- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nálatok is szarakodik weben a store? Erre ugrik át miután betölti:
Unable to Find This Page
It may be unavailable or the address may be incorrect. Select [Home] to continue browsing PlayStation™Store.Próbáltam bejelentkezni inkognitó ablakból, de ott meg nem műkdödik a bejelentkezés gomb
-
vg
addikt
válasz
markknight #226029 üzenetére
Ez jó vicc volt.
-
Deck
titán
válasz
markknight #226029 üzenetére
Minden játéknak jól áll a 60fps. Én performance módban játszottam végig és még droppolva is sokkal jobb mint a 30as változata.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Wesder #226028 üzenetére
A minimum szerintem egy olyan AI lenne végre, ami nem 5 lépésben gondolkozik végre egy 10 méter sugarú körben.
Külön félek a Last of Us 2-től, mert ennél láttam olyan viselkedést az NPC-ktől, ami végre túlmutat a megszokott kereteken, aztán ki tudja, a végső produktum mennyire tud majd meglepetéseket okozni. -
markknight
veterán
Pont ez a bajom nekem is. Ha jól futnának rajta a multiplat címek, akkor én szuperül ellennék a Switch-csel és nyomnám a Mario Odyssey-jel vagy az új Lugi játékkal, ami biztos párját ritkítja. Most adtak ki pirosdobozos Switchet, tök jól emelhettek volna a hardveren és húzhatták volna a felbontást docked módba. De nem tették. Meg érted, mobilról tudsz csak voice chatet használni? Hát ez is milyen már
-
.LnB
titán
válasz
markknight #226017 üzenetére
Na ja. Én se véletlenül nem vettem eddig. Alapból nem akarok két konzolt. De ha vennék is. Akkor lenyomom a kötelezőeket, aztán?! Kiszállok belőle bukóval. Mert tuti nem nézném, ahogy porosodik a PS4-mellett, míg ki nem jön rá a következő értékelhető cím. Az a baj, hogy csak ilyen időszakos konzolként tudok rá gondolni. Ezért is fáj, hogy a gen egyik, hanem a legjobb játékra pont arra van.
-
Bad Pritt
félisten
Konzolvilágon ma 15ezer pénz a Fallen Order, ha bárkit érdekel.
-
.LnB
titán
válasz
markknight #226015 üzenetére
Akkor meg, hogy hozhattad fel pont ezeket a példákat?!
-
markknight
veterán
Volt Wii-m és 3Ds-em, sőt rengeteg óra Zelda és Pokémon áll mögöttem, szóval kérlek ne magyarazád meg mi az igényes és egyedi játék
Engem pont nem érdekel, hogyan véditek a konzolt, kőkemény lehúzás minden oldalról és ezt tudják a third party fejleszők is, akik a saját alkotásaikat lecsupaszítják/legyalázzák low-low szintre, csak hogy kis profitot szakítsanak és ez az ami kva szomorú. Még a YouTube is csak pár hónapja érkezett Switch-re, szóval engem csak az zavar, hogy ezért az árért rohadt keveset kapunk.
-
.LnB
titán
válasz
markknight #226012 üzenetére
Borzasztó mellékvágányon vagy te ez ügyben. A Switch lényege nem ezek a játékok. Egyetlen példa, a sokak által istenített HZD-t, a földbe döngölte egy Switch-es játék a megjelenésük évében. Megkérdőjelezhetetlenül. Ez pedig a Zelda volt. Az olyan címekért kell vágyni a Switch-re, (és van is jó pár mostanra,) nem azért hogy a f*szom Fortnite hogy fut rajta... Az igényes, egyedi játékokért.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #226008 üzenetére
Elvileg az MS/Nintendo is kötött valami cloud megàllapodàst. Àllítólag Switch-re is lesz Xcloud.
Ha valami csoda folytàn tényleg jó lesz az Xcloud, akkor Switch-et màr csak az exklúzív jàtékok miatt érheti megvenni, annak akit érdekel. Telefon mindenkinél ott van, minimum 1080p és szerencsére egyre több az Amoled. -
markknight
veterán
válasz
Mr Bond 007 #226010 üzenetére
Volt szerencsém testközelből látni hogyan fut a Mortal Kombat és a Wolfenstein, de a 15 fps-sel rendelkező Fortnite-ról inkább nem beszélek, mert az az Epic sara. Igazából nem érdekelne, ha a Switch gamek nem kerülnének pont annyiba mint a PS, PC-sek és nem kéne futószalagon cserélni a joyconokat.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Nem neked való, ennyi.
Amúgy közel se mindegyik port olyan rossz mint ahogy beállítod. -
válasz
Mennyibe is került az iphone 11 pro-d?
Nem a portok miatt kell switchet venni, hanem a Nintendo címek miatt.
-
markknight
veterán
válasz
Wesder #226005 üzenetére
Mert nincs más kézikonzol. De ha elnézünk más irányba akkor az iPhone 11 prom, ami szintén handheld képes 2436 x 1125-on futtatni játékokat nulla fps drop mellett, szóval az alaposan földbe döngöli a Nintendo kézikonzolját. Botrányosan ócska hardver, a portok hihetetlen rosszul futnak, mosott ócska minden multiplayform cím, csak a Nindento játékok vállalhatóak, sőt még a joycon hamar kukába megy. Nem is értem hogy tudtak ennyit eladni belőle.
-
Frod
addikt
Sávosan vannak árazva az operátorok, a legutolsó 4 szezon 25e, az előtte lévő 4 szezon 20e, majd 15e, és 10e. [link]
Játékkal, meg az app-ban lévő heti challenge-ek teljesítésével elég jól lehet farmolni a valutát.
Plusz a Store-ból megvehető alap verzióban benne van a komplett Year1 nyolc operátora.
Starter verzió már megszűnt. -
penge111
addikt
Azért nem próbálkozol rá a DOS 2-re, mert gyíkemberek vannak benne. Te kis rasszista
Én örülök neki, hogy nem csak a hagyományos osztályok vannak a játékba (ember, elf, törpe) hanem a gyíkemberek mellett az élőhalottak is külön osztályt képviselnek. Badarság lenne e miatt kihagyni ezt a játékot
Egyébként meg ha annyira unszimpi, nem kell olyan karit indítani, ugyan találkozhatsz pár ilyen npc-vel, max legyilkolod mind majd
Amúgy a játékban tuti még unszimpibb lenne, mert egy nemes faj, akik rendkívül arrogánsak, és lenézik a többi fajt, csak rabszolgáknak titulálják a többieket
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elektromos cigaretta 🔞
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest