- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
garage112
aktív tag
Köszi a segítséget srácok!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
garage112 #140044 üzenetére
Nem igaz. Ha beírja, akkor első kőrben kiírja, hogy mi az, mondjuk 6.000 Ft-os feltöltő, vagy azt, hogy ezt már felhasználták. Innen kell tovább menni, ha aktiválni is akarod. Már ha ez PSN-be lévő kód és nem játékon belül.
Egyébként ha meg személyes átvétel, akkor ott előtte kell aktiválni a kódot. Ha sikerül, kifizeted, ha nem, hazamész.
-
RobexX10
aktív tag
Ti a lemezt kiszoktátok venni játék után a konzolból? Vagy ha kikapcsoljátok a gépet? Lehet baja idővel ha gyakran benn marad?
-
garage112
aktív tag
Digitális kódot, ha beírom, de nem aktiválom be, utána felhasználható lesz még?
-
Schweini
tag
Egy hülye kérdés: Ha PC-re megvan az Overwatch, azzal PS-en nem tudok játszani, ugye? Elég sok skin meg gyűjthető cucc megvan már ott, azért lenne jó, ha menne a dolog.
-
prokxy
veterán
válasz
#20844032 #140031 üzenetére
Remélhetőleg ez a kábel meghozza a várva-várt megoldást és elmúlik a véletlenszerű "villogás", kikapcsolás nem hdr game alatt.
Egyébként nem csak samsung TV-knél van ez, a redditen sony, lg is van az érintettek közt, gondolom típusfüggő ehet. Viszont ha ezzel az új kábellel sem lesz jó, akkor tényleg nem tudom mi legyen. -
Frod
addikt
Sziasztok!
Nagyon fontos lenne, EZ szerintetek jó lesz a Dualshock4-hez? Olyan fejest szeretnék használni, aminek külön van a mikrofon és a hang kábele.
Ha ez a típus nem jó, akkor tudtok olyat javasolni ami 100%, hogy jó hozzá?
Köszi. -
törölt tag
válasz
Kendek #140020 üzenetére
A kérdés maga nem VR related, mert ahogy prokxynál, egy szem kábellel is elmegy, ha nem a gyári kábelt használom. Itt a VR csak a csatlakozások számának növekedése miatt érdekes, de próbáltam egy egyszerű műanyag toldót használni, hogy ne a gépből keljen kihúzgálni, és az eredmény ugyanaz: a legtöbb kábelnél gyakorlatilag alig van kép. Ergo a problémának semmi köze a VR-hez. Valamiért úgy tűnik a samsung-ps4 hdmi kapcsolat nem oké. vagy a ps4 kimeneti jele alacsony, vagy ezeknek a samsung tévéknek a bemeneti érzékenysége nem jó. Egy biztos: iszonyatosan kábelérzékeny jelen működésében. De ezt írtam korábban is.
-
penge111
addikt
Aki most akar venni Ps4 Prot annak ez szerintem rohadtul megéri, 2 év gari+ Grand Turismo Sport
Ahogy látom a játékot 10k-ért el lehet adni, szóval 100-ért van egy két év garis Proja az embernek.
-
Ronam
addikt
válasz
SH4D0W2011 #137761 üzenetére
Most érkezett meg a játék. Nem tudom mi tartott ennyi ideig, de lényeg hogy itt van
.
-
prokxy
veterán
válasz
tailor74 #140023 üzenetére
Persze: árgép link
Én a bestbyte-ba megyek ma érte, 6e pénz.
Ismerős is ezt vette és meg van vele elégedve. Neten is jókat írnak róla. -
bexinho23
őstag
Hol tudom megnézni neten az elért trófeáimat? Eddig sehol sem találtam
-
prokxy
veterán
válasz
#20844032 #140019 üzenetére
Ezt rendeltem be, ma megyek érte: Hama premium HDMI 2.0b Meglátjuk, h változik-e vmi!
-
30z.Samu
félisten
Dragon Ball-al tegnap próbálkoztam egy kicsit, védekezősre fogtam a figurát azt lesve, hogy az ellenfél mikor hibázik. Kell rajta dolgozni, de úgy fest ezzel lesz keresnivalóm az erősebb ellenfelek ellen is. Sőt, tegnap az egyik ellen sikerült is nyerni.
-
válasz
#20844032 #140019 üzenetére
Nekem ugye ZVR2 van, nem kell dugdosni. Viszont kétszeres hosszúságú így a kábelezés, és csak a gyárilag hozzáadottakat használom. Én nem tapasztalok semmilyen képi hibát, nem szokott pillanatokra elsötétedni. Mióta VR van, azóta ide-oda válthatom a bemeneteket is, a PS-re kapcsolva egyből van kép.
Egyébként ha a hangcuccot ki-be kapcsolom, akkor van olyan HDMI összeköttetésű eszközöm aminél elmegy a kép egy másodpercre, de a PS-nél akkor sem. -
törölt tag
válasz
prokxy #139998 üzenetére
A papíron mérhető különbségről:
Unom már rohadtul a psvr (ZVR1) miatti dugdosást, ezért rendeltem amazonról egy bidirectional átkapcsolót. HDMI2.0-t. Tök jól is működne, csakhogy a plusz két csatlakozás miatt oda jutottam, hogy a jelenlegi kábeleimmel nem tudom használni. De az összes kábel (van vagy 20 különböző hdmi kábelem mostanra) párosításából csak 1 olyan van, ami működik, de óránként ott is el-el megy a kép. Viszont a kábelek többségével inkább csak néha-néha van kép. Mind high-speed hdmi. Ezzel együtt lehet, hogy a pro hdmi kimenete is beteg, és FW frissítés valamit basz majd a kimeneti jel erősségével (kétlem), de a kimenet jelen állapotában meglehetősen kábelérzékeny. -
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok
Kellene egy kis segítség.
Olyan kormányt keresek amit lehet használni pedál nélkül.
Mint ami volt anno az Xbox-hoz, hogy volt a hátulján L2+R2 ravasz amivel lehetett adagolni a féket és gázt pont mint a kontrolleren.
Előre is köszönöm. -
prokxy
veterán
válasz
ProEvoFan #140005 üzenetére
Azt nagyon megköszönném!
(#140009) FollowTheORI: ha a hdr aktív a játékban, akkor nem, csak ha nem hdr-essel játszom és a portot hdr-esre állítom. Átnevezni sztem nem lehet ezen a tv-n.
(#140004) v!ct0y: ok, köszi! Milyen kábeled van? Mert arra jutottam, h lecserélem mégis. Mit ajánlotok értelmes árban?
-
saelin
veterán
válasz
WaterWave #140011 üzenetére
Az első része. Eddig főként Cargo módot mentem, mert azt talál a leggyorsabban. Sajnos a 40 playerest esélyem nem volt eddig kipróbálni. Nem jön össze rá elég játékos 10 perc várakozás után sem, pedig az biztos nagyon fun lenne.
Single-vel kezdtem, csináltam pár mission-t hogy ráérezzek a játékra, de multiban sokkal másabb. Néha teljesen káosz tud lenni. Nem tudom hány órát játszottam eddig, de a respawn rendszert még mindig nem sikerült megérteni (mondjuk a csapattárshoz spawnolás hatalmas +1). Ahogy láttam ez az össze vissza respawn a camperek ellen védene, de még így is tapasztaltam párszor a spawn pointnál instant halált.
A Hero vs Villain viszont amennyire funnak hangzik elsőre, annyira rossz is szerintem. Az a játékmód nagyon nem tudott megfogni. Összességében nézve egy egész jó casual lövölde. -
-
saelin
veterán
Ezzel az sw battlefornt-al hogy kell játszani?
A map minden irányából jönnek az ellenfelek, ráadásul tiszta nehéz is őket észrevenni.
-
airm92
csendes tag
Érdemes UFC 2-re beruházni, vagy inkább a 3? Ad annyit pluszt a 3, hogy jobban megéri azt venni?
-
prokxy
veterán
válasz
TazLeacher #140002 üzenetére
Sajna azon nem segít, h full angol. Bár így én is elfogadnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- OLED TV topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Switch OLED készlet 512es SD kártyával eladó
- PS5 PlayStation 5 lemezes PS5 játékok eladóak
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest