PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Riley: kis kutya nagy pácban
- Tudástár A következő felhőd otthon lesz
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Algieba:] Tavasz a kertben
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [V.Milán:] Amiért rosszak az e-autók?Alapulhatnak globálisan elfogadott nézetek tévhitekre?
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
KaitouP
veterán
Év végéig 200.000?
GymBeam XBEAM Energy Powder termékteszt: https://new.playstationcommunity.hu/termekteszt-gymbeam-xbeam-energy-powder

törölt tag
Köszönöm a válaszod
[ Szerkesztve ]

EczkE
addikt
Pedig jol sikerult szerintem. Legalabbis PS-en jol megy. Pc jatekosok tobbet szivnak jatek hibakkal szerver disconecttel es hasonlokkal. Persze lehet elfogult vagyok a jatekkal kapcsolatban.
Asszem mindenféleképpen!

bigrob
senior tag
Köszi!
Eddig sem izgultam túl a dolgot, de most már végképp megnyugodtam!
Ami nem kínai, az hamisítvány!

EczkE
addikt
Hogy meglegyen a 200k kellene megegy black friday iden.
Asszem mindenféleképpen!

RangerFox
Topikgazda
Nekem jelezte. Ez furcsa, nem is hallottam még ilyenről.

SH4D0W2011
őstag
Dehogy kellene. Jönnek az ünnepek, velük együtt a zöldfülűek meg a szokásos témák, Slim vagy Pro, melyik hangos, mik lesznek a Plus-os játékok, ezt napi szinten ki lehet beszélni, és össze is jön hamar.
[ Szerkesztve ]

KaitouP
veterán
Akartam írni, meg azt is amit SH4D0W2011 kolléga írt, de mondom inkább nem leszek indulatkeltő.
GymBeam XBEAM Energy Powder termékteszt: https://new.playstationcommunity.hu/termekteszt-gymbeam-xbeam-energy-powder

Wesder
félisten
Pedig igaza van
In my final resting place, when I finally found my grace I'll be sure to ask about it on my final Judgement Day.

Xaels
félisten
[link] itt a 3. DLC a Strange Brigade-hez.
Egyedül újra nekifogtam a GOW-nak. Egyszerűen nem tudok belekötni. Olyan érzelmeket ad át Kratos és Atreus kapcsolata. Jörmungandr meg szőrfelállítós minden egyes alkalommal.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

seniman
addikt
Kiadnak egy CUH7316-ot passzív hűtéssel,egy TR Machoval a tetején és a vájtfülű csendmániások 300K-ra is feltornázzák.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77

Carlos Padre
veterán
Grat.
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

EczkE
addikt
A ps+ lassan aktualis lesz.
Asszem mindenféleképpen!

seniman
addikt
Black Flag meg Fallout76,hogy legalább így letöltse valaki.

Carlos Padre
veterán
Tényleg, mik lesznek a decemberi ps+ játékok? A goldos lista már rég kinn van.
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

Wesder
félisten
Ann csak jobb lehet majd a PS+ Dec, bàr nekem a Qube2 most jól jön.
In my final resting place, when I finally found my grace I'll be sure to ask about it on my final Judgement Day.

eisento
addikt
reg? nem ma derult ki?
Realme GT Master Edition | PSN ID: HUN_Ejzi

saelin
veterán
FFXV, chapter 5:
Még mindig keservesen rossznak tartom a harcrendszert... ahol lehet kerülöm is a harcot... A story is jó nehezen akar beindulni. Itt vagyok 8 órával a hátam mögött a játékban és még semmi érdekes nem történt. A legszomorúbb az egészben, hogy egyik karakter sem tud érdekelni. Talán egy picit Noctis, de a bandája teljesen jellegtelen és üres.
Nem tudom itt a fórumon hányan játszottak ezzel a játékkal és közben milyen érzésünk volt, de eddig nekem egy óriási csalódás. Nálam a final fantasy-t mindig a jó karakterek vitték el, akik seperc alatt belopják magukat az ember szívébe. Arról nem is beszélve hogy a világ is teljesen lehangoló. Nem kellett volna bele ez az openworld irány, vagy legalább nem így.
Pár fejezet múlva megint írok valamit ha lesz kedvem. Remélem azért a végére kialakul ebből valami.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

marilllyo
veterán
Holnap kiderül! Ugye mindenki tudja, hogy hónap utolsó szerdája a bejelentés napja és következő hónap első keddjén elérhető.
Tehát??! Holnap...
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Ateszpapa
addikt
Bakker, azért a szarért képesek közel 10 ezret elkérni?

james001
veterán
Nekem a God of War az év játéka,de utána szorosan a Póki jön
"The stars have died and the heavens go up in flames"

SH4D0W2011
őstag
Bár nekem tetszett a FFXV, nem sokáig jutottam el benne (
A kapcsolódó néznivalók megvoltak? Kingsglaive: Final Fantasy XV, Brotherhood: Final Fantasy XV Ez utóbbi sokat hozzátesz Noctis barátainak megismeréséhez.
[ Szerkesztve ]

consono
veterán
Én kb. ennyi idő után engedtem el, hasonló okok miatt. Pedig nagyon akartam szeretni, mert a filmet nagyon bírom (nem csak a Kingsglaive-et, a többit is), de nem ment...
"We are the middle children of history. Born too late to explore earth, born too early to explore space."

gyuromoj
veterán
Házimozi szépen duruzsolt alatta.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005-2020

saelin
veterán
A filmekről nem tudtam. Most néztem mindkettőről egy yt trailer-t és a kingsglaive jónak tűnik! Remélem magyar store-ban fent van. (Noha soha nem vettem még psn-en filmet.)
consono
Nem bánnám ha picit elraknák pihenni a szériát. Kezdenek kiégni vele. Egy nagygépes Tactics-t megnéznék mondjuk, de akár egy régi IP felélesztését is, mint pl a Tactics Ogre, Parasyte Eve, Valkyre Profile...
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Elvileg nincs fent egyik sem. De ajánlott megnézni őket FF15 előtt.
Live-Die-Respawn

zsotesz81
senior tag
Én végigvittem anno, de nekem ez nem final fantasy, harcrendszer nekem sem jött be, meg ez a boyband felállás sem.

sting2
addikt
Én csak a sztorit nyomtam szigorúan, 64 % -on fejeztem be.
A vége legalább olyan fokozatban robog a stáblistáig, mint ahogy elkezdődik az eleje.
Kellett hozzá 1 hónap, de nagyon megkedveltem és külön dicséret a credit lista utáni cselekményért is.
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

Xaels
félisten

thewom75
tag
Én végigvittem, egynek simán jó.A harcrendszer nem annyira szar, bár vannak azért hibái. Történet olyan amilyen,de azért annyira nem vészes ,(fiú csapat ide vagy oda) a feltétel nélküli barátságról szól. Izom csávó meg árva gyerek DLC kijátszva, már csak a vak csávó van hátra. Állítólag DLC ből övé a legjobb. Nem vártam tőle sokat, de azt a 20 dolcsit ennyi tartalom bőven megérte anno. Tudomásul vettem hogy ez a fajta jrpg ilyen irányba változott és elfogadtam.
PSN : thewom
akkor most pár hónapig elleszel
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Mike
veterán
le lehet szedni valahogy a patchet egy játékról?

Málnabeach
csendes tag
[Ez] mennyire éri meg szerintetek, tekintve, hogy 80k volt BF alatt ez a pakk.

seniman
addikt
Nullás értékeléssel semennyire,hacsak nem személyesen akarod átvenni.

marilllyo
veterán
Lemezes igen. Digitális...is de körülményes.

saelin
veterán
Szerintem nem. Max telepítés után nem hagyod hogy frissítse magát.

törölt tag
Digitálisnál nem lehet, a legfrissebb verziót tölti le. Lemezesnél pedig lekapcsolod addig ps4et netről vagy beállításokban kikapcsolod az automatikus frissítést.
[ Szerkesztve ]

Janusz001
senior tag
Van valami marginális különbség a v1 és v2 kontroller között? Edigital a 10k+fornite v2 kontroller helyett, egy acél szürke verziót kínál fel, a linkben v2 szerepel, de a termékre kattintva már sehol sem szerepel ez az info. Megnéztem másik dualshock v2 -t is, ott a leírásban egyértelműen feltüntetik.

törölt tag
V2 strapabíróbb analog gumiborítás, tapipadon átlátszó light bar, usb kapcsolat vezetéken, kb ennyi.

marilllyo
veterán
Lehet downgradelni a digitális verziót is. (Én se régóta tudom) de nem egyszerű.

törölt tag
Most lestem rá Googlen, igazad van, lehet, PC kell hozzá és ott kell proxyt beállítani PSnek, elvileg működik.

RangerFox
Topikgazda
Az már V2-es, nem kell aggódnod.

Bishi
tag
Pár tipp:
PS4-esbe dugott UTP kábelt cseréld le háta bajos.
Netsebességben lehet segít ha sokan használjátok, hogy a routerre üzemelj be egy Raspberryt PiHole-al. Lehet sokat gyorsít a sávszélen. Eddig még nincs saját tapasztalatom, próba előtt állok én is. Ez letiltja a reklámokat, így több marad hasznos sávszélnek.
UI: Látom nem kábelen van rádugva. Bocsi.
[ Szerkesztve ]

sp8787
addikt
Ez a RDR2 online biztos vicces lesz. Ahogy nezem a szamitast 600(!) vagy 6 orat kell grindolni 1 loert.
[ Szerkesztve ]

penge111
őstag
Nagyszerű választás a Witcher 3, hónapokig el leszel vele. 180+ óra alatt pörgettem ki, minden általam fellelhető küldetéssel, gwent lapok beszerzésével. 5k-ért adtam el a közeli használt konzolosnál, Isten a megmondója úgy kellett kitépnie a kezemből
Nem akartam megtartani, mert 3 hónap míg az ember kipörgeti, és rengeteg címem van még. De ha kifogyok a címekből ez lesz az első játék, amit majd újra megveszek!
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

Mike
veterán
Köszi. Akkor marad, hogy szépen megvárom a hibajavitást
Én viszont begyűjtöttem az összes galambot, lefotóztam az összes macskát, összeszedtem az összes hátizsákot, megoldottam az összes utamba eső bűnesetet, stb. Persze tolom a main story-t is, de így egy "kicsit" lassabban megy, és valószínűleg ezért untam meg idő előtt.

crue
őstag
Nálam ugyanez van. Tegnap nem volt kedvem vele foglalkozni, de ma felhívom őket.

penge111
őstag
Apropó, ha lehet bedobnék egy új témát, hagy pörögjön a topic, legyen meg a 200k hozzászólás. Szóval, én ha végigviszek egy játékot, akkor általában megy is fel az apróra többet nem veszem elő, de ritkán vannak kivételek.
Ki melyik játékot vagy játékokat tartja érdemesnek arra, hogy újra végigjátssza, esetleg indoklás is jöhet.
Kezdem a sort Nier, egyrészt azért mert más aspektusból látod a játék történetét, és rengeteg újdonsággal, fordulattal szolgál egy-egy végigjátszás kb. 4*5* kell kipörgetni, hogy teljesen rálásson az ember az egész történetre.
Witcher 3 GOTY, nem részletezném masterpiece. Csak legyen elég időd újrapörgetni.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Mobilfox tok/kábel bazár iPhone 14 Pro Max
- Asus ROG Strix G713RM-KH179W
- Új HP 14s-fq Thin and Light Ultrabook 14" -40% AMD Ryzen 5 4500U 8Gb 256GB SSD FHD IPS MATT
- Újszerű Dell Inspiron 14 5405 -35% Strapabíró Ultrabook AMD Ryzen 5 4500U 8GB 512GB FULLHD IPS MATT
- iPhone 14 Plus - Midnight 128GB - Telekom + Airpods 2