PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [ricsi99:] Hogyan üzleteljünk a Ph-n...
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Synology DiskStation DS920+ NAS
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
he7edik.
addikt
Nem szoktam nézni az Otherworldöt de ez jó
Égő szöveg a flém vázon

erahurka
nagyúr
Szvsz a csatorna legrosszabb videója. Gyakorlatilag elejétől végéig elmeséli a játékok sztoriját, másfél óra ömlengés az Unchartedről. Ez így baromira nem teszt vagy kedvcsináló. 10 percet bírtam belőle.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/mozinaplo/

cross56
senior tag
ERRŐL vélemény? Tudom h van sokkal jobb meg szebb, de a pénz nagy úr

Gabesz1019
senior tag
Eladtam egy játékot. Ha törölni szeretném a PS-ről akkor csak annyi a teendőm, hogy amikor a játék ikonján vagyok megnyomom az Options gombot majd kiválasztom a Delete-et? Ezzel töröl minden a játékhoz kapcsolódó adatot, tehát nem marad semmi mentés meg egyéb felesleges fájl ami foglalja a helyet?

Tatyla
őstag
De mentés és a trophy screenshotok maradnak
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 http://www.twitch.tv/tatyla74 / https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

kevepapa
aktív tag
Ha visszakeresel, többször is méltattam már a PES2016-ot ebben a topicban. Én gyakorlatilag 1997-ota fifazom, de a PES 2015, és különösen a 2016 más szintre emelte a "futball játék" műfaját. Egyetlen egy játék sem állt még olyan közel a valódi játékhoz mint a legújabb pes. A mozdulatok, a labdakezelés, a passzok, indítások, beadások és főképp a csapattársakat vezérlő AI fantasztikus. Szóval ha csak a 90 percet nézzük akkor a PES szvsz sokkal jobb. Egyedül a bírót lehet néha szidni. Ugyanakkor botrányosan rossz (lassú) az online multija, lényegesen kevesebb licencet tartalmaz (csapatok, bajnokságok, stadionok) és a kommentár is gyengébb mint a fifaban. Ugyanakkor számomra ezek mind másodlagos dolgok, a játékmenet feledteti ezen hiányosságokat. Majdnem mindegyik "fifas" cimborám akinek megmutattam és akivel játszottam, át is nyergelt a PES2016-ra.
[ Szerkesztve ]

vg
addikt
Szvsz a a youtube legrosszabb csatornája.

Gabesz1019
senior tag
Köszi. És azokat nem is tudom törölni?

Sirandrish
legenda
Egy hónapja kb akciós volt a WD Michonne. Ott akkor meg is vettem, meg telepítettem is.
Sajna játszani csak most tudNÉK vele, de az első epizód végén közli hogy vegyem meg a 2., illetve a 3. epizódot.
Ilyenkor mi van?
Azt vettem amit James is vett és ő végigvitte, szóval neki a teljes játék volt...
Nem értem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

A`rpi
addikt
Trófea a gépeden nem foglal helyet.
A Játékmentések pedig elenyésző helyet foglalnak amit itt találsz: [link]
(#88009) Sirandrish
Töröld, és töltsd le újra.
[ Szerkesztve ]

Sirandrish
legenda
Nem kellett.
Hiába az egész sorozatot vettem, a 2. és 3. epizódot külön meg kellett "venni" ingyen, és download listára rakni..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

EczkE
addikt
A Metro Redux mennyire fut jol? Jol sejtem hogy 30 fps? Erdemes megvenni ha mar pcn es x360-on vegig vittem mar?
Asszem mindenféleképpen!

glspeter1
őstag
1080p és 60fps, szavunk nem lehet rá.
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)

EczkE
addikt
Eleg indok hogy ujra megvegyem oket, foleg ennyiert. Koszi!
Asszem mindenféleképpen!
(#88015) Sirandrish válasza Sirandrish (#88011) üzenetére

Sirandrish
legenda
Vége is lett.
Tényleg nagyon rövid...cserébe kegyetlen akciódus és intenzív

oriic
HÁZIGAZDA

tonerz
aktív tag
Én igen, és várom

TupacakonHUN
csendes tag
Sziasztok!
Holnap készülök vásárolni egy PS4-et. Előző generációban is a Sony gárdát erősítettem.
Azt szeretném kérdezni, hogy a Ps4-en új profilt kell csinálnom, vagy be tudok jelentkezni a Ps3-as profilommal is? És "Tovább tudom vinni" a trófeáimat is?

james001
veterán
Plus-os Saints Row-t tolja valaki innen? Igaz elég uncsi a játék már,de lehet összeszedem a platinát benne,viszont van egy sz*ros coop trófea is
(#88018) TupacakonHUN: Na helló! Persze ugyanúgy be tudsz jelentkezni a PS3-as profiloddal is és megmarad minden trófeád is. Az összefoglalót mindenképp olvasd el Lassan meg mondd meg a nokia pártinak is hogy vegyen már ő is egyet
[ Szerkesztve ]
"The stars have died and the heavens go up in flames"

cross56
senior tag
Valaki?

TupacakonHUN
csendes tag
Ha minden igaz vett Ő is ma egyet. Pont azt vitte el a kezeim közül amit kinéztem magamnak
De ha csak kamuzott, akkor kövi fizukor már biztos, hogy csatlakozik Nokia Párti is a PS4-esekhez.
Köszi a gyors választ
[ Szerkesztve ]

ottoklan2580
csendes újonc
Deys Gone mikor jelenik meg nem tudjátok?Kerestem de nem tul sok ifot kaptam rola.
Nem vagyok oda a zombis játékokért de ennek a gameplayer-e megfogott.Elég feszülős és akció dús lessz a videó alapján.
Otis

cyberkind
nagyúr
Szerintem, hangsúlyozom szerintem 18-ban az E3-ra kiviszik és ősszel jön, nehezen tudom elképzelni korábban de jó lenne.
Paranormal Cocktivity

oriic
HÁZIGAZDA
Olasz Gamestop szerint október 11-én jön a Rise of the Tomb Raider
Live-Die-Respawn

Wlac
Ármester
Egész hamar, valamiért karácsony környékére számítottam.
"Locking the vault door now. Goodbye."

stvnppp
senior tag
Vajon teljes áron jön? Dobhatnának rá valami kedvezményt!

oriic
HÁZIGAZDA
Az a 71 eurós ár az elég merész a képen, de tippre csak placeholder ár.
Live-Die-Respawn

oriic
HÁZIGAZDA

Sirandrish
legenda
Megvan már? Ha kell én felrakom, mert idővel majd én is platináznám..
És legalább a coop trófeával már nem kéne majd szerencsétlenkednem..

marilllyo
veterán
Azért csak behúztam a Madmax-et meg a Soma-t itt a nagy akciózásba.
Plusz Doom platina is meglett. A bugos trófeát indítás után be is dobta. Nem kellett újra végigfutni hála az égnek.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

csab2
veterán
Sziasztok!
Van itt olyan, aki játszik a Helldivers c. játékkal, vagy játszott vele és ismeri?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim

he7edik.
addikt
Somát érdemes?
Égő szöveg a flém vázon

james001
veterán
Még nincs majd írj ha felraktad,de készülj mert jó sok farmolás kell a többi trófeához... De majd segítek egy párban még legalább neked is.
Amúgy elvileg 3 óra coop idő kell csak a trófeához,persze nem egyszerre.

Sirandrish
legenda
Van mikrofonod meg ilyesmi? Mert 3 óra pofázás nélkül, rengeteg
Bár gondolom nem kell már ma mindet betolni

marilllyo
veterán
Hát ha játszottál az Alien Isolation-nel és tetszett akkor igen. Nagyon hasonló. Parás is...
A sztori pedig zseniális. Pc-n elvittem egy darabig de Ps4-en teljes az élmény.

james001
veterán
Van persze de igen nem kell egyszerre 3 óra.

oriic
HÁZIGAZDA
Valszeg jön PS4-re a Dead Rising
Live-Die-Respawn

cross56
senior tag
Hát, nem tartom valami jó játéknak, bár még nem is játszottam vele.. úgyhogy azért jöjjön csak

N@idia
őstag
A Dead Rising nem Xbox/PC exclusive játék ?
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.

gyuribácsi88
addikt
Nincs már ilyen hogy exclusive játék, legalább is a zöld oldalon
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn

Def26
félisten
Gondolom kell nekik a pénz az eladások után.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

zzola
félisten
Volt...

N@idia
őstag
Ha ennyire kell nekik a pénz akkor a Forza Horizon 3-at is kiadhatnák PS4-re. Az jobban érdekelne, mint a Dead Rising, bár PC-re úgy is beszerzem az előbbit
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.

hitman,
őstag
Sziasztok
Építem lefele a pc-m, röpke 15év után váltanék konzolra.
Tudok arról hogy bizonyos boltok vesznek vissza játékokat igen jó áron. A kérdésem az lenne hogy csak azokat veszik vissza amit tőlük veszek és számlával vagy egyéb más papírral tudom ezt igazolni?
Tesóm kint van Angliába, onnan érdemes esetleg játékokat venni vagy ugyan olyan áron vannak mint itt?
Elnézést ha hülyeségeket kérdezek de mint mondtam sose volt konzolom és dolgom eredeti játékokkal...
Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
Elsősorban a Store-ban lehet digitális játékokat vásárolni, de persze a legtöbb lemezes formában is beszerezhető. Ez utóbbit tovább lehet értékesíteni, az itteni hardverAprón megy az aktív kereskedelme. Ugyan boltok is foglalkoznak felvásárlással, de a legtöbb esetben nem éri meg nekünk, legfeljebb kényelmi okokból.
<-ƘƘ->

Petreszku
senior tag
Sziasztok!
Számítógépen keresztül vennék játékot a storeból, de csak 2-3 hét múlva leszek újra gép közelbe.
Okozhat ez problémát? Vagy a gép bekapcsolásánál egyből elkezdi a játék letöltését függetlenül az eltelt időtől?
Előre is köszönöm a válaszokat.

toompa
őstag
Pont úgy ahogy írtad. Teljesen mindegy mikor kezded letölteni.
Ha megvetted,az nem vész el.

marilllyo
veterán
Kaptam egy PS4-et ami "hibás" annyi a gondja, hogy az alaplapra csatlakozó fan kábel feje megtört. Tehát EZ. A foglalat jó csak a kábel feje tört el. Ha beledugom a kábeleket egyesével a foglalatba működik. Szigszalaggal odarögzítettem de így eléggé maszek. Ennyivel nem küldeném el a központi szerviz-be mert biztos húzós árat mondanak? Merre induljak el vele? Elektroműszerészt keressek vagy kit/mit? Ilyen "fejet" valahol lehet találni?
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Gigabyte Superb 720 GE-P610A-C2 80 plus minősítésű ATX tápegység
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok