PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [chopin42:] A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- [Re:] [Jack Hunter:] Villanyautózás, kicsit másképp
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Real Racing 3 - Freemium csoda
- [Re:] [sidi:] Régi Gépterem: 486
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [Szoszo94:] Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- [Re:] [azbest:] USB DVB-T/T2/C tuner: Geniatech MyGica T230
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
saelin
veterán
A Nioh-ban nagyon jól meg van oldva a lock-on. Most játszom a Code Vein-t is és itt rengeteg baj van a kamerával. Ha túl nagy a boss nem tudja mire fókuszáljon rajta, falba beleakad, ha túl közel jön egy nagy ellenfél semmit nem látsz belőle csak a köldökét, meg hasonlók. Egy ilyen arpgk-nél rengeteget számít a kamera és gondolni kell a fenti helyzetekre is ha jó élményt akarnak nyújtani.
A Code Vein-ben az egész harc animációstul a mozgás érezhetőségén át egy millió ponton megbukik. Jó eséllyel is középszerű alkotás max! Ennek ellenére a lore-ban és content-ben van benne annyi, hogy az anime stílus kedvelőinek kellemes órákat okozzon, de sehol nem marad emlékezetes egy pillanata sem.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

stilo18
addikt
Ki lehet kapcsolni most már? Nincs ugye most Ps - em, nem tudtam megnézni az új frissítést....
#PS5#C9/QN95#GalaxyS21#SSArctisPro+DAC#Aonic50

Ronam
addikt
Aha, mostanában frissült. Engem egy kicsit zavart a film grain, jobban tetszik így..

Netudki666
lelkes újonc
Ecsetelnéd a különbséget ?

Scholes9
nagyúr
Nem olyan szemcsés a kép. Nyilván szebb így, élesebb, tisztább az egész. Kinek melyik jön be. Én mindehol kikapcsolom, ha van rá mód.
[ Szerkesztve ]

Steve1207
addikt
Mindkettőnek megvan a szépsége, én személy szerint szeretem, nem volt vele bajom. Így viszont sokkal "videójátékosabb", így is is bejön. Az új játék pluszt így kezdem el és az elmosást is kikapcsolom,
.

Jim74
nagyúr
Sziasztok,
Az utóbbi időben rendszeresen nem kapom meg az sms-t a kétlépcsős azonosításnál. Telenorhoz hordozott 70-es számom van. Ez okozhatja?
Nem most hordoztam, kb. 10 éve.
[ Szerkesztve ]

F-ECT$
titán
Fall guys mennyire megy itt? Játszottam vele pár órát, nem rossz, de nem látom hogy hónapok múlva is előveszem még majd...
Dive ever, work never.

Netudki666
lelkes újonc
Miért alapból szemcsés ?
más játékoknál is van ilyen ? Én még nem találkoztam vele

Steve1207
addikt
"Film mód", sokat dob a filmszerű élmény miatt, pláne, hogy rengeteg az átvezető is benne.
.

Netudki666
lelkes újonc
kösz !
Melyik játéknál van még ilyen ?

opr
veterán
Én nyomom rendesen, igaz nyerni még nem sikerült, legjobb eredményem egy harmadik hely volt.
Szerintem ha kicsit még bővítenek a pályákon, kicsit változatosabb dolgok is lesznek, meg pár bugot javítanak, akkor simán lehet hosszú karrierje a játéknak.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Carlos Padre
veterán
Én nagyon hosszú karriert látok.
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

opr
veterán
Simán igazad lehet, a hangulat jó, a játékosbázis máris hatalmas és napról napra nő, ráadásul végre valami újdonság, szóval simán lehet nagyon hosszú karrierje a játéknak.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

FunPro
senior tag
Igen, a nioh esetében semmilyen technikai baki nem jut eszembe. Vagyis annyi, hogy pc-n néha nem szerette a ps4 kontrollert. De ez nem a játék hibája.
Amúgy soulsnál is jó példa lehet yhorm, aki akkora mint egy tízemeletes, mégsem okoz problémát.
És tényleg az a szomorú, hogy a legtöbb souls klón igenis tud újítani az eredeti recepten, de az ilyen-olyan (szerintem) javítható technikai malőrök miatt mégis rossz szájízzel emlékeszik vissza rájuk az ember.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Wesder
félisten
Sokat dobott rajta a Day1 PS+ és Steamen is jól fogyott.
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
The Surge 1-2 platina úgy ahogy a többi soulslike game, tehàt ezzel sem lesz másképp😁
***13 éve a PH-n! Zolibá69 felhasználónak 723 pozitív értékelése van*** 永遠に落ちない***

FunPro
senior tag
Ebben az esetben jó szórakozást hozzá!
Egyáltalán nem a játszhatatan kategória, csak nem a toppkategóriához tartozik.
Én amúgy az ilyen "nevenincs"-ek közül a Little Witch Nobeta-t próbálnám ki, de az csak pc-re van.
[ Szerkesztve ]

Carlos Padre
veterán

drachoHUN
senior tag
1 hónap alatt lecseng.
Forza JUVE!!!

.LnB
titán

hombre[EU]
addikt
9.3 ?? az nagyon sok 10/10...ami azért kicsit túlzás.
még a botw-nak is hisz "nem mūködik" a gyro
Life, Uh, Finds A Way

.LnB
titán
Pletyka:
Ingyenes Battlefield Battle Royal játék jöhet. Ezzek kapcsolatban nekem a Battlefield Heroes jutott eszembe, én azt nagyon sokat nyomtam régen. Kíváncsi vagyok, hogy azt veszik e elő újra.
(#257022) hombre[EU]
Én csak hírt közöltem. Nekem aztán mindegy, hogy mi mennyi pont.
(#257019) Carlos Padre
Ezt eddig is tudtuk.
Homo Ludens

Imilenni
addikt
Ami csak ~80 at kap a kritikusoktól az már nem lehet jó?
Általában ezek a legjobbak, a kritikusok sokszor elfogultak
Press "F" to pay respects.

hombre[EU]
addikt
mi köze a kritikusoknak ehhez? a játéknak vannak hibái, játékmechanikában is...elfogult aki ezek után rádobja a 10-et.
u.i.: állj a tükör elé és tapsolj fülig érō szájjal miközben felolvasod azt a kérdést,please
Life, Uh, Finds A Way

FunPro
senior tag
Hádde a tízpont nem azt jelenti hogy tökéletes!

hombre[EU]
addikt
hát nem...azt jelenti mestermū, legjobb a kategóriájában (abban a pillanatban)...de ha egy játék pl. harcrendszerre van kihegyezve és hiányzik belōle a lock-on (ami kell,hogy teljes kontrollod legyen) vagy az ai-t szabotálja egy egyszerū tereptárgy...arra nehéz azt mondani,hogy a legjobb a kategóriában.
Life, Uh, Finds A Way

F-ECT$
titán
Én olyan 10-15 menetet toltam, egyet már sikerült nyernem, de oda azért kellett egy kis mák is.
Dive ever, work never.

Adam_Shepard
addikt
MIkortol lehet szedni a Tony Hawk demot?
Bearer... Seek.. Seek..Lest..

Deck
félisten
Sokakat nem zavarnak ezek a dolgok, ha minden más rendben van és jó élménnyel gazdagodnak. Ez a lényeg.. Simán lehet sokak számára 10/10-es játék ha szereti.
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

.LnB
titán
"On Friday August 14 at 8 a.m. PDT – or your regional equivalent time – the gates of the Warehouse demo will be swung open for Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 digital pre-order skaters across the globe to shred until the full release on September 4th."
Szóval 17:00 elvileg.
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens

FunPro
senior tag
Számomra itt inkább az a kérdés, hogy akkor a csucsima most milyen kategória, és mi a jobb nála?
Mert ha ezen szempont alapján pontozzuk, akkor akár még 10-es is lehet.

SemmerFH
tag
Hírlevélben írták, hogy PC-n van csak pre-order. PS4-en / Xbox-on csak megjelenés napján lehet digitálisan megvásárolni. Egészen tegnapig én is óránkét néztem rá, hogy hátha...
Plusz tegnap du. jött ismét hírlevél, hogy október 2-án megjelenik belőle a lemezes változat is. North America/Europe only. Ez tartalmazni fog egy kihajtogatható posztert és egy artbookot is. ($29.99/€34.99)
[ Szerkesztve ]
PSN: SemmerFH

hombre[EU]
addikt
mész és mobokat kardozol vagy openworld akciójáték, ami elég kemény kategória...
én összesen másfél órát harcolgattam benne, még nem játszottam végig (majd,ha lesz hozzá 40órám), de az eddig tapasztalt gameplay alapján pl. egy spiderman jobb
nem láttam a komplett csomagot, nem mondom,hogy nem lehet 10/10...csak azt,hogy ez a meta-user-score nem egy "egészséges" dolog. kb. 90%-ban ez a szitu: tetszik 10/10, nem tetszik 0/10 (akár youtube alapján is). zéró gondolat mögötte
Life, Uh, Finds A Way

ProEvoFan
nagyúr
"ez a meta-user-score nem egy "egészséges" dolog."
Nem az.Ha az lenne, akkor a Death Stranding 100%on állna.

Jim74
nagyúr
Ebben tudna valaki segíteni, hogy a mobilszolgáltatót, vagy a Sonyt nyagassam?
[link]
Köszönöm

FunPro
senior tag
A kérdésre a válasz egyszerű:
Ha senkitől nem kapsz sms-t, akkor a mobilszolgáltató, ha csak a Sony-tól nem jön, akor a Sony-t.
Legrosszabb esetben a Sony átirányít a szolgáltatóhoz.
[ Szerkesztve ]

FunPro
senior tag
Szerintem itt te is beleesel abba a hibába, amibe én filmeknél szoktam.
Nem értékeled a művészi vonalat!
Komolyan! Én már szenvedtem végig olyan csiliárdosra pontozott, két és fél órás művészi rettenetet, hogy az valami borzalom.
Itt is gondolom ugyanez a helyzet. Nem a játékmenetet értékelik, hanem a művészi vonalat.
Amúgy nekem egyből az Okami jutott eszembe, hogy most arra hány pontod adnék és hova sorolnám. Az biztos, hogy egész magas ponton végezne, a hibái ellenére is.

ProEvoFan
nagyúr
Szerintem Sony a ludas.
Ha felírtad a backup kódot, akkor nincs para.

fausto
őstag
Szerintem a Sony-t nyaggasd. Nekem volt hasonló gondom, vagy a backup kóddal lődd ki a 2 lépcsős azonosítást vagy ha az nincs meg, hívd a supportot és feloldják.

hombre[EU]
addikt
nem hiszem, tudom értékelni a tsushimánál is, fantasztikus a megvalósítás, de...gameplay,irányíthatóság,technikai oldala,történet,audio stb. mind hozzátartozik (legalábbis nálam) az összképhez.
pl. az uc4 nálam nincs a generáció top3 (lehet a top5-ben sem), de nyugodt szívvel megkapja tōlem a 10/10-et, mert látom/tudom hogy tökéletesen kivitelezték azt,amit megálmodtak, amire vállakoztak, az utolsó részletekig.
Life, Uh, Finds A Way

Jim74
nagyúr
Köszönöm a válaszokat
Más SMS-t megkapok. Ezt a backup kódot ha PC-n be vagyok lépve, vagy a PS gépen, akkor elérem?
Az a problémám, hogy az összefoglaló alapján szeretném használni a kétlépcsős azonosítást, viszont így elég macerás.
Érdekes, hogy korábban nem volt ilyen gond. Augusztus elején kezdődött, de akkor a kód többszöri újraküldésével nagy nehezen megérkezett azonban pár napja egyáltalán nem.
Természetesen backup kódot nem írtam fel .

Aciduzzu
aktív tag
Én nagyon hasonlóan látom. Nekem sincs benne a legjobbakban, mégis azt mondom, hogy remekül összerakott cím.
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50

Frod
addikt
Szerintem senkit.
A Sony tesz rá magasról, a szolgáltató meg mit tud tenni akkor ha kizárólag a psn sms nem jön meg? ¯\_(ツ)_/¯
Én még márciusban(!!!) írtam nekik ezzel kapcsolatosan - tehát minimum fél éve ez már egy létező probléma - ahol többek közt az alábbiakat kérték:
- A fiókodba való belépéshez először használt konzol sorozatszáma
(rég eladtam, honnan tudjam?)
- A fiókoddal jelenleg használt konzol sorozatszáma
(munkaidőben nyilván nem tudom megnézni, ők viszont szintén csak munkaidőben elérhetőek, szóval csak ez lett volna 1 nap késés)
Nem igazán értem a fenti adatoknak mi köze ahhoz, hogy nem tudnak egy normális rendszert működtetni, vagy Authy/Google Authenticator-t használni inkább. Hagytam a francba.
(#257042) Jim74
Ha a backup kódot nem írtad fel nem gond, az app-ban meg tudod nézni.
[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
(#257045) bagyulajuve válasza hombre[EU] (#257027) üzenetére

bagyulajuve
addikt
a lock-on miért kötelező?

FunPro
senior tag
Igazából az összértékelésnél nálam is beleszámít minden, ezért nem adtam még szinte egyik "komplexebb játékra" 10/10-et.
Nálam egy játék érdemelte ki ezt a pontot, és az a golden sun gba-n. Abba valahogy nem tudok belekötni.

Jim74
nagyúr
Köszi az infót
Telenor elhajtott, mert náluk nem látnak elakadt üzenetet. Sony meg rátolta a szolgáltatóra a témát.
Azt nem értem, hogy korábban miért jött meg angliai számról az sms, most meg miért nem. Illetve volt, hogy +3630-as számról küldte a Sony a kódot, akkor miért nem tudja mindig arról küldeni?
Az a baj, hogy az appban is ki vagyok jelentkezve valamiért.
[ Szerkesztve ]

saelin
veterán
Mert különben a levegőt csapkodod az esetek nagy részében. Arról nem is beszélve, hogy egy agilis bossnál/mobnál elveszted a célpontot és az irtó frusztráló tud lenni.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Deck
félisten
Az elején fura volt de simán szokható.
[ Szerkesztve ]
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Üzletből, HP garanciával, HP 255 G8 Laptop 8GB RAM 512GBSSD 15,6" FULL HD kijelző
- Új HP Pavilion Prémium Laptop 1 év garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1502Z 12 generácios / 8GB /256SSD /WIN11 / GARANCIA
- Bomba áron, HP ZBook 17 G6 Workstation, i7-9850H/32GBRAM/512SSD/Quadro RTX3000/FULLHD IPS
- Újszerü HP Pavilion X360 14.0"FHD IPS-Touch-2in1 I5 10GEN / 512SSD / 8GB / garancia 6 hónap