PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Riley: kis kutya nagy pácban
- Tudástár A következő felhőd otthon lesz
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [fererencz89:] Nem állhatok meg a saját házam előtt autóval??
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [Lalikiraly:] Amazfit bip 3 okosóra. (Nagyot csalódtam)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Jack Hunter:] Van veszélyesebb a büntetőfékezésnél? Van.
- [Re:] [Mr Dini:] Ha szeretnéd rootolni az LG Smart TV-d, tedd meg most!
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [hcl:] Opel Astra F TID kijelző modding
- [Re:] [hcl:] Nem létező 128x64-es LCD meghajtása Arduinoval
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
Xaels
félisten
Igazad van Vissza is ülök szenvedni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Deck
félisten
Borderlands-ezgetek co-op-ba, te jó ég mekkora játék már ez
Mindenki játszik gondolom mert nem lett új hozzászólás..
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

kispistax
tag
Na, erre egy + Like!
Nekem az jutott eszembe, hogy ritka ronda zöld, de a te válaszod sokkal jobb.
Természetesen mindenkinek más az ízlése és ez így is van jól.

Bazsi1987
őstag
Imádom😊

sirarcheer
senior tag

KaitouP
veterán
Egy barátommal én is tegnap áltam neki duo co-op-ban, ő nagyon szereti a játékot, ez volt az első PS4 -es játéka, keni vágja a dolgokat, ezúttal pedig én újonckodom. Tetszik, csak annyi minden van benne így hirtelen, hogy kapkodom a fejem, hogy mi micsoda.
GymBeam XBEAM Energy Powder termékteszt: https://new.playstationcommunity.hu/termekteszt-gymbeam-xbeam-energy-powder

Wesder
félisten
Én az 1 GOTY-t kezdtem el. Megérte a 9000ft-ot.
In my final resting place, when I finally found my grace I'll be sure to ask about it on my final Judgement Day.

Xaels
félisten
Az alap drága szerintem. A GOW Digital Deluxe volt 21k előrendelve ami mellé egy csomó mindent adtak nem csak egy témát meg pár fegyverskint. Volt artbook meg képregény is. Ha egy fél évvel előre leperkálom nekik a vételárat akkor lehetne egy kicsit több minden a bónusz főleg ennyiért. Pókember DD 24k volt és abban is benne volt a 3 DLC.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

sp8787
addikt
A Dunkey-e jobb sztem: Sekiro : Dunkey Dies 489 Times

sp8787
addikt
Hat enm meg vmikor megvettem a Hadsome-ot, majd ezt az elso-t is meg fogom venni meg a 3-ast is de ,hogy ezek majd mikor kerulnek sorra az rejtely.
Mondjuk a 3-as az meg odebb van akkor majd lehet ossze kellene allni paran.Persze ha nem jon kozbe mas.

Carlos Padre
veterán

Xaels
félisten
Mármint, hogy nem töltötte le "pihenő mód"-ban? Amúgy a pihenő módban való letöltés mióta PS+ funkció?

marilllyo
veterán
Mi jött a handsome -hoz?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Deck
félisten
Az ingyenes Ultra HD pack frissítés.
Amúgy jó látni, hogy rákapott most midendki. Pedig aztán van ám egy Anthem is..
[ Szerkesztve ]

Wesder
félisten
Az jó kérdés, mert a Texture Pack az külön tétel.
Deck
Danke
[ Szerkesztve ]
In my final resting place, when I finally found my grace I'll be sure to ask about it on my final Judgement Day.

Deck
félisten
Nekem is jött. Leírom. 1.05 Patch Notes.
- Added Support for optional texture DLC
- Added Upsell functionality
- General Bug fixes
(#195017) markknight válasza Carlos Padre (#195011) üzenetére

markknight
addikt
Szerintem el se inditsd most a játékot.. (Apex)
[ Szerkesztve ]

zzola
félisten
Azt hitted, a PS más?

Carlos Padre
veterán
Egy böszme nagy ingame Borderlands 3 reklám
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

Carlos Padre
veterán
Ez egy jól működő fícsör volt korábban. Nem értem miért kellett ezt elrontani.
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

zzola
félisten
Én már semmin nem lepődök meg....nem előre, hanem visszafelé fejlődés van.

sutyesz96
őstag
Régiós különbségek és más piaci példákból kiindulva:
USA 60$ -> EU 60€ -> 60*1,27 = 76,2(€)
És meg is kaptuk az árat.
No matter what, you keep finding something to fight for.

erahurka
nagyúr
Brit store-ban is 60 Font, egész Európában drágább a játék. Az áfás képleted amúgy eleve bugos, illetve azt feltételezi, hogy Magyarországon kívül sehol máshol nincs adó
https://www.instagram.com/mozinaplo/
(#195024) l.skywalker válasza markknight (#195017) üzenetére

l.skywalker
félisten
Erre gondoltál gondolom amikor írtad:
Players Say The Latest Apex Legends Update Wiped All Their Progress
Már a Respawn is rajta van a dolgon, de azért ez nice...
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

sutyesz96
őstag
Félreértés, nem az én számításom bugos, hanem a Magyarisztánba beérkező termékeknek az árazása.
Mert sajnos tényleg ez a valóság.
[ Szerkesztve ]

erahurka
nagyúr
De most mondom, hogy a Briteknél is ugyanannyi mint itthon.

sutyesz96
őstag
Ja jó.

seniman
addikt
Mert náluk brekszitkáosz van gigaáfa helyett.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77

Wesder
félisten
Mert alapból úgy van hogy 60$/€/£ nekünk meg 60€+ÀFA
A többi € orszàgban a 60€ az ottani ÀFA-t màr tartalmazza.

BoneDragon
veterán

Neoteric
addikt
Gondolom van némi köze az árfolyamokhoz is. Az EUR árak nem változtak régóta, akkor is €60 volt egy játék, mikor jóval erősebb volt az Euro/Font a Dollárhoz képest. Valszeg "újrakalibrálták" az árakat, mivel a store árak nem követik hónapról hónapra a változásokat.
PSN: ne0teric_sAN

Wesder
félisten
Hàt... Valahogy nem az igazi.

l.skywalker
félisten
Ő arra gondolt, hogy nem +27% ami rájön, hanem az adott régió ÁFA-ját vond ki a 27-ből és a maradék a plusz. Hiszen ott is van ÁFA ami benne van az árban.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
nem lesz ez rossz

Carlos Padre
veterán
Jó sok ismerősöm játszik most vele hirtelen
Elgondolkodtam az első részén most hogy kijött.
[ Szerkesztve ]

Wesder
félisten
Megéri.

iceool20
tag
Egy röpke kérés mielőtt benézem... A storeban (magyar régió) vásárolt Detroit-ban lesz magyar felirat? Mert a store és az oldal is ír mindent csak a magyart nem
Arra ébredtem reggel, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja. https://www.youtube.com/user/20icecool/videos

Carlos Padre
veterán
Magyar store-ban vásárolt példányban lesz.

xkoti
senior tag
Kár volt....
.::No music no Life::.

Deck
félisten
Csak az elsőn?
Handsome Collection még csak 3k

james001
veterán
Jared Leto féle Joker-nél jobb nem lesz soha
Troll off: Érdekes,kíváncsi leszek rá. Phoenix nagyon jó színész
"The stars have died and the heavens go up in flames"

BoneDragon
veterán
Igen és szerintem nagyon illik a szerepre. Végre egy normális Joker film várható, nem is értem mit várnak a többiek... Remélem ezzel és a Shazammal (állitólag jó lett, holnap nézem) újra felvirágzik a DC.

Carlos Padre
veterán
Az megvan régóta. El is kezdtem párszor, de mindig abbamaradt. De talán majd most, csak gondolkodom, hogy elölről kéne kezdeni a frencsájzt, nagyon rég játszottam az elsővel. A pre sequelt viszont utáltam, azt tuti nem játszom ki.

torik
senior tag
Eljutottam végre oda hogy kipróbáljam a God of War-t, és meg kell mondjam..hogy nem jön be biztos bennem van a hiba mert utánaolvastam és rajtam kívül kb. 3 másik ember van ezen a bolygón akinek nem adja be az ívet a játék.
Próbálok rájönni hogy mi a gáz, leginkább a combat sántít talán, úgy érzem egy nagyon specifikus módon kell játszani egyes ellenfelek ellen, mindezt megspékeli az hogy alig látok hátrafelé. ez így kompletten az elején még kezelhető volt, de amikor bejöttek a dark elfek akkor nagyon érződött hogy itt fagyasztani kell, nyilazni kell, baltát dobálni kell, boxolni kell, különben ihajj.
Nem gondolom magam egy nagyon amatőrnek, DS1-2 és BB is lement különösebb gond nélkül, de itt abszolút nem bírom megszokni a harc jellegét. Úgy érzem pont azzal gátolnak hogy köteleznek a sokrétű harcra (ez így elég ellentmondásos de na) még írták is valamelyik angol nyelvű oldalon hogy a GoW elnézőbb mint a BB, na mondom lóf*szt
Amúgy balanced-en játszok szóval tök gáz, de nem bírok ráérezni a harcra na mindegy csak gondoltam megosztom.
Amúgy hangulatos a játék meg szép meg jók a karakterek, ciki vagy sem lehet átrakom könnyűre és bedarálom csak hogy tudjam mi lesz a vége.
[ Szerkesztve ]
All that and a bag of chips

xkoti
senior tag
Szerintem benned van a hiba
Viccet félre téve érdekes egy problémád van szerintem teljesen játszható én aki egy normál gamer vagyok messziről kerülöm a souls játékokat a gow nem volt nagy kihívás persze nyugodtan leveheted a nehézséget
Ahogy jó úgy játszd ki te is
)
De egyébként ha nem tetszik a combat rendszer vagy bármi mást amit én kicsit furcsálok mert nagyon jól el van találva, akkor lehet nem a te játékod lesz. Mindenesetre azért én még adnék neki egy esélyt a helyedben
.::No music no Life::.

torik
senior tag
Igazad van egy kicsit pihenőpályára teszem mert így sok volt egy huzamban (főleg hogy annyira nem is jött át), de valószínűleg még teszek vele egy próbát.
Az a gáz egyébként hogy úgy érzem valami felett elsiklok, amit ha észrevennék nekem is átjönne a játék általában amik ennyire felkapottak nekem is adni szokták, vagy legalább elvagyok velük.
[ Szerkesztve ]
All that and a bag of chips

erahurka
nagyúr
Az elején meg tudja izzasztani az embert, de ahogy fejlődsz majd egyre könnyebb lesz.

hombre[EU]
addikt
Feljlōdsz rendesen (ruha,fegyver,skill,rúna,atreus) ? Használod a gyerek nyilait "feltölteni" az enemyt?
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way

ProEvoFan
nagyúr
Gyermek is harcoljon + dodge + pajzs.
Kb ennyi és nem lesz nehéz.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Honor 20 Lite 128GB Kék / 3 hónap garancia / Normál állapotban
- Xiaomi Redmi 10 64GB Szürke / 3 hónap garanciával / Normál állapotban
- Xiaomi Redmi 5A 16GB Szürke / 3 hónap garancia / Normál állapotban
- Huawei P30 Pro 128GB Jégkristálykék / 3 hónap garanciával / Normál állapotban