PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [chopin42:] A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- [Re:] [Jack Hunter:] Villanyautózás, kicsit másképp
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Real Racing 3 - Freemium csoda
- [Re:] [sidi:] Régi Gépterem: 486
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [Szoszo94:] Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- [Re:] [azbest:] USB DVB-T/T2/C tuner: Geniatech MyGica T230
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
danih
addikt
így szokott ez lenni... Nekem eddig minden rendben volt banki oldalról de szerintem ha csinálnék még egy UK accountot is valószínűleg utána már nem menne...

Madwe
nagyúr
Tehát abból a megállapításból, h neked csak 1 accountod van s neked megy, levonod azt, h akinek van más régiós is annak azért nem megy. Ilyen dedukciós képességekkel vmi nagy tudós lehetsz Az, h neked megy, nem jelenti azt, h mindenkinek megy, akinek csak magyar van. Az, h nem mindenkinek megy, akinek van más régió is, meg nem feltétlen jelenti azt, h a régiók miatt van, de persze ki nem zárja. De ezt többezerfős kutatással se tudnád így kijelenteni, nem h személyes tapasztalatok alapján
Mellesleg már az első pontnál megbukott, mert a legtöbbeknek első accountja volt, s azzal nem fogadta el a magyar kártyát...

gery2123
őstag
1500 Ft az Outlast a storeban halloween akcióban. Le is csaptam rá Nagyon megtetszett az Outlast 2 demo, így nem árt ha tudom milyen az 1.
[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123

EczkE
addikt
Szinten, meg a dlc-t is meg vettem hozza, kivancsi leszek ra. Teli esteken jo lesz.
Asszem mindenféleképpen!

gery2123
őstag
Szintén megvettem a DLC-t. Most nyomtam egy órát és hát na..... Tetszik. Nem mondom, hogy a grafika milyen jó, de a hangulat kárpótol Kíváncsi vagyok, hogy mennyire fog tetszeni a végén is.
-- PSN_ID: GerY2123

speed3456
aktív tag
Beszippantós kis lövölde Ajánlom azt a mech-et amelyik a PS+ -al jár
PS 1-2-3-4-5, PSP, PS Vita :) PS ID: speed3456789

Dreimus
senior tag
Bár nem tudom ki mennyire figyel oda az ilyeneknél, de a sony rendszere figyeli, melyik régióhoz van már kötve egy kártya akár magában akár paypal-on keresztül. Tehát aki multi-accountozik annak figyelni kell erre is, mivel az esetek nagy részében ezért dobja vissza, mert egy másik régiós fióknál ott van már az adott kártyaadat és emiatt nem engedi a fizetést.

boost
addikt
Ez kamu. Ez akkor ilyen, ha PC-ről játszod 720p-ben, PS4-ről streamelve. Tévén nagyon éles.
https://ski.ihoc.net/

oriic
HÁZIGAZDA
Akik megvették esetleg az új COD-ot a COD4 Remaster miatt azok már játszhatnak a COD4 multijával.
Live-Die-Respawn
Hadd idézzek magamtól: "úgy vettem észre". Nem pedig tényként kijelentettem. Innentől kezdve amit írtál nem túl releváns.

gyuromoj
veterán
Nem lesz kint a God of War az idei PSX-en
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

Roland18x
tag
Ps4 Pro lassan megjelenik, de azt még mindig nem sikerült eldönteni milyen régióba fizessek elő. UK, US vagy HU ? A profilom amit használok az amerikai, szóval gondolom erre lenne célszerű nem ?
DLCknél oda kell majd figyelni, hogy ne US storeban vegyek az itthoni lemezes játékokhoz, de ezen kívül más negatívum nem igen van igaz ?

KaitouP
veterán
Akkor ez volt az a tegnapi frissítés... ránéztem filmnézés után hogy mi volt az update -ben, rá is mentem a multiplayer részre, de nem engedett online lenni (ki volt szürkítve az a rész), ezek szerint akkor mától él a dolog?
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

oriic
HÁZIGAZDA
Nem globalis a dolog, de nagyon sokan jelezték hogy simán multiznak. 2-3 órája 4-5 ezer ember volt online a játékban.
Live-Die-Respawn

Tatyla
őstag
Pontosan
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 http://www.twitch.tv/tatyla74 / https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

KaitouP
veterán
Ahaaa... Na majd ránézek munka után, szuper lenne elkezdeni a multit is.

gyuromoj
veterán
Ahogy mondod.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

KaitouP
veterán
Ezt elfelejtettem: neked megy? Ha igen, milyen?

oriic
HÁZIGAZDA
Nem sajnos, Xbox-on nem indítható még a játék csütörtökig.
Live-Die-Respawn

marilllyo
veterán
Driveclub 1.28 patch
Elvileg új pályák is jöttek.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

oriic
HÁZIGAZDA
4K konzol gaming margójára:
Mark Cerny thinks 8TF is the minimum for native 4K gaming
Live-Die-Respawn

Shamat
aktív tag
Lehet már tudni, hogy lesznek-e Pro konzolok a boltokban tizedikén?
DEAD LIKE ME

Adam_Shepard
addikt
Én megígérem, hogy lesznek!
Bearer... Seek.. Seek..Lest..

mattheus
senior tag
Sziasztok!
A napokban tervezem eladni a gépemet, de eladás előtt még szeretném alaposan kitakarítani ill. újrapasztázni, hogy a leendő tulajdonosát sokáig szolgálja hűségesen a gép.
Az lenne a kérdésem, hogy a tisztítás erejéig, amikor a szervizben lesz a gép, mi a leggyorsabb / legegyszerűbb megoldás arra, hogy megelőzzem az esetleges nemkívánatos hozzáférést a profilomhoz ?
Elég csak kilépni a profilomból és úgy odaadni vagy okvetlen az összefoglalóban szereplő lépéseket kell elvégeznem ?
Nem szeretném a teljes tartalmat törölni előtte, mert a takarítás után szeretném egy kicsit megizzasztani a rendszert, hogy meggyőződjek arról, hogy minden ok, szóval az eladás mehet.
Köszönöm!
UI:
A konkrét eladás előtt az összefoglalóban szereplő (korábban linkeltem) lépéseken felül a Playstation networkben a profilomban is el kell távolítanom a PS4-et ?

A`rpi
addikt
Ha csak azt szeretnéd megakadályozni hogy a PSN fiókjaid ne használják
illetéktelenül, átmenetileg változtass jelszót a weben:
https://account.sonyentertainmentnetwork.com
[ Szerkesztve ]

FullGas
aktív tag
Ha valaki szeretne még akciós BF1-et, az a Komáromi Tescoban talál még 5db-ot

Roland18x
tag
US PS Plushoz nincs véletlenül 2 hetes kipróbálási lehetőség ? Jó lenne Transformerst és Resit behúzni Ps4 Pro érkezéséig.

modflow
veterán
A Playstation VR-t próbálta már valaki?
Mire lehet számtani?
3D-s képet ad? Mert ha már virtuális valóság, akkor gondolom ez alap. Olyan, mintha tényleg benne lennék a játékban, körülöttem lenne minden?
Vagy csak annyi, hogy joy helyett a fejemmel irányítom a kép mozgását/forgását és kész?
A szemnek az mennyire tesz jót, hogy hosszú percekre/órára pár cm-re néz csupán?

Gijon
senior tag
Van már kétlépcsős azonosítás, csak sokan nem tudnak róla. [link] (Sms értesítést kapsz, ha be akarnak lépni a fiókodba, illetve a másodlagos kódot a telefonodra kapod és avval tudsz csak belépni profilodba, ha kijelentkeztél előtte.)

SenorDave
tag
Néztem pár videót , viszont nagyrészt 15-20 perc után fejfájásra panaszkodtak.
-PS3/4 gépek tisztítását, pasztázását vállalom. 3 kerület .Írj bátran!

LeventeV
senior tag
Az szép lenne, ha még mindíg jönne plusz tartalom.

marilllyo
veterán
Azt írták, hogy a Driveclub VR új pályáit megkapja az alapjáték is. Új tour nem jött azt néztem.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Totál kezdő vagyok a témában, és bár átolvastam az összefoglaló topikot nem derül ki számomra, hogy melyik
-a leghalkabb,
-melyik a legmegbízhatóbb,
-melyik a leghűvösebb és
-legújabb szériájú (kivéve PRO) PS4?
Tehát gépet akarok venni, PRO nem érdekel. de a fentebb írt dolgokat össze kéne vetnem, hogy a legjobb ár/érték arányú géphez jussak.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!

KaitouP
veterán
Értem.
Most kipróbáltam, sajnos nem megy a multi. Tegnap este még be tudtam lépni a multi részbe, és például a multira vonatkozó beállításokat meg tudtam nézni ill. megváltoztatni, most már azt sem engedi.

bandi0000
nagyúr
-a leghalkabb: azé a személyé aki reagál valakinek az észrevételére, miszerint más gépe porszívó
-melyik a legmegbízhatóbb: annak a személyé akié még nem romlott el
-melyik a leghűvösebb: a legelső kérdésre is ez a válasz, mivel az ő gépén nem megy a venti sem
-legújabb szériájú (kivéve PRO) PS4? a slim
Xbox One: bandymnc

A`rpi
addikt
"Totál kezdő vagyok a témában, és bár átolvastam az összefoglaló topikot nem derül ki számomra, hogy melyik
-a leghalkabb,
-melyik a legmegbízhatóbb,
-melyik a leghűvösebb és
-legújabb szériájú (kivéve PRO) PS4?
Tehát gépet akarok venni, PRO nem érdekel. de a fentebb írt dolgokat össze kéne vetnem, hogy a legjobb ár/érték arányú géphez jussak.
Természetesen csak használt érdekel."

GazRic
senior tag
BF1 PS4 szerverek megint állnak vagy nálam van gebasz?
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+

Madwe
nagyúr
Mondjuk azt használtan kifogni nehéz lehet, kb ha van valaki aki midnig leváltja, kijött a slim megvette s jön a pro le is cseréli 1-2 hónapra rá
Minden platformon gáz van.
[ Szerkesztve ]

glspeter1
őstag
Minden platformon megdöglöttek a szerverek.
Ismét ddos támadás lehet az oka....
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)

SenorDave
tag
Tessék, ezek alapján részletesen tudsz dönteni.
Azon kívül ha legújabb és nem pro akkor Slim.
[ Szerkesztve ]
-PS3/4 gépek tisztítását, pasztázását vállalom. 3 kerület .Írj bátran!

oriic
HÁZIGAZDA
Akkor javították már, biztos működött.
Live-Die-Respawn

szasanyi
félisten
Jó kis videó.
Az a jó abban ha nem tudjuk hova tartunk, hogy oda bármelyik úton eljuthatunk.
Próbáltam, nagyon jó buli. Sajnos készületlen voltam, kontaktlencsével kellett volna kipróbálni szemüveg helyett, így nem mertem jól beállítani, féltem, hogy a lencsék összekarcolják egymást. De így is bitang jó, ha nem emlékeztetem magam, hogy VR, nagyon bele tudtam élni magam 1-2 perc alatt. A hullámvasút nagyon jó, egy lövöldözős cuccot, egy tengeralatti ketrecbúvárt és az alap szobás cucc-ot próbáltam.
Fejfájás nem feltétlenül a látással kapcsolatos, szokatlan lehet pihesúlya ellenére a cucc a fejeden, nyaki izmok merevsége is okozhatja.
Nagyon sok kábellel jár a használata. Korábban a Samsungot próbáltam a MM-ban, nem egy liga a kettő (nyilván).
Ezzel együtt nekem nem lesz. De nagyon előremutató dolog, sokkal inkább, mint a tv-k 3D-je volt.
Ja és Pro-ra volt kötve. (Na jó, nem, de biztos, hogy kell majd hozzá, ha komplikálódnak a software-k.)
Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

LeventeV
senior tag
Kellemesen csalódtam most. Új pályák még elkellettek a játékhoz. Gondolom új helyszín nincs, csak a régiekhez jött pár új pálya.

Alien83
senior tag
Magyar account-ról, magyar kártya az oké, mármint máskor oké, amúgy ps3-on valamiért nem megy.
Mármint be tudom adagolni, csak nem vonja le a lóvét, de semmi tiltás nincs a kártyámon.
De nekem a paypal lenne jó.
Vagy lehet az a baj hogy több accountom van és sokfelé vásárolgatok 1 bankkártyával?
[ Szerkesztve ]

Alien83
senior tag
Most 890 a Limbo ps3-ra, minimum 1500-at le kell vonnia, nem is lenne baj, csak tudnám megvenni.
De itt nem megy semmi, sem kártya, sem paypal.

Tatyla
őstag
Ezt mondom hogy nem, ilyen a világon nincs, hogy fügne már össze logikailag hogy több felé accon vásárolsz ugyan azzal a bankkártyával?
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 http://www.twitch.tv/tatyla74 / https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Alien83
senior tag
csak tippelek, más megoldás nem látok.
Bankártya tiszta.
Fedezet van.
Account magyar.
Bankkártya magyar.
értelmetlen miért nem megy.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Üzletből, HP garanciával, HP 255 G8 Laptop 8GB RAM 512GBSSD 15,6" FULL HD kijelző
- Új HP Pavilion Prémium Laptop 1 év garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1502Z 12 generácios / 8GB /256SSD /WIN11 / GARANCIA
- Bomba áron, HP ZBook 17 G6 Workstation, i7-9850H/32GBRAM/512SSD/Quadro RTX3000/FULLHD IPS
- Újszerü HP Pavilion X360 14.0"FHD IPS-Touch-2in1 I5 10GEN / 512SSD / 8GB / garancia 6 hónap