PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Retro Gyere el a 8. BRSZK-ra!
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [chopin42:] A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- [Re:] Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Hány CPU mag kell napjaink játékainak?
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] Gyere el a 8. BRSZK-ra!
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
hyggelig
senior tag
Tény.
Hihetetlen, hogy szinte már beérte az Xbox one-t. Mondjuk nem is csodálom. Fasza kis konzol. Mióta megvan, alig ment a PS.

penge111
őstag
Azért nem próbálkozol rá a DOS 2-re, mert gyíkemberek vannak benne. Te kis rasszista Én örülök neki, hogy nem csak a hagyományos osztályok vannak a játékba (ember, elf, törpe) hanem a gyíkemberek mellett az élőhalottak is külön osztályt képviselnek. Badarság lenne e miatt kihagyni ezt a játékot
Egyébként meg ha annyira unszimpi, nem kell olyan karit indítani, ugyan találkozhatsz pár ilyen npc-vel, max legyilkolod mind majd
Amúgy a játékban tuti még unszimpibb lenne, mert egy nemes faj, akik rendkívül arrogánsak, és lenézik a többi fajt, csak rabszolgáknak titulálják a többieket
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

.LnB
titán
Az operátorok feloldása PC-n nem volt olcsó. 20k volt egy, ha jól emlékszem. És ott se az alap változat volt meg nekem, az alap starterben még többe került a feloldásuk.
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens

.LnB
titán
Pont ezért nem mertem ezt eddig leírni. Mondom ha te ezt meglátod...
Homo Ludens

Wesder
félisten
Vilàg legerősebb kézikonzolja. Ennyi a titok. Meg a Nintendo címek.
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

Frod
addikt
Sávosan vannak árazva az operátorok, a legutolsó 4 szezon 25e, az előtte lévő 4 szezon 20e, majd 15e, és 10e. [link]
Játékkal, meg az app-ban lévő heti challenge-ek teljesítésével elég jól lehet farmolni a valutát.
Plusz a Store-ból megvehető alap verzióban benne van a komplett Year1 nyolc operátora.
Starter verzió már megszűnt.
Do you see the white shadow?

hombre[EU]
addikt
Az én gyíkomat sem szeretik, mindenki köpköd rám
Life, Uh, Finds A Way

markknight
veterán
Mert nincs más kézikonzol. De ha elnézünk más irányba akkor az iPhone 11 prom, ami szintén handheld képes 2436 x 1125-on futtatni játékokat nulla fps drop mellett, szóval az alaposan földbe döngöli a Nintendo kézikonzolját. Botrányosan ócska hardver, a portok hihetetlen rosszul futnak, mosott ócska minden multiplayform cím, csak a Nindento játékok vállalhatóak, sőt még a joycon hamar kukába megy. Nem is értem hogy tudtak ennyit eladni belőle.
[ Szerkesztve ]
Mennyibe is került az iphone 11 pro-d?
Nem a portok miatt kell switchet venni, hanem a Nintendo címek miatt.
[ Szerkesztve ]
(#226010) Mr Bond 007 válasza markknight (#226008) üzenetére

Mr Bond 007
őstag
Nem neked való, ennyi.
Amúgy közel se mindegyik port olyan rossz mint ahogy beállítod.

.LnB
titán
Köszi az infót. Anno én Finka-ékig nyomtam. És bár próbálkoztam Ps-en pár multival, ráadásul úgy gondolom, hogy a Siege recoiljait, szögeit nehéz lesz kontrollerrel lekezelni, de játékmechanikailag ez a csúcs. (Persze a CS:GO mellett).
Homo Ludens
(#226012) markknight válasza Mr Bond 007 (#226010) üzenetére

markknight
veterán
Volt szerencsém testközelből látni hogyan fut a Mortal Kombat és a Wolfenstein, de a 15 fps-sel rendelkező Fortnite-ról inkább nem beszélek, mert az az Epic sara. Igazából nem érdekelne, ha a Switch gamek nem kerülnének pont annyiba mint a PS, PC-sek és nem kéne futószalagon cserélni a joyconokat.
[ Szerkesztve ]

Wesder
félisten
Elvileg az MS/Nintendo is kötött valami cloud megàllapodàst. Àllítólag Switch-re is lesz Xcloud.
Ha valami csoda folytàn tényleg jó lesz az Xcloud, akkor Switch-et màr csak az exklúzív jàtékok miatt érheti megvenni, annak akit érdekel. Telefon mindenkinél ott van, minimum 1080p és szerencsére egyre több az Amoled.
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

.LnB
titán
Borzasztó mellékvágányon vagy te ez ügyben. A Switch lényege nem ezek a játékok. Egyetlen példa, a sokak által istenített HZD-t, a földbe döngölte egy Switch-es játék a megjelenésük évében. Megkérdőjelezhetetlenül. Ez pedig a Zelda volt. Az olyan címekért kell vágyni a Switch-re, (és van is jó pár mostanra,) nem azért hogy a f*szom Fortnite hogy fut rajta... Az igényes, egyedi játékokért.
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens

markknight
veterán
Volt Wii-m és 3Ds-em, sőt rengeteg óra Zelda és Pokémon áll mögöttem, szóval kérlek ne magyarazád meg mi az igényes és egyedi játék Engem pont nem érdekel, hogyan véditek a konzolt, kőkemény lehúzás minden oldalról és ezt tudják a third party fejleszők is, akik a saját alkotásaikat lecsupaszítják/legyalázzák low-low szintre, csak hogy kis profitot szakítsanak és ez az ami kva szomorú. Még a YouTube is csak pár hónapja érkezett Switch-re, szóval engem csak az zavar, hogy ezért az árért rohadt keveset kapunk.
[ Szerkesztve ]

.LnB
titán
Akkor meg, hogy hozhattad fel pont ezeket a példákat?!
Homo Ludens

markknight
veterán
Fentebb, updateltem a hozzászólást

Bad Pritt
nagyúr
Konzolvilágon ma 15ezer pénz a Fallen Order, ha bárkit érdekel.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

.LnB
titán
Na ja. Én se véletlenül nem vettem eddig. Alapból nem akarok két konzolt. De ha vennék is. Akkor lenyomom a kötelezőeket, aztán?! Kiszállok belőle bukóval. Mert tuti nem nézném, ahogy porosodik a PS4-mellett, míg ki nem jön rá a következő értékelhető cím. Az a baj, hogy csak ilyen időszakos konzolként tudok rá gondolni. Ezért is fáj, hogy a gen egyik, hanem a legjobb játékra pont arra van.
Homo Ludens

.LnB
titán
Majd ha 1200 lesz
Homo Ludens

vg
addikt
Kösz. Fél év múlva 5e euro/1 hó ea access.

.LnB
titán
"5e euro"
Az nem kevés pénz azért.
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens

Bad Pritt
nagyúr
Akkor majd fél év múlva senkit nem fog érdekelni, mennyiért megy lemezen. Most ennyi...

Deck
félisten
Az igen. Jól bedrágították
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

markknight
veterán
Pont ez a bajom nekem is. Ha jól futnának rajta a multiplat címek, akkor én szuperül ellennék a Switch-csel és nyomnám a Mario Odyssey-jel vagy az új Lugi játékkal, ami biztos párját ritkítja. Most adtak ki pirosdobozos Switchet, tök jól emelhettek volna a hardveren és húzhatták volna a felbontást docked módba. De nem tették. Meg érted, mobilról tudsz csak voice chatet használni? Hát ez is milyen már
[ Szerkesztve ]

.LnB
titán
A Fallen Order biztos olyan, mint a jó bor vagy whiskey. A korral érik, és drágul.
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens

vg
addikt
Az mondjuk fasza lenne, ha a következő gépen már a perfmod-ban stabil 60fps lenne. Megérik.

Wesder
félisten
Nem fasza lenne, hanem a minimum.

markknight
veterán
Szerintem a Fallen Order az a játék aminek egyszerűen nem áll jól a 60 fps. Túl olcsónak tűnik az összes mozgás.
[ Szerkesztve ]

Bad Pritt
nagyúr
A minimum szerintem egy olyan AI lenne végre, ami nem 5 lépésben gondolkozik végre egy 10 méter sugarú körben.
Külön félek a Last of Us 2-től, mert ennél láttam olyan viselkedést az NPC-ktől, ami végre túlmutat a megszokott kereteken, aztán ki tudja, a végső produktum mennyire tud majd meglepetéseket okozni.

Deck
félisten
Minden játéknak jól áll a 60fps. Én performance módban játszottam végig és még droppolva is sokkal jobb mint a 30as változata.

Deck
félisten
+1

.LnB
titán
Mert neked ezek a fontos dolgok. (Köll smile? Nem köll.)
Ha ezt egy kicsit lenéző, gonosz kommentnek érzed. Akkor biztosíthatlak.. jól érzed.
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens

Deck
félisten
Az biztos, hogy a grafikánál fontosabb egy jateknál hogy normálisan fusson. Teljesítmény a grafika előtt.

.LnB
titán
De úgy hallottam, hogy a Fall*szorder még csak nem is szép.
Homo Ludens

Deck
félisten
Egy bizonyos szint felett engem nem érdekel a grafika. Semmi bajom nem volt a gafikájával. Sok régebbi játékkal is játszom lehet azért.
[ Szerkesztve ]

.LnB
titán
Ja értem. Akkor nem zavar a ronda grafika, mikor valamelyik játékot körbe akarod nyalogatni. De akkor igen, ha le akarod húzni mi?! Azt már tudom, hogy a kihalt táj, és a séta mikor zavar.
Igen, most direkt piszkállak.
Homo Ludens

vg
addikt
Ez jó vicc volt.

Deck
félisten
Nekem nincs bajom a DS grafikájál.. Azzal van, hogy a gameplaye egy vicc.
Vannak benne nagyon szép részek, de van amik egy kicsit elnagyoltak. Több mint 40 screenshotom van. Mondjuk én a 30fps-es módban játszottam, itt nem volt zavaró mint a BL3-ban
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

erahurka
nagyúr
Nálatok is szarakodik weben a store? Erre ugrik át miután betölti:
Unable to Find This Page
It may be unavailable or the address may be incorrect. Select [Home] to continue browsing PlayStation™Store.
Próbáltam bejelentkezni inkognitó ablakból, de ott meg nem műkdödik a bejelentkezés gomb
https://www.instagram.com/mozinaplo/

.LnB
titán
700+ screenshotot lőttem DS alatt. Pedig egy kihalt s
zarétaszimulátor állítólag.
Homo Ludens

.LnB
titán
Ránéztem most, és igen, itt is az van.
Androidos PS app is lehalt.
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens

Wesder
félisten
Fellelhető valahol az a gyüjtemény?

.LnB
titán
Persze, a konzolomon.
Nem, nem töltöttem fel sehova. Nem is fogom.
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens

erahurka
nagyúr
Jó kis Amazon szerverek. Korábban a Spotify is meghalt egy időre.
https://www.instagram.com/mozinaplo/

.LnB
titán
Spotify nekem reggel óta megy problémamentesen. Olyan 06:00 óta.
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens
Mert ott van időd azzal bíbelődni...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

vg
addikt
Nekem is ez volt, a chrome böngészőből töröltem ez előzményeket, sütiket, majd újra beléptem és újra el kell fogadni a felhasználási feltételeket mert változtak.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- UFF! BONTATLAN Lenovo ideapad 5i Pro "Kis Gamer" Ultrabook 14" -40% i5-1135G7 8/512 Iris Xe 2,2K IPS
- Új BONTATLAN Lenovo ideapad 5i Pro "Kis Gamer" Ultrabook 14" -40% i5-1135G7 8/256 Iris Xe 2,2K IPS
- HP Spectre x360 13-aw0004nn -13,3" FullHD IPS felső kategóriás notebook, ultrabook
- .: ASUS 550J :. - Intel i7-4720HQ - 950M 4Gb - 8GB RAM
- GAMER PC : i5 10500 /// 16 GB DDR4 /// GTX 1660SUPER /// 256 SSD + 1 TB