PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Riley: kis kutya nagy pácban
- Tudástár A következő felhőd otthon lesz
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [V.Milán:] Amiért rosszak az e-autók?Alapulhatnak globálisan elfogadott nézetek tévhitekre?
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [MasterDeeJay:] Nvidia Tesla M40 12/24gb moddolása játékhoz (TitanX(M) / GTX 1070 szint)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
saelin
veterán
Nekem egy Asus vg 245H monitorom van. Sajna már nem igazán kapni, de ajánlom az Asus VG termékeket. A dinamikus contraszt állítás nekem nagyon bejön benne.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

SH4D0W2011
őstag
Napi akció a GT Sport, 9 az alap, 12 a Deluxe. Vótmá'?
Nekem is adja a persona, viszont nem erôs a mezőny azért a pár mwgmaradt helyért. Kb olyan lesz hogy nemrosz kategória is bekerül ahelyett hogy jók versenyeznének.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt roszkor!"

Neoteric
addikt
US Storeon is fellőttek még egy flash sale-t a christmas sale mellé. Dec 27.-ig szól, jó pár cím van benne.
PSN: ne0teric_sAN

czanga
őstag
Online rendelés, 14 napos elállás. Például. (bontatlan termék, hiába szoftver)
[ Szerkesztve ]

Atomgeszi
veterán
Van egy jó fóliázó ismerőse.

Trash
tag
Üdv!
Milyen lett a GT Sport a mostani frissítés után? Miben változott?

30z.Samu
félisten
Kapott kampány módot.
Sic Parvis Magna

czanga
őstag
Jah, és eredeti Sony PS4 logós részt is szerváltam. (Most komolyan, bontatlan, mert meglepi plusz ajándék lesz.)

Trash
tag
És játszható?
Versenyek között a sima pályaversenyek dominálnak?
Valami új verseny típus vekerült esetleg?

james001
veterán
Klasszikus kupák kerültek bele amik a régi részekben is voltak,normál versenyekkel. Csak nem olyan hú de nagy túlzás még ez sajnos,mivel a kevés pályák miatt eléggé "repetitívek".
"The stars have died and the heavens go up in flames"

airm92
csendes tag
Hülye kérdés, de a January Sale az január végig tart? Új PS tulaj vagyok, még annyira nem vágom
[ Szerkesztve ]
*PSN:hmate92

TazLeacher
nagyúr
Január 19-ig. Ha rámész egy akciós játékra, ott kiírja, hogy meddig él az akció.
Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

Bad Pritt
nagyúr
Valami csak január 6-ig. Asszem a FFXV-nél jan 6 van megadva.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

airm92
csendes tag
Igaz igaz... Most néztem meg párat.. aztán nem vettem észre

30z.Samu
félisten
Ezt sajnos nem tudom, mert nekem még nincs meg a játék. Csak olvastam egy cikket, hogy kampány módot kapott.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna

Zsinder
aktív tag
Mirror's Edge Catalyst-tal játszott valaki? Konzolokszervize 2490 HUF-ért akarja rátukmálni a népre, gyanúsan olcsó

30z.Samu
félisten
Hát nem egy friss cím...
Sic Parvis Magna

raziel01
veterán
7k-ért be is húznám most az alapot ha ingyen DLC lenne hozzá.

Zsinder
aktív tag
Ezt mondd a Rockstar-nak a GTA V-tel kapcsolatban

30z.Samu
félisten
Na ja, csak a GTA-val gondolom "kicsit" többen játszanak.
Sic Parvis Magna

SH4D0W2011
őstag
DLC nélkül is bőven megéri azt az árat.

S@c@
őstag
Hello!
A january sale meddig tart pontosan? Koszi.
Ole fentebb megtalaltam a valaszt.
[ Szerkesztve ]

ProEvoFan
nagyúr
Valaki játszik már a GT Sport új 1.10-es frissítéssel a karrier móddal?Milyen lett?Tényleg olyan, mint a "régi" GT karrierek?Van benne tartalom bőven?
Ha igen, akkor 9Kért bezsebelem, még két napig akciós.
Uk-ban vagyok. Ha kaptam azt honnan tudom meg?
Mailben.
Live-Die-Respawn

airm92
csendes tag
GT-S topicban vannak vélemények azoktól,akik nem kezdő GT-sek

zsotesz81
senior tag
Nálam valami ilyesmi:
1. Horizon Zero Dawn
2. Witcher III (tudom nem idén jelent meg de én most játszottam végig )
3. Uncharted Lost Legacy
4. Life is Strange Before the Storm
5. Nier Automata

BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok!
Mennyi a minimális vásárlási határ kártyáról vagy paypal-lal történő fizetés esetén?
Pontosítok.
Ha egy 300 Ft-os játékot veszek a fenti módon, akkor mennyivel tölti fel a PS áruház a pénztárcát?
[ Szerkesztve ]
Read only felhasználó
1.500 Ft, szóval marad 1.200 a wallet-eden.
<-ƘƘ->

Gyulus76
aktív tag
Nem tudjátok, a Planet of the Apes: Last Frontier PlayLink játék tartalmaz magyar vonatkozást? Ha nem, várható, hogy lesz hozzá?

Unbaised-Ben
senior tag
Playtation network akció nem szokott sosem lenni? Mondjuk egy éves előfizetés jóval olcsóbban?

airm92
csendes tag
Múlthéten volt, 25%-os. Gyors be is zsebeltem

lazioforever
tag
Sziasztok.
Ma értem a végére az Uncharted 4-nek, és szeretnék a konstans PES 2018 mellé egy kiadós játékot az ünnepek közöttre.
Kinéztem pár címet, ami most jó áron beszerezhető:
The Witcher 3 GOTY
Last of Us Remastered
God of War 3 Remastered
Mindhárom 6-7k körül beszerezhető. Melyiket ajánljátok leginkább? Vagy valami más hasonló árszinten?

retesz147
őstag
Sziasztok!
Ma este beléptem a Ps4 táborba egy Pro-val, család meglepett.
Sose volt PS-em, xbox one - om volt fél évig 2016-ban.
A helyzet bonyolult. Felvidéki vagyok, de Pesten élek.
Gépet SK-ba vették, hozzá egy szlovák 3 havi PS+-t.
Belépéskor persze magyar régiót állítottam, mert ott lesz használva a gép, csak ünnepek erejéig vagyok SK-ba.
Erre a +-os kódot rögtön nem fogadta el. Na sebaj, vettem storeból magyart, az okés.
Kérdés: eladáson kívül tudok valamit kezdeni azzal a + kártyávál? És gondolom csak SK-ba adhatom el a régió miatt.
A másik bonyodalom, bátyám angliába él, szintén ps4 pro- val, ottani régióval.
Tudunk majd egymással megosztani +-t vagy digitális tartalmakat, vagy mivel nem egy régiós a regisztrációnk, ez felejtős?
Ha lemezes játékokat veszünk, azt mind1, hogy SK-ba, HUN-ba vagy UK-ba vesszük, ha 2-es régiós?
Célszerűbb lenne új accot csinálnom UK-s régióval a megosztás miatt?
Olvasom, olvasom az összefoglalót, de első nekifutásra nagy falat...
Köszönöm a segítségeket!
Wicser jó hosszú, nem fér be két ünnep közé.
Ha k.rvajó storyt-hangulatot akarsz akkor last, ha jó storyt meg darálni az ellent akkor gow.

RangerFox
Topikgazda
Még nincs benne, de minden PlayLink-es játék kap magyar szinkront + menüt visszamenőleg is az elkövetkezendő hónapokban.

slloyd
senior tag
Èn ugyan pc-n jàtszom az Elex-et nekem eddig a röpke 3-4 óra alatt tetszik...
Èrdekes pedig nem nagyon szeretem az ilyen kraftolós játèkokat de ennèl valami mègis meg tudott fogni...
[ Szerkesztve ]
(#135041) ***ANDRÁS*** válasza lazioforever (#135036) üzenetére

***ANDRÁS***
aktív tag
witcher 3 mindenképp, a két kiegészítővel, utolsó patchel és magyar felirattal az elmúlt évek legjobb játéka.
Csak ajánlani tudom! Ne is gondolkodj tovább.
Miért lehet az, hogy IPS monitoroknál fárad, pirosodik a szemem? De VA panelesnél nem! :)

toompa
őstag
Üdv!
Amire tudok,válaszolok.
A legjobb ha ott eladod azt a ps plust. Itthon már nehéz lesz az sk régió miatt.
A magyar és uk régiókkal nem lesz gond,meg tudjátok osztani a játékokat és a pluszt.
Mindegy hol veszitek a játékokat. A dlc-kkel lehet gond ha vennétek hozzá. De ez sem jellemző,a 2-es régió jó lesz.

Zol77
aktív tag
Mind a 3 jó választás,de vásárlás előtt nézz szét alaposan. Új PS tulajként,ahogy szerzem be a játékokat azt veszem észre,nem ritka ,uogy több ezerrel olcsóbb az új bolti játék,mint ugyan az használtan.
Pl amit néztél Last of us,meg God of war, mind a kettő 5000Ft újonnan az a4teamnál,a Witcher3 GOTY meg 7000Ft a Mediaban,meg a KSZ-ben.
De persze az is igaz,hogy sokszor a használt játék meg a bolti töredéke.
Division,Far Cry4 LE,Fallout4,Drvieclub ezeket egységesen 3500-ért vettem hardveraprón,nekem ennyit megértek. Mind karcmentes,hibátlan állapot.

törölt tag
A választ már megadta a Sony: semennyi esélye sincs.
A januári vásárban ott az AC, de csak 33% kedvezménnyel, így a 12 Deals-ben is és a november végi sale-ben is a 40% volt rá eddig a legnagyobb kedvezmény.

bigmasterg
addikt
Nem az számít, hogy hol vagy, hanem hogy milyen régióra allitottad az accountot.
Tudsz a magyar mellett szlovák accountot is használni egy gépen.
˙

Istuu15
senior tag
Én black friday alatt szereztem be goty kiadást és teljesen beszippatontott
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim

Bencus88
veterán
Adok neki egy újabb esélyt. Bár mivel nem játszottam a korábbi részekkel valószínűleg azért nem szippantott be.

ImACeltic
őstag
Until Dawn pipa.
Huhh, ez egy pulzus növelő játék a javából. PS exkluzív címhez hűen a grafika ott van a szeren, ahogy a horror hangulat is teljesen átjön, főleg ha sötétben játszol és megfelelő hangerővel, mint én. (nappal is leengedtem a redőnyt) Jump scare van benne bőven, a nagyja kiszámítható, de ez engem nem zavart. Az irányítás többnyire jó volt, bár 1-2 kameranézet megtud tréfálni, de engem nem zavart a kötöttség, mivel nem is vártam hatalmas szabadságot egy ilyen játéknál, nem is ez a fontos. Ami elsőre nekem furcsa volt az a játék hangzása, főleg a karakterek hangja, valahogy más volt, mint pl a Quantic Dream játékokban vagy a Life is Strange-ben. De 1-2 óra alatt megszoktam és már nem zavart. A játékbeli döntéseim pedig fontosak voltak a sztori, de főleg a karakterek túlélése szempontjából. Korábban olvastam valahol, hogy ez a butterfly effect kicsit átbaszós a játékban, de szerintem teljesen rendben volt.
Ajánlom mindenkinek, aki szereti az interaktív filmeket és nem ódzkodik a horror műfajtól.
Gamer(PS5, PC), sport fan.

Ramoskaa
aktív tag
Sziasztok!
Lehet már volt ,keresőbe nem találtam.
Az összes resident 7 támogatja a vr-t ? Az is aminek a borítóján nincsen rajta ugye?
Köszi
Ha elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Ramoskaa http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=888320
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Asus ROG Strix G713RM-KH179W
- Új HP 14s-fq Thin and Light Ultrabook 14" -40% AMD Ryzen 5 4500U 8Gb 256GB SSD FHD IPS MATT
- Újszerű Dell Inspiron 14 5405 -35% Strapabíró Ultrabook AMD Ryzen 5 4500U 8GB 512GB FULLHD IPS MATT
- iPhone 14 Plus - Midnight 128GB - Telekom + Airpods 2
- Hú-ha! Új Lenovo Thinkpad T14 14" -60% Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 8/256 FHD IPS 9Hó NBD Gari