PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Essejó:] MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- [Re:] [joghurt:] Polaris Dawn lépték
- [Re:] [Jack Hunter:] Közösségi tér konfliktus
- [Re:] [antikomcsi:] Ázsia Expressz 5
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [ollie:] Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42
LOGOUT.hu
nagyúr
Sziasztok!
Lenne pár láma kérdésem
Ha egy ismerőssel szeretnék online Gran Tusrismo-zni, aki már barátnak fel van véve, azt hogy tudom megtenni?
Ehhez is kell a PS plus előfizetés?
Más: a képernyőkímélő csak a főmenüben működik? Csak annyit csinál, hogy leveszi a fényerőt, vagy beállítható más módra (pl. egy órát mozgat a fekete kijelzőn).
Előre is köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
Tegnap 5 óra troubleshoot után (barátnő legnagyobb örömére) sem jutottam semmire a ps vr no signal jelenséggel kapcsolatban, kicsit jobban megnézve a dobozt hülye voltam, hogy már akkor nem küldtem vissza az egész csomagot az alzának.
Több kábel teszt volt, cserék, gyári setup és egyéb googleon fellelt trükkök de semmi.
Tömören: ha valaki az alzától vette a vr worlds csomagot és haszonlót tapasztal az nem a képzelet szüleménye, én most vr helyett intézhetem a garanciális ügyintézést hurrá
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
seniman
addikt
Online lobby-hoz kell a PS+.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
Wesder
félisten
Melyik jàtékban làtszik a Pro ereje az alapgéphez képest?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Neoteric
addikt
Jim74
nagyúr
Köszi
A 14 napos freet úgy tudom aktiválni, hogy storeból letöltöm és kész?
Raspberry Pi2 USB aljzatáról tölthetem a kontrollert? Vagy vegyek inkább töltő állomást, nehogy kikopjon a kontroller aljzata?
Wesder
félisten
Remek köszönöm.
Màsik:
YT 4K videóknàl nincs 2160p-s beàllítàsi lehetőség.
Ezt a gépen kell valahol pluszban bekapcsolni?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
seniman
addikt
Igen,csak ha úgy döntesz hogy nem kell mégse,akkor ne felejtsd el az auto renew-t kikapcsolni,mert leszipkázza a beállított bankkártyát.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
Mármint mi volt a gond a dobozzal, talán nem zsír új, bontatlan terméket kaptál?
<-ƘƘ->
Szakadás a doboz alján, a sarkon kis benyomódás, ilyen olyan csúszási foltok és perforáció benyomása azon a ponton ahol látszik a ps vr típusa a dobozban. Eddig alzás csomagban volt, ezért ezeket nem láttam.
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
hombre[EU]
veterán
Milyen kijelzōn? 4k hdr vagy sima 1080p?
Pl God of War 1080p Performance módban ~55 framet tud,4k checkerboard viszont gyönyörū (30fps). Ajánlott a Horizon Zero 4k HDR kombó sokkal szebb az alap géphez képest
Life, Uh, Finds A Way
Wesder
félisten
4K HDR természetesen.
törölt tag
Van most akció éves előfizira? Vagy már volt és lekéstem róla?
ProEvoFan
nagyúr
Nincs.Reméljük lesz még januári akció keretében.Eddig mindig karácsony után hosszabbítottam, mert akciós volt storeon.
hombre[EU]
veterán
Viszonylag friss lista. A Pro "ereje" inkább a következō 2 évben fog igazán megmutatkozni az alapgéphez képest. Az rdr2-ben pl a draw distance és a textúrákat (quality,pop-up) már sokkal jobban kezeli a Pro. in my opinion...
Life, Uh, Finds A Way
Nigér
őstag
Sziasztok!
Dragon Age Inquisition-ból a deluxe-t vagy a goty-t érdemes venni?
Egy árban vannak.
Békés, boldog Karácsonyt minden betérőnek!
A GotY a teljes, de még a mérete is lényegesen nagyobb.
<-ƘƘ->
Mike
veterán
a fairy fenceren és a tokyo xanadun is gondolkodok. ismered valamelyiket
néztem disgaea 1 complete videót, az is jónak tűnik csak ne 10k lenne
Bétaville
senior tag
Dél Koreai, aki árulja.
Akkor nem foglalkozok vele inkább.
iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
törölt tag
Oké, akkor majd figyelem köszi!
Más... Szokta ide kerülni best buy dolgok? Akciós kiegek, játékok, stb?
Mármint hova ide? A psprices.com-ra érdemes regisztrálni ha nem akarsz lemaradni az akciókról. Bejelölöd ami érdekel, úgy mint kívánságlista, és kapsz értesítést ha valami éppen le van árazva.
<-ƘƘ->
mike1334
veterán
Dragon Questről olvastam kevésbé jókat is, pl.:
Dragon Quest XI (PS4/PC) - After some 30 or 40 hours with Dragon Quest XI, I hit what I believe was the halfway point, and then just stopped. I’m not sure why. Perhaps it was the grating, repetitive soundtrack, or perhaps it was the fact that I’d spent the past 30-40 hours mashing the A button without making a single interesting decision or fighting a single challenging boss. One day maybe I’ll come back. Maybe. (Kotaku)
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
Cry0
őstag
Zolix
tag
Sziasztok!
Black Ops 4 ill. 3-ban is split screen local játékban nem halljuk egymást a headsetben csak a PS mikrofon beállításoknál, amint játékra visszaváltunk elnémul. A beállításnál is késleltetve és visszhangosan. A játékban van hang!
Mit kellene beállítanom még?
Wlac
Ármester
Csak a Spider Man csinálja, vagy rendszerszintű a dolog? Nekem anno az egész PC-m ezt csinálta egy hibás UTP kábel miatt.
saelin: köszi, lehet ránézek.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
KaitouP
veterán
PS4 menu ---> Settings ---> Sound and Screen ---> Display Area - Kitolod a kép széléig, és a keret eltűnik.
Nem, a GT Sport nem kapott magyar nyelv támogatást.
[ Szerkesztve ]
Astro Bot tesztem: https://playstationcommunity.hu/astro-bot-ps5
Nigér
őstag
Hopp, azt nem is néztem, köszönöm.
anarchic
tag
Sziasztok!
UK es Hun storeom van Witchert meg a GoW vennem meg de gondoltam legyen mar magyar felirat hozza ha elerheto. Csak lemezes valtozatban letezik a magyar sub?
Mert a storban a leiras nem irja sehol a magyar subot.
etc..
RangerFox
veterán
Magyar storeból vásároltban van magyar felirat.
[ Szerkesztve ]
Wesder
félisten
Köszöntem
Gabesz1019
senior tag
Sony Gold Wireless Headset-nél volt már valakinek olyan problémája, hogy amikor már csak kettő egység van a töltöttségből akkor szakadozik a hang? 5-10 percenként pár másodpercre elmegy a hang, látom a kis USB-s vevőn hogy villog a kék led aztán ismét van hang. Amikor teljesen fel van töltve nem csinál ilyet de 2 egységnél már igen. Küldjem vissza garanciába?
wolf13
őstag
Én is az alzatól vettem még 2 hete a VR-t. Semmi nem utalt nálam arra, hogy esetlegesen újra csomagolt terméket kaptam. Viszont mikor megnéztem a szemüveg lencséit bizony zsír foltok voltak rajta, mint mikor valakinek a szemhéja hozzáér. Viszont tegnap este óta igénybe van véve rendesen, gyerek , nagyszülők felváltva, szerencsére probléma nincs vele.
bazccka
tag
Kérdésem ahhoz az elvetemülthöz, akinek PC-n és konzolon is megvan a BFV: tapasztalt-e a játékmenetben bárminemű pozitív különbséget a konzol javára? Értsd:no cheat, összetartóbbak-e a squad tagok, vállalható-e a kontrollerrel való irányítás, stb... Tudniillik erősen agyalok rajta, hogy hátha jobban tetszene ps4-en a game, mint pc-n. Vagy ez halott ötlet, és jóvanazúgy?
[ Szerkesztve ]
anarchic
tag
Köszönöm!
etc..
marilllyo
veterán
Cheat nincs...
Kontrolleres irányítás szokható de így első blikkre szerintem engedd el. A többi ugyanaz mint pcn.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
ProEvoFan
nagyúr
Nekem nincs meg a BF V, de az 100%, hogy csalók nincsenek semelyik konzolos multiban.Falon átlátás, aim bot stb...itt nem létezik.
Ami van, az a hivatalos licenccel ellátott Hori Tac Pro egér/bill ps4re vagy a xim4/xim apex stb egér/bill átalakító kütyük.
bazccka
tag
Megnyugodtam. Csak ez a nagy karácsonyi vásárlási kényszer teljesen kikészít XD Legszívesebben megvennék minden akcijósat, ami él és mozog.
Jim74
nagyúr
Köszönöm
Raspberry-s töltésre is tudsz valamit mondani?
Bétaville
senior tag
Ilyen gazdag vagy?
iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
hhenry
őstag
Sziasztok! Most vettem VR-t milyen játékokat ajánlotok?
Bétaville
senior tag
Pl. Resident Evil VII
Szabi®
addikt
Látod rendőr......
sirarcheer
senior tag
Szia!
Én is Alzatol vettem, de nekem ép doboz, és összerakva működött.
HHenry:, Nekem a VR worlds, Astrobot és az XWing tetszett. Residentet nem mertem még megvenni.
[ Szerkesztve ]
PSN: sirarcheer
Thorkos
tag
Nyugodtan töltheted róla. Én a NAS USB portját használom erre.
Pl. Resi 7, Farpoint, The Persistence, Apex Construct, Arizona Sunshine, DOOM VFR, Raw Data, The Solus Project, Here They Lie, ASTRO BOT Rescue Mission, Moss, Skyrim, Driveclub, WipEout, szóval van azért mivel játszani.
<-ƘƘ->
hhenry
őstag
Én szintén alzától vettem ugyanezt a csomagot nekem is a dobozon voltak kisebb nyomodások a sarkokon plusz egy két karc a dobozon szintén de maga az eszköz hibátlan
Jim74
nagyúr
Bakker tényleg, az eszembe sem jutott, pedig ott van mellette
Az aljzat bírni fogja a ki-be dugdosást? Mármint a kontrolleré. USB3-as portról is tölthetem?
hhenry
őstag
Beat saber milyen?
Bogyi007
veterán
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- ACER NITRO 5 Ryzen7 5800H- 32GB RAM - RTX 3080
- ASUS TUF F15 Gaming Laptop - i5 11400H - 16GB RAM - 3050Ti
- XBOX Series X, dobozában, még 1 év gyári Microsoft garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Ej-ha Új Dobozos Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 Profi Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16/512 FHD+ IPS