Hirdetés

2023. május 29., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

(#279001) RangerFox válasza Dicker (#279000) üzenetére

RangerFox
Topikgazda

Bekapcsolva hagytad automatikus megújítást, ami a teljes áron dolgozik. nem lehúzás, te hagytad bent a pipát, elfogadva ezzel a feltételt. A PayPal nem nagyon előny, mert ha PayPalon keresztül szeretnéd visszavonni a pénzt, akkor a Sony bannolja a fiókodat, és buksz mindent, ami rajta volt. De az ügyfélszolgálat megoldja telefonon, nem kell emiatt aggódni.

(#279002) RangerFox válasza FunPro (#278999) üzenetére

RangerFox
Topikgazda

Én még nem hallottam olyan esetről, amikor ne adták volna vissza időarányosan a pénzt.

(#279003) gali777

gali777
őstag

Sziasztok,

Ps plus essential előfizum van, 29-én jár le az éves, egyébként is gondolkodtam, hogy az extrára fogok előfizetni, ha lejár, de mivel van ez az akció, így nem kérdés, viszont ahogy látom a weboldalon, csak a maradék 21 napra alkalmazná a kedvezményt.

Ez az így jártam kategória vagy meg lehet valahogy oldani, hogy egy újabb évre fizessek elő az extrara 18 ezerért?

Köszi előre is!

[ Szerkesztve ]

(#279004) RangerFox válasza gali777 (#279003) üzenetére

RangerFox
Topikgazda

Így jártál :(

(#279005) AxBattler válasza gali777 (#279003) üzenetére

AxBattler
félisten

Hű, tényleg, most akciós az első 12 hónap PS Plus Extra: 30k HUF helyett ugyanannyiba kerül, mint az Essential, azaz 18k HUF. Új beszállóknak ez tökéletes kapudrog!
Ja, mótvá'. :B

Egyébként előfordul, hogy az Essential-t is akciózzák?
Emlékeim szerint korábban a sima Plus kapott évente 1-2x 50%-os leárazást.

És mi történik, ha még aktív Extra előfizumra ráaktiválok 12 hó Essential-t?

[ Szerkesztve ]

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Dragon's Crown Pro - Battle Hardened Edition

(#279006) RangerFox válasza AxBattler (#279005) üzenetére

RangerFox
Topikgazda

És mi történik, ha még aktív Extra előfizumra ráaktiválok 12 hó Essential-t?

6 hónapnyi Extrát kapsz.

(#279007) AxBattler válasza RangerFox (#279006) üzenetére

AxBattler
félisten

Köszi! :R
Az annyira nem jó... de akkor végül is ugyanaz a lényeg, mint a játékoknál, hogy az ember akciós időszakban vásároljon be.

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Dragon's Crown Pro - Battle Hardened Edition

(#279008) nimfas válasza AxBattler (#279007) üzenetére

nimfas
addikt

Én vettem karácsony előtt 2 év essentialt, ilyenkor mi a helyzet? 😂

(#279009) F-ECT$ válasza Gymbeam (#278994) üzenetére

F-ECT$
titán

C64-re is olyan dolgok jönnek ki, amire nem is gondoltak a tervezők, amikor megalkották. Ha megállna a hw fejlődés, akkor még évekig jöhetnének szebb grafikájú játékok a PS4-re is. De pénzügyi oldalról sajnos nem fenntartható, hogy évekig optimalizálgassák a játékokat, így néhány szent őrültet leszámítva az átlag stúdiók sosem fogják kiaknázni az adott hardverből az elérhető maximumot, csak megközelíteni tudják.

Dive ever, work never.

(#279010) Rigormortiis válasza F-ECT$ (#279009) üzenetére

Rigormortiis
addikt

Így is örülhetünk, hogy a Miles Morales, Forbidden West, GT7 és a Ragnarök nemcsak hogy kijöttek, de teljesen korrektül futnak is PS4-en.

Galaxy S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5

(#279011) A Zéé válasza Rigormortiis (#279010) üzenetére

A Zéé
addikt

Igen-igen. Nekem másfél éve van összesen PS4, szóval nekem minden új, de az utóbbi három az tényleg nagy kincs.
A Miles Morales eddig nem érdekelt, de karácsony előtt megnéztük az Irány a Pókverzumot (ami kellemes meglepetésként szerint e az elmúlt 5 év legjobb képregény filmje MCU ide, vagy oda), azóta felkerült a "majd egyszer..." listára, bár igazából nem tudom, hogy ahhoz mennyire kapcsolódik.

Just a simple Lineman...

(#279012) Rigormortiis válasza A Zéé (#279011) üzenetére

Rigormortiis
addikt

Ezekhez sehogy nem kapcsolódik, de ha eddig kimaradt, akkor inkább a sima Spider-Mannal kezdd!

(#279014) petne

petne
őstag

Sziasztok!

Tanácsra lenne szükségem, van egy 5 éve vásárolt Ps4 slim készülékem. Azzal szoktam blu-ray , dvd filmeket is játszani. Mostanában vettem észre, hogy vannak lemezek amelyikkel szenved és nem tudja beolvasni, míg más eszköz beolvassa.

Több szervizben kértem tanácsot (a hivatalos Sonyba is) és azt mondták, hogy ezzel igazából nem lehet mit kezdeni, csak teljes készülékcsere 75-80e forintért, mivel nincs alkatrész ezekben. Ez tényleg így van? Azt gondoltam, hogy csak a lejátszófejet kicserélik és kész.

Köszönöm a válaszokat!

(#279015) F-ECT$ válasza petne (#279014) üzenetére

F-ECT$
titán

A Sony nem szokott alkatrészekkel szenvedni, általában cserélnek. (Aztán persze a beszedett gépekből össze szoktak legózni működő példányokat.) Szóval vagy valami konzol szerviz tud esetleg segíteni, vagy házilag próbálkozhatsz.

Dive ever, work never.

(#279016) Guitar14 válasza petne (#279014) üzenetére

Guitar14
aktív tag

Érdekes, hogy mindenki ezt mondja, úgy tudom van cserealkatrész illetve szerencsés esetben az olvasófej tisztítása is megoldja hisz az évek során a meghajtó a lemezen bejutott port mint a centrifuga úgy szórja. (persze készülékcsere... beadja naív ügyfél az olvasóhibás gépét, fizet egy újat 80-ért aztán a hibás gépet a cég meg megcsinálja nagyonmax 15 ezer forint ráfordítással és továbbadja 60-ért, nekik persze ez a legjobb deal. :DDD ) Ha van tapasztalatod akkor csinálj egy tisztitást szétszedéssel (nézz YouTube videót) ha meg nincs akkor őket javaslom például:
Playit szerviz vagy Pandafix. Mindkettővel volt már javításom.
Szerinem mindkettő csinál tisztitást és cserét is. Előbbinél ki is van írva.

Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv

(#279017) Tasunkó válasza minilego (#278983) üzenetére

Tasunkó
aktív tag

Most vittem ki én is. A Telltale WD kiváló volt, nagyon tetszett, zseniális, de a Last Of Us mellett mint egy kelet-európai rokon. Nem is lehet összevetni, mert a stílusra is más, meg a körülményekhez képest nagyot hozott a Telltale. De ez a végletekig kispécézett játszhatóság, a látvány a mozgás, minden tökéletes a Last Of Us-ban szinte érezni az olajos, zsíros puskatus szagát. A történet kevesebb mint a WD-ben, de nagyon jó, és a koncepció, ahogy játszva elmesélik,a hangok, a zene, elképesztő mennyire tökéletesen átgondolt. A mozgásról a jutott eszembe, egyszer voltam már így, hogy szinte táncolva lehetett lopakodni, annyira jól követte az irányítást, a Splinter Cell, de csak a Chaos Theory-nél.
Ellie azért ilyen, mert már ebbe a világba született, lehet nem szimpatikus, de egy túlélőhöz képest kell viszonyítani. Egy ilyen apokalipszis következő generációja nagyon nem szimpatikus emberekből fog állni. Ezért is mondja Joel-nek hogy ő nem a lánya. Mivel az eredeti túlélők eleve nagyon nem szimpatikusak lesznek. Látni is véltem ezt a narratívát a storyban. Azt mondják a jó emberek meghalnak a háborúban.

[ Szerkesztve ]

Kérek egy számot a jútútú

(#279018) AxBattler válasza petne (#279014) üzenetére

AxBattler
félisten

Blu-ray meghajtó PS4 Slim CUH-2XXX szériás konzolokhoz (SKU: 30377) = 15.5k HUF
+ PlayStation 4 Slim Disk Drive Replacement Guide
Az eltérő modellek eltérő mennyiségű alaplapi csavarral rendelkeznek, ezt vedd figyelembe.
Szükséged lesz TR8 biztonsági torx bitre, ezt be kell előtte szerezned.

YT-on fenn van még pluszban jópár teardown videó, van lehetőség művelődni. ;)
Pro tipp: minden egyéb cuccot pakolj el az asztalról, én a végén 2db csavart hagytam ki, és még kétszer szereltem szét a konzolt, hogy megtaláljam a helyüket, holott nem is abba valók voltak. :B

[ Szerkesztve ]

(#279019) vargalex válasza AxBattler (#279018) üzenetére

vargalex
félisten

Arra kell még figyelni, hogy a linkelt leírásban látható felső lemezt a későbbi modelleken nem csak csavarok, hanem műanyag patentok (nem szétszedhető) is fogják (a linkelt képen a sárgával bekarikázott csavarok a ventit fogják), így az alaplapot ki kell venni és a másik irányból lehet hozzáférni a meghajtóhoz.

Alex

(#279020) Digidroid

Digidroid
tag

Sziasztok!
Van két db 1 éves PS+ feltöltőkártyám, ha most beaktiválom a két évet akkor az upgrade
extrára mennyi lenne, egyáltalán lehetséges-e :F
Nekem most mint essential-ra mint extrára az 1 évet 18.000Ft-nak írja.
Ez akkor most ingyenes lenne, vagy az eredeti ár különbözetének a 60%-a.
Tehát 30.000-18.000=12.000 >> 12.000*0,6=7200
Vagyis 2*7200 tehát 14.400 Ft lenne a 2 évre.. :F

(#279021) FollowTheORI válasza Digidroid (#279020) üzenetére

FollowTheORI
nagyúr

Egyrészt kártyákat sose tartogass, hanem aktiváld be azonnal amikor megveszed, mert lejárhatnak, ha főleg évekig őrizgeted.

Másrészt mindig a különbözetet kell fizetni upgrade során, időarányosan. És igen, ha van rá akció, mint pl -30% most, akkor az a különbözetből jön le. :K

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#279022) gangstagergo válasza Digidroid (#279020) üzenetére

gangstagergo
aktív tag

Hátha ez segít :)

(#279023) Digidroid válasza FollowTheORI (#279021) üzenetére

Digidroid
tag

FollowTheORI, gangstagergo
Köszönöm a válaszotokat, nem igazán van kihasználva a gép, ezért nem aktiváltam őket.
Most talán kiderül, hogy fel-e tudom őket használni.
Nekem 40%-ot ír, de gondolom ez akkor csak új előfizetésre vonatkozik nem upgrade-re:

Még annyi kérdésem lenne, hogy pl. a Ghost of Tsushima vagy Stray mennyi ideig szoktak benne lenni a katalógusban, illetve lehet tudni előre mikor kerülnek ki..?

[ Szerkesztve ]

(#279024) gangstagergo válasza Digidroid (#279023) üzenetére

gangstagergo
aktív tag

Mitóta bevezették mindig gondolkodok rajta, hogy upgradelni kellenne de aztán rájövök nincs ennyi időm amiért megérné :) Ghost of Thushima is egy ideig beszippantott aztán leültem Zeldázni Nintendo 2DS-n és már egy hónapja be se kapcsoltam a Ps-t :DDD

Teljesen változó mikor kerül be és ki egy-egy játék.

[ Szerkesztve ]

(#279025) Rigormortiis válasza Digidroid (#279023) üzenetére

Rigormortiis
addikt

A Tsushi szerintem folyamatosan benne lesz, lévén Sony játék.

(#279026) F-ECT$ válasza Digidroid (#279023) üzenetére

F-ECT$
titán

Egyelőre több játék kerül be, mint ki. Gondolom lesznek olyan játékok, amik kb sosem fognak kikerülni, szerintem az általad írt kettő is ilyen. De bő 1 hónappal előtte szólnak ha kikerül valami.

Dive ever, work never.

(#279027) Digidroid válasza gangstagergo (#279024) üzenetére

Digidroid
tag

Én tavasz végén/nyár elején kapcsoltam be utoljára, és most újból :DDD
Akkor is járt le a PS+, ezért nem is aktiváltam a meglévő kódokat..
Rigormortiis, F-ECT$, köszönöm a válaszokat..

(#279028) consono válasza Digidroid (#279027) üzenetére

consono
veterán

Én is kb. így voltam, tavaly talán csak az új Horizon, a Tsushima (ez csak kicsit mert megúntam) meg a Stray ment a gépen. De tegnap beköltöztettem a szobába, monitorra kötöttem és vettem akcióban PS+-t. Idén valószínűleg többet fog menni :)

"In God we trust. All others must bring data"

(#279029) Dicker válasza RangerFox (#279001) üzenetére

Dicker
őstag

Végül visszaadták a teljes összeget, és utána ment az akciós vásárlása egyből.

Megírtam egyébként a hibát is nekik, hogy figyeljenek rá.
Ha vásárlod, akkor a dátum: 09.01.2024. Ha a lejáratot nézed utána, akkor 01.09.2024.
Eléggé megtévesztő, hogy változik.

(#279030) Rigormortiis

Rigormortiis
addikt

Atyaég, mennyire jól néz ki a Death Stranding! És még magyar feliratos is :D

(#279031) Rage47 válasza Rigormortiis (#279030) üzenetére

Rage47
veterán

:C

(#279032) consono válasza Rigormortiis (#279030) üzenetére

consono
veterán

Hát zuzmót meg követ rajzolni nem annyira nehéz ;]

(#279033) Rigormortiis

Rigormortiis
addikt

Azt már most látom, hogy mennyire idegesítő lesz ez az őssze-vissza dülöngélés.

(#279034) icemad válasza Rigormortiis (#279030) üzenetére

icemad
nagyúr

Azért nézd meg majd a Red Dead Redemption 2 - t is. :D
Grafika szempontjából az is "od@b@sz" kategória.

(#279035) nincsnév007 válasza icemad (#279034) üzenetére

nincsnév007
senior tag

igen igen, rdr2 brutál ahogy kinéz. Én egyedül arra a játékra tudom azt mondani hogy "next gen" azt a teli életet ami van a játékban egyszerűen le írni nem lehet. imádtam minden percét pedig nem rajongok a western stílusért.

BMW E46 | Series S

(#279036) Rigormortiis válasza icemad (#279034) üzenetére

Rigormortiis
addikt

Az a kemény ebben és a Tsushimában, hogy nemcsak gyönyörűen néznek ki, de remekül futnak is egy közel 10 éves konzolon (nekem még a premierkori fat ps4em van.

(#279037) Omis

Omis
aktív tag

hellosztok csináltam biztonsági mentést hdd-re csinálta is egy órán keresztül most másolnám vissza és azt írja nincsenek biztonsági mentések ....pedig rajta van mert látni hogy lefoglal 200gb helyet(windows is csak üresnek látja a mappát)mit lehet tenni ilyenkor köszi!?

(#279038) Kendek válasza Omis (#279037) üzenetére

Kendek
MODERÁTOR

Ilyenkor érdemes a játékállás mentéseket külön is kimásolni, az viszonylag gyorsan meg van. A többi pedig pótolható, viszont a legapróbb probléma esetén is ugrott az egész mentés.
Valószínűleg fájlrendszer hiba, talán előbb lett lehúzva a vinyó, minthogy befejezte volna az adatok kiírását. Egy fájlrendszer ellenőrzés esetleg segíthet láthatóvá tenni azt, amit most foglaltnak jelez.

<-ƘƘ->

(#279039) Omis válasza Kendek (#279038) üzenetére

Omis
aktív tag

nem huztam le előbb saját magától csinálta mindent(vagyis a semmit)most megpróbálom gépen valahogy előcsalogatni a fájlokat.....

köszi.

(#279040) consono

consono
veterán

A Biomutant másnál is akad sima PS4-en? FAT-en játszom, de nagyon darabos...

(#279041) interstate76 válasza consono (#279040) üzenetére

interstate76
addikt

Én slimen nem vettem észre ilyesmit, de még alig játszottam vele.

https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/interstate76/index.html - játékos PC, PSVR v2, bt headset, PS4 kontroller szilikon tokok, telefontartozékok (tok, hydrogel film, tempered glass, kameravédő film), PS játékok, Logitech vezeték nélküli billentyűzet touchpaddel

(#279043) consono válasza interstate76 (#279041) üzenetére

consono
veterán

Én is tegnap játszottam többet vele, de lehet, hogy csak a Series S után fura... Bár néha volt olyan, mintha csak 15-20 fps lett volna mikor több nagy szőrmók volt a képen. Majd még figyelem.

(#279044) errorcode06

errorcode06
őstag

Sziasztok!
Szeretnék egy haverral gta onlineozni, neki ps4-e, nekem ps-5öm van, ezt meg lehet oldani family sharinggel, (megosztja a ps4-es verziót) vagy az online játék ebben az esetben nem fog menni?

[ Szerkesztve ]

A new species of creature has entered your dungeon.

(#279045) Tdizsolt válasza errorcode06 (#279044) üzenetére

Tdizsolt
senior tag

Menni fog. Èn a fiammal játszok nèha,nekem ps4,neki ps5. Csak nekem van èlő előfizum meg van osztva,ès működik.

Psn ID: Tdizsolt

(#279046) errorcode06 válasza Tdizsolt (#279045) üzenetére

errorcode06
őstag

Köszönöm!

A new species of creature has entered your dungeon.

(#279047) interstate76 válasza icemad (#279034) üzenetére

interstate76
addikt

Ha már szép játékok: tudom, nem a legnépszerűbb kategória a PS-exkluzívok világában/topikjában, de sztem a 2019-es CoD: MW valami elképesztően néz ki és még az offline kampány is megér egy misét!

(#279043) consono Én a stabil 30 fps-sel elvagyok, de ha az alá esik, azt azért észreveszem. Most másik játék kampányát tolom, de majd ránézek újra a Biomutant-re is - korábban nem vettem észre semmilyen szaggatást.

[ Szerkesztve ]

https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/interstate76/index.html - játékos PC, PSVR v2, bt headset, PS4 kontroller szilikon tokok, telefontartozékok (tok, hydrogel film, tempered glass, kameravédő film), PS játékok, Logitech vezeték nélküli billentyűzet touchpaddel

(#279048) minilego

minilego
senior tag

Kontrollerbe ha bedugok egy jackes fullest akkor az mukodni fog, a tv meg mehet nema uzemmodban?

(#279049) Kendek válasza minilego (#279048) üzenetére

Kendek
MODERÁTOR

Ha bedugsz egy fülest, akkor a tévére nem fog menni hang.

<-ƘƘ->

(#279050) Lackooo84 válasza Kendek (#279049) üzenetére

Lackooo84
veterán

Hát attól függ, hogy csak a cset vagy all audió opcióra van állítva.

The Truth is out there... PSN ID: Lacek84

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.