- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
Üdv újra mindenkinek, jelentem friss tulajdonosa lettem egy Glacier White PS4 Pro-nak és bitang jól néz ki!!
-
-
hitchins
őstag
-
b.kov
senior tag
Másik: létezik valami normálisabb síelős/snowboard-os játék most ps4-re? Steep-et láttam, de hát nem találtam túl sok jó infót róla. Rosszat annál inkább.
-
RangerFox
veterán
válasz
Djuree #126037 üzenetére
Én pont fordítva gondolom, egy rendes sztoris játék (pl egy UC4, Beyond Two Souls vagy TLoU) nem pusztán egy játék, az egy életre szóló élményt ad, jobbat, mint bármelyik oscar díjas film kb. Egy multis játék meg élményt ad, a játékélmény miatt játszod, de azon felül, hogy játszol, és az szórakoztat, semmi pluszt nem ad hozzá. Én pl. a LoL-ba 3 év alatt beleraktam 1350 órát, minden percét élveztem, és nem is bánom, de soha többet.
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #126034 üzenetére
Lesz egyjátékos mód is, de az kvázi csak egy oktató mód lesz. Meg azért custom versenyeket lehet menni gondolom.
-
ProEvoFan
nagyúr
GTból kihagyni az egyjátékos módokat...Óriási nagy baromságnak tartom.Hihetetlen.
-
seederking
őstag
Tudnátok ajánlani olyan cod-ot amiben hasonlóan a pc-s verzióhoz /Cod 2/ jó death és team death meccseket lehet játszani? Az újabb cod részektől nem vagyok elájulva. Nem tudom ps-re van-e modern warfare 2-3 ilyesmi. Azok még jók voltak.
-
Madwe
nagyúr
válasz
RangerFox #126019 üzenetére
Hú ez tényleg szegényes, nekem főleg a normál utcai autók hiányoznak...
Az h ingyen autókat adnak majd hozzá, nem azt jelenti h nem lesz pénzes is(#126020) erahurka az a baj h online egyáltalán nem érdekel. Nekem előre lefektetett kihívások kellenek, amik baromi nehezek, mint eddig, progress érzése stb. Az h online elkenjem egy ismeretlen száját, az nem vonz.
-
törölt tag
válasz
Madwe #126018 üzenetére
Bétában elég sok hülye volt, de így is lehetett nagyon élvezetes futamokat menni. Én mindenképp megveszem, csak az a kérdés hogy a közeljövőben, vagy várok valami nagyobb akciót hozzá. De azért egy rendes karrier mód jó lenne hozzá. Akár DLC-t is vennék ha abba beletennék.
-
RangerFox
veterán
válasz
Madwe #126018 üzenetére
De ha ingyenesen akarják bővíteni, akkor a Deluxe kiadáshoz miért adnak 18 exkluzív autót?
Meg a 163 db autóból van kb 90 egyedi, a többi mind csak az egyes típusoknak a különböző variációi. Az alap kiadásban 140 autó lesz, itt van az autólista. Azért elég sok autó hiányzik, amiket személy szerint nagyon szeretek.
-
Madwe
nagyúr
válasz
garage112 #125968 üzenetére
4-500 autót tervez bele Kaz, ingyenesen fogják folyamatosan bővíteni. 150 azért lett, mert az FIA ragaszkodott bizonyos tipusokhoz, amik elvitték az időt. Elvileg
Inkább a single hiánya az ami nálam necces, lehet emiatt be se szerzem... Gt nekem mindig a single karrierről és a driving licensekről szólt, multi sosem érdekelt...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Jim-X #125989 üzenetére
Nálunk kettő kontroller van.Ha az egyik nincs használatban, akkor a géphez kapott usb kábellel összevan dugva és tölti közben.Töltő állványt csak akkor érdemes venni ha szinte mindig mind a két gamepad használva van.
Tegnap rengeteget játszottam a PESel.Nem bírta estig, késő délután tölteni kellet. -
RangerFox
veterán
válasz
Bencus88 #126013 üzenetére
Én is így vagyok vele, már a múlt héten átvettem, de szerintem csak jövőre kezdek neki, most a HZD minden időmet elveszi.
Az a Gran Turismo játék + kontroller felkeltette az érdeklődésemet, 27500 házhoz szállítással, mindenütt máshol 30k.. Hmm, megnézem a demot, aztán eldöntöm, kontrollert úgyis most akartam venni.
-
Bencus88
nagyúr
Na átvettem a witchert talán fél év múlva neki tudok állni annyi játék van🤣
Na de este bf2 készülj Eczke
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hori Racing Wheel Overdrive
- Steam Deck Oled 1Tb
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest