PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [ricsi99:] Hogyan üzleteljünk a Ph-n...
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Synology DiskStation DS920+ NAS
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
Adam_Shepard
addikt
Kár hogy a Scalebound Xbox + PC exkluzív lesz :S
Bearer... Seek.. Seek..Lest..

N@idia
őstag
Jon az uj Xbox One S ( project scorpions ) ?
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.

vg
addikt
Gondolom jövő karácsonyra lesz új ps gép is. Csodálatos lesz 3-4 évente cserélgetni.

tepenzed
őstag
ha a sony konferencia is ekkora kalap szar lesz, akkor temethetjük az E3-at. Mi volt ez a játékfelhozatal de most komolyan? Nem az xboxot szidom, de ez már inkább PC gaming show volt, de az is borzalmas felhozattal, a vége sem mentette meg a helyzetet, mert jövő nyáron ismét sehol nem lesz az a hardver már.
Sony,kérlek te szedd össze magad!

dinostaRR
tag
Két külön dolog nem? Slim és skorpió? Vagy ez a fehér az?
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]

boost
addikt
kolléga keveri a dolgokat. Ez az S csak a slim volt, 299USD-ért. Skorpió jövő ilyenkor várható.
[ Szerkesztve ]
https://ski.ihoc.net/

Def26
félisten
Hogy fogod Te ezt szeretni.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

Petya2900XT
aktív tag
Azon agyalok,hogy mindenhol arról megy a susmus,hogy idén jön a Neo,akkor nem lesz olyan hatalmas dolog,ha több,mint fél évet kap a Scorpio.
//6800K+1070–XboxOneX—PS4–Switch\\—GamingEmpire

dinostaRR
tag
Ha idén jön neo akkor ismét lépés előnybe lesz a sony. Már a ps5 fogják hegeszteni 2017ben.
[ Szerkesztve ]
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]

tepenzed
őstag
azért gyanus,hogy ők sem adják ki idén, mert még E3-on sem akarják megmutatni, na már most így nehéz lesz gyorsan elcsábítani a népet

ldave
nagyúr
A 2017 Holiday inkább jövő november, mint nyár.
A Slime draws near! Command?

james001
veterán
Én,most hogy Mikroék ellőtték a hiper mega szuper konzolt,azt várom Sony-tól hogy balról meg jobbról dobálják majd az újnál újabb és jobbnál jobb játékokat a konferencián. Mert ugye ők úgyis mondták hogy nem lesz Neo az E3-on,szóval akkor csak a játékokra fókuszáljanak. Bár gondolom az 50%-a úgyis a VR-ról fog szólni...
"The stars have died and the heavens go up in flames"

Prof01
veterán
Én is ezt várom, mert szép és jó, hogy 6 Tflop-ot tud majd jövőre az Xbox, de azok a játékok PC-n is elérhetőek lesznek és gyanítom, hogy a Scorpio-t se fogják veszteségesen árulni, minimum 500$-ra saccolom az árát neki.
A Neo és VR se érdekel, csak exkluzív játékokból jöhetne több, mert az eddigi felhozatal nem volt túl erős!
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

vonSux
senior tag
BF1 multi, nagyon jól néz ki a zeppelin, ill. a kiugráló emberek

EczkE
addikt
Az a noi kommentator hang vagy hogy mondjam, barmira nem illik bele ebbe az egeszbe...
Asszem mindenféleképpen!

vonSux
senior tag
Ja, fura mert nekem is megütötte a fülemet. Lehet, hogy csak megszokás kérdése, de nem bánnám ha választható lenne a narrátor hangja.

bbdzyx
senior tag
elviekben csak placeholder a női narrátor.
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One

sutyesz96
őstag
Ez a Steep tetszik.
No matter what, you keep finding something to fight for.

eisento
addikt

oriic
HÁZIGAZDA
Összesítsük:
-God of War
-Horizon Zero Dawn
-Detroit
-Death Strandig
Számomra ezek voltak amir érdekelnek majd PS4-re. (ebből egy újdonság van, a többi létezéséről tudtunk már) VR engem nem izgat, a többiről meg mind lehetett tudni. Sony sem lepett meg semmivel idén, sajnos csalódás összességében ez E3 nekem.
Jól láttam, hogy nem volt FF7: Remaster?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
Majd ma: MEGA Nintendo meglepi: Zelda!!!!! Ne lepődj meg, ha nem mondják meg, mikor jelenik meg...
Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

Sirandrish
legenda
Nagyon kemény a felhozatal
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

oriic
HÁZIGAZDA
Én kicsit azért csalódtam Sony-ban, Kojima játékán kívül igazán nagyot nem dobbantott számomra. Többit vagy láttuk már korábban,vagy tudtuk hogy jön. (RE7 pl.)
(#86021) koncsik
Nintendo is elmehet a susnyásba, hogy csak Zeldát mutatnak. Ok érdekel nagyon, de akkor is.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn

Sirandrish
legenda
Az oké hogy tudtad hogy lesz de Horizont, Detroit, GoW, RE7...fincsi. Még még Kojima játéka is...Last Guardian nem volt?
A Zelda még elég is N részről
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

KaitouP
veterán
Mond hogy Kojima játéka egy ütős horror lesz.
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

oriic
HÁZIGAZDA
Last Guardian: Megmondom őszintén amilyen nagyon vártam a PS3 érában, annyira nem érdekel most. Főleg mert nem szép, egyáltalán.
Én egy megaton bejelentésre számítottam Sony-tól. És ezt nem kaptam meg. Hozták a formájukat, az általad említettek is biztos jók lesznek, valszeg meg is veszem őket, de ennyi...
De mielőtt leszólna valaki, MS oldaláról is ugyanezt érzem. Semmi megaton bejelentés játékok terén. Csalódás az E3 nekem.
#86025) GhostPetya
Kb semmit nem tudni róla, de ha tippelnem kellene, pszichológiai horror lesz majd.
Live-Die-Respawn

Sirandrish
legenda
Az MS teljesen elasta ágat ezzel a nulla X exkluzív tartalommal. Pedig esküszöm megfordult a fejemben hogy egy box s-t majd beszerzés, mert jó áron lesz. De úgy dugják fel.

KaitouP
veterán
Na, az jól hangzik, továbbvihetné a P.T. -hez köthető ötleteit.

Csabee86
senior tag
Azért ezt a felhozatalt csalódásnak nevezni merész. Oké, hogy pletykáltak a God of War létezéséről, na de egyből egy ilyen gameplay-el indítani? Vagy ott a Days Gone. Erről nem is hallottam még. Ráadásul ebből is egyből gameplay. (szerintem a Sonynak ez a válasza a State of Decayre). Horizon Zero Dawn-ből végre új gameplayt láthattunk. A Resident Evil 7 is csak pletyka. Nem számítottam, hogy pont a Sony standján leplezik le. Ráadásul tölthető a demó. Amit egyedül hiányoltam az a hőn áhított Red Dead Redemption leleplezése volt. Nagyon vártam. Szinte minden bemutatott játék érdekel valamilyen formában. Le a kalappal a Sony előtt. This is for the players. Tényleg.

Def26
félisten
Ami lesz az meg jön pc -re is.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

Sirandrish
legenda
Erről beszéltem én is. Az nem kicsit meglepett

oriic
HÁZIGAZDA
"Azért ezt a felhozatalt csalódásnak nevezni merész."
Számomra az. Az meg hogy valaki hogy örül akármelyik gyártó bemutatott anyagainak az engem miért is kell, hogy érdekeljen?
De amúgy FF7: Remaster hiánya senkit nem zavart?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn

Tavares
tag
köszi!

Gijon
senior tag
Azért nincs meglepetés, mert szinte minden ki van szivárogtatva.., persze, hogy nem üt semmi. Már jó ideje szóród a híreket, pletykákat.., nincs újdonság, mert minden kikerül idő előtt. Kb. olyan mintha már most elkezdeném mutatni a részleteket a karácsonyi ajándékodról... minden hónapban megmutatnék egy kis részletet. Decemberben meg jön a meglepetés, hogy nincs meglepetés.

KaitouP
veterán
Én még ugyan csak az itteni infókat olvasgatva értesülök, egyedül a CoD -ot láttam, de számomra is fura hogy nem mutattak semmit belőle - lehet most az SE gőzerővel az XV -őt nyomja, és ezért...
+ Egy igényes, az eredetihez közel álló Silent Hill -t is villanthattak volna, titkon reméltem.. de hát Konami...
[ Szerkesztve ]

oriic
HÁZIGAZDA
Vagy Gamescomon esetleg TGS-en mutatják majd be.
Live-Die-Respawn

Adam_Shepard
addikt
Namármost... az a GOW4 trailer... tejóég
Bearer... Seek.. Seek..Lest..

KaitouP
veterán
Úgy legyen, aztán kíváncsi leszek hogy az első "epizód" mikor jön.

Louis
tag
Az azért erős, hogy házigazdaként a ps4 topikban hinted, hogy mennyivel jobban tetszett neked az ms e3 bemutató.
''Nézd ott egy csikorgó nyom...''
Attól még lehet véleménye nem?

oriic
HÁZIGAZDA
1. Véleményem lehet, azt senki nem tilthatja meg.
2. "De mielőtt leszólna valaki, MS oldaláról is ugyanezt érzem. Semmi megaton bejelentés játékok terén. Csalódás az E3 nekem."
Szóval mi is a gond?
Akik itt ismernek azok tudhatják, hogy egy-egy viccelődésen kívül soha nem szidtam egyetlen PS játékot sem, és nem is volt olyan sem hogy az MS-t éltettem volna fellengzősen....
Más:
Felesleges egyeseknek privátban zaklatnia, hogy MS bérenc vagyok, mindkét gép van itthon, mindegyikkel játszom. Az ilyen emberek PM-jét továbbra is tiltom.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn

Jessus81
tag
God of war E3 azéert ott van
PSN: Thorpapa

N@idia
őstag
Kinek mi a véleménye az új COD-ról amit mutattak a Sony bemutatóján ?? Én egyenesen sírtam a nevetéstől ezért van pofájuk pénzt elkérni
Trailer
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.

oriic
HÁZIGAZDA
Mint írtam, az jól is néz ki nagyon. Mondjuk az északi mitológia nem a szívem csücske, római és görög mitológiát jobban csípem. De ugye ott már Kratos rendet tett.
Live-Die-Respawn

Jessus81
tag
nekem meg pont a vikinges feeling a zsánerem, úgyhogy ennek örülök most bár ha egy csepeli gyártelepen játszódna akkor is érdekelne
PSN: Thorpapa

Csabee86
senior tag
Ezért jó dolog ez. Nem ugyan az az ízlésünk. Nekem ez tetszik, nekem meg az. Nincs is ezzel probléma.
Egyébként a FF7 Remastert én is nagyon vártam már. A XV után a következő FF játék amivel játszani fogok. Biztos úgy voltak vele, hogy most XV a TGS-en meg már mutogathatják a FF7 Remastert.
[ Szerkesztve ]

oriic
HÁZIGAZDA
"Ezért jó dolog ez. Nem ugyan az az ízlésünk. Nekem ez tetszik, neked az."
Pontosan. Egészen addig nincs gond ezzel, amíg bárki el nem kezdi anyázni emiatt a másikat. De szerencsére erről szó sincs.
Live-Die-Respawn

KaitouP
veterán
Nekem tetszik, hangulatos, jól néz ki, ahogy a MW remaster trailer -je is.

Csabee86
senior tag
Ez csak hobbi számomra. Ilyenen összeveszni, anyázni mással nekem gyerekes.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Gigabyte Superb 720 GE-P610A-C2 80 plus minősítésű ATX tápegység
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok