PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
- Teszt Hány CPU mag kell napjaink játékainak?
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [suste:] Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- [Re:] [EmPoWeR:] Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- [Re:] [SP!T:] Első negatív Hardverapró értékelésem...
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
mrterminator
aktív tag
Elméleted szimplán ott bulik, hogy aki vesz 400K-ért gépet az nem fogja eladnia PS4-et és azzal kipótolni, mert nincs szüksége rá. Akiknek 400K gépük van azoknak a 90%-ban nemhogy nincs konzoljuk, hanem ellenkezője, mindkét konzolból tartanak 1-1, hogy az exluzívokat letolják.
Aki pedig a konzolját adja el, az 99% anyagi okok miatt, nem pedig mert gyenge, arra ott a 400k PC-je.
Meg ez mi, hogy nem azt a teljesítményt hozza amit elvártunk tőle? Én ellenkezőjén vagyok, iszonyat durva technika újítások és teljesítmény van benne, az más kérdés hogy eddig kihasználták-e? Az exluzivokban kapargatták a felszínt. Csak érdemes belegondolni abba, hogy a grafikus motorok 99% a most a játékokban, az alapjuk az előző generációk közepe fele születek meg. (vagy még régebben) Még az UC4-nek is az UC3 alapjára építkezik, mert így tud megjelenni jövőre (talán a Last of Us 2 alatt lesz teljesen új motor és az UC5-lesz új motorral és kiforrottan 2020-ban). A valóban erre genre írt játékok jövőre fognak kijönni két exluzive játék képében , ez (a) The Tomorrow Children és a Dreams. Mire a többi nagyobb cég is elkezd AAA játékokat új grafmotorral írni (csak halkan megjegyezem hogy, ez több idő és pénz, így próbálják szándékosan húzni az időt a nagyobb kiadók) az legalább 2 év és azok is csak az első hullámai lesznek a totál új grafmotoroknak. Megint kb 2év mire egy teljesen kiforrott játékokat kapunk. Ítt jön képbe az exluzív játékok lényege, mert mire a multiplatform játékok is átveszik lesz vagy 2-3 év még.
És hogy ez miért van?
Nagyon egyszerű: költséghatékonyság a játék készítők/kiadók részéről. Nem fogják kidobni az eddig használt grafmotorokat és fejleszteni drágán újat, amíg a régit is veszik és kipréselhető belőle az utolsó morzsa is. A máik, hogy így lehet évente ontani a játékokat. Aztán a kiadók szépen halkan/mondogatják, hogy nem Ők a kapzsik és a bénák, hanem a konzol lett túl gyenge. Később mikor jönnek a tényleges ezen generációs címek tőlük majd valahogy mégiscsak elég erős lesz a konzol hirtelen Nem tudom de a játékosok mindet elhisznek ami le van írva valahová, főleg a kiadók fogadkozásait és magyarázkodásaikat. Akkor lesznek ténylegesen nagy kiadóktól kurrenges játékok, ha már végképp nem lehet eladni az előző genes fosokat, amíg pénz jön addig így marad. Nem véletlen, hogy a fent említett két játék is kisebb csapatok művei és nem hardcore AAA játék még.

KOHO
senior tag
Ilyen árak mellett én kifejezetten érdeklődök a warez iránt, de ezt csak halkan jegyzem meg A kérdésed teljesen jogos, én sem értem
Állítólag amúgy valami brazil gyerek egy raspberry pi-vel feltörte a ps4-et, de ez még igen kezdetleges állapot! Az amúgy oké, hogy a legolcsó verbatimos lemezzel nem fog futni egyik játék sem a másolásvédelem miatt, de kiváncsi vagyok én is, erre a védelemre. Amúgy abban biztos vagyok, hogy ha egyszer fel lesz törve a ps akkor a Sony kibannolja majd az összeset és téglának lesz maximum jó a gép...
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"

spawn21
veterán
Semmi sem működött sajnos. Kihúztam, elcsomagoltam.
A Sony szervizes normálisan reagált másoddjára. Holnap jön a futár, elviszi. Remélem azelőtt vissza hozzak mielőtt elutazom
iPhone 13p

tepenzed
őstag
engem nem érdkeel annyira, hiszen alapvetően multiplayer beállítottságu vagyok( igaz,hogy az emberek feltört ps3-al is feljárkáltak online és el is szaporodtak a modderek/hackerek is),pusztán csodálkozom, hogy ennyire brutális a védelem

banana_joe
tag
Lemezkiadás problémához kis infó.
Most hoztam el a szervízből és ott nem jött elő mikor tesztelték, viszont azt mondták hogy a sony hivatalos workaroundja erre h pár órára áramtalanítsuk a rendszert meg felgyűlhet feszültség az alkatrészeken. állításuk szerint ez nagy %-ban javítja ezt a hibát.
nem tudom mennyire bullshit ez a szöveg szóval ne rám köpjétek a savat
PSN: bananosjoe84

Tuomas
addikt
Teljesen hihető Nézd csak meg a dolgot a másik oldalról: ha nem adja ki a lemezt, vagy nem veszi be, benned is összegyűlik a feszültség nem?
We were here

zoltannagy
aktív tag
Battlefield Hardline Ps4-en hogy tudok a multiba belépni? EA emailt kér meg jelszót, de nem a psn-en megadott jelszót kéri? Mert arra inkorrektet ír vagy regisztrálni kell az EA-n? Vagy ezt is Singlebe el kell vinni egy darabig? Köszi a választ!
[ Szerkesztve ]

Tuomas
addikt
Origin (vagy lehet, hogy már EA) accountot kell csinálnod, és abba kell belépned.
We were here

A`rpi
addikt
Összefoglalónkban kitérek rá:
(FAQ) Gyakran Ismételt Kérdések
Egészen pontosan ez a hivatalos ajánlás:
Lemez kiadás, bevétel problémára: Nem veszi be a lemezt, mit tehetek? [link]

zoltannagy
aktív tag
Rendben, köszi a gyors választ, na majd megpróbálom. Ennyire túlbonyolítják
[ Szerkesztve ]

törölt tag
Még egy év, és talán lesz olyan, amilyen a sonyé volt 2 éve...

Tuomas
addikt
Sajna ez van :/ FIFA-hoz is kell EA Account, meg gyanítom Dragon Age-hez is.
We were here

EnterR
veterán
Megjelent egy naptár a Journey témában:
PSN ID: marquuard

Elderath
őstag
wow
[ Szerkesztve ]
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre

Elderath
őstag
Hm ahogy nézem itt vannak új ikonok alul meg felül is. Lehet új FW updattel jönnek majd?

tepenzed
őstag
miről beszélsz?
egy rakat témánál teljesen mások lesznek az ikonok,pl Witcher,Gow 3

Jhonny06
veterán
Egyébként megjelent ma a játék, vagy mi történik? A Gameshopon pl. mai dátum van, de még mindig előrendelést mutat, más boltokban nem is látom nagyon listázva.

Tuomas
addikt
Elvileg igen, PS Store-on megvehető, plus tagsággal 20% kedvezmény van rá. Felkeltette az érdeklődésemet, de kicsit félek, hogy csalódást fog okozni. Nem is az ára miatt, hanem talán hogy nem tudom, mire számíthatok tőle.
We were here

Elderath
őstag
A naptár ikonról beszélek a felső sorban...

KOHO
senior tag
Sziasztok, most vannak ingyenes témák ps4-re?

Tegla80
addikt
Mas is jart igy es a fw hez van koze,ha igaz...[link]
fw update el jon a naptar ikon
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®

Elderath
őstag

Jhonny06
veterán
Csak 3600????? Hogy lesz ebből boltban 9k? Én meg is veszem azonnal. Oké, hogy van hozzá 2 másik játék, de azok videó alapján nem érnek pénzt.
[ Szerkesztve ]

KOHO
senior tag
Köszi, amióta plusos vagyok, azóta nem is néztem, és akkor még kb minden fizetős volt

Tuomas
addikt
Na azt nem tudtam, hogy boltban mennyi, de azon én is meglepődtem, hogy ennyiért árulnak még játékot
Ha megveszed júli 27-ig, lesz neked is olyan témád, mint EnteR-nek
[ Szerkesztve ]
We were here

mrhitoshi
veterán
Ez a legkézenfekvőbb magyarázat. Szerintem is így állhat a dolog.
PS4

törölt tag
Nem kell ahhoz sony z, megy bármin.

spawn21
veterán
Az a baj, hogy minden trükköt kipróbáltam . Sajnos nem tudtam kihozni a pulzálásból. Remélem jól fognak vele bánni
iPhone 13p

EnterR
veterán
Redditen arra következtetnek legtöbben, hogy kiadó általi bejelentések, frissítések lesznek benne. Bár egész jó lenne ez beépítve, megnézni például release dátumokat, Sony tervezett karbantartásait stb.

EnterR
veterán
Abszolút szubjektív, de szerintem nagyon gagyik ezek a témák.
Rengetegszer nem látni a szöveget sem. Amik nekem bejönnek az a Flow, Robots és a PS Now téma.

Tegla80
addikt
Nalam a bf4 fagyogat mostanaban es volt,h ugy lefagyott,h a jatekbol sem tudtam kilepni....probaltam siman kikapcsolni jatekbol,de azt sem csinalta meg csak atvaltott szinten pulzalo feherbe....viszont ezt nekem sikerult a 7mp es kikapcsgombos dologgal megszakitani.Utana ujraindult,kikapcsolt ,ujraindult es bedobta a report lehetseget a bf4 vidivel,fagyassal kompletten. Ezt elkuldtem...azota nem tapasztaltam,de nagyon nem is jatszottam ido hianyaban.
Amugy kivancsi leszek,h mit csinalnak vele es hogyé,igy gari lejarta utan.
Sony® & PlayStation®

A`rpi
addikt
Méltányossági garancia lehet hogy van, ennek még nem jártam utána. Ezért is kértem, hogy a fejleményekről számoljon be feltétlen.
Fagyni amúgy nekem is fagyott többször is BF4, arra már nem emlékszem hogy világított, de azt tudom legalább 2-3 alkalommal csak áramtalanítás segített.

Kakaduku
senior tag
Kicsit off, de most eszméltem rá, hogy Us store-ban is egy játék 17 ezer Forint felett van. Ennyire rossz a Forint. Lassan olcsóbb lesz lemezesen megvenni a játékot. Pfff...
[ Szerkesztve ]

A`rpi
addikt
300? közeli dollár árak mellett, sajnos ez a szomorú helyzet...

boost
addikt
emlékszek, mikor még 2008ban 145 volt, és kb bagóért (mostani árakhoz képest) hozott iPod Nano-t ismerős amcsiból.
https://ski.ihoc.net/

spawn21
veterán
Mondtam a hölgynek, hog mikor vettem. Ők azt mondták garanciás még.
Szerk:20 nappal léptém át a garanciát. inkább ki kellene dobnom a francba.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13p

A`rpi
addikt
Valahogy akkoriban én is jól jártam emlékeim szerint én 170 forintért vettem dollárt... Nem kicsit volt jó világ... (Már akinek volt kinn ismerőse, és tudott hozni ezt azt.)
Foglalkoznak akkor így a géppel hivatalos szervizben vagy sem?
[ Szerkesztve ]

LeventeV
senior tag
Nem tudom mit csináltak az amcsik, de nagyon felhozták a dollár árfolyamát. Az egész EU-ban nagyon feljött az euróhoz képest, viszonylag rövid idő alatt.

Angry Rabbit
tag
Bocs,de ha azt mondtak garis meg a geped,akkor miert dobnad ki??
Szimplán kütyü mániás vagyok.

spawn21
veterán
Elmondtam a nőnek a pontos dátumot. Azt mondta az. Az 1 év viszont lejárt
iPhone 13p

Jhonny06
veterán
Mindig is olcsóbb volt lemezesen, de legalábbis nem nagyon érte/éri meg a digitális, csak felezve. Esetleg 200 körüli árfolyamon, de hol van az már.
[ Szerkesztve ]

Tegla80
addikt
Dehogy kell kidobni. Pont ezt szeretnenk megtudni,h mit lepnek ilyen esetben....
Lehet masnak is jol jon majd ha van meltanyossagi gari ,mint anno ps3 nal is volt.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®

boost
addikt
2011-ben.
https://ski.ihoc.net/

spawn21
veterán
Értem én.
iPhone 13p

A`rpi
addikt
Tudasd az ügyfélszolgálatossal, hogy letelt az egy év. De náluk szeretnéd megjavíttatni.
Úgy is egyből mondja mi a teendő.

spawn21
veterán
Már csak holnap tudom. De pénzt nem szeretnék rá költeni.
Fel sem tünt, hogy lejárt a garancia, nem értem miért nincs nonstop ügyfélszolgálat.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13p

törölt tag
Download list-et PS4-en hol találom?? Ahol megtudom nézni a Store-ban vásárolt tartalmakat?

varadigabor
senior tag
library-ben benne van minden, még a P.T demo is amit le se tudok már szedni
[ Szerkesztve ]
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Eladó Kezdő Gamer PC MSI 1060 6G I5 6500
- Okosított Switch Lite Extrákkal
- Eladó AORUS GeForce RTX 3080 XTREME és MASTER!
- -49% Lenovo ThinkPad T14s Gen 3:i5 1240P,16GB,512GB,400nit,100% sRGB,1.21kg,Prémium gari 2025.12.26.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad A475 - AMD A12 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!