PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Riley: kis kutya nagy pácban
- Tudástár A következő felhőd otthon lesz
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [ldave:] New Game Blitz - 2023
- [Re:] [suste:] Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Jack Hunter:] YouTube a háttérben,reklámmentesen.Így:
- [Re:] [potyautas:] Buszon
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
bandi0000
nagyúr
nekem meg azt mondták, hogy csak levásárolni lehet, de végül is teljesen mind1
szerintetek viszi a konzol majd a 3d blueray filmeket is?
Xbox One: bandymnc

Jakesz
őstag
Ha tényleg mondta, akkor az felettébb korrekt húzás. De így tudatlanul nem ezt gondolná az ember, mert ezeknek az előlegezéseknek nem ez a lényege.
(#5001) bandi0000
Szép is lenne, ha nem.
[ Szerkesztve ]

Zoli1117Bak
tag
Szerintem az iso t azt igen az mkw t már nem hiszem.
[ Szerkesztve ]
psn:babax1117

Mister_X
nagyúr
Eredeti lemezről minden további nélkül...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Mrdevil
addikt
Hát akkor nem tudom, de Xirtam kollega mondta, itt a forumon, ha jól emlékszek, ő meg a KV-nál van. ( visszább olvasva talán meg is van ) Lehet ő sem tudta biztosra?
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

bandi0000
nagyúr
eredetit is akartam, nincs píz egy kék raj íróra is

Jakesz
őstag
Igen, ő a KV-nál dolgozik. Viszont a kártya adatlapján sincs ilyen kiírva, márpedig nem elenyésző dolog, sok bizonytalan meg merné rendelni a kártyát ennek tudatában.

Mrdevil
addikt
Majd mindjárt jön és megmondja szerintem pontosan, de ha nem, holnap esküszöm beszélek velük, csak úgy kíváncsiságból.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

kovsol
félisten
Ez a reklám nagyon jóra sikerült szerintem
Az Xbox One témához: ott is megvannak az exkluzív címek és van akit azok érdekelnek.
May the Force be with you!

zenwalk
senior tag
Egyébként tudja valaki, hogy az előrendelői kártyát hogyan tudom majd érvényesíteni házhoz szállítás esetén?

Jakesz
őstag
A rendszerükben benne van az előrendelésed mellett. A kártyát max csak akkor kell felmutatni, ha személyesen mész be érte.

bandi0000
nagyúr
tudják a kv-ál h van kártyád és 10k val olcsóbban kapod majd, leg is sztem, vagy max oda kell adni a futárnak

vg
addikt
Hihetetlen jó ötlet volt ez a "előrendelői kártya". De csak annak a cégnek persze, főleg ha kötelező levásárolni...

Madwe
nagyúr
Resistance biztos jön majd bár az engem annyira sosem fogott meg, de nem rossz azért az!
Input lag 30mstől érezhető elvileg. Input lagot okoz: maga a hw - jelen esetben a ps4 - ezzel nyilván nincs mit tenni és bele se kell számítani. A tvd- lehetőleg ez legyen 30ms alatt, de kicsivel felette sem vészes - valamint ha egy erősítőbe megy először a hdmi és onnan a tvbe - ezt erősítő válogatja mennyit ad hozzá, ha érezhető, akkor érdemes hdmit tvbe onnan optikain hangot erősítőbe lökni...

bandi0000
nagyúr
amúgy milyen tv-k ajánlottak? vagy van a laggrol valami táblázat?
Na amúgy a 3d-vel h áll majd a box? élvezhető lehet majd?

haddent
addikt
Továbbra is: nem (volt) kötelező megvenni, sőt még csak annál a cégnél sem kell előrendelni.
#5015 bandi0000 szvsz. játékra nem túl nagy, nem túl kicsi, FHD, EDGE LED, ~100Hz, ~16ms. Ilyet simán lehet találni jó áron (Főleg ha nem Smart 3D szuper kávétfőző funkciókra költessz, hanem a panelra). Én 30" alatt és 40" felett nem játszanék. Alatta egyértelmű miért nem, felette meg már távol kéne nagyon ülni, hogy ne legyen pixeles szar az egész. Akkor viszont már valahogy nem "szippant úgy be". Utóbbi (a méretről) egyéni vélemény persze..
[ Szerkesztve ]

daneel92
tag
aha
Asrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W

Madwe
nagyúr
Nagyon sok tv van, azért ez elég tág fogalom, ha tv vásárlása elött állsz akkor ha megvannak az igényeid, akkor sokan tudnak javasolni neked 1-2 tipust - akár itt is vagy a led/plazma topikban, de ez így elég tág... mekkora méret - függ a nézési távtól és nyilván a rendelkezésre álló helytől, pénztől - 3d kell e, smart kell e, milyen fényviszonyok vannak a szobában stb.
Azért a legtöbb tvnek van játék módja, és az ált. 30 körül kéne legyen - ilyenkor mindenféle utókezelést kikapcsol a tv így csökken a lag - és azokra játék esetén nincs is nagy szükség...
Edge led szerintem nem fontos, attól csak vékonyabb lesz a tv kb, képbe sokat nem számít, pénzben annál inkább... Valamint én pl 55ösön játszok, 2-2fél méterről, innen nincsenek pixelek (720p esetén lehet vannak de nem xet veszek ) és azért eléggé bele lehet merülni a történetbe
De ez függ azért attól is hova lesz a tv, én nappaliban használom, egy szűkös kis szobába másfél méterre a tvtől nyilván nagy az 55ős, de még a 47es is akár... itt van optimális nézési táv itt az 1080p-s ajánlottnál közelebb nem érdemes sokkal ülni, illetve érdemes a 720p és 1080p közötti szakaszon az 1080ashoz közelebb esni 1080as forrás esetén... BTW ha nappaliban vagy, az a 2 méter soknak hangzik, de pl amíg nem mértem le, azt hittem én is közelebb vagyok a tvhez mint 2 méter, azt fenéket
[ Szerkesztve ]

bandi0000
nagyúr
am igazából 40-42" kellene, szobába, smart 3d kell, 150-200k-s árat szabok meg, nem baj ha 150 hez van közelebb
Lg-t preferálom dual play stb miatt de a sami valamennyivel keskenyebb és nem kellene akkor szekrényt cserélni, lg esetén meg igen
[ Szerkesztve ]

Madwe
nagyúr
Lg lm 620/660 az elég vékony sőőt, 3d-s passzív dual playel-el smart 160 körül ebben a méretben, 31mses input laggal ha jól emlékszem gaming modeban, szülőknél ilyen van csak 47es, szerintem jó vétel!
Illetve most nézem van egy LA sorozat is nem csak LM, azt nem tudom miben más...
[ Szerkesztve ]

bandi0000
nagyúr
LA az új széria. csak ugy mondom hogy az lg 3 cm-eé szélesebb és nem fér be pont

kovsol
félisten
Nekem egy Samsung 32D5000 van. Ennek 29,9mm a legnagyobb vastagsága, de az is lent ahol a csatlakozók vannak. Ezen is van már optikai kimenet. Input lag neten 16-20ms -re volt írva.
Monitornak is ezt használom amúgy, nem csak konzolra.
Mondjuk eddig azt hittem sima led csak, de látom weblapján, hogy Edge LED
Most már két éve jól szolgál ez a TV.
[ Szerkesztve ]

bandi0000
nagyúr
Hát nem tudom,asszem várok, előbb legyen meg ez a fránya konzol
A GT5-el lehet játszani ketten?

vg
addikt
Nem érted, nem is baj.

bandi0000
nagyúr
*gt6

Madwe
nagyúr
Pont akartam írni, hogy a dual play jól hangzik, de sajnos a mai játékokban egyre ritkább a local multi, pedig az a kedvencem A GT5 pont jó példa rá, abban van ilyen opció, oda is basz dual playel
GT6ba is beleteszik gondolom, de azt nem tudom, illetve ugye egyelőre még nincs bejelentve ps4re...
[ Szerkesztve ]

bandi0000
nagyúr
várj, most a gt5 vagy 6 lesz next genre? megüti az új gt, a forza horizon szintet? mert az marha jó látványos

Madwe
nagyúr
Egyik sem, a gt7 lesz az, vagy a gt6 ha azt is kihozzák... A 6 bár még meg sem jelent mégis csak ps3ra jön... Amíg nincs gt, addig lesz driveclub... De én meglepődnék ha még idén nem lenne ps4re gt bejelentés...

bandi0000
nagyúr
ja jó akkor megnyugodtam Hátha szépen megcsinálják, amúgy nem tudod van e FPS-ben ilyen local multi?

haddent
addikt
Hi5 pontosan ugyanez van nekem is és szeretem is
#5024 vg nem, valóban nem értem.. Van egy cég ami valamilyen "akcióval" (ami nyilván neki is megéri) kiemelkedik a többi közül. Nem kötelez semmire, nem kényszerít, mégcsak át sem vág. Ebbe belekötni

Jakesz
őstag
Idén biztosan nem lesz GT bejelentés, úgyhogy jó meglepődést!

Madwe
nagyúr
PS4re bejelentettet még nem tudok, ps3 esetén itt van pár bár mindenféle kategóriából nem csak fpsek, dead nationt imádtuk pl, legnehezebb fokon kb lehetetlen
Jaka ilyet ne mondj hogy biztosan nem lesz, mert lennie kell és pont Mondjuk Polyphony munkatempóját ismerve kb soha nem lessz, de titkon bízok benne h gt6ot eleve úgy fejlesztették h jöhessen 4re...
[ Szerkesztve ]

boost
addikt
én erre a novemberi bejelentésre kiváncsi leszek. Tutti csak valami távlati dolgok lesznek szerintem, mert ezzel a bejelentéssel az előrendeléseket már nem tudják módosítani, ahhoz késői a dátum.
VAGY
most jön a feketeleves havi 100 dollár konzolhasználati licensz, és kilépéshez két tagot be kel szervezni, valamint a fizud 5 %-át még 10 évig kifizetni
https://ski.ihoc.net/

zzeN
aktív tag
Tömörítetlen videó Killzone-ról a Guerilla Games-től
541 megás multi videó.

bandi0000
nagyúr
szerintem vagy játékot, vagy extra dolgokat jelentenek be a ps4 el kapcsban

Zoli1117Bak
tag
Nekem LG 42lm660s tvm van Xbox al gamemódban szoktam használni,de nem vettem észre hogy laggolna,3d ben COD black ops 2 tlán egy pöttyet de le is vettem a 3d ről mert grafika romlássl jár.

bandi0000
nagyúr
a grafika szép, de a játék fizikája nem tetszik

zzeN
aktív tag
Fizika? Ebből leszűrted a fizikáját?

krx21
nagyúr
Köszi!
Na, pont egy ilyen videóra vártam, most töltöm...
[ Szerkesztve ]

bandi0000
nagyúr
Hát ja a mozgásuk nem tetszik

Zoli1117Bak
tag
Még soha nem játszottam a God of War al,biztos kemény lessz ps4 en.Am nincs róla semmi infó hogy lessz e egyátalán?

Madwe
nagyúr
Kicsit fura valóban, sprintelnek kb amilyen gyorsan mozog a lábuk de kb egy helyben mert kicsiket lépnek de gyorsan, 60fpsben amugy sztem nem vész, de a láb mozgása tényleg fura

kovsol
félisten
Ez a végleges verzióból lehet? Kb annyit kellene átírniuk, hogy lassabban mozogjon a lábuk, vagy gyorsabban mozogjanak hozzá.
Nekem ennek ellenőre tetszik. Bár remélem lesznek nagyobb pályák is multiban.
[ Szerkesztve ]

zzeN
aktív tag
Biztos lesz majd. Nem az elmúlt héten lépett le Santa Monica-tól a vezető GOW dizájner? Vagy keverem?!
De, viszont sokat ez nem jelent. Néha jót tesz egy sorozatnak, ha új ember kerül a rendező/tervező pozicióra.
A Slime draws near! Command?

Madwe
nagyúr
Nem tudom, lehet a 60fps miatt furcsa, eddigi videók alapján rendbe volt, a 60fps meg lehet olyan mint a 200hzes tvknél a szappanopera effekt? Mondjuk pc-n eddig ilyet nem tapasztaltam, fene se tudja... Pályák csak lesznek nagyobbak is, ezen gondolom nem voltak sokan ezért választottak ekkorát...

haddent
addikt
Nekem tetszik.. Fizika szerintem okés (alakítható..), grafika/textúra meg gyönyörű, így vidiről szebb mint Crysis 3 ultrán.

Madwe
nagyúr
Maga a játék nekem is, nagyon, adta nagyon a tvn, de azért nekem is furcsának tűnt a mozgás... Attól még várom h a kezeim közé kerüljön már

krx21
nagyúr
Igen... Így néz ki ha valami simán, tökéletesen fut... Ehhez nem elég a 60fps, hanem a vertikális szinkronizáció (v-sync on) is be kell hogy kapcsolva legyen... Mivel 60Hz a képfrissítés így lesz szinkronban a kép, (minden frissítéshez, egy kép jut...)... PC-n is el lehet érni, ha bekapcsolod és persze nem megy az fps 60 alá
... Érdemes bekapcsolni, mert ilyenkor nem számol a gép 60fps fölött, felesleges is lenne, mert a 60Hz-es monitor úgysem tudja megjeleníteni, simább is lesz és még a vga sem melegszik annyira, viszont kicsit több lesz a lag...
[ Szerkesztve ]

Madwe
nagyúr
Én ezt értem, tudom, meg láttam is már, és tényleg nagyon smooth a gameplay, de a lábak mozgása akkor sincs így rendben, pedig youtube videók alapján nem volt vele gond... Ez így minden csak nem természetes...
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Új Dobozos Acer Aspire 3 Gyors "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" i7-1165G7 16GB 512GB SSD FHD IPS MATT
- MSI RTX 3070 8 GB SUPRIM X TRIO LHR MENTES - 6 HÓ GARI
- Új 12.Genes! Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6 -40% Bivaly i7-1255U 16/512G FHD IPS Iris Xe
- Thrustmaster tx
- Új, BONTATLAN, Garanciás Huawei MateBook D15. / I3-10110U / 8GB RAM / 256GB SSD / 15.6" Kijelző.