PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Riley: kis kutya nagy pácban
- Tudástár A következő felhőd otthon lesz
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [V.Milán:] Amiért rosszak az e-autók?Alapulhatnak globálisan elfogadott nézetek tévhitekre?
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [MasterDeeJay:] Nvidia Tesla M40 12/24gb moddolása játékhoz (TitanX(M) / GTX 1070 szint)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
Gery9112
őstag
akkor az a jó, azt vedd. Nekem valamiért a gourmet kiadás rémlett, hogy az a teljes....na mindegy bocsi nem akartam félrevezető lenni, rosszul emlékeztem.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

czanga
őstag
Dehogy, ne viccelj!
Megnéztem, az a teljes, és sikerült is megvenni, ha minden igaz.

Đusty
őstag
Akkor ez most konkrétan mi? pls. linket én is szeretnék bill+egérrel majd ps-ezni. Bár állítólag korán sem olyan kifinomult mint PC-n.

belan
addikt
Vegyél egyet neki is !!vagány a kis srác 😁
Playstation 5 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

Djuree
félisten
Minek akarsz? Játssz akkor pc-n. mindent jobb gamepaddal játszani, max rts-t nem, de az meg nincs is ps4-re. bill meg egér sosem lesz tökéletes ps-en, nem lesz olyan az élmény mint pc-n.
[ Szerkesztve ]
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.

Djuree
félisten
majd lesz nekik is (ikrek). én veszem a ps5-öt, a 4-est meg nekik adom.
[ Szerkesztve ]
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.

darkrock
aktív tag

hyggelig
senior tag
Jaj, milyen szomorú lett szegényke.
Vegyél neki valami régi használt kontrollert, amivel játszhat (vagy magadnak egy másikat )
Más:
Két napja megrendeltem a Batman Arkham Nightot a Platinumshopból.
Felhívnak, hogy most jön a szállítmány, várjak pár napot.
Mától akciós a Store-ban (ráadásul 2500 Ft-tal olcsóbb)
De jó, hogy nem volt nekik meg és nem rohantam el érte.
Remélem, nem bánom meg. Mióta befejeztem a Witcher 3-at azóta egyik játék sem az igazi.

saelin
veterán
Szerintem az első boss a legjobb az egész játékban!
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Petreszku
senior tag
Sziasztok! Én is nézegettem az Overcooked című játékot. Kérdésem az lenne, hogy ez inkább co-op móka vagy egyedül is élvezhető/játszható játék?
(#138011) kriszpontaz válasza SH4D0W2011 (#137998) üzenetére

kriszpontaz
veterán
Volt, csak nálam a Wolfenstein alatt. Eddig egy alkalommal.

saelin
veterán
Úgy tudom volt hasonló bug a metro játékokban. Nem volt kritikus a hőmérséklet, de a gép még is befagyott/újraindult. Volt akinél ugyan azon a ponton többször.
Ez valami hiba lehet vagy leak, ami agyon terheli a gépet és összeomlik tőle a rendszer.
Kétlem hogy ez hardver hibára adna gyanút, mert akkor más játékkal vagy programmal is csinálná.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

kriszpontaz
veterán
Nem paráztam miatta, újraindult, hibajelentést generált (még azt is rögzítette videón hogy a játékban épp mit csináltam addig amikor kifagyott). Elküldtem a Sony-nak. Mondjuk a Checkpoint mentésem fullra elszállt (New Order) de ennél nagyobb bajom sose legyen. Biztos nem hardverhiba volt.

RangerFox
Topikgazda
Valakinek sikerült megölnie ezt az új dögöt a Monster Hunter World-ben? Nagyon szívós egy jószág, ráadásul még kevesebb időnk is van, mint amennyi a végleges játékban lesz...

marilllyo
veterán
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Đusty
őstag
Megvan XIM4-et kell keresni

WhiteWalker
nagyúr
Huu srácok ez a Bloodborne tuti game. A kezdeti nehézségek után kezdem felvenni a játék ritmusát. A hangulat, hangok nagyon ott vannak.
Megvolt az első fő boss győzelem, igaz kellett hozzá coop segítség, de hárman legyőztuk.
Ahogy nézem sokat kell grindelni benne, így tudtam tapolni az emberem is.
A pálya tervezés is zseniális, nem labirintus, de vannak összekötő szó szerint kiskapuk
Most úgy vagyok vele, hogy alig tudom letenni a joyt a kezemből.
[ Szerkesztve ]

30z.Samu
félisten
Bátyámnak azt vettem Karácsonyra, most kezdett el vele játszani. A második boss-nál megakadt.
(#138016) Rudi50: Hidd el, nem lesz olyan, mint PC-n, inkább szánd rá az energiát, időt és szokd meg a controller-t.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna

prokxy
veterán
Igen, végén quest complete, aztán kezdődhet elölről!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: Pr0kxY_HUN ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

SH4D0W2011
őstag
& (#138011) kriszpontaz Igen, utána már én is gondoltam, hogy szoftveres hiba, de akkor úgy hirtelen megállt bennem az ütő.

WhiteWalker
nagyúr
Majd meglatjuk. Nem mindenkinek való ez a játék

Jim-X
őstag
Akartam is kerdezni, hogy a masikat hol hagytad?
Amugy ilyenkor gondolkodik el az ember, mennyire rohan az ido... Meg nem reg irtad ikreket vartok, most meg mar mekkora Enyemek is szinte most szulettek, aztan mar ugralnak a Just Dance elott
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!

marilllyo
veterán
Amint látod eléggé boszorkányüldözős flémkeltő az ilyen eszközök használta itt a topicban.
Én azt mondom, hogy vegyél nyugodtan és próbáld ki!!!
80% hogy 1-2 hónapra rá felteszed ide apróra.
PC-s Cs:s BFBC2-es múlttal jöttem át konzolra. Az első dolgom az volt, hogy vegyek egy FragFx-et PS3-hoz. Képtelen voltam élvezni a kontrollerrel a Killzone 2-t meg, hát a BFBC2-es pályafutásomat is folytatni szerettem volna. Próbálgattam...konfigolgattam... úgy kb. 5x-6x próbáltam meg vele játszani és tettem is fel apróra.
Idegesítő mert elhiteti veled, hogy pc-s élmény...de mintha egy rettenet rosszul konfigolt pc-s rendszeren játszanál. Szörnyű...
PS4-en nem tudom milyenek ezek a drága cuccok. Hama átalakítót próbáltuk egyszer. Ugyanolyan sz*r.
Szerintem nem fps-sel kell kezdeni. Érdemes egy PS exklizív címmel indulni. Azok nagyon szépen kontrollerre vannak írva. Pl. Horizon.
De ha minden áron fps-t szeretnél játszani akkor ajánlom a Battlefront 1-et. Nevetséges árakra akciózzák már és annál jobb fps-kontroller training játék nincs. Nagyon szépen meg lehet vele tanulni...de idő. Próbálj kihívásként tenkinteni rá .
Ami a legfontosabb, hogy nem... nem lehet ugyanolyan pontosan lőni és célozni kontrollerrel mint egérrel. Nem jobb fps-t irányítani kontrollerrel mint egérrel.
De idővel el lehet érni, hogy egyáltalán ne érezd az egér hiányát és ez a cél. Nem összehasonlítgatni meg savanyú-szőlőzni meg erőltetni kell...hanem erre törekedni. Mert ez már elég ahhoz, hogy önfeledten élvezd az adott játékot.
[ Szerkesztve ]

AXisBOLD
addikt
köszi a választ.
azért annyit hozzátennék, hogy ha usb kábellel csatlakoztatom tökéletesen megy és fel is ismeri minden app.
meg elviekben azért vettem az eredeti Sony dongle-t mert mindenhol azt írták, hogy windows alatt teljes a kompatibilitás, ehelyett ez van... not nice
Aurea mediocritas
Nekem is van egy hori tact pro-m, de a kezdeti fellángolás után (kb. 3x próbáltam) a dobozába pihen. Talán ha lesz valami strati előveszem...
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P

Lefty
addikt
Gascoigne legyozese volt nekem kritikus, az az elso “normalis” boss, hogy ugy mondjam. Ha ott nem szall el az agyad, akkor utana mar menni fog.

30z.Samu
félisten
Azt hiszem pont ott akadt el bátyám.
Sic Parvis Magna

Scholes9
nagyúr
Az utóbbi évek egyik legjobb játéka számomra. Soha nem gondoltam volna, h ki fogom platinázni

Lefty
addikt
Csak halal eseten neha borzaszto nagy utakat kell ujrajarni, meg megszerezni az elejtett echokat.
Ott szokott eldőlni hogy valaki bloodborneozni fog e vagy sem. Én is sokat szívttam vele de nekem a dark soulsok után nem vplt opció hogy folytatom e.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt roszkor!"

tailor74
őstag
Nálam pedig Rom, the Vacuous Spider boss a mumus, egyenlőre nem bírok vele. Az a sok kis pók tönkretesz idegileg.
Erő, Hűség, Remény…
Volt hogy legyőztem rambó módon de igazából a biztonságosabb út hogy minden körben leszeded a kicsiket. Eléggé türelemharc, de mikor így csináltam nem volt veszélyes.

30z.Samu
félisten
Azt Ő is kijátszotta már, szóval gondolom majd valahogy legyűri ezt a boss-t is.
Sic Parvis Magna
Akkor ismeri a dörgést. Persze így is lesz hsjtépés de ahhoz is hozzászokhatott már.

dollarZ18
tag
Ezeket a boss-okat spoilerbe tehetnétek, mert pl. nekem ez volt a legnagyobb élmény a játékban. Mindig vártam a következő bosst, és fogalmam sem volt, hogy mi lesz/milyen harc lesz.
Grindolni annyira nem érdemes a játékban, max az elején egy kicsit, amúgy sokat rontana az élményen. Tökéletesen van megcsinálva a játék, mindig pont akkora szinten van a karakter, ami éppen elég az adott hely/szörnyek/boss legyűréséhez.
Nekem a chalice dungeon-ökben azért már volt 1-2 boss, ami problémát okozott. Ez az egyetlen gyenge pontja a játéknak, nem valami változatosak.
Szerencsére ez volt az első "souls" féle játékom, mai napig top 10-es game nálam. Ezután már a Dark Souls 3 nem ütött akkorát. Szerencsés aki ezzel kezdi, és be is jön neki ez a fajta világ

30z.Samu
félisten
Sokat már úgy sem tud kitépni... Lehet közrejátszott a DS is.
Sic Parvis Magna

WhiteWalker
nagyúr
Én eddig egy gyenge pontot találtam a játékba az pedig a kamera kezelés. Sokszor tud botrányosan halálhoz vezető útig viselkedni.

dollarZ18
tag
Nálam azzal ritkán volt gond, szerintem idővel jobban meg lehet szokni. Én minden esetben lockoltam a targeteket. Sokan játszanak úgy, hogy bizonyos esetekben lockolás nélkül harcolnak. Elvileg a nagyobb bossok/szörnyek ellen segíthet valamit.

WhiteWalker
nagyúr
Ez a lockolas azért még jobban meghulyiti az egészet, főleg ha egynél több ellen üldöz... Az első be van lockolva, majd reflexbol kinyomod és akkor átvált a másik ellenfélre, te pedig közbe megnyomod a bukfenc/dodge gombot nah ilyenkor azt se tudja a kamera merre forduljon...

marilllyo
veterán
Mennyire mély a sztorija ennek a Bloodborne játéknak?!

RangerFox
Topikgazda
Egyedül csináltad, vagy társakkal? Nekem az eddigiek elsőre megvoltak, de ez nehèz. Igazából meg van a technikája, hogy hogy is kène, csak mindig kifutok az időből. Milyen fegyverrel sikerült amúgy?
Eléggé.
De lévén hogy from software játék nem adja a szádba mint a wicher. Nem sok párbeszéd van és szokból nem is leszel okosabb.
Ahogy a ds-ben, itt is tárgyleirásokban vannak sz infók, és neked kell összerakni amit tudsz.
De psc-n van egy srác aki összeszedte (vagy csak magyarra fordította) a storyt és azok elég jó kis írások.

dollarZ18
tag
Majd megszokod idővel, végül is minden játék ilyen, hogy megvan a saját mechanikája. Én lockolás nélkül el sem tudnám képzelni. Viszont ha jól emlékszem, a jobb analógot kell mozgatni az enemyk között való váltáshoz, nem kinyomni, de lehet keverem valamivel 1,5 éve játszottam már vele. Később ezzel biztos, hogy nem lesz gondod.

Thorkos
tag
Destyni 2 ben hogy lehet bekerulni klanba, van esetleg magyar köztük? Ahogy latom van egy csomó minden amit ad ha bevesznek. Köszi a helpet

Bad Pritt
nagyúr
Mmint Gaszkojny atya a második? Csak azért, mert én nála voltam először, Cleric Beastet full kihagytam az elején.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

belan
addikt
Bloodborne olyan mint egy tánc ha elrontod a lépést véged van 😂,darksoul is ilyen hozzá lehet szokni akarat és kitartás a lényeg legelső ilyen játékom darksoul 3 volt szívtam vele néha de végén annyira bele jöttem platina lett ,de életem egyik legnagyobb játék élménye volt ,Bloodborne is ilyen lehet
Playstation 5 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

bandi0000
nagyúr
Videófelvételnél változott valami? Mert mostanába mintha nem az utcsó 20 percet mentené, vagy én csinálok valamit rosszul
Xbox One: bandymnc

TazLeacher
nagyúr
Be lehet állítani, hogy mennyit mentsen.
Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

retesz147
őstag
Kimarad 2 nap a fórumból és lecsúsztam az Overcookedről , vagy csak nálam nem akciós ?
Tomb Raider és Thief viszont behúzva...
[ Szerkesztve ]
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Asus ROG Strix G713RM-KH179W
- Új HP 14s-fq Thin and Light Ultrabook 14" -40% AMD Ryzen 5 4500U 8Gb 256GB SSD FHD IPS MATT
- Újszerű Dell Inspiron 14 5405 -35% Strapabíró Ultrabook AMD Ryzen 5 4500U 8GB 512GB FULLHD IPS MATT
- iPhone 14 Plus - Midnight 128GB - Telekom + Airpods 2
- Hú-ha! Új Lenovo Thinkpad T14 14" -60% Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 8/256 FHD IPS 9Hó NBD Gari