PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Riley: kis kutya nagy pácban
- Tudástár A következő felhőd otthon lesz
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [hcl:] Nem létező 128x64-es LCD meghajtása Arduinoval
- [Re:] A következő felhőd otthon lesz
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Mr.Csizmás:] Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- [Re:] [fererencz89:] Nem állhatok meg a saját házam előtt autóval??
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [Lalikiraly:] Amazfit bip 3 okosóra. (Nagyot csalódtam)
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
Én amúgy most döbbentem rá hogy utállak.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt roszkor!"

Adam_Shepard
addikt
Hmmm...
Bearer... Seek.. Seek..Lest..

Darth_Revan
veterán
Hát nekem sokkal folyamatosabbnak tűnik, mint 4K mód és még nem találtam helyet ahol 30 alá ment volna láthatóan a framerate, ellenben a 4K móddal, ott csak kínlódott a PS4 Pro meg zúgott, mint a porszívó. Először azt hittem kevesebb grafikai effekt lesz (hóesés, eső, stb.) de nem, minden a helyén van.
Itt egy összehasonlítás: [link]
Ha te FullHD-ban látsz akkora különbséget, hogy 30-50 FPS helyett 25-30 FPS-el megérje kínlódani, akkor ne tartsd magadba
[ Szerkesztve ]

Def26
félisten
Le a kalappal.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

Adam_Shepard
addikt
Muti már azt a The Last Of Us sarkot, ugyan.
Bearer... Seek.. Seek..Lest..
(#119008) SH4D0W2011 válasza Darth_Revan (#119004) üzenetére

SH4D0W2011
őstag
Szintén Pro-val nyomtam bele FHD monitoron vagy 80+ órát, Favor Resolution módban, egyedül Olin házában vettem észre alacsonyabb framerate-et. ( Szerintem a mi Pro-nk erősebb, mint a tiéd. ) Azokkal az összehasonlító képekkel meg szerintem valami nem stimmel. Horizon Zero Dawn Graphics Comparison: PS4 vs. PS4 Pro
Hú, nézem ezt a videót, és mennék vissza játszani, jöhetne már az a DLC...
(#118998) KAMIKAZE_HUN: Gratula, nagyon szép gyűjtemény!
Ugyan a DS játékok nekem nem fekszenek, inkább csak a dizájn jön be, ezt így én is elfogadnám.
[ Szerkesztve ]

törölt tag
Nem, én nem fullhd-ben látok akkora különbséget, hanem 4K-n látom a különbséget. És hát van. Ja.
KAMIKAZE_HUN: na emmán döfi!
[ Szerkesztve ]

sting2
addikt
Fújj de gusztustalanul komoly vitrinek!
Tematizált "pénzszórás"..
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

birorichard
őstag
Nagyon szép!

paczy
csendes tag
ugye tudsz róla, hogy eljutott a "gyűjteményed" igazi tulajdonosához is ez a poszt?

Scholes9
nagyúr
LOL

planbmokus
senior tag

paczy
csendes tag

Viper26
nagyúr
Ez mekkora gáz...
S23 | FR 255

törölt tag
Jóval nagyobb, mintha kosz lenne. Sokkal. Az legalább őszinte.

negyedes
addikt
huuuu ez kemeny lett.....
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor

tylerddd
veterán
Közben nézegettem itt az IPv6-os címem és még mindig van, ugyanakkor be tudok lépni a store-ba. Rákérdeztem a szolgáltatós srácnál, azt mondta, h nem az IPv6-ot tiltotta, hanem az IPv4-em volt NAT-olt és azt állította át. Csak ha később előfordulna másnál is.
Csak egészség legyen, meg térerő!
(#119020) birorichard válasza planbmokus (#119014) üzenetére

birorichard
őstag
Szánalom... Mire jó ez, nem értem, komolyan.
Mindenesetre az igazi tulajnak grat.
Úgy tűnik, bukfenc van.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)

A`rpi
addikt
"Közben nézegettem itt az IPv6-os címem és még mindig van, ugyanakkor be tudok lépni a store-ba. Rákérdeztem a szolgáltatós srácnál, azt mondta, h nem az IPv6-ot tiltotta, hanem az IPv4-em volt NAT-olt és azt állította át. Csak ha később előfordulna másnál is."
Lentebbi hozzászólásomban kifejtettem bővebben: [link]
Ettől függetlenül köszönöm a visszajelzésed. Sokan nem szoktak vissza írni, miután megoldódott a probléma, vagy ha vissza is ír, a "műszaki" hátteret nem osztja meg.
Mi a fene? o.O
Live-Die-Respawn

planbmokus
senior tag
FB-n a "Játékgyűjtők Csoportja"-ban gyorsan meglett az eredeti gazdája
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)

bandi0000
nagyúr
kár is forszírozni, mert nagy kérdő jel az egész, nálam nem volt IPV6, natolva volt, fix ip megoldotta, ugyan akkor, valamikor meghülyül a net, és vissza dob natolt címre, akkor is néha beenged néha nem, szóval katyvasz
Xbox One: bandymnc

saelin
veterán
Kb. Ez olyat dübbent h nekem fáj.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

AG Sheppard
csendes tag
Szanalmas es szegyenletes vagy. Nem emberhez melto materiabol raktak ossze, az mar egyszer biztos.
(#119028) WhiteWalker válasza AG Sheppard (#119027) üzenetére

WhiteWalker
nagyúr
Én azt nem értem , más dolgaival miért kell kérkedni?
"Ennek nincs semmi értelme"
[ Szerkesztve ]
(#119029) Darth_Revan válasza SH4D0W2011 (#119008) üzenetére

Darth_Revan
veterán
Hát én olyan messze még nem jutottam el, ahol igazán szembetűnően beakadt az a Mother's Heart volt (már DF szerint ott a nagy tömeg miatt beakad még Performance módban is).

mcwolf79
veterán
Szánalmas
Biztos azért is adta el a PS4-et,mert már megvan neki az összes elérhető gyüjtői kollekció
Úgy látom nem csak a pofája nagy (PScommunity-n úgy nekem esett,mikor megjegyeztem, hogy martin "cseppet" elfogult a PS4 irányába), de hazudozni is nagyon tud
Xbox Series X ; GT: Mcwolf79xy

vg
addikt
Tele van a ph (nem csak a ph, az élet minden területén is) olyanokkal akik hazugságokkal akarnak elismertséget szerezni. Bizonyára jól esett volna a lelkének ha valaki megdicséri végre. Mondjuk nem tudom milyen lelki állapota lesz, ha ezt meglátja. Lehet elküldi anyukáját a picsába mérgében. Ezen mi az újdonság?

Jovanny2
őstag
Mert egy troll. Még a profilképe is az.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.

negyedes
addikt
multkor meg azt mondta hogy 50 eves..........
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor

Darth_Revan
veterán
Az aláírása egyetlen mondat, de abban is van 2 nyelvtani hiba (ha jól tippelem, hogy mit is akart írni).

KaitouP
veterán
Ajjaj, ez bizony baromi, baromi nagy gáz.
Sose értettem ezt, miért jó felvágni valamivel, pláne emiatt hazudni is. Amiért becsületesen megdolgoztam, arra büszke vagyok, de nem csinálom a nagyarcút, hogy "bíbí, nekem ez meg az van." Pláne nem hazudok olyannal amim nincs is - és szégyenkeznem se kell miatta, hogy nincs. Óvoda.
GymBeam XBEAM Energy Powder termékteszt: https://new.playstationcommunity.hu/termekteszt-gymbeam-xbeam-energy-powder

erahurka
nagyúr
Az én gyűjteményemhez képest ez semmi. Még egy életnagyságú Nerd szobrom is van a szoba közepén.
https://www.instagram.com/mozinaplo/

A`rpi
addikt
"kár is forszírozni, mert nagy kérdő jel az egész, nálam nem volt IPV6, natolva volt, fix ip megoldotta, ugyan akkor, valamikor meghülyül a net, és vissza dob natolt címre, akkor is néha beenged néha nem, szóval katyvasz"
Fix IP nek semmi köze ehhez, de ezt már korábban megbeszéltük, ha neked véletlenszerűen elmegy a PSN akkor vagy a szolgáltatód vacak, vagy a routered, esetleg mindkettő.

bandi0000
nagyúr
persze, úgy értem, hogy a fix ip vel ki lett küszöbölve a natolás, nyilván arra érzékenyebb, am igen mindkettő szar bár most digi lesz majd kiderül azzal milyen
Xbox One: bandymnc

WhiteWalker
nagyúr
Tényleg , ez mindent megmagyaráz
vg: egy fórumon erre van szüksége valakinek...? mindig meglepodok az emberi agymeneseken...
[ Szerkesztve ]
És azt vállalom is. Szinte csak aludni járok haza és az sem sok idő naponta...
Oric és a többi olyan tag aki a One topicba is járatos a tanuim rá.
Sokszor csodálkoztak eleinte hogy pl hétfő este még 11-12 óra körül is postolok aztán meg kedden már öt óra előtt hozom a heti akciós listáját a játékoknak...
Ez mellett viszont így sok időm nincs a rendrakásra sem.
Vitrin és DVD gyűjteményes polcok viszont vannak és garantáltan az enyémek.
Sőt anno a Ps3 idején kifejezetten szép gyűjteményem volt játékokból, majd kikeresem nektek.
Ez a történet meg a lopott gyűjteményes képpel....
Kész vagyok rajta...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - Philips PUS6704/6504 szériás (VA panel) tévékhez beállítási segítségek Tv adásokhoz és Filmekhez: https://logout.hu/tema/philips_lcd_led_tv-k/hsz_22103-22103.html

N@idia
őstag
Menjetek már 😂😂😂
Nem szép dolog megvezetni az embereket
Én saját képet raktam fel meg se gondoltam hogy valaki más képeit használná fel ez szánalmas.... Már bánom hogy raktam fel képet meg a végén az enyémet is valaki lementi 😂
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.

vonSux
senior tag
LoL

PandaMonium
őstag
Kösz, jót röhögtem ezen az egész sztorin. Tényleg mindig van lejjebb.
What I cannot create, I do not understand

arpi6k
addikt
Mekkora égés! Szánalmas...
[ Szerkesztve ]
Intel & ATI

Tatyla
őstag
Házhoz ment a lófaszért tipikus esete
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 http://www.twitch.tv/tatyla74 / https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

l.skywalker
félisten
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Mrdevil
addikt
Ez tényleg szánalmas/röhejes, eszembe nem jutna ilyesmi.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

EczkE
addikt
Valaki gyorsan a popcornos giffet!
Asszem mindenféleképpen!

A`rpi
addikt
Lassan szerintem azért napirendre térhetnének az urak nemde?
Ki lett osztva, (jogosan) gyerekes volt, de azért ha nem muszáj ne süllyedjünk le erre a szinte hogy jól megmondjuk neki a "frankót", kellőképp megkapta a magáért én úgy gondolom, hibázott legközelebb remélhetőleg nem csinál ilyet...
[ Szerkesztve ]
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Thinkpad X13 Gen1 13.3 FHD IPS Ryzen 3 PRO 4450U 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, gar
- ÚJ GAMER PC "V52" - Ryzen 7 3800X - 16GB RAM - RTX 2060 SUPER - 240 SSD - 1TB HDD - 2 ÉV GARANCIA
- ÚJ GAMER PC "V50" - i5-9400F - 16GB RAM - NVIDIA 1660 SUPER - 240 SSD - 1TB HDD - 2 ÉV GARANCIA
- ÚJ GAMER PC "V44" - Ryzen 5500 - 16GB RAM - 2060 SUPER - 240 SSD - 1TB HDD - 2 ÉV GARANCIA
- Használt garanciális Redmi Note 10 Pro 6/128 szürke