PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [ricsi99:] Hogyan üzleteljünk a Ph-n...
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Synology DiskStation DS920+ NAS
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
.LnB
titán
Hát szerintem meg a Cyberpuk világa közel sem lesz ekkora. ÉS itt az RDR2-nél ez is számít, hogy látod mennyire masszívan nagy ez az élő, lélegző világ.
Homo Ludens

penge111
őstag
Megugorja a Witcher 3 szintjét is? Van olyan ütős a story, fordulatosak a melléküldetések is, nincsenek benne repetitív küldik, lehet olvasni a világról benne, ill. egyes emberek háttértörténetéről?
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

marilllyo
veterán
A két játék szerintem egy szinten van. Az ízlés dönt, hogy kinek melyik jön be jobban.
(#173001) .LnB : Egyébként nekem is megfordult a fejemben, hogy mennyire sikerül ezt OW köntösben megvalósítani. Azért itt nem arról lesz szó, hogy nyóchektárnyi erdő, amiben rohangálnak a lidércek meg a sírbanyák. Félek, hogy kicsit GOW-osabb (statikusabb) lesz a térkép.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

ImACeltic
őstag
Story-t még nem toltam végig, de minden másra én azt mondom, hogy ott van a Witcher 3 szintjén.
Gamer(PS5, PC), sport fan.

markknight
veterán
Igen ez igaz. Nekem a sorozatok durrantották meg még évekkel ezelőtt és hála az égnek, hogy nem vagyok a feliratra rászorulva, jelentősen csorbultak volna a játékélményeim ha az nincs.

.LnB
titán
Elvileg olyan lesz mint a Dredd-ben Mega-City. Hihetetlen nagy tömbök lesznek több városnyi lakóval.
Homo Ludens

penge111
őstag
Köszi a válaszokat, akkor odakarcolom az RDR2-t is a bakancslistámra.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

Mike
veterán
egy picinyég olcsóbb

Batyops
aktív tag
A game mod profil a legjobb játékra. Amúgy se kellenek az ilyen szir szar képjavítók mivel Full hd tartalmat nézel vagy a pronal a fölötti felbontást. Ezeket a képjavítókat amúgy akkor is kikapcsolják ha egy tv-t kalibrálnak szóval igy lesz a legjobb a képed játékra használva a Tv-t.

Tyler Durden
őstag
2-t megvettem most hétvégén és neki is álltam játszani vele, nagyon megérte akciósan behúzni, teljesen jó kis játék. Igazából a 3-at akartam én is megvenni, de utána olvastam, és rengetegen csak az 1-2-t ajánlják, a 3. rész visszaesés az előzőekhez képest.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

Mike
veterán
óh, csesszék meg!
amit eddig láttam a Mutant, Road to Eden -ből videókat, azt hittem hogy ez egy tps lesz
de nem
tactical, körökre osztva
mint a walking dead androidon
Mutant Year Zero: Road to Eden.
vagy lesz vmi másik verzió is?
de, ez lesz sajnos
https://www.youtube.com/watch?v=dHcfwONzO7I
[ Szerkesztve ]

ldave
nagyúr
"az rengeteg kontent amit belepakoltak földbe döngöli az összes eddig megjelent openworld játékot." - Ezt a játékkal töltött 3-4 óra alapján mondod?
A Slime draws near! Command?

oriic
HÁZIGAZDA
Nem lesz masik verzio. Bejelenteskor is kaptunk mar gameplayt, lehetett tudni rola hogy milyen jatek lesz.
Live-Die-Respawn

markknight
veterán
Nem csoda, a W3 köszönőviszonyban sincs ezzel a játékkal.
[ Szerkesztve ]

erahurka
nagyúr
LOL
https://www.instagram.com/mozinaplo/

Mike
veterán
hát én csak a linkeltet láttam, és fűztem hozzá nagy reményeket

saelin
veterán
Simán a Witcher szintjén van. Egyedül ugye a választható párbeszédek hiányoznak, vagyis ez nem igaz, mert vannak, de nem úgy mint egy Rpg-ben.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
(#173019) Carlos Padre válasza Tyler Durden (#172996) üzenetére

Carlos Padre
veterán
A Hunter challenge-ben a legszivatósabbak, a többi adja magát menet közben.
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

Carlos Padre
veterán
Az a baj(?), hogy a RDR2 után többé semmilyen ow játékot nem fogok előrendelni vagy day0 megvenni, míg ki nem derül mennyire életteli. Kivétel a HZD2
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

.LnB
titán
Én abból a 9.-et nem értem, az oposszumosat. Nem tartok még ott, csak megnéztem előre.
(#173021) Cobra652 Pedig biztos izgalmas lesz a HZD2, egyik fő sztori szál az lesz, hogy Jóskapista mitől kapott gyomorrontást.
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens

szasanyi
félisten
Fortnite-ban csak a PS4 tartozékaként adott kis fülessel nem lehet egyszerre hallani a játék és a partnerek hangját? Esetleg beálítás és/vagy hradset függvénye? Ajándékba vennék headsetet PS4-hez, és ennek megfelelően választanék mert ez fontos szempont. És ajánlást is szívesen fogadok ez ügyben, leginkább tapasztalat alapján (leginkább 20k összegig).
Az a jó abban ha nem tudjuk hova tartunk, hogy oda bármelyik úton eljuthatunk.

.LnB
titán
Nem tudom ez a PS4-es változatra is igaz e, de..
Fallout 64:
az alapjáték mérete 45Gb.
Day1 patch mérete 51Gb
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens

markknight
veterán
A kis jobbos füles amit adtak az szerintem nem képes rá, nekem ott pihen a dobozban. Viszont egy normális headset amiben van mikrofon az igen.
[ Szerkesztve ]

Gigicuci
senior tag
Kösz' szépen. Most miattad 31-ről 32-re ugrott a wishlist számlálóm. Imádtam az XCOM-ot, ez pedig olyan lesz.

Carlos Padre
veterán
Nem kell mindig tolni a RDR2 propagandát

troland26
őstag
76 lesz az... 😊

SH4D0W2011
őstag
A Sony bejegyzett egy érintőképernyős PlayStation kontrollert
Adja magát a kérdés: Ti mit vártok a következő generációs kontrollertől, milyennek szeretnétek, hogy legyen?
(#173030) markknight válasza SH4D0W2011 (#173029) üzenetére

markknight
veterán
Teljesen felesleges és csak annyi az elvárásom, hogy működjön. Ha nettó semmit nem fejlesztenének rajta, én már akkor is elégedett lennék.
[ Szerkesztve ]

.LnB
titán
Adja magát a kérdés, hogy most nem az van rajta?
Homo Ludens

Wesder
félisten
Nem értem minek egy conra érintőképernyő. A vilàgítàst sem nézem a DS4-en.
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

30z.Samu
félisten
Első nekifutásra arra gondolok, hogy amolyan "gyors gombok" lennének az érintő részre rakva. Teszem azt egy adott játékban be tudsz állítani X fegyvert, melyet a leggyakrabban használsz. Így nem kell azok között matatni, hanem csak odaböksz és váltottál is. Vagy a dashboard-ban gyorsabban tudsz navigálni a "gyors gombok" segítségével. Kíváncsi leszek mi lesz ebből, lehet köze se lesz ahhoz, amire hirtelen gondoltam.
(#173031) .LnB: Ez inkább amolyan "touchbar" szerintem.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna

oriic
HÁZIGAZDA
A tapipad nem erintokepernyo.
Live-Die-Respawn

.LnB
titán
ja mer nem képernyő. Jó már értem.
Homo Ludens

marilllyo
veterán
Oké...én értem, hogy minél fenszibb legyen.... De valljuk be a tapipadnak van értelme? Nincs... pár játék használja, de az is inkább idegesítő. Light Bar-nak van értelme? Nincs... szerintem kb mindenkinek low-on van a fényereje. Én azt mondom, hogy ergonómiában most már rendben van. És nem szeretném, hogy feltegyék a bal analógot a felső sarokba.
A gombák lehetnének valami strapabíróbb anyagból. Kupak nélkül elég hamar meglátszik rajta a használat.
Képernyő? Minek? Milyen információk kellenek egy kontrollerre, ami nem fér el egy TV-n? Én a hangszóróját is kikapcsoltam. Az egy recsegő sz*r ...
[ Szerkesztve ]

oriic
HÁZIGAZDA
Anno ha jol emlekszem Steam kontrollernek volt egy olyan korai tipusa amin volt kijelzo. Az is fura volt mar.
Live-Die-Respawn

erahurka
nagyúr
Ha elég méretes lesz (minimum 4,5-5"), és esetleg lehet állítani a dőlésszögét akkor el tudom képzelni hogy mondjuk oda tegyék a minitérképet egyes játékokban.
És ha megoldanák hogy neten keresztül ki lehessen rá streamelni a full játékot, és hazafelé lehetne mondjuk RDR2-ben megsütögetni a husit, stb. az esti sessionhöz, az elég király lenne!
Bár én a Sony helyében annyira nem erőltetném az extra funkciókat, most se használja ki szinte senki, pedig nem gyengén letarolták ezt a generációt.

Wesder
félisten
Megjelenik majd 2"-on a jàték és nyomhatod a budin.
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

marilllyo
veterán
Jah...
Már csak azért sem örülök, mert telerakják minden sz*rral aztán 30.000 lesz egy kontroller. Nem lesz akkor dobálózás.

ldave
nagyúr
Te nem, de VR kamera nézi
A Slime draws near! Command?

Polllen
nagyúr
Én már azt sem értem, hogy a cikk végén azt mondják ebből mi biztosan jól jövünk ki.
Lesz egy még drágább kontroller, amin csak a már 5-10 éve is megtalálható gombokat és karokat használjuk...
Mi lehet az a tartalom, amit a kijelzőn meg kell jeleníteni? Minimap, inventory?
Szerintem amúgy teljesen felesleges, a kontrollernek az a része - nekem - nem esik kézre....
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

WaterWave
veterán
Kis BO4 multi stream
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Synology Nas 718+ 6GB • Denon AVC-X4700H AV Receiver • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

erahurka
nagyúr
Na meg az üzemidő. Lehet majd vagy 4 óránként tölteni szerencsétlent.

oriic
HÁZIGAZDA
Ki mondta h wireless lesz?
Live-Die-Respawn

saelin
veterán
Touché. Jogos.
De az aprólékos kidolgozottság már ennyi idő után is látszik.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

markknight
veterán
Még a Nintendo konzolján okés a két képernyő, de folyamatosan le-fel nézegetni az fárasztó lenne. Ha be is hozzák, akkor remélem kikapcsolható lesz, néha már a light bar fénye is idegesít és azon gondolkodtam, hogy leragasztom.
[ Szerkesztve ]

saelin
veterán
Én vettem a lightbar-ra egy matricát. Zavart az éjszakai pulzáló hangulatvilágítás. Kicsit szolidabban is meg lehetett volna oldani a töltés jelzést.
[ Szerkesztve ]

Major Lion
senior tag
Értelmetlen szar a tapipad is meg a világító light bar is. Én rohadtul nem akarok semmit se tapipaddal irányítani, csináljanak halkabb gombokat, meg egy picit testesebb controller-t.
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero

erahurka
nagyúr
Pedig a tapipadod simán fel lehetne használni tök jól csak lusták még az exkluzív fejlesztők is implementálni. Witcher 3-ban pl. tök jó módja a térkép megnyitásának a swipe-olás.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Gigabyte Superb 720 GE-P610A-C2 80 plus minősítésű ATX tápegység
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok