PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [ricsi99:] Hogyan üzleteljünk a Ph-n...
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Synology DiskStation DS920+ NAS
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
FunPro
senior tag
Pedig al első sem volt olyan velőtrázóan nehéz.
(NG+-ról nem tudok nyilatkozni)
I'll try my best, and that's the best anyone can do.

ImACeltic
őstag
viszont magukon az effekteken, textúrán, magán a növényeken, a tengeren, az arcjátékon, látszik egyből, hogy ez azért nem 2019-es játék.
Ajaj, na itt már tényleg gondok vannak.
Figyelj, szerintem is nagyon szép a Days Gone és egy kicsit alul értékelt a játék, de az Uncharted 4 kb mindenben a Days Gone felett áll amiben össze lehet őket hasonlítani. Arcjátékban egyedül a The Last of Us Part 2 múlja felül, az Uncharted: The Lost Legacy egy szinten van vele, a Death Stranding pedig megközelíti ebben az aspektusban, de ennyi.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
Mi meg annak örülünk a Nintendo Switch topikban, hogy Mario 5 vonallal többől lesz megrajzolva a 35. évfodulós kiadásban, amit a N is annyira szégyell, hogy csak 6 hónapig lesz elérhető.
("Áruló"- hörrent fel ekkor egy emberként a Switch topik)
Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

Aciduzzu
aktív tag
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50

30z.Samu
félisten
Ránéztem a Fifa 20-ra, elég nosztalgikus a Legendás csapattal játszani, de maga a játék nekem picit fura. Bár lehet azért, mert rég játszottam Fifával nem tudom. De néha kicsit nyögvelős a játékmenet vagy nem tudom. Megvan a PES is, szerintem azt is felrakom és összehasonlítom a kettőt.
Sic Parvis Magna

RangerFox
Topikgazda
A 20-nál csak egy gyorsabb/dinamikusabb Fifa volt, a 18-as.

hombre[EU]
addikt
mondjuk a nintendonál vannak nagyobb bajok is (számomra),mint pl. hogy a legnagyobb ip-k már lassan negyven évesek
olyan,mint ha a playstation még mindig a crashre építene vagy az xbox a halo...oh,wait
Life, Uh, Finds A Way

30z.Samu
félisten
De látod, hogy működik.
Sic Parvis Magna

hombre[EU]
addikt
ja,pont mint a codnál
nem a játékok minōségére értem, azokkal nincs baj...csak a hozzáállás hát... túl konzervatív? kicsit gyáva?
Life, Uh, Finds A Way

saelin
veterán
Forrás? Ha tényleg így van, akkor majd ps5-ön viszem végig és arra veszem meg digital-ban.
Szerk:
Látok egy linket pár sorral fentebb.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn

Wesder
félisten
Rossz hasonlat, mert a Crash sosem volt a Sony-é ellenben a tizenixedik God of War-ral, vagy a mostani 13. R&C-vel.
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

hombre[EU]
addikt
nincs tizedik gow, se a ratchet és még csak ps1-en sem voltak nice try kiddo...ezek mellé jutott mindig további 3-4-5 új nagy ip, minden generációban
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way

Wesder
félisten

boost
addikt
lol, és tényleg
[ Szerkesztve ]
https://ski.ihoc.net/

hombre[EU]
addikt
jóvan psp meg java játékokat hozzál felna pincébōl és nem mondtam,hogy nincs egyetlen olyan ip sem a sonynak amit visszahoztak több generációban is...ez a te agymenésed volt
azt mondtam,hogy még mindig azokkal hakniznak akiket még egy szūz miyamoto álmodott meg
Life, Uh, Finds A Way

Mike
veterán
milyen tizenx? miért kell nyilvánvaló hazugságot írni?

Wesder
félisten
Jó igaz, de a Mario kortalan, és bàrmire ràhúzható. Egy Krétosz/Màsztercsíf màr nehezen.
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

opr
veterán
God of War nehez, de a HALO univerzumbol egy kicsit tobb kepzeloerovel/akarattal valami hihetetlen, mit ki lehetne hozni: MMORPG, RPG, RTS, akar valami kartyas rts, Master Chief melletti mellekszereplos DLC, vagy akar teljes jatek, amiben parhuzamos tortenetszalat viszel, bujkalos tulelos jatek, ahol varod a Master Chief-et (vagy akarkit), hogy megmentsen, vagy akar gerillahaboruzos faszagyerekes lesbol tamados taktikazos tps/felulnezetes commandos-stilusu jatek, vagy barmi, ami igy 10 perc alatt nem jutott eszembe.
Az, hogy ebbol az univerzumbol az MS ennyit tudott kihozni, az sajnos valahol a szanalmas kategoria, amolyan igazi Nokia-szintu nem vesszuk eszre a fatol az erdot eset. Szerintem.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Wesder
félisten
Nem ismerem a Halo univerzumot, így ezt se càfolni, se megerősíteni nem tudom, de biztos igazad van, mert ezek szerint te ismered valamennyire.
A fanok is hibàsak, mert ha nem csíf a főszereplő, akkor màr ki vannak akadva teljesen.

Mezcal
addikt
HALO univerzumbol egy kicsit tobb kepzeloerovel/akarattal valami hihetetlen, mit ki lehetne hozni: MMORPG, RPG, RTS
Az konkrétan van. Halo Wars néven fut és baromi jó.
Playstation 5 SE CFI-1116A/Philips 48OLED806/12

Moby
addikt
A HALO eredetileg (amikor még eredendően pécére jött volna) RTS-nek készült.
[ Szerkesztve ]

opr
veterán
Valamennyire igen, de azert expert se vagyok. De amugy nem is kell lenni. Jottek a csunya alienek (Annnyaaaaa, van olyan izely, ami a fejedre maszik, aztan szetb@ssza a hasad, ugy szuletik meg, es utana megol mindenkit? Igen kisfiam, élilyen.), megfeleloen szertecsaptak mindent es mindenkit, de hala egnek van a HOS, aki majd megment minket. Igazabol ha osszesen ennyibol allna a lore, mar akkor is ki lehetne hozni belole mindent IS.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

opr
veterán
Hoppa, annak a masodik reszerol le is maradtam, azt hittem, volt csak aztan elhalt az elso resszel. Erdemes meg beleugrani a masodik reszbe, van meg jatekosbazis?

oriic
HÁZIGAZDA
Mivel az Infinite konkrétan kb annak a folytatása lesz valahol, igencsak érdemes letolni.
#259024) Mezcal
Készült Halo MMO, de elkaszálták.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn

opr
veterán
Uhhh, ok, akkor ra fogok nezni, koszonom!

Mezcal
addikt
Én a Halo Wars Definitive Edition-t játszom csak, azt is Steamen. Pont a minap játszottam vele online 4 vs 4-et.
Playstation 5 SE CFI-1116A/Philips 48OLED806/12

boost
addikt
a kampány is nagyon jó
https://ski.ihoc.net/

Wesder
félisten
Tell Me Why és Forza Horizon 3 sorsolàs eredménye.
Forza Horizon 3
zkxdn
Tell Me Why 1. kulcs
-STALKER-
Tell Me Why 2. kulcs
proper
Gratulàlunk a győzteseknek, a kulcsokat privàtban küldöm még ma, amint tudom.
[ Szerkesztve ]

hombre[EU]
addikt
kortalan...igen,mert két évente jön ha jazz jackrabbitbōl készülne 2 évente szuper játék akkor ō is egy nagy ikon lenne...de attól még a krikitám ugyanúgy megállja a helyét.
szerintem...ha nem is (méltósággal) elengedni, de illene több karaktert felhozni pl. mario,link szintjére, hogy színesebb/kreatívabb legyen a brand.
Life, Uh, Finds A Way

fausto
őstag
Mario, Wario, Luigi, Yoshie, Donkey Kong, Pikmin, Kirby, Samus, Link, Starfox... Egy pár karakterük van, amire lehet építeni.

saelin
veterán
Valaki vette innen az Avengers játékot? Majd írjon már róla valamit. Speciel nekem a beta alapján nem tetszett, de hátha a story legalább jó benne vagy valami. A multi része viszont biztos kuka (nekem), mert destiny style-ban nincs kedvem farmolni a power levelt.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

ImACeltic
őstag
Én nyomtam a bétát is és most a teljes játékba is beleraktam kb 3 órát. A bétában is bejött a cinematic A-Day első pálya, de a teljes játékban hosszabb, ki van bővítve és így még jobb, szerintem a hangulatot eltalálták és benne van az MCU feeling is a harcoknál amikor az egész Avengers csapat nyomja. Poénkodnak akik a filmekben is szoktak, valamint az olyan jelenetek is nagyon jók amikor pl Fekete Özvegy harcol Taskmasterrel, közben meglát egy buszt ami esik le a hídról, aztán szól, hogy "Tony, a busz!", Tony egyből válaszol "Megvan!" és látod a képernyőn, hogy elkapja a buszt, stb, nekem ezek nagyon adták. Persze spoiler nélkül tudjuk, hogy ilyen nem sok lesz, legalábbis jó ideig biztos nem, a játék vége felé viszont gondolom igen.
A harc szintén bejön. Thor-al keveset vagyunk az A-Day-en, de nagyon jó a Mjölnirrel csapkodni, jók a hangok és a kontroller rezgése is súlyt ad neki. Eldobás-visszahívás is jó, bár nem annyira, mint a God of War-ban. Hulk-al való zúzás is bejön, főleg, hogy eléggé rombolható a környezet, repkednek a törmelékek szépen és az ellen is ahogy csapkodom őket. Fekete Özvegy és Amcsi Kapcsi hasonlóak, de Kapcsi jobb a pajzs miatt, annak is nagyon jó érzést adtak. Vasembert sikerült talán a legkevésbé eltalálni ami a harcot illeti, bár vele sem voltam még sokat, de a bétában azért nyomtam vele 1 órát tuti. Nem azt mondom, hogy szar vele lenni, de a többiekkel eddig jobb. Kamala pedig hasonló, mint Hulk, zúzunk vele szépen.
Szinkronhangok a színészek miatt top kategória, Kamala színészét külön kiemelném mert elég jól hozza a karaktert.
Látvány szerintem teljesen korrekt. Nem egy PS exkluzív szint, de így a generáció csúcsán sem mondanám rondának. Rombolhatóság dob rajta szépen. A teljesítménnyel sincs nagy baj. PS4 Pro-n ritkán lassul be.
A Destiny féle loot-skin-gear-skill rendszerrel eddig elvagyok, bár jobban szeretem azt a féle megoldást amikor látható is, hogy erősebb cuccot rakok a karakterre, de itt csak a menüben látod, hogy erősebb a cucc, kinézetre nem változik, arra külön vannak a skinek.
Én nagy MCU fan vagyok, de nekem eddig bejön a játék. Pedig sokan mondják, hogy az MCU-hoz képest egy B kategóriás valaminek tűnik a játék. Szerintem nem.
Gamer(PS5, PC), sport fan.

ldave
nagyúr
Ilyet láttatok már? A játék a képe alapján 40%-os akcióban van, de az ár kiírásnál nem mutatja az eredetit, csak a csökkentett árat.
A PSprices oldalon látszik rendesen a dolog.
A Slime draws near! Command?

RangerFox
Topikgazda
Az egyetlen, amire gondolni tudok az az, hogy az akcióval együtt az alapára is lecsökkent a kiírtra.

30z.Samu
félisten
Tudod mi a legérdekesebb az egészben? Hogy mindegyik Mario-ban, DK-ban, Zeldában van valami új. Sose egy sablonra épül a dolog. Oké, a story lényegében ugyanaz, de a körítésben mindig van valami, ami más. Szerintem ez a kulcsa az egésznek.
Sic Parvis Magna

Tomtailor85
senior tag
Én is játszok egy ideje a fifaval. Online szoktam játszani, de kevés játék van ami gyakran arra késztet, hogy beleverjem a joy-t a tv-be! Ennyi csalót én még nem láttam, teljesen elveszti a játék élvezhetőségét! Mindenhol ennyi csaló van?

Mike
veterán
a storeban csinálnak olyat hogy véglegesen csökkentik az árat
meg persze hibáznak is

Woodslave
nagyúr
Psen? Hogy lennének csalók?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Rigormortiis
addikt
Nincs szerintem még egy játék, aminek olyan igénytelen és olcsó tracklistje van, mint a Gran Turismo Sport.
Nem magát a játékot írom le, de az egész audió rész kritikán aluli, kezdve a gyalázatos, dinamikátlan hangkeveréssel, a ps1 szinten ragadt motorhangokkal, de az i-re a pontot a tracklist teszi fel.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5
(#259044) hombre[EU] válasza Rigormortiis (#259043) üzenetére

hombre[EU]
addikt
mondja ezt a ps4 topikban egy dq11 avatarral
Life, Uh, Finds A Way

erahurka
nagyúr
A zenékre gondolsz? Én csak menüben hallom őket, ott nincs velük bajom. Az autók hangja tényleg gáz.
https://www.instagram.com/mozinaplo/
(#259048) Rigormortiis válasza hombre[EU] (#259044) üzenetére

Rigormortiis
addikt
A DQ játékokhoz szériatartozék a midi hangzásvilág, nem ide keverendő
Galaxy S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Gigabyte Superb 720 GE-P610A-C2 80 plus minősítésű ATX tápegység
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok