Hirdetés

2023. június 10., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

(#226001) hyggelig válasza .LnB (#225994) üzenetére

hyggelig
senior tag

Tény.

Hihetetlen, hogy szinte már beérte az Xbox one-t. Mondjuk nem is csodálom. Fasza kis konzol. Mióta megvan, alig ment a PS.

(#226002) penge111 válasza .LnB (#225940) üzenetére

penge111
őstag

Azért nem próbálkozol rá a DOS 2-re, mert gyíkemberek vannak benne. Te kis rasszista ;] Én örülök neki, hogy nem csak a hagyományos osztályok vannak a játékba (ember, elf, törpe) hanem a gyíkemberek mellett az élőhalottak is külön osztályt képviselnek. Badarság lenne e miatt kihagyni ezt a játékot :U Egyébként meg ha annyira unszimpi, nem kell olyan karit indítani, ugyan találkozhatsz pár ilyen npc-vel, max legyilkolod mind majd ;] Amúgy a játékban tuti még unszimpibb lenne, mert egy nemes faj, akik rendkívül arrogánsak, és lenézik a többi fajt, csak rabszolgáknak titulálják a többieket :)

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#226003) .LnB válasza Bogyi007 (#226000) üzenetére

.LnB
titán

Az operátorok feloldása PC-n nem volt olcsó. 20k volt egy, ha jól emlékszem. És ott se az alap változat volt meg nekem, az alap starterben még többe került a feloldásuk.

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#226004) .LnB válasza penge111 (#226002) üzenetére

.LnB
titán

Pont ezért nem mertem ezt eddig leírni. Mondom ha te ezt meglátod... :)

Homo Ludens

(#226005) Wesder válasza hyggelig (#226001) üzenetére

Wesder
félisten

Vilàg legerősebb kézikonzolja. Ennyi a titok. Meg a Nintendo címek.

Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#226006) Frod válasza .LnB (#226003) üzenetére

Frod
addikt

Sávosan vannak árazva az operátorok, a legutolsó 4 szezon 25e, az előtte lévő 4 szezon 20e, majd 15e, és 10e. [link]
Játékkal, meg az app-ban lévő heti challenge-ek teljesítésével elég jól lehet farmolni a valutát.
Plusz a Store-ból megvehető alap verzióban benne van a komplett Year1 nyolc operátora.
Starter verzió már megszűnt.

Do you see the white shadow?

(#226007) hombre[EU] válasza penge111 (#226002) üzenetére

hombre[EU]
addikt

Az én gyíkomat sem szeretik, mindenki köpköd rám :D

Life, Uh, Finds A Way

(#226008) markknight válasza Wesder (#226005) üzenetére

markknight
veterán

Mert nincs más kézikonzol. De ha elnézünk más irányba akkor az iPhone 11 prom, ami szintén handheld képes 2436 x 1125-on futtatni játékokat nulla fps drop mellett, szóval az alaposan földbe döngöli a Nintendo kézikonzolját. Botrányosan ócska hardver, a portok hihetetlen rosszul futnak, mosott ócska minden multiplayform cím, csak a Nindento játékok vállalhatóak, sőt még a joycon hamar kukába megy. Nem is értem hogy tudtak ennyit eladni belőle.

[ Szerkesztve ]

(#226009) tboy93 válasza markknight (#226008) üzenetére

tboy93
nagyúr

Mennyibe is került az iphone 11 pro-d? :))

Nem a portok miatt kell switchet venni, hanem a Nintendo címek miatt.

[ Szerkesztve ]

(#226010) Mr Bond 007 válasza markknight (#226008) üzenetére

Mr Bond 007
őstag

Nem neked való, ennyi.
Amúgy közel se mindegyik port olyan rossz mint ahogy beállítod. :N

(#226011) .LnB válasza Frod (#226006) üzenetére

.LnB
titán

Köszi az infót. Anno én Finka-ékig nyomtam. És bár próbálkoztam Ps-en pár multival, ráadásul úgy gondolom, hogy a Siege recoiljait, szögeit nehéz lesz kontrollerrel lekezelni, de játékmechanikailag ez a csúcs. (Persze a CS:GO mellett).

Homo Ludens

(#226012) markknight válasza Mr Bond 007 (#226010) üzenetére

markknight
veterán

Volt szerencsém testközelből látni hogyan fut a Mortal Kombat és a Wolfenstein, de a 15 fps-sel rendelkező Fortnite-ról inkább nem beszélek, mert az az Epic sara. Igazából nem érdekelne, ha a Switch gamek nem kerülnének pont annyiba mint a PS, PC-sek és nem kéne futószalagon cserélni a joyconokat.

[ Szerkesztve ]

(#226013) Wesder válasza markknight (#226008) üzenetére

Wesder
félisten

Elvileg az MS/Nintendo is kötött valami cloud megàllapodàst. Àllítólag Switch-re is lesz Xcloud.
Ha valami csoda folytàn tényleg jó lesz az Xcloud, akkor Switch-et màr csak az exklúzív jàtékok miatt érheti megvenni, annak akit érdekel. Telefon mindenkinél ott van, minimum 1080p és szerencsére egyre több az Amoled.

Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#226014) .LnB válasza markknight (#226012) üzenetére

.LnB
titán

Borzasztó mellékvágányon vagy te ez ügyben. A Switch lényege nem ezek a játékok. Egyetlen példa, a sokak által istenített HZD-t, a földbe döngölte egy Switch-es játék a megjelenésük évében. Megkérdőjelezhetetlenül. Ez pedig a Zelda volt. Az olyan címekért kell vágyni a Switch-re, (és van is jó pár mostanra,) nem azért hogy a f*szom Fortnite hogy fut rajta... Az igényes, egyedi játékokért.

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#226015) markknight válasza .LnB (#226014) üzenetére

markknight
veterán

Volt Wii-m és 3Ds-em, sőt rengeteg óra Zelda és Pokémon áll mögöttem, szóval kérlek ne magyarazád meg mi az igényes és egyedi játék ;) Engem pont nem érdekel, hogyan véditek a konzolt, kőkemény lehúzás minden oldalról és ezt tudják a third party fejleszők is, akik a saját alkotásaikat lecsupaszítják/legyalázzák low-low szintre, csak hogy kis profitot szakítsanak és ez az ami kva szomorú. Még a YouTube is csak pár hónapja érkezett Switch-re, szóval engem csak az zavar, hogy ezért az árért rohadt keveset kapunk.

[ Szerkesztve ]

(#226016) .LnB válasza markknight (#226015) üzenetére

.LnB
titán

Akkor meg, hogy hozhattad fel pont ezeket a példákat?!

Homo Ludens

(#226017) markknight válasza .LnB (#226016) üzenetére

markknight
veterán

Fentebb, updateltem a hozzászólást :D

(#226018) Bad Pritt

Bad Pritt
nagyúr

Konzolvilágon ma 15ezer pénz a Fallen Order, ha bárkit érdekel.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#226019) .LnB válasza markknight (#226017) üzenetére

.LnB
titán

Na ja. Én se véletlenül nem vettem eddig. Alapból nem akarok két konzolt. De ha vennék is. Akkor lenyomom a kötelezőeket, aztán?! Kiszállok belőle bukóval. Mert tuti nem nézném, ahogy porosodik a PS4-mellett, míg ki nem jön rá a következő értékelhető cím. Az a baj, hogy csak ilyen időszakos konzolként tudok rá gondolni. Ezért is fáj, hogy a gen egyik, hanem a legjobb játékra pont arra van. :)

Homo Ludens

(#226020) .LnB válasza Bad Pritt (#226018) üzenetére

.LnB
titán

Majd ha 1200 lesz ;]

Homo Ludens

(#226021) vg válasza Bad Pritt (#226018) üzenetére

vg
addikt

Kösz. :DDD Fél év múlva 5e euro/1 hó ea access.

(#226022) .LnB válasza vg (#226021) üzenetére

.LnB
titán

"5e euro"
Az nem kevés pénz azért. ;]

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#226023) Bad Pritt válasza vg (#226021) üzenetére

Bad Pritt
nagyúr

Akkor majd fél év múlva senkit nem fog érdekelni, mennyiért megy lemezen. Most ennyi... :U

(#226024) Deck válasza vg (#226021) üzenetére

Deck
félisten

Az igen. Jól bedrágították :Y ;]

PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

(#226025) markknight válasza .LnB (#226019) üzenetére

markknight
veterán

Pont ez a bajom nekem is. Ha jól futnának rajta a multiplat címek, akkor én szuperül ellennék a Switch-csel és nyomnám a Mario Odyssey-jel vagy az új Lugi játékkal, ami biztos párját ritkítja. Most adtak ki pirosdobozos Switchet, tök jól emelhettek volna a hardveren és húzhatták volna a felbontást docked módba. De nem tették. Meg érted, mobilról tudsz csak voice chatet használni? Hát ez is milyen már :D

[ Szerkesztve ]

(#226026) .LnB válasza Deck (#226024) üzenetére

.LnB
titán

A Fallen Order biztos olyan, mint a jó bor vagy whiskey. A korral érik, és drágul. :D

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#226027) vg válasza .LnB (#226026) üzenetére

vg
addikt

Az mondjuk fasza lenne, ha a következő gépen már a perfmod-ban stabil 60fps lenne. Megérik.

(#226028) Wesder válasza vg (#226027) üzenetére

Wesder
félisten

Nem fasza lenne, hanem a minimum.

(#226029) markknight válasza vg (#226027) üzenetére

markknight
veterán

Szerintem a Fallen Order az a játék aminek egyszerűen nem áll jól a 60 fps. Túl olcsónak tűnik az összes mozgás.

[ Szerkesztve ]

(#226030) Bad Pritt válasza Wesder (#226028) üzenetére

Bad Pritt
nagyúr

A minimum szerintem egy olyan AI lenne végre, ami nem 5 lépésben gondolkozik végre egy 10 méter sugarú körben.
Külön félek a Last of Us 2-től, mert ennél láttam olyan viselkedést az NPC-ktől, ami végre túlmutat a megszokott kereteken, aztán ki tudja, a végső produktum mennyire tud majd meglepetéseket okozni.

(#226031) Deck válasza markknight (#226029) üzenetére

Deck
félisten

Minden játéknak jól áll a 60fps. Én performance módban játszottam végig és még droppolva is sokkal jobb mint a 30as változata.

(#226032) Deck válasza Wesder (#226028) üzenetére

Deck
félisten

+1

(#226033) .LnB válasza Deck (#226031) üzenetére

.LnB
titán

Mert neked ezek a fontos dolgok. (Köll smile? Nem köll.)
Ha ezt egy kicsit lenéző, gonosz kommentnek érzed. Akkor biztosíthatlak.. jól érzed. ;]

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#226034) Deck válasza .LnB (#226033) üzenetére

Deck
félisten

Az biztos, hogy a grafikánál fontosabb egy jateknál hogy normálisan fusson. Teljesítmény a grafika előtt.

(#226035) .LnB válasza Deck (#226034) üzenetére

.LnB
titán

De úgy hallottam, hogy a Fall*szorder még csak nem is szép.

Homo Ludens

(#226036) Deck válasza .LnB (#226035) üzenetére

Deck
félisten

Egy bizonyos szint felett engem nem érdekel a grafika. Semmi bajom nem volt a gafikájával. Sok régebbi játékkal is játszom lehet azért. :K

[ Szerkesztve ]

(#226037) .LnB válasza Deck (#226036) üzenetére

.LnB
titán

Ja értem. Akkor nem zavar a ronda grafika, mikor valamelyik játékot körbe akarod nyalogatni. De akkor igen, ha le akarod húzni mi?! :) Azt már tudom, hogy a kihalt táj, és a séta mikor zavar. ;]
Igen, most direkt piszkállak. :DDD

Homo Ludens

(#226038) vg válasza markknight (#226029) üzenetére

vg
addikt

Ez jó vicc volt. :D

(#226039) Deck válasza .LnB (#226037) üzenetére

Deck
félisten

Nekem nincs bajom a DS grafikájál.. Azzal van, hogy a gameplaye egy vicc. :P

(#226040) Xaels válasza .LnB (#226035) üzenetére

Xaels
félisten
LOGOUT blog

Vannak benne nagyon szép részek, de van amik egy kicsit elnagyoltak. Több mint 40 screenshotom van. Mondjuk én a 30fps-es módban játszottam, itt nem volt zavaró mint a BL3-ban

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#226041) erahurka

erahurka
nagyúr

Nálatok is szarakodik weben a store? Erre ugrik át miután betölti:

Unable to Find This Page
It may be unavailable or the address may be incorrect. Select [Home] to continue browsing PlayStation™Store.

Próbáltam bejelentkezni inkognitó ablakból, de ott meg nem műkdödik a bejelentkezés gomb :F

https://www.instagram.com/mozinaplo/

(#226042) .LnB válasza Xaels (#226040) üzenetére

.LnB
titán

700+ screenshotot lőttem DS alatt. :U Pedig egy kihalt szarétaszimulátor állítólag.

Homo Ludens

(#226043) .LnB válasza erahurka (#226041) üzenetére

.LnB
titán

Ránéztem most, és igen, itt is az van.
Androidos PS app is lehalt.

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#226044) Wesder válasza .LnB (#226042) üzenetére

Wesder
félisten

Fellelhető valahol az a gyüjtemény?

(#226045) .LnB válasza Wesder (#226044) üzenetére

.LnB
titán

Persze, a konzolomon. :D
Nem, nem töltöttem fel sehova. Nem is fogom.

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#226046) erahurka válasza .LnB (#226043) üzenetére

erahurka
nagyúr

Jó kis Amazon szerverek. Korábban a Spotify is meghalt egy időre.

https://www.instagram.com/mozinaplo/

(#226047) .LnB válasza erahurka (#226046) üzenetére

.LnB
titán

Spotify nekem reggel óta megy problémamentesen. Olyan 06:00 óta.

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#226048) Xaels válasza .LnB (#226042) üzenetére

Xaels
félisten
LOGOUT blog

Mert ott van időd azzal bíbelődni...

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#226049) vg válasza erahurka (#226041) üzenetére

vg
addikt

Nekem is ez volt, a chrome böngészőből töröltem ez előzményeket, sütiket, majd újra beléptem és újra el kell fogadni a felhasználási feltételeket mert változtak.

(#226050) .LnB válasza Xaels (#226048) üzenetére

.LnB
titán

:)
(megnyomom röviden a share-gombot=bíbelődés?)

Homo Ludens

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.