Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#281798) Kendek


Kendek
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Nyereményjáték!

Újabb játékkulcs került felajánlásra opr jóvoltából, és ez alkalommal is játszani lehet érte! :C

MLB The Show 24 Digital Deluxe Edition (PS4, PS5)

A játék egy külön topikban zajlik, ott lehet leadni a feltett kérdésekre a helyes válaszokat. A szabályok és a kérdések az összefoglalóban olvashatóak.

Jó játékot és sok szerencsét mindenkinek! :)
A felajánlást pedig köszönjük opr kollégának! :R

<-ƘƘ->

Hozzászólások

(#106001) eisento válasza ProEvoFan (#105997) üzenetére


eisento
addikt

Volt komolyabb tartalom pl kaptunk juniusba nba2k16ot. Persze nem mindenki orul neki mert nem szereti a sport jatekokat. De nem lehet mindenki kedvere tenni.
Ha ingyenes multi rosszabb esetben ingyen jatek akkor ott a pc...

Nem hiszem hogy 1500 foldhozvagja az embereket havonta foleg 16-18000ftos jatekarak utan...

Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi

(#106002) marilllyo válasza ProEvoFan (#105997) üzenetére


marilllyo
veterán

Minden hónapban ez megy akármikor felfedik a PS+ címeket.
Jó esetben 12k-ból megvan az éves PS+. Ezért értelemszerűen minden hónapban 8-10.000 értékű játékot kéne adniuk? Tényleg nem értem mi lenne az a cím aminek a társaság örülne? A vicc az, hogy tudom, ha az új COD-ot kapnánk akkor mindenki "hú de menő..hú de király" holott az a játék egy nevetséges vicc. Ez a baj,hogy a "közösség" nem jó játékot akar, hanem csilli-villi drága játékot. Valljuk be nagyon kevés AAA cím van ami tényleg jó is.... hát így én sem adnám őket ingyen.

Little Big Planet 3.... nem tökéletes de ha úgy vesszük kategóriájában / ár / érték / tartalom stb... talán egyedül a Rayman Legends ami jobb választás nála.

[ Szerkesztve ]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#106003) Zanik válasza marilllyo (#106002) üzenetére


Zanik
addikt

Nekem max. annyi a bajom, hogy előtte akciózzák őket a store-ban. Behúzod, mert úgy érzed jó áron van, erre következő hónapban PS Plus cím. Most már semmilyen 2-3.000FT-os leárazásra sem merek lecsapni, mert félő, hogy jön Plus-ba utána.

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#106004) Xaels


Xaels
félisten

Az a baj, hogy sokan nem látnak túl a szétmarketingelt játékokon. Lehet egy játék jó, ha nincs mögötte reklámgépezet. Magam részéről azt vettem észre ilyen-olyan csoportokban, hogy van 4-5 cím ami állandóan forog és ha véletlen valaki mást benyög akkor néznek rá bambán. Itt is ez van a PS+ címekkel. Én eddig mindig találtam legalább 1 játékot amivel el voltam pár órácskát ami még mindig jobb ár/érték arány mint egy mozijegy.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#106005) Djuree válasza Zanik (#106003) üzenetére


Djuree
félisten

és akkor mi van? azért nem játszol egy 2-3k árú játékkal, lehet hónapokig, amivel amúgy már szeretnél, mert LEHET, lehet lesz plusban, de lehet nem?? :W ne legyünk már hülyék már elnézést.... 2-3k-n ne akarjunk már filléreskedni mikor 18-20k egy új játék...nem hiszem h az a 2-3k földhöz vágna...

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#106006) szpal17


szpal17
őstag

Sziasztok!

Vettem egy PS4 Slimet. Egyelőre még csak ismerkedem vele. Amennyiben most veszek PS+-t, akkor már a februári játékokat megkapom hozzá? Igazából a Little Big planet 3 érdekelne. Vagy ha február közepén veszem a PS+-t, akkor is megkapom?
Illetve hol érdemes a PS+-t megvenni? Store-ban 15...ennél van olcsóbban?

Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#106007) KaitouP válasza szpal17 (#106006) üzenetére


KaitouP
veterán

Megkapod. :K

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#106008) KaitouP válasza bandi0000 (#105995) üzenetére


KaitouP
veterán

Így van. Amióta van PS+ -om, volt olyan hónap aminek a játékai egyáltalán nem tetszettek, de sebaj, van egyéb játékom, játszok azzal. Aztán jött olyan hónap, amikor meg olyan játékokat adtak (mondjuk Journey, Dirt 3) hogy őrültem mint majom a farkának.

Én azt mondom, hogy ha már fizetni kell ezt a PS+ -t ha multizni akar az ember, akkor baromi jó dolog hogy kapunk ingyen játékokat. Ajándék lónak meg ne nézze a fogát az ember. :)

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#106009) gabesszg válasza KaitouP (#106008) üzenetére


gabesszg
aktív tag

En nem akarok kotekedni de xbox nal sokkal nagyobb nevu (igaz regiek) jatekok szoktak lenni es ott is ugyanez a felallas.

(#106010) bordi10


bordi10
senior tag

3 invite-om van Wildlandsre nekem is...Ubi nick: bordika10

Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 | PSN Id: bordi10

(#106011) Tatyla válasza vg (#105986) üzenetére


Tatyla
őstag

Inkább az a baj hogy 2017-ben egy ilyen platformra még mindig gyártanak ilyen 8 bites szarokat és az a gáz hogy van is rá igény látva itt a te példádat is

PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

(#106012) vg válasza gabesszg (#106009) üzenetére


vg
addikt

Szerintem nem a konzol cég adja a játékot kedve szerint, hanem a játék kiadója/készítője vagy engedi, vagy nem. Ha a store-i eladása nagyobb mint az a pénz mint amit kaphat azért a konzol gyártótól, hogy 1 hónapig ne legyen semmi bevétele a játékból, akkor nem fogja engedni, hogy benne legyen a havi ingyenesben. Ha tobb a plus-ből kapható pénz, akkor meg engedi. Xbox-nál meg csak fél hónapig ingyenes egy-egy cím(ha jól tudom), aztán cserélődik, lehet ott épp ezért vannak "nagyobb" címek. Legalábbis paraszti ésszel gondokozva valami ilyesmi lehet. :DDD

(#106013) erahurka válasza gabesszg (#106009) üzenetére


erahurka
félisten

A bukott platformokon mindig jobbak a vásárló csalogató ajánlatok. Az ingyen játékos dolgot a Sony indította még a PS3-as korszakban, amikor az Xbox 360-ra volt rákattanva mindenki.

Amúgy nem rosszak ezek a Pluszos játékok szerintem, eleinte én is húztam a szám, hogy miért nem fért bele valami régebbi nagyobb cím, de így is mindig van, ami érdekel és tetszik.

(#106011) Tatyla: Nincs baj a 8 bites szarokkal, amíg jók. Engem inkább az zavar, amikor indie címen kiadnak valami vállalhatatlan foshalmazt.

[ Szerkesztve ]

(#106014) Xaels válasza Tatyla (#106011) üzenetére


Xaels
félisten

Az a baj, hogy a XXI. században még felszínesebbek az emberek mint bármikor korábban.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#106015) Zanik válasza Djuree (#106005) üzenetére


Zanik
addikt

Figyi, ha egyszer-kétszer előfordul, még oké. De mikor sorozatosan abba futsz bele, hogy megvásárolsz egy játékot leárazva, ki is játszod, majd egy vagy két hónap múlva megkapod PS Plus-ban az éves előfizetésed miatt, akkor azért elgondolkozol azon, érdemes-e olyan leárazott játékokat megvenni, amik esélyesek később PS Plus-ra?!

Lassan ott vagyok, hogy 1 év alatt kb. 20k-t elköltöttem olyan engem érdeklő (főleg indie) játékokra, amiket később megkaptam Plus-ban. Nyilván így ezt a 20k-t költhettem volna másra, mondjuk egy teljes árú játékra.

Volt a játékok között olyan, amiért egyáltalán nem sajnáltam később a pénzt (pl. Day of the Tentacle). De pl. az Everybody's Gone to the Rapture-ért igen. Megvettem nyáron mikor le volt árazva. Miért? Mert érdekelt. Végig is játszottam, de számomra kicsit csalódás volt. Így mikor két hónapra rá bekerült PS Plus-ba, szerintem joggal érezhettem úgy, hogy nem érte meg a ráköltött pénzt!

Lehet hogy csak peches voltam, de mivel éves PS Plus-om úgyis van, tanulva az elmúlt évből ezentúl nem csábulok el olyan könnyen leárazásokkor. A múltból tanuló embert meg nem illik lehülyézni...

[ Szerkesztve ]

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#106016) Xaels


Xaels
félisten

Nioh kritikák a Metan.[link]

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#106017) waccamár válasza KaitouP (#106008) üzenetére


waccamár
senior tag

Értem én, hogy TE a multi miatt veszel Plus-t. De maga a Plus TARTALMA az "ingyen" játék IS. Nem úgy hirdetik a Plus-t, hogy ez kell a multihoz, és mellesleg ezen kívül csak úgy jófejségből havonta játékot is kapsz, hanem a KETTŐ EGYÜTT van a Plus szolgáltatással, az "ingyen" játékot is tartalmazza az ára. Szóval az "ingyen" játék nem ajándék a multi mellé, hanem kifizetted a Plus-al, így joggal lehet egy bizonyos elvárása az embereknek.
Abba feleslegesnek érzem most belemenni, hogy milyen játékot adnak a Plus-hoz hónapról hónapra, itt inkább arra reagálnék, hogy a havi játék nem extra ingyen dolog a multi funkció mellé, hanem a Plus szolgáltatás tartalma, benne van az árában.

(#106018) Rathrol


Rathrol
aktív tag

Uncharted 4 külön álló történetet dolgoz fel, vagy előző részek történetét folytassa?

(#106019) hitchins


hitchins
őstag

Wildlands betara regisztraltam de meg nem kaptam semmit. Ezt akkor buktam vagy megerkezhet meg?
Ha nem es esetleg valakinek meg van felesleges azt megkoszonnem.

(#106020) Xaels válasza Rathrol (#106018) üzenetére


Xaels
félisten

Különálló.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#106021) Djuree válasza Zanik (#106015) üzenetére


Djuree
félisten

nem hülyéztelek én le, nem ilyen formában értettem. :B
én is jártam már így, de üsse kavics, ezen kár idegeskedni. ;)
én csak azért nem hagyok ki egy akciót h hátha esetleg benne lesz a plusban. de mi van ha nem? az se jobb? akkor meg vehetem meg drágábban...
knackra (vagy killzone-ra) már évek óta várunk plusba, még mindig nem volt benne...bár volt rá akció. az akció előtt adtam el szerencsére. :))

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#106022) JanR


JanR
addikt

2 honapja van meg a PS-em, de meg mindig csak a The Last of Us-al jatszom. A DriveClub es az Uncharted4 meg mindig bontatlan.

Van a TLoU-hoz hasonlo jatek? Vagy varnom kell a Part II-ig? Annyi jatekot neztem mar, de egyik sem kot le annyira mint a fent emlitett. Harmadszorra allok neki, nem tudom megunni, pedig anno PS3-on is vegig jatszottam :D

(#106023) erahurka válasza JanR (#106022) üzenetére


erahurka
félisten

Szerintem a The Last of Us sikeréhez és jó megítélésében az is közrejátszik, hogy nagyon egyedi játék. Zombis cuccok vannak, lopakodós cuccok vannak, de olyan igazi, valós, világvége utáni, Cormac McCarthy Pulitzer-díjas regényét idéző, elképesztő atmoszférával rendelkező zombis-lopakodós játék csak ez van.

(#106024) Zanik válasza Djuree (#106021) üzenetére


Zanik
addikt

Oké, ezen nem fogunk összeveszni. Én is túltettem magam azon, hogy kvázi feleslegesen vettem meg bizonyos játékokat. Amúgy is egy kicsit hoarder üzemmódban voltam tavaly, és felhalmoztam egy csomó játékot, amikhez hozzá se nyúltam azóta. Most nyugalom van, nem költök nagyon, inkább elkezdem a tavaly vett játékokat egyenként végigjátszani. Bár a Horizon Zero Down nagyon csábító...

[ Szerkesztve ]

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#106025) Carlos Padre


Carlos Padre
veterán

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Instant_Game_Collection_games_(PAL_region)#2016

Itt le lehet csekkolni mi volt már ps+ban és mire érdemes költeni illetve várni hátha bekerül az havi játékok közé.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#106026) Kvelstadt


Kvelstadt
veterán

Én mdg szeretem a pluszt mert nem ismerem az összes indie játékot és a pluszba gyakran bekerül valami amit nem ismertem de mèg érdekesnek is néz ki.
Aztàn van hogy mégsem érdekel de van olyan is hogy ha ismertem volna a címet megvettem volna akkor is ha nem adjàk pluszba.
Szal nem is az érdekel hogy mi lesz pluszban hanem hogy mi jön vajon ami számomra új cím.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#106027) vg válasza Carlos Padre (#106025) üzenetére


vg
addikt

azért nem rossz kb 100e pénzért 456 játék. :DDD

(#106028) Rico45 válasza vg (#106027) üzenetére


Rico45
őstag

Rainbow six s.Mikortól esz ingyenes? Valamit olvastam valahol,hogy ingyenes lesz hétvégén.

"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"

(#106029) hyperspace válasza Rico45 (#106028) üzenetére


hyperspace
őstag

(#106030) Rico45 válasza hyperspace (#106029) üzenetére


Rico45
őstag

Köszi szépen! :R

"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"

(#106031) erahurka válasza hyperspace (#106029) üzenetére


erahurka
félisten

Nagy dilemma hétvégére: Wildlands vagy Siege? :DDD

(#106032) Djuree válasza erahurka (#106031) üzenetére


Djuree
félisten

nekem nincs dilemma, meg van oldva, a zasszony letöri a tököm ha nem vele foglalkozok hétvégén. :DDD
de azért ha elaludt a dark souls 3 dlc-t én is megszeretgetem. :DD

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#106033) maszekember válasza JanR (#106022) üzenetére


maszekember
aktív tag

Bloodborne. Nem olyan történetközpontú mint a Last of Us, de hangulatban/ játékmenetben felveszi vele a versenyt (minőségben, mert stílusra teljesen különböznek) .

" The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot

(#106034) sut3kh


sut3kh
csendes tag

Van valakinek fölös PS4 Ghost Recon Wildlands béta kód? Tegnap regisztráltam rá, szerintetek még időben megkapom? :U

Privát üzenetbe legyen szíves elküldeni ha van.

[ Szerkesztve ]

(#106035) Roland861010


Roland861010
addikt

Le lehet az email címet cserélni az accountban?

(#106036) ^Boss


^Boss
őstag

sziasztok!

tudja esetleg valaki, hol van raktáron most ps4 pro?

köszi :R

https://vivid.money/r/istvanBCN - vivid 5 euro bónusz + óriási visszatéritések!

(#106037) negyedes válasza sut3kh (#106034) üzenetére


negyedes
addikt

azt hiszem megy meghivassal is. nekem van kodom es meg tudok meghivni. dobj egy privit az ubisoftos neveddel.

Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor

(#106038) erahurka


erahurka
félisten

Én is meg tudok még hívni 3 embert Wildlands bétára ha érdekel valakit.

(#106039) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Jövőre jön a GTR3

Live-Die-Respawn

(#106040) itroh


itroh
tag

Üdv mindenki!
Nem tudom mennyire OFF a téma, de rendelkezem egy jó kis Superlux fülessel, ha veszek hozzá egy csiptetős mikrofont, amit a kontrollerbe dugok, a fülest meg a TV-be pl, akkor ezt tudom úgy használni mint egy headset-et?

(#106041) negyedes válasza itroh (#106040) üzenetére


negyedes
addikt

esetleg egy ilyen: [link] benne van az osszefoglaloba

Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor

(#106042) Nayrobi válasza oriic (#106039) üzenetére


Nayrobi
őstag

Már megint? Az első két rész itt figyel a polcon, remélem hozni fogja az elődök szintjét.

(#106043) erahurka válasza oriic (#106039) üzenetére


erahurka
félisten

GTR3, GT7, Project Cars 2, szimulátorbolondok aranykora jön így a generáció második felére :K

(#106044) oriic válasza Nayrobi (#106042) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Eredetileg ugye már 2011-ben bejelentették, csak abból végül nem lett semmi. Ez egy újrabejelentés, most állítólag már biztosan elkészül.

Első képek:
[link]

[link]

__

#106045) gyuribácsi88

Hétvégén Wildlands béta, Siege-ből meg free hétvége lesz.

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#106045) gyuribácsi88 válasza erahurka (#106031) üzenetére

Micsoda dilemma, az egyik egy 2 éves játék, a másik még meg se jelent.

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#106046) Djuree válasza maszekember (#106033) üzenetére


Djuree
félisten

hát a bloodborne meg a last of us annyiban hasonlítanak hogy mindkettő egy játék...

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#106047) negyedes válasza Djuree (#106032) üzenetére


negyedes
addikt

asszony tanul a mesteri vizsgaira igy van lehetosegem nyomni ejszaka. :C

Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor

(#106048) Nayrobi válasza oriic (#106044) üzenetére


Nayrobi
őstag

Tudom, emlékszem hogy anno bejelentették, tűkön ülve vártuk, aztán nem lett belőle semmi, ezért is kérdeztem hogy már megint? :) De poén, hogy anno szintén a spa-i pályáról mutattak képeket, csakúgy mint most. Azért remélem ez meg is jelenik.

Fura, hogy mennyire megy most ez a simcade, sim vonal konzolokon is, az arcade versenyjátékok meg sehol. Az előző genben nagyon tolták őket, köztük olyan gyöngyszemekkel, mint a split second, burnout paradise, blur, motorstorm, stb, most meg jön a wreckfest, az új flatout meg nfs, de nagyjából ennyi is. Persze nem panaszkodom, jöjjenek csak :)

(#106049) #45378816 válasza Djuree (#106046) üzenetére


#45378816
törölt tag

Illetve meg lehet őket vásárolni dobozosan is. ;]

(#106050) Djuree válasza #45378816 (#106049) üzenetére


Djuree
félisten

így van, ez a másik. :D
ja meg azért azt se felejtsük el mint fontos hasonlóságot hogy mindkettő színes grafikával rendelkezik. :Y

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.