PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Retro Gyere el a 8. BRSZK-ra!
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [chopin42:] A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- [Re:] Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Hány CPU mag kell napjaink játékainak?
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] Gyere el a 8. BRSZK-ra!
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [TheLázs:] Miért?
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
zzeN
aktív tag
Ha megvettem az ISS-t usa store-on és az uk a fő accom, akkor tényleg nem tudok az angolon játszani? Ott a lakat

kovsol
félisten
Állítsd be az US accot is Primary accnak. Lehet mind a kettő az a gépen.
May the Force be with you!

MasterMark
titán
International Space Station? Fent van PSN-én?
Switch Tax

phgergo
tag
Aki Destiny - Diablo - Bf - CoD al jatszik az vegyen fel nyugodtan! Vagyunk paran akik szoktunk egyutt nappal / este jatszani. Nevem: funk3nman_
Cooler Master MasterBOX MB520 RGB ASUS ROG Strix B450-F Gaming AMD Ryzen 7 2700X Box Be Quiet 600W Pure Power 80+ Gold ASUS Radeon RX 5700 XT KingStone 16GB (2x8) 3200MHz HyperX Predator SSD Evo 860 250GB / WD 2 TB Blue Asus Rog Gladius 2 Yenkee Fejhallható

kovsol
félisten
Előrendeltem a Destiny-t én is.
Nagyon bízom benne, hogy nem bánom meg a dolgot. Halo 1-2-3-reach megvan és tetszettek is coopban tolva, meg a multi is. Remélem nem fogok csalódni ebben a játékukban se.

zzeN
aktív tag
Fent hát, még béta, de kaptam kódot hozzá.

Nayrobi
őstag
Hagyd stand by módba a géped, pc-n menj fel a storeba, utána download list, keresd elő a destinyt és mellette lesz egy olyan gomb, hogy download to ps4, katt rá, pár percen belül el is kezdi szedni.

szokika66
csendes tag
Sziasztok! Hasznalt jatekok vasarlasat ki hogyan bonyolitja le nem szoktak atveresek lenni?

front3r
őstag
Stand by-ba rakd. Én így teszek és nekem mindig letölti a játékokat mire hazaérek. A PSN felületéről meg el lehet indítani a letöltést PS4-re és a gép leszedi standby állapotban is, nem kell bekapcsolni.
PS5, iPhone 12, iPad Pro(2021)

gabor0077
tag
PH-n csak olyantól vásárolok, akinek már van valamiféle pozitív értékelése. Mást ezen kívül nem tudsz tenni. Olyannak érdemes előre utalni, akinek már van jó pár pozitív pontja. És ez fordítva is így van, szóval ha neked van sok pontod, akkor jobban megbíznak benned az emberek, de ugye valahol el kell kezdeni...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

nkAAA
aktív tag
Nem tudjátok, hogy a PlatinumShopon kívül lesz valahol éjféli nyitvatartás a Destiny megjelenése kapcsán?
Az 576-ot kérdeztem, de ők nem terveznek ilyet, amit őszintén szólva nem is nagyon értek.
[ Szerkesztve ]
https://twitter.com/nkaaa

Jakesz
őstag
És a lemez?

hudekira0
tag
ps4 re nálam 20990ft a destiny storeban

nismoka
addikt
Ja, 15ért én sem láttam...

gyuribácsi88
addikt
A store azért becsapós, szóval óvatosan vele, ki van írva mondjuk egy játékra hogy 15K, aztán mikor rákattintasz ott már 20K-t ír ki
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

fricci
tag
a ps3-as verzió annyi

gyuribácsi88
addikt

n000rbi
senior tag
Egy újabb játék, ami nagyon kellett a platformra.
(amúgy nem rossz poén
[ Szerkesztve ]

nismoka
addikt
Igy olyan PS2-nek néz ki, arra is való..

gyuribácsi88
addikt
Soha nem értettem hogy mi a jó ebbe a játékba, most letöltöm a demót megnézem mi vonzza emberek millióit ebbe a játékba. De van egy sanda gyanúm hogy 2 percet fogok vele játszani max
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

nismoka
addikt
Az alkotás öröme más nem igen, de akkor inkább Lego...
[ Szerkesztve ]

oriic
HÁZIGAZDA
Drága mulatság lesz neked akkor úgy érzem.
Live-Die-Respawn

Madwe
nagyúr
Leginkább kisgyerekek imádják, kb a Lego virtuális világban... Bár én a saját gyerekemnek inkább vennék legot 1000szer drágábban, minthogy ezzel a vacakkal mulasson, féltestvérem aki 6 éves egész nap ezen lóg, szánalom...

bandi0000
nagyúr
semmi értelme nincs, de el szórakozik vele az ember akár órákig is épp ezért nem veszek ilyen meg diablo féle játékokat
Xbox One: bandymnc

shunter
aktív tag
Xperia™ Z3 RemotePlay: http://youtu.be/PzFc5zGMjCk
Nem rossz ötlet a Sonytól!

oriic
HÁZIGAZDA
Hja de egyelőre csak azonos hálózaton működik sajnos.
Live-Die-Respawn

Madwe
nagyúr
VPNen keresztül is megy gondolom, uh aki akarja meg tudja oldani

törölt tag
Nem feltétlenül. A vitás helyi remoteplay is wifi directet használ. Azaz nem helyi háló, hanem konkrét wifi kapcsolat kell hozzá.

oriic
HÁZIGAZDA
Tegnap mintha azt olvastam volna hogy csak úgy működik hogy ha egy wifi-n van a két gép.
Live-Die-Respawn

gabor0077
tag
Most miért fikázod?! Amíg nem jelentették be, hogy jön PS4-re is nem tudtam nyugodtan aludni!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Omli85
őstag
És nem a szórakozás a lényeg ?
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W

bandi0000
nagyúr
de csak hihetetlen mód bele lehet merülni, elkezded 2 kor pl 10 perc múlva ránézel az órára és már 5 óra van tehát teljes mértékben képes elvenni az életed
Xbox One: bandymnc

Omli85
őstag
Veszélyes hobbi ez nem vitás
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W

nkAAA
aktív tag
Egy jó kis Destiny-s összefoglaló. Aki tolja majd neki (akár a megjelenés napjától, akár később), az dobjon fel a friendlistjére: nkAAA87

N@idia
őstag
Én tolni fogom kedden majd felveszlek
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.

caska1991
tag
Komoly ! Remélem nem csak xperiakkal lesz majd kompatibilis.
"...nem mindegy hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik...."

MerLinh
senior tag
őőő, most melyik sony termékre gondoltál ami még szóba jöhetne?=)
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)

boost
addikt
Tovább toltam a Last of Us-t, és még mindig nagyon jó cucc. Sajnos kevés rá az ido"m, de másodjára talán jobb is végigjátszani, mint amikor PS3on toltam.
https://ski.ihoc.net/

caska1991
tag
Gondoltam hátha megoldják minthogy az app is elérhető. Vagy túl naív vagyok ?
"...nem mindegy hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik...."

MerLinh
senior tag
jah, hát nem tudjuk hogy megy majd, bár psone is elérhető pl htc számára hivatalosan, ha azóta nem változott semmi, ki tudja, majd ezt is meghackelik majd
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)

mfranky
őstag
És itt most ki írt el mit???
Minecraft IPON vs. Minecraft KV
Mondjuk nekem mindegy, én is abba a táborba tartozom, aki nem érti mit lehet ezen millióan játszani...
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+

Madwe
nagyúr
iPora gyanakszom, sok érdekes ár szokott oda felkerülni

kovsol
félisten
Xbox One -ra 20$ lesz, szóval inkább az ipon árt látom reálisabbnak. Gondolom PS4 is hasonló árat kap.
[ Szerkesztve ]

fricci
tag
digitális változata is ~5000 körül van PSN-ben, amazon-on lemezes is ilyesmi pénz. Szóval én inkább ezt gondolom a jó összegnek.
Egyébként konzolokszervízén is 16 körül van, szerintem még nem tudnak pontos árat így beárazták standard PS4 játék árra (sokallom is AAA-s címnek járó árat)

mfranky
őstag
Majd odaírják, hogy akciós ár: 5999.-ft
... ahogy szokták...
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+

Madwe
nagyúr
Azért iponon is volt akciós 2 játék darabja 70 ezer helyett 65ezerért vagy hogyan

Rabbitf_24
őstag
KV a legolcsóbb nem?

nkAAA
aktív tag
dehogynem, főleg az automatából

Def26
félisten
Lol. áfá -t fizetve már nem.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

mrhitoshi
veterán
Jó játék ez pedig. Pénteken télen haverokkal, sörrel összeülős téma. Most olvastam, hogy akinek meg volt PS3, az upgradelhet 4euróért, úgy hogy valószínűleg upgradelek. Ez nagyon korrekt hozzáállás.
[ Szerkesztve ]
PS4