PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [ricsi99:] Hogyan üzleteljünk a Ph-n...
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Synology DiskStation DS920+ NAS
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
delibab
senior tag
Jó, persze, de azért nagyobb a merítési lehetőség ha van 2 acc...
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “

Bencus88
veterán
igen én is itt néztem köszi

Zjunior
veterán
Ma mar lesz order teszt...
Normális?:/
Work Hard ™- Play Hard ™!!

Bencus88
veterán
Na meg is rendeltem, remélem jó lesz

Dawide@axele
aktív tag
Szivesen csatlakoznek Driveclub-ban valakinek a clubjahoz.Irjatok privatot.Koszonom.
Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512

pomk
őstag
Amikor egy lemezes játék hirdetésében azt írják, hogy a kódokat már elhasználták, az mire utal? Milyen kódokról van szó? Konkrétan ez a hirdetés szövege:
"Eladó egy Shadow of Mordor című játék PS4-re. A kódokat elhasználtam."
Ez a Critics' Choice Sale akció meddig fog tartani?
[ Szerkesztve ]

Bencus88
veterán
amit adtak hozzá dlc kódot. jelen esetben azt hiszem egy új öltözék.

gyuribácsi88
addikt
Kérdezd meg az eladót, vagy nézd meg hogy milyen kódokkal együtt jelent meg a játék. Általában ruha, fegyver, (ilyenek) vannak hozzá pluszban, kód formájában.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

Madwe
nagyúr
Bármelyik játékra rábőksz ott fog virítani kéken, miszerint 24-ig érvényes

Thodeus
aktív tag
Február 23.

Thodeus
aktív tag
24* bár blogon 23-at ír.
[ Szerkesztve ]

oriic
HÁZIGAZDA

Zjunior
veterán
Tied?
Work Hard ™- Play Hard ™!!

Gebriel
veterán
Nem nagyon izgat ez a játék, de ami már körülötte forog... kíváncsi vagyok a végére.
[ Szerkesztve ]

oriic
HÁZIGAZDA
Nem, nincs PS4-em, a kép NeoGAF-ről van.
Live-Die-Respawn

Vasy09
őstag
Erre valaki tudna nekem választ adni?
Gamertag: Vasy09

PandaMonium
őstag
Máshol február 18-at írtak több helyen embargónak. Most akkor melyik?
What I cannot create, I do not understand

Thodeus
aktív tag
Ahogy olvastam a mentések régió függőek ill. last of us-nál tapasztaltam is ami a single mentéseket illeti.
Én diablo 3-val szemeztem, csak pont emiatt nem szeretnék vele befürödni, mert ha nem megy a mentés akkor nem érek vele semmit.

shunter
aktív tag
Erre is megvan a megoldás. ilyenkor azt kell mondani, h béta, demo, vagy h a partner vette. 😆

oriic
HÁZIGAZDA
Lehetséges, bár nem valószínű, hogy régiónként eltér az embargó dátumat...
Live-Die-Respawn

gyuribácsi88
addikt
A mentés az profilhoz kötött, mindegy milyen régióból van a játék, vagy hogy digitális vagy lemezes, a mentéseket felismeri.
Nekem pl magyar a profilom, lemezesen vettem meg anno a Destiny-t (itthon), majd haddent-al elkezdtük a közös játékvásárlást, én a lemezes Destiny-t eladtam mert neki megvolt digitálisan de US store-ból, és megmaradtak a mentések.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

vg
addikt
Miért a hazugság a megoldás? Megvette, azt kész.

pomk
őstag
Köszi mindenkinek!

gianni85
veterán
jaja, már csak legyint. (most vettem 6800-ért 4db játékot megint )

Djuree
félisten
nincs bnőd mi?
ez nem hazugság, nem ártasz vele senkinek, viszont a saját életed könnyíted meg vele. nekem sem tolerálja bnőm az ilyet, én is beadok neki vmit, így legalább szent a béke, nem érzem hogy ezzel átvertem volna vagy ilyesmi. amúgy is a saját pénzemből veszem.
[ Szerkesztve ]
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.

pomk
őstag
PS használatához a bekapcsolástól kezdve kell a PSN+ tagság? Vagy ez csak arra jó, hogy havonta ingyen játékokat kapjak?

Thodeus
aktív tag
Online multihoz, havi ingyen játékokhoz meg egyéb kisebb kiváltságokhoz kell. Nem kötelező.

vg
addikt
Nincs barátnőm, feleségem van, akinek nem hazudok egy szaros játék miatt. Lehet már kurva öreg vagyok, hogy így látom. Bocs érte.

Madwe
nagyúr
Akkor már értem a folyamatos depresszív-agresszív mentalitásod Bocs, magas labda volt

vg
addikt
Ennek ehhez semmi köz... ehh.

Vasy09
őstag
Szuper! Ebben reménykedtem én is, mert lenne most olyan, amit lemezesen már kitoltam, de most us store-ba egész jó áron van, és így lehet megvenném megint, feltéve, ha a mentéseim nem vesznek el! De akkor ez jó hír. Köszi szépen!

Petike12345
csendes tag
Sziasztok, ha én veszek ilyent akkor azzal ugyan úgy tudok vásárolni a ps storon mintha a bank kártyámat használnám ?
S8+

discrate
aktív tag
Nalunk minden fps-re azt mondja, h counter strike. Szoval akarhanyat vehetek, neki egy kutya.
De szerencsere nem is szol bele, h mire koltok.

Elderath
őstag
Na ki szerint melyik néz ki jobban és hol jobb sokkal az atmoszféra?
[ Szerkesztve ]
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
(#44035) varadigabor válasza Petike12345 (#44032) üzenetére

varadigabor
senior tag
Ja ezzel is tudsz fizetni.
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---

gianni85
veterán
2x alsó

NestQuick
tag
Szerintem a Destiny eltárolja szerveren a mentésedet, és így működik neked, mert nem a lemezhez/régióhoz van kötve, hanem a PSN ID-hoz. Így lehet a PS3-on elkezdett karaktert PS4-en használni.
Viszont, amiről Thodeus is írt, a Last of Us esetében nem működik. Anno lemezesen végigvitte a játékot US acc-al, majd eladta, viszont én megvettem digitálisban (szintén US acc-ra), és amikor próbált játszani vele újra, akkor a mentést nem ismerte fel.
megj.: Thodeus-al osztozok a játékokon

Elderath
őstag
Hát akkor a jó atmoszféráról nem egyezik az ízlésünk
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre

xenom0rph
őstag
Az alsó nagyon túl van szaturálva, már - már természet ellenes.
halahala

shunter
aktív tag
Látom nem érted a viccet. Nem baj, van ilyen...

PandaMonium
őstag
Az alsó valóban jobb. Kár, hogy nem sokáig fogjuk látni.
Szerk.: Egyébként ez abszolút preferenciákon múlik. Én is természetesebbnek érzem a felsőt de nem ragaszkodom hozzá, hogy minden realisztikusan nézzen ki, többre értékelem ha nem egyszínű minden.
[ Szerkesztve ]
What I cannot create, I do not understand

gianni85
veterán
baromi jól néz ki a játék, tiszta valósághű. Most nekem attól nem lesz jó az atmoszférája, hogy sötétítenek rajta és elmossák a textúrákat. Sőt! Az ellenkezőjét érik el. Ha már ennyire realisztikus a játék, akkor a grafika is legyen minél részletesebb. Just my 2cent

Gorbesz
tag
alsó
PS5/iOS

Bencus88
veterán
Hello!
Srácok még anno decemberben megvettem a destinyhez, a seasson pass-t. mindkettő dlc-t. mivel kiderült, hogy még tovább csúsztatják a következő dlc-t kicsit besokaltam, amúgy se játszottam már 2 hete vele. vissza lehet ezt valahol vonni és igényelni legalább a dlc rész egyik árát? köszi a válszat.

gianni85
veterán
nem sok esélyt látok ilyenre. hívd fel a support-ot
Igaz én mostanában a sötét oldalon vásárolok, de ott utolsó klikk előtt külön figyelmeztet, hogy pénzvisszafizetés nem lehetséges
[ Szerkesztve ]

Djuree
félisten
nincs ilyen lehetőség.
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.

Vasy09
őstag
Akkor most mi van??? Én konkrétan a FarCry 4-et vittem végig lemezesen, amit már el is adtam. A mentéseket nem töröltem. Viszont us store-ban most van 39$-ért, amiért lehet megvenném megint. De lehet, hogy akkor nem fog menni a korábbi mentésem, ami szintén us profillal volt, csak azért mert nem az európai digitális változatot veszem meg?

Bencus88
veterán
oké köszi
jó nagy faszfejek ezek a bungisok.
[ Szerkesztve ]

Thodeus
aktív tag
Valószínűleg nem menne.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Gigabyte Superb 720 GE-P610A-C2 80 plus minősítésű ATX tápegység
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok