Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
De eddig nem is nagyon mutattak semmit.
Maximum az hogy szép lesz. Co-opban lehet sok kis szörnyet, majd nagyokat gyilkolni.
Mutattak eddig 2 pályát talán, de ilyen koncepcióhoz kellene vagy 20 első körben. Tippre kiadni 5-6 pályát majd a többit szépen lassan DLC-ben.
A játszható karakterek akikből 4 van, alig van különbség. Egyik se fogott meg első ránézésre, szerintem a világhoz képest elég semmilyenül is vannak megcsinálva, de persze majd lehet rájuk venni sapkákat, úgy biztos jobb lesz.Én alapból nem bízok ezekben a kis fős multis címekben. Ha az embernek van kivel játszani, az biztos jó élmény. De akinek nincs kivel, vagy csak hébe-hóba van alkalom annak már lőttek.
Ezek a SP és MP egybe mosás, meg nem tudom, működött-e már valahol jól. -
sp8787
addikt
Kb. igy voltam a MHW-nel amikor jatszottam a betaval.Nem ertettem ebben mi a jo meg egyaltalan mi ez a rakas f*s.
Akar betaval jatszani vagy csak videot nezni full nem egyenlo belemelyedni egy ilyen jellegu jatekba.Amugy valojaban nem tudni mi is lesz valojaban. En egy komoly looter shooter-re tipppelek.
-
headhunter86
senior tag
válasz
ldave #176994 üzenetére
Uhhh, itt én is szoptam, de még nem is ez volt a csúcs. Hanem a vége fele mikor az épület körbe kellett ugrálni. Ott vagy 4x melléugrottam és tök messze volt a checkpoint. Na ott kezdett eldurranni az agyam.
De mégis a legidegesítőbb számomra Trico parancsolgatása volt. Ahogy néz bambán és vársz, és vársz, azon agyalsz, hogy most vajon csak gondolkodik, hogy merre kéne ugrania, vagy balfaszul adtad ki a parancsot, és kiadod mégegyszer, majd megint vársz és egyszercsak valami csoda folytán megindul..... az ELLENTÉTES irányba. Akkor kívántam a halálba azt a dögöt, akármennyire is aranyos. -
vg
addikt
válasz
WhiteWalker #177030 üzenetére
Adnak hozzá minden hónapban egy pc-s játékot is. szerk: azt eladod havi 800-1000 forintért, és gyk ingyen van az évi ps+
-
Rage47
veterán
válasz
WhiteWalker #177030 üzenetére
Aki GS előfizető amúgyis, annak megéri.
Én is akkor vettem még ilyen újságokat, mikor nem volt netem. Azóta minek? -
Carvus
senior tag
Talán nem volt még, vagy csak átsiklottam felette:
Gamestar: Szeretnél PlayStation Plus előfizetést vagy Spider-Man játékot jelentős kedvezménnyel?
-
WaterWave
veterán
Black Ops 4 patch 1.08 14,7GB
kiégtem
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Carlos Padre #177020 üzenetére
Nem egy BF1-el kellett volna elindítani, hanem amikor lecsengett a BF láz..
-
Mike
veterán
válasz
John_Deere #176996 üzenetére
adtam rá 1 csillagos értékelést kíváncsi vagyok kiteszik e
tuti nem mert azt írtam, átverés -
saelin
veterán
válasz
BoneDragon #176984 üzenetére
Hat in Time...
penge111
Child of Light az első olyan játékom amit 100%-ra meg csináltam, mert annyira élveztem mindenét. Azt is hozzá kell tenni hogy mivel könnyű ezt kivitelezni, így nem is jár a játékért platina! -
penge111
addikt
válasz
John_Deere #177013 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget, akkor még éjfél előtt behúzom
-
John_Deere
tag
válasz
penge111 #177008 üzenetére
Én még PlayIT-en vettem akciósan, valami pár ezer Ft-ért, a sztori része engem simán elszórakoztatott arra a kb. 7-8 órára a single player, sőt, nekem még tetszett is, hogy a robotunk AI-ja mire vetemedik a sztori vége felé, de egyébként ha felületesen nézzük egy hosszabb, részletesebb tutorial majdnem az egész, néhány extra érdekes feature-rel. Nekem adta, pláne, hogy szeretem a mecha-témájú játékokat, ez meg egy jó kis pörgős fps amúgyis.
-
.LnB
titán
válasz
penge111 #177008 üzenetére
Mindenképp érdemes. A TF2 sztorija rövid, de van benne egy olyan játékmechanikai elem, ami kiemeli a tömegből. Egy nagyon jó ötlet. Bánom is, hogy nem 10-12 órás a kampány, mert el lehetett volna lenni vele akár addig is.
Child of Light is jó, azt is nyomtam régebben PC-n. Szép.
-
penge111
addikt
A Destiny 2 ugye valamelyik hónapban ingyenes volt ps+-ban bohóckodtam is vele pár órát, de engem untatott a sztori. Kérdésem ha a Destiny 2 nem jött be, akkor érdemes adnom egy esélyt a Titanfall 2-nek? Csak a 5-6 órás kampány része érdekel, nekem nem asztalom az fps játék, de ha jó sztorija van akkor bevállalom.
Vagy maradjak az rpg vonalon és húzzam be a Child of Light-ot anno ps3-on kimaradt, és elég szép, és egyedi világa van, viszonylag jó kritikát is kapott anno. 890, meg nem pinz érte.
-
John_Deere
tag
válasz
Mrdevil #177002 üzenetére
De, most gondoljatok bele:
Gyerek egész évben szánkázza anyunak, kell Neki egy Pléjsztésön 4 Pró karácsonyra!
Anyunak fingja nincs, mi van, egyszer nézi/látja emagon/Facebookon -> Gémsztésön 4 Pró, keci olcsón. Végülis, simán benyalja Ő, hogy a gyerek erre gondolt...Anyu megveszi, gyerek karácsonykor kibontja majd sírógörcsöt kap, Anyu szintén, az emag illetve a gyártó meg röhög a markába.
-
Źşë'
addikt
"Uncharted: The Nathan Drake Collection" ez a csomag gondolom Remastered játékokat tartalmaz, láttam külön külön őket és a játékok dobozán ott fel is volt tüntetve, de itt nem látom - gondolom azok lehetnek mivel PS4es kiadás?!
-
Mrdevil
addikt
válasz
John_Deere #176996 üzenetére
De belül egy rejtett PS5 szív dobog.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Lenovo Legion go
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest