PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [ricsi99:] Hogyan üzleteljünk a Ph-n...
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Synology DiskStation DS920+ NAS
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
bandi0000
nagyúr
én nem, játék sincs meg
Xbox One: bandymnc

ldave
nagyúr
Köszi a linket, otthon, este majd elolvasom.
A Slime draws near! Command?

Deck
félisten
Rainbow Six Siege-et tolja valaki? Ma állok neki. Jó lenne majd pár ismerős vagy a TitanFall 2höz
deck91_x néven vagyok fenn
[ Szerkesztve ]
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

Vasy09
őstag
Ezt azért nem mondanám, bár a vége felé küzdöttem már a küldetéseknél egyedül, de simán teljesíthető normál fokozaton!
Mondjuk a fekete zónában tényleg jobb mással portyázni, mert az egyedül valóban nehéz pöppet!
[ Szerkesztve ]
Gamertag: Vasy09

Szigma70
addikt
Este értem a végére az Until Dawn-nak.
Jó kis 4 estés horror film volt. Lehet, valakinek ez nem játék, csak egy interaktív film, de én minden percét élveztem. Számomra csak ez számít.
Megérte a ráfordított időt.
Van még valami hasonló?
[ Szerkesztve ]
Ps5

crue
őstag
Hányan maradtak életben?
Heavy Rain vagy Beyond: Two Souls
Ezeket is inkább interaktív filmnek mondják, mindkettőnek több befejezése van.
Beyond-ból ráadásul van Magyar feliratos verzió.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)

vg
addikt
"Van még valami hasonló?"
Összes Telltale játék?

Szigma70
addikt
4 en és Josh de az.......
A Telltalekat Pc-n játszom
Ps5

erahurka
nagyúr
Új játékok kerültek be a januári akcióba.
https://www.instagram.com/mozinaplo/

leslieke
Jómunkásember
Köszi. Van közte 1-2 érdekes.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

Gabesz1019
senior tag
PlayStation Storeból még sosem vásároltam, most viszont szeretnék megvenni egy DLC-t. Bankkártyámat nem szeretném beregisztrálni, tehát akkor veszek egy 6000 Ft-os PSN feltöltő kártyát, beírom a megfelelő helyre a kódot és onnantól 6000 Ft értékben vásárolhatok? 4500 Ft a kinézett DLC a maradék 1500 Ft-ot mennyi időn belül kell levásárolnom, vagy ez marad amíg a felhasználói fiókom aktív?

andro93
aktív tag
Így ahogy mondod.

HAX
tag
BF4 és Hardline-t tolják még multiban a BF1 óta vagy kihalófélben van?
Most akciós a store-ban ha van még élet rajta akkor behúzom.

Rigormortiis
addikt
Bf4et igen, a Hardline-rol nem tudok nyilatkozni. De a szinglije megér egy végigjátszást.
Galaxy S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5

Carlos Padre
veterán
Mondjuk úgy, hogy tesznek róla, hogy társakat keress magadnak nagyon gyorsan
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

törölt tag
A knack pedig rohadtjó.

n000rbi
senior tag
1500-ért (francokat, felesben 750-ért) meg őrült deal is egyben Jöhetne már a második rész.

HAX
tag
Rendben köszi akkor teszek vele egy próbát, PC-re megvan, a kampányt már kitoltam engem csak a multis része érdekel.
Úgy érzem nem az Uncharted 4-gyel kellett volna kezdeni a PS-es karrieremet, rendesen feltette a lécet a látvány világgal, elég érdekes utána a Last of Us grafikája.
[ Szerkesztve ]
Ezt a "Sotries: Path of destinies-t játszotta valaki komolyabbsn?
Egy trophy hiányzik. Az old fox new tricks, és már néztem róla videót is de nekem az istenért se akarja beadni.
Utánna néztem külföldi fórumon de ott is mindenki mást ír. Kell mind a 4 sword power, nem kell mind, elég csak használni, ütni is kell vele stb.
Szóval ha valaki innen megcsinálta az leírná hogy hogyan sikerült megcsinálnia?
"Én jókor dodgeolok, a boss üt roszkor!"

Pöttön
őstag
Sziasztok!
DIABLO 3-at tolja itt valaki rendszeresen?
A multi még mindig tele van cheaterrel?
Az előző ps4-emnél meg volt lemezesen, és rengeteg játékórát toltam bele, de a multit nem igen toltam, mert minden 2. játékos buherált cuccokkal nyomta...
A sport a legjobb kikapcsolódás...
Nekem meg van az a trófea. De megmondom őszintén nem foglalkoztam vele még. 1-szer végigjátszottam, amilyen érdekesek lettek volna a karakterek meg a történet a végére annyira repetitív lett, hogy vártam vége legyen.
A kardoknak van ereje amit az R2-vel kell kihasználni, azt is végigpörgetted?
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Tegla80
addikt

lajosx
őstag
Igen így érettem, köszönöm szépen a választ. oriic neked is köszönöm

gery2123
őstag
Én is a BF4 gondolom, mondjuk karácsonyra vettem meg a bf1... De ha esetleg az első világháborút már unom jól jönne egy kis modern háború. Illetve a single rész is érdekel. Erre még aludni kell egyet na
-- PSN_ID: GerY2123

erahurka
nagyúr
Úgy emlékszem ezeket kell csinálnod:
- Megfogni egy ellenfelet, és kivédeni vele egy ütést
- Megfogni egy ellenfelet, és nekidobni egy másiknak
- Megfogni egy ellenfelet, és a falnak dobni
- Megfogni egy ellenfelet, és ledobni a pályáról
- Használni az egyik kard speckó cuccát
- Beleütni egy ellenfélbe
- Beledash-elni valakibe
- Kivédeni és visszaütni egy támadást
Ha jól emlékszem ezeket kell megcsinálod egy harc alatt, és akkor tiéd a trófea. Én amúgy kiplatináztam a játékot, tényleg baromi repetitív tud lenni, ráadásul csomó átvezetőt nem is lehet átugorni...
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/mozinaplo/

HAX
tag
Köszi, ez elég biztatónak tűnik.
gery2123
Én már töltöm lefele a Hardline BF4 bundle-t ennyit szerintem simán megér, főleg, hogy ingyenes akció keretében nekem megvan hozzá minden DLC (BF4).
Még a Diablo 3, Knack-on gondolkoztam de egyelőre lenyugszok mielőtt még a nagy vásárlási láz elkap.
[ Szerkesztve ]

Beggar
csendes tag
Sziasztok!
Ha PS+ akcióval veszek egy játékot store-ban, ahhoz szükséges a későbbiekben az aktív PS+ vagy anélkül is menni fog?
[ Szerkesztve ]

szasanyi
félisten
Single Player részével nem lesz gond.
Az a jó abban ha nem tudjuk hova tartunk, hogy oda bármelyik úton eljuthatunk.

Gabesz1019
senior tag

andro93
aktív tag
Természetesen nem szükséges a későbbiekben hozzá a ps+. Vicces is volna.

oliver7777
tag
Sziasztok! A Star Wars Battlefrontot lehet egy ps-n egyszerre ketten osztott kepernyon jatszani? Koszi!
[ Szerkesztve ]

unravel
őstag

ProEvoFan
nagyúr
Storeban vannak új játékok akcióban!
Uncharted™: The Nathan Drake Collection 7.5k, PS Plus tagsággal -10%...zsííír!
STAR WARS™ Battlefront 4.5K

szarvasbogár
aktív tag
Hi!
Ssd ügyileg szeretnék informálódni, hogy milyet lenne érdemes rakni a gépbe egyáltalán érdemes e.. A cél a töltési idő csökkentése lenne
Köszi

bandi0000
nagyúr
nem igazán éri meg az a pár s, de ha jól rémlik, az összedoglalóba vannak tesztek róla

szarvasbogár
aktív tag
Gondolom ez is játékfüggő elsősorban ds3 lenne az a cím amit szívesen lecsökkentenék akár már pár s is sokat számít. Ránézek az összefoglalóra, köszi!
3 s csökkenést írtak tapasztalatból. Az már jó egy egy halál utáni újratöltésnél
[ Szerkesztve ]

oriic
HÁZIGAZDA
"Injustice 2 Launching May 16"
Live-Die-Respawn

Snike
aktív tag
Igen, és már nem csak survivor modban, hanem egymással illetve egymás ellen is több fajta pályán walker assaultot vagy dogfight-ot is!
A bot-ok nem veszik fel a spéci cuccokat, és néha nagyon tufák.
PS5, mert az jó! :)

andro93
aktív tag
Ha megér neked 50 ezret az a -3s, akkor rajta. Bár szerintem egyáltalán nem tölt sokat a játék.

nepszter1
őstag
Hali, esetleg van valahol ps4 0% thmre?

oliver7777
tag
Koszi a valaszt!
Es csak offline lehet split screen-en jatszani, online nem?
Playstation stornal van elallasi jog mint mas online vasarlasoknal?

manu75
aktív tag
Ez a kérdés engem is érdekelne, videót néztem róla de abból nem nagyon jött le milyen pluszt adna a játékhoz. Szerintem nagyon jó kis coop játék.
oliver7777: online nem lehet split screenben leglábbis mikor utoljára próbáltuk nem ment, nekem a halálcsillag dlc pl. nagyon bejött de ez ízlések dolga, újra gyerek lehetek
viszont a plant vs zombies gw2-ben már működik, hogy online split screenben tudtok játszani akár egy oldalon is, nagyon szuper kis lövölde és most potom pénzért van
[ Szerkesztve ]

bandi0000
nagyúr
tescoba mindig van, bár személy szerint jobban preferálom euronics edigital medimarkot mert ott lehet venni biztosítást a ps re, csak ott nem mindig van 0℅

waccamár
senior tag
nem tudom mennyire opció, de Telekomnál is el lehet hozni kamatmentes részletre.

ProEvoFan
nagyúr
A DLCk adnak plusz survivor pályákat vagy bármilyen más osztott képernyő mód lehetőséget?

Beggar
csendes tag
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget!

hitchins
őstag
Ezeken a helyeken valoban van reszletfizetes de ezt csak papiron hivjak 0%-nak.
Gyakorlatilag alapbol 10-30%-kal dragabban adjak a gepet mintha egyebkent masik boltbol vasarolnad kp-re.
Persze ha nem tudsz/akarsz kifizetni egyszerre ennyit akkor mindenkeppen erdemes megnezni oket.
[ Szerkesztve ]

busman
addikt
Miről beszélsz? MM-ben a 0%thm az tényleg nulla téháem.Valakinek azért fizetnie kell az ingyen hitelért.Meg legalább van készlet.
[ Szerkesztve ]
I'm not talented, I'm skilled.PS5
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Gigabyte Superb 720 GE-P610A-C2 80 plus minősítésű ATX tápegység
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok