PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Bevezetés a wokok világába
- Elemzés IGP-k az APU-k ellen
- Elemzés CPU kontra VGA: melyik a fontosabb gamer laptopnál?
- Tudástár Okos Otthon kezdőknek
- Retro Gyere el a 8. BRSZK-ra!
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Rowon:] Arctic Freezer 7 Pro - A feltámadás!
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Szevam:] Maradék nélkül! - Kidobod-e?
- [Re:] [Lalikiraly:] MSI GF63 Thin - A gamer belépő
- [Re:] [leslieke:] leslieke farmerzsebe
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [FireFox1996:] 2023-as őszi fórum peca
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
oriic
HÁZIGAZDA
A könyvek már elvileg népszerűek voltak a játékok előtt is, de nyilván azok jócskán megdobták az eladási mutatókat.
HP EliteBook 8470p és EliteBook 820G1 EGYBEN (hibás kijelzőkkel) - https://tinyurl.com/bdfftn4y

S e t h
nagyúr
Erős év lesz az idei, felhozatalban mindenképpen.
[link]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

30z.Samu
félisten
Amit már most várok:
The Last of Us Part II
Doom Eternal
Ghost of Tsushima
Resident Evil 3
Half-Life: Alyx
Little Nightmares 2
+1 Dragon Ball Kakarot
Sic Parvis Magna
cyberpunk?

30z.Samu
félisten
Azzal kapcsolatban momentán csak a kíváncsiság hajt, nincs elvetve.
Sic Parvis Magna

Wesder
félisten
Én még mindig nem vettem meg, végig sincs víve, és úgy igazàn nem is izgat. Most ingyen talàn kap egy újabb esélyt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Ezt ugyanúgy meg tudod csinálni RT nélkül is, ha akarnák (ahogy régen is megtették). Csak termék eladás/pézbehúzás miatt nem akarják.
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee

zojjektum
senior tag
Cseréld ki! [link]

szallasi007
őstag
Köszi srácok, majd sort kerítek rájuk ígérem.
Valahogy nekem azok már nem elég gyerekesek, mindkettő nagyon felnőttes
[ Szerkesztve ]

ProEvoFan
nagyúr
Ami nagyon durván érdekel:
The Last of Us Part II
Ghost of Tsushima
AO Tennis 2. Ennek a generációk lesz végre egy jó tenisz játéka?

S e t h
nagyúr
Ami nálam tuti játszik az a Cyberpunk,Last of us,Dying Light, Tsushima,Legion, már csak időt kéne vásárolni.
Resident Evil 3 akkor ha bejön a második rész, amit addigra ki akarok vinni az udvarra.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

oriic
HÁZIGAZDA
New Alternate Elden Ring E3 Trailer
HP EliteBook 8470p és EliteBook 820G1 EGYBEN (hibás kijelzőkkel) - https://tinyurl.com/bdfftn4y

hombre[EU]
veterán
Gyönyörū
Life, Uh, Finds A Way

Bad Pritt
nagyúr
Szóval magyarok csinálták. Jó látni, hogy tartósan ott vannak a legnagyobb nevek közelében már egy évtizede legalább.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Fú, ez a Goat Simulator nagyon szar.

erahurka
nagyúr
Fos az irányítás és atom bugos, de egy darabig vicces tud lenni.
https://www.instagram.com/mozinaplo/

Frod
addikt
De elvileg easy plat, a face csoportban ~4 órát írtak rá. Már ha ez valakinek számít
Do you see the white shadow?

allnickused
csendes tag
Sziasztok. Tudnátok ajánlani valami normális routert 30-35-ig ami wifit is tud a telefonok meg az xbox miatt? A ps vezetékkel csatlakozik meg a pc-k is. Azért nem a milyen routert topikban kérdezem, mert a tapasztalatotokra simán hallgatok.200/20 a netem egyelőre, de bármikor lehet nagyobb.
Köszönöm.
(De, az vagy)

Deck
félisten
TP-Link Archer C5
[ Szerkesztve ]
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

Carlos Padre
veterán
Cod 147GB gecc.
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
(#230021) parandroid válasza allnickused (#230018) üzenetére
Bármi, ami nem tp-link. Nézz körül, merre lehet esetleg a környéken FritzBoxot szerezni.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

saelin
veterán
Mi a baj a tp-vel? Nekem az itthon lévő Archer nagyon szépen teszi a dolgát.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Deck
félisten
+1
Sose volt bajom egyikkel sem. És mikor felmerült már itt a topikba a legtöbb embernek az van és azt is ajánlotta.
Amúgysr szabad azokra hallgatni akik komplett márkákat intézene ez annyival, hogy "bármit csak xxx-t ne"

WaterWave
veterán
Egyetértek... Nekem egy Tp Link AD 7200 routerem van és soha egyetlen egy panaszom nem volt rá.
Annyi kifogásom van hogy a port forwardra 36 lehetőséget enged ami lassan kezd betelni, de nas miatt sajnos fogynak a portok
Előtte netgearem volt, azzal se volt mondjuk bajom.
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Synology Nas 718+ 6GB • Denon AVC-X4700H AV Receiver • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

30z.Samu
félisten
Tegnap délután Fortnite-oztam kicsit konzolon, azt vettem észre, hogy jót tett a célzásomnak, hogy elkezdtem Wolfenstein-t játszani.
Sic Parvis Magna

saelin
veterán
Próbáld ki egérrel. Én már annyira elszoktam tőle, hogy kontrollerrel jobban megy mint a PC-s perifériával.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Deck
félisten
COD-al próbáltam ki kíváncsiságból.
Egér még csak csak, talán megszokható.. De a billentyűzettel játszani hát az nc..
Csakis kontroller

30z.Samu
félisten
Megy az egérrel is, csak azt hiszem még tavaly fogadtam meg, hogy nem hátrálok ki a controller-es lövöldözés elől, hanem inkább megtanulok játszani vele. Többen kérdezték minek erőltetem, ha ott az egér, egyébként magam sem értem, nálam ez amolyan kihívás. Kisebb-nagyobb megszakításokkal játszom FPS-t/TPS-t controller-el, de most hogy a Wolfenstein-t is elkezdtem (ami nem éppen egy chill játék) lényegesen jobban célzok controller-el és ez feltűnt tegnap a Fortnite-ban is. Oké, talán sosem fogok úgy célozni, mint egy egérrel, de most már lényegesen kevesebb gondom van a célzással.
Most olvastam el a story-dat is, hát ez kemény. Viszont adtál egy ötletet, ugyan nem albérletben lakom, de ha esetleg valamilyen oknál fogva úgy adódna, akkor valami ilyesmi hirdetést fogok feladni én is.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna

Bogyi007
veterán
Tp-Link Archer C5 Ac1200 V4 routerem van, semmi probléma vele...
Úgyhogy én sem értem a kolléga tiltakozását...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - Philips PUS6704/6504 szériás (VA panel) tévékhez beállítási segítségek Tv adásokhoz és Filmekhez: https://logout.hu/tema/philips_lcd_led_tv-k/hsz_22103-22103.html

Zsolty20
senior tag
Asus rt-ac65p :)
GamerPC, Xbox Series S(GT:PeZso92), PS5 DE(PSN:Zsolty92)

penge111
addikt
Kicsit meglepődtem, pár napja felraktam az apróra a Divinity Original Sin 2-t kb ölték érte egymást az emberek. Csak mert tavaly 5k-ért keringet közel egy hónapig egy példány itt az aprón. Pedig 8k-ért tettem fel... Digitálisan azonban megveszem újra
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

Deck
félisten
Back Button Attachment: Előrendelhető már magyar oldalon? Vagy lesz hivatalosan egyből? Van bármi infója róla valakinek?

Bad Pritt
nagyúr
Erről jut eszembe: felkerült Store-ba a Pillars od Eternity II: Deadfire, megjelenés január 28, 18 500 HUF. Kíváncsi leszek rá, az első akciós most, nagyon szemezek vele.

Begi
senior tag
+1
TP-Link WDR3600-at váltott. Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.

vg
addikt
Nekem eme szerkezet van, probléma nélkül jól megy. Van még mellé egy raspberry, pi-hole-al, tökéletes kombináció.

Petreszku
senior tag
Sziasztok! Switch-re megjelent Baldur's Gate I & II játékban van magyar felírat.
A PS4-re megjelent részben is van?
Előre is köszönöm a válaszokat.

penge111
addikt
Nekem most az első része felett remeg a kezem, most 3700 forint. De azt írják, hogy borzalmas a játék közepétől a játék töltési ideje. Egyszerűen belassul a játék. És tudtommal van egy többszintes kastély a tulajdonodban, ahol minden egyes ajtó egy töltési képernyő. Nem szeretek 10 percig csak töltőképernyőt bámulni, pedig baromi jó játék ettől függetlenül szerintem...
Petreszku: ez komoly, hogy a Switches változatban van magyar felírat?
[ Szerkesztve ]

markknight
veterán
A zenéje tetszik, az ötlet is, de a megvalósítás nagyon gyenge nekem, törlés lett a vége

30z.Samu
félisten
Én néztem belőle videót, ezzel a játékkal vallatni lehetne.
Sic Parvis Magna

Bad Pritt
nagyúr
Nekem is ez a legnagyobb bajom vele és ezért nem vettem még meg...

Rage47
veterán
Lehet vicces, de én csak ezért nem vettem meg

Petreszku
senior tag
A Switch topik összefoglalójában, a magyar feliratos játékok között szerepel. Én is csak onnan tudom, jó lenne ha a nagygépes változaton is lenne.

penge111
addikt
Huh, ennek baromira örülnék ha ps4-re is magyar felirattal lenne. Valaki ki tudja deríteni? Én nem találok infót erről

Bad Pritt
nagyúr
Szerintem nincs hozzá felirat. Legalábbis a hivatalos honlap szerint nincs:
Now in 14 languages: English, French, German, Italian, Spanish, Turkish, Polish, Brazilian Portugese, Czech, Japanese, Chinese (Simplified), Korean, Russian, Ukrainian
Bocs, ez nem felirat, hanem szinkron. Felirat PC-re tuti van.
[ Szerkesztve ]

felixo
őstag
Üdv !
Rendelek egy Sony Playstation Gold Wireless Headset-et, amihez jár Fortnite Neo Versa Bundle.
Ezt tartalmazza :
- Epic Neo Versa Outfit öltözék kiegészítő Fortnite játékhoz
- Epic Neo Phrenzy Back Bling kiegészítő Fortnite játékhoz
- 2000 V-Bucks Fortnite játékbeli valuta
Én nem játszok a Fortnite-al. Mit lehetne ezzel kezdeni ? Érdemes meghirdetni ? Mennyit ér ?
Store-ba néztem, 1000 V-Buck 2990 Ft.
Válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 9

nemorino
tag
Én csak elhalasztottam a játékot vele, remélhetőleg a PS5-ön az ssd-vel hasítani fog.
"Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon

Petreszku
senior tag
Köszönöm szépen, ezt én is megtaláltam. De a PS4-es kiadáshoz nem találtam semmi utalást a magyar felirathoz, bár ez semmit nem jelet.
Inkább venném PS4-re mint Switch-re.