PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [ricsi99:] Hogyan üzleteljünk a Ph-n...
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Synology DiskStation DS920+ NAS
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
törölt tag
Erre most rácsodálkozunk? Minden szarnak nekimentek, de megújulni évek óta képtelenek. Felőrölték és elaprózták az erőforrásaikat és a vásárlóbázisukat.
Sokat akar a szarka lvl.végtelen.

saelin
veterán
Pedig pont most akartak új engine-re váltani és bejelentették hogy készül Wolf Among US 2 is. Én egy kicsit szomorú vagyok most.
Hátha valaki felvásárolja őket vagy az összes IP-jüket.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

törölt tag
Nem csak új engine kellett volna, hanem új irányok. És időközben a nyakukra nőtt sok-sok stúdió. A DONTNOD konkrétan el is taposta azt.
/mondjuk azok is hasonló sorsa fognak jutni ha így megy. Oké, náluk azért beesik az ajton egy-egy vampyr, de szerintem az is akkora perec lehetett, mint a ház.
[ Szerkesztve ]

front3r
őstag
Sony, Quantic Dream-el jó párosítás lenne.
PS5, iPhone 12, iPad Pro(2021)

törölt tag
de...Bigby...

Gery9112
őstag
Hát sajnos idő kérdése volt........ezek szerint akkor befejezik most a Walking Dead-et és utána semmi?
Nagyon sajnálom őket de tény, hogy nagyon későn reagáltak a felmerülő igényekre. Játékmenet és technológia terén is.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

Carlos Padre
veterán
Egyrészt nem adatik meg mindenkinek az, ami neked, másrészt még a tavalyi játékokat pótolom szép lassan. Meg a tavaly előttieket. Idéntől kizárólag multis játékokat veszek, minden más csak akcióban, 15£ alatt, vagy ps+. Jól működik
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

erahurka
nagyúr
Pókemberben van egy trófea valami tudományos cuccért. Azt nem az Octavius laborban lévő két izé fullra megcsinálása után kéne beadnia? Elvileg kész mind a 10-10 de nem adott trófeát
Na most megadta végre
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/mozinaplo/

Peace
veterán
jaaaahhhh ok

ProEvoFan
nagyúr
Este elérhetővé váltak a "kihívás érmék" challengeek.Van közte egy-két nehezebben teljesíthető, ami igen izzasztó.Nem baj, megoldjuk.Négyből egy arany, a többi ezüst lett.

RangerFox
Topikgazda
Ez volt a legszomorúbb hír tegnapról. A Wolf Among Us 2-t nagyon sajnálom.

gyuromoj
veterán
Pont múlthéten küldtek egy üdvözlőkártyát egy téma kódjával, mivel 4 éves volt az accom.
Szóval nem hiszem hogy baj lenne belőle a későbbiekben.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

Carlos Padre
veterán
Már tavaly is volt róla cikk, hogy a topmanager fejébe szállt a siker és mindent egymaga kezdett irányítani elnyomva mindenki mást, ami miatt rengeteg kreatív ember kilépett. Ezért egysíkúak a játékaik már évek óta minden fejlődés nélkül.
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

oriic
HÁZIGAZDA
Sekiro: Shadow Die Twice gameplay
Live-Die-Respawn

oriic
HÁZIGAZDA
"Hát sajnos idő kérdése volt........ezek szerint akkor befejezik most a Walking Dead-et és utána semmi?"
Nem fejezik be. A 2. rész lesz az utolsó. Ezen kívül a netflix-es Minecraft Story Mode-ot megcsinálják, de a Stranger Things és a The Wolf Among Us 2 is kuka.
Live-Die-Respawn

Deck
félisten
Alig várom
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

Wesder
félisten
Ezt szomorúan olvasom
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

RangerFox
Topikgazda
Tegnap még azt lehetett olvasni, hogy a 4. Epizódon dolgozik az a megmaradt 25 ember, és miután befejezik, őket is elküldik... Akkor az se igaz?
Szerintem ezt már mutogatták párszor. Ettől függetlenül nagyon tetszik.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Deck
félisten
Neki álltam a Witcher 3-nak. Nagyon furcsa a harcrendszere még, szinte mindig eltalálnak. Dodge is más mint más játékokban. Nagyon szoknom kell még.
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

Rigormortiis
addikt
Nekem is ez az egyetlen bajom igazából a Witcherrel. K.rva jó játék, de a harcrendszerét 100 óra után sem bírtam megszokni.
Ez az egyetlen oka, amiért a Dragon Age Inquisitiont a mai napig jobb játéknak tartom (pedig jó fél évvel előtte jelent meg), bár ezzel egyedül vagyok. A Witcher gyakorlatilag minden szempontból többet ad, viszont a harcrendszer nagyon lehúzza az összképet.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5

RangerFox
Topikgazda
Harcrendszer, plusz a lovaglás, ami engem is zavart. Meg hogy 7-8 óra után se tudott behúzni a világa, de az egy másik dolog.

_drk
őstag
A Játék elején elég gyenge még Geralt, majd pár szinten feljebb az lesz a baj hogy túl könnyű.
Mindenkit le vág 1-2 csapásból, annyi hogy közben kicsit el-el kell ugrani. meg legalább használni 1 varázslatot, a tüzeset tudom ajánlani, mert azt bár legyengítették a patch-ekkel szépen lassan, de még így is nagyon jó

-FLY->
őstag
Előrendeltem ma náluk. Nagy kérdés, hogy 26. megkapjuk-e (pénteki nap, ha nem jön megjelenésre házhoz, kapufa a hétvégére)?
[ Szerkesztve ]

Scholes9
nagyúr
Azt én is...

sutyesz96
őstag
Októberi ps plus játék a Last of Us 2 lesz ugye?
No matter what, you keep finding something to fight for.

Peace
veterán
Én boltban veszem át. Ajánlom, hogy átlehessen venni!!! Remélem, hogy nem azt csinálják, hogy felvesznek végtelen mennyiségű előrendelést, mert náluk a legolcsóbb és 26-án közlik, hogy egyébként kaptak 40 darabot....nagyon morcos lennék.

Wesder
félisten
Mellé meg jàr majd még az Anthem + RDR2 is.
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

Carlos Padre
veterán
Ps3ra és Vitára

törölt tag
Mondjuk én eleve 2-3 helyen rendelem meg day1-ra a játékokat.
[ Szerkesztve ]

-FLY->
őstag
Van bennem azért félsz.

sp8787
addikt
Ez a corrupted monk meg eddig nem volt. Nem tudom miert de ahogy meglattam egybol a Pthumerian Descendat ugrott be.
Amugy az mennyire kenyelmes mar ,hogy meg ki is jelzi na most jon az unblockable attack. funny

sp8787
addikt
Az mondjuk azert eleg nagy jatekmechanikai/balancing hiba ha ez igy van.

törölt tag
Ilyenek voltak a korábbi részek is. A witcher elsősorban rpg, és csak másodsorban akció. Ez nem souls meg ilyenek, sosem akart az lenni. Főleg az első rész nem, az sok aspektusból nagyon más volt, mint a 2+3.

_drk
őstag
Az egész nehézségi szint ott kezdődik hogy van 1 scale amit állítasz mennyire legyen nehéz. Ha nehéz lejjebb viszed, ha nem akkor feljebb. Plusz még van egy olyan, hogy a saját szintedre fel skálázza az ellenfeleket. Mert sok helyen az elején még csak olyan 10 szintűek az ellenfelek te meg már vagy 20, és tényleg ne 1 kard csapás legyen 5 ellenfél.
A játék legelején mikor át ér az ember Velen-be, gyakorlatilag a training map után, akkor semmi cuccal, semmi skillel tényleg nehéz. Ott van az a k*rva nagy map, azt se tudja az ember hogy mit csináljon.
De mivel Geralt nagyon kemény, a varázslatai, meg a speckó felszerelés mellé még mérgek is vannak, annyi bónuszt magadra pakolsz, hogy a 10 szinttel nagyobb szörnyekkel is el lehet szórakozni.
Sokkal nehezebb eldönteni hogy csináld még meg azt a mellék küldetést, vagy már ideje lenne megtalálni Ciri-t.
Sziasztok, a Music nálam Spotify Premium-mal van összekötve, a nyomorúságos 10% miatt. Ha le szeretném mondani (családi Premiumra szeretnék váltani - Csúnyán keveredik a gyerekek Santa Cruz-a meg Skrillex-e apa zenéivel - őket zavarja jobban ), tudom-e valahogy azonnal törölni ezt a beállítást? Az automatikus megújítást már töröltem a beállításokban, de ameddig az aktuális befizetés tart, nem tudom valahogy törölni az egész összekapcsolást? (szerencsére csak 27.-éig tart)
A Spotify oldal szerint a PS Music kezeli a dolgot, náluk nem válthatok)
Vagy csináljak egy új accountot Spotify-ra a Family Premium-nak, ha annyira sürgős (a régivel meg lépjek ki mindenhonnan) ?
Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

oriic
HÁZIGAZDA
Úgy tűnik nem. 2. rész még elkészül és ennyi volt.
Live-Die-Respawn

eisento
addikt
Majd az Ubisoft "felkarolja" oket
Realme GT Master Edition | PSN ID: HUN_Ejzi

Carlos Padre
veterán
Nem lehetetlen, hogy azért zárnak be, hogy utána keteskedhessenek az játékok jogaival. Nyár óta megy a huzavona az eladás körül a volt tulajjal.

kriszpontaz
veterán
Vagy az EA.... Nekik amúgy is menne az epizódos DLCzés
[ Szerkesztve ]

marilllyo
veterán
Pedig tényleg nem túlzott. Az első Bossfight-ig kínkeserves volt. Még easy-n is. Legalábbis nekem...aki azt se tudta mi-hány méter. Utána meg kb God mode ON.
Egyébként az aktív quen képességgel (amit eléggé hamar meg lehet szerezni) még very hard-on is igazából God mode ON.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Gery9112
őstag
A sztoriírók mindkettőnél jól jönnének.
Ha a Ubihoz kerülnek akkor talán leszoktatnák őket a megölted az apám/anyám/kutyám/tesóm ezért bosszút állok de előtte megmászom az összes rádiótornyot mert nem látom hol vagy sztorikról.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

kriszpontaz
veterán
Ez is igaz

brcz
tag
Sziasztok, valaki tudna nekem segíteni, hogy hogyan lehet a maximális teljesítmény szempontjából kihasználni egy hangprojektort? Egy sony 290-es cuccosom van most. Simán csak összekötöttem a tv-vel 4k-s hdmi csatlakozóval. PS4-en pedig beállítottam a bitfolyam Dolby formátumot. Tökéletesen elégedett vagyok az eredménnyel csupán kíváncsi volnék, hogy van-e ennél jobb megoldás? Sok helyen olvastam, hogy a ps4 van össze kötve a hangprojektorral, de így nem igazán értem és tudom hogy melyik a célszerűbb.
Válaszotokat előre is köszönöm.

RangerFox
Topikgazda
Jaja, most láttam, hogy a TWD első évada után egyik játékuk sem hozott anyagi sikert. Azért elég csúnya dolig, hogy valaki megvette a season passt az évadhoz, és csak a felét kapja meg a beígért részeknek, ráadásul le se zárják a sztorit.

Carlos Padre
veterán
Annyi, hogy ha direktben kötöd a ps4et a soundbarra jelentősen csökken a hang késleltetése.

Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Új Ps4 pro-t hol érdemes venni szerintetek? Van valami "tuti tipp" akár hardveraprón vagy simán rákeresek hol a legolcsóbb és megveszem ott?
köszi!
Tökmindegy, számlát adjanak meg lehetőleg az újabb CUH-7116B változat legyen.
Nyilván a konzol/játékboltokban meg a műszaki áruházakban simább ügy.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Wesder
félisten
Amúgy ezzel a PSNow letöltéssel kb olyan lett, mint a GamePass nem?
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Gigabyte Superb 720 GE-P610A-C2 80 plus minősítésű ATX tápegység
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok