszottam, esetleg ha érdekel valakit itt olvashatja: [link]
Homo Ludens

.LnB
titán
Mától, március 2-ig ingyen kipróbálható a The Division 2: [link]
Homo Ludens

Deck
félisten
Nincs benne Colorblind beállítás? MW-be van. Vagy ez nem erre a problémára van?
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

.LnB
titán
Az sose segít rajtam. Ráadásul az csak a HUD-ot módosítja. A skineket nem. És ha a zöld/barna árnyalatokat keverem akkor mindegy is. Sok játékban van, de nekem egyik se jó. Nem az indikátorok színe a baj a HUD-on. De annyira nem vészes a dolog, nem szoktam ezen kattogni. Siege-ben meg nem is emlékszem más ilyen szitura. Egy Battlefield játék már más azért, az annyira színes...
Homo Ludens
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Gigabyte Superb 720 GE-P610A-C2 80 plus minősítésű ATX tápegység
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok