PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
- Teszt Hány CPU mag kell napjaink játékainak?
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [suste:] Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- [Re:] [EmPoWeR:] Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- [Re:] [SP!T:] Első negatív Hardverapró értékelésem...
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
Madwe
nagyúr
Sony eddig is engedte: menüben ps3 is támogatta, játékok HA a fejlesztő is akarta tudták támogatni. Uh. sony részéről mehet a dolog, az biztos... Ha kitalálnak egy nappaliban használható egeret jöhet, ellenkező esetben hagyom a csába az összes fps multit konzolon ha megvalósul...

Maggio7
tag
például?

Maggio7
tag
...mert ez egy konzol, milliók használják évek óta a hozzá fejlesztett kontrollerrel. Nézd csak meg, bármelyik fórumban felhozzák ezt a témát, hányan háborodnak fel. A Microfos mért nem lépte meg mai napig az egér+bill irányítást? Gondolom olvastad mennyiért fejlesztette ki a vezérlőjét? Nem, játékot soha nem fogsz legálisan irányítani konzolon... (ez a saját véleményem!)

haddent
addikt
Kár reménykedni, soha nem fogja támogatni játékok alatt, és ne is!
Ha PS4 -et veszel akkor játssz azzal amit kapsz hozzá, ne próbálj csalni, kikerülni, hackelni stb.. arra ott a pc

Madwe
nagyúr
Igen, milliók használják kontrollerrel s azzal is akarják, ez nem kérdés. De attól még a tény az tény marad: már ps3 esetében is, és ps4nél is az egér bill támogatása menüben adott volt, a játékok fejlesztői pedig eldönthették, hogy akarják e támogatni, LEGÁLISAN! PS3ra pl a cs tuti ilyen volt, ps4re nem tudom hogy van e már olyan cím ami támogatja, talán az egyik free2play ami cross-servert használ s egy helyen vannak a pc-sek a ps-esekkel, bár lehet az is még ps3nál volt... Ettől függetlenül semmilyen akadálya nem volt eddig sem legálisan támogatni az egeret, Sony engedte.

Def26
félisten
Azt árulja el valaki, hogy a fenébe lehet sniperekkel játszani? Más kasztokkal jól megy a lövölde, de a sniper puskával képtelen vagyok eltalálni akárkit is. Bezzeg engem pikk pakk leszednek a sniperek, csak úgy suhognak a golyók. Olyan kib@szott idegesítő, hogy nm igaz.
Nézzétek meg. Ez xbox one de jó példa. [link]
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

Madwe
nagyúr
Elméletben tudom, gyakorlatban nem El kell találni azt hogy hova célozz: mozgó célpont esetén picit elé kell célozni, meg ugye felé valamennyivel. De fegyvere válogatja mikor mennyivel... Nekem sose megy

Deck
félisten
Jönnek hivatalos játékok amik alapból támogatják már az egeret, billentyűzetet: [link]
A Sony is engedi: [link]
"You can now use the keyboard to navigate the PS4's system menus, input text, browse the web, and more."
Meg hát a Battlefield készítői is gondolkoztak/nak rajta tehát előbb utóbb ők is befogják vezetni valószínűleg.
Amúgy meg van másik nem hivatalos fejlesztés is: [link]
Megnéztem a videót ez nagyon üt
[ Szerkesztve ]
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

whYz
addikt
Pl.: War Thunder, de ott a google...

haddent
addikt
A sony részéről amit idéztél az csak üres marketing duma, nem kell mindent megenni..
A war thunder pedig egy F2P szerencsétlen kis semmiség, nem sok vizet zavar, hogy most azon mi lesz mi nem lesz.
A Sony meg ha engedi ezt, akkor engedje az aimbotot meg a wallhacket is, mert ez pont ugyanolyan csalás. Sőt rosszabb, mert bizonyos értelemben a fejlesztők reverse-engineering-elik a kontrollert, de sebaj...
Nem értem miért kell ennyit szenvedni. Egér és billentyű kell akkor ott a PC, vagy a SteamBox. Exkluzív vagy konzol kell (bármilyen okból) akkor megszokod és kész.
Louis +1
[ Szerkesztve ]

Louis
tag
Ne haragudj, de nem kampányolnál máshol ezekkel a dolgokkal? Nekünk nem hiányzik konzolra, ha neked igen, akkor vegyél pc -t. Kicsit unalmas ezt olvasgatni, hogy nyavajogtok az egérért...
[ Szerkesztve ]
''Nézd ott egy csikorgó nyom...''

Maggio7
tag
Valve's Steam Machine-hez miért fejlesztenek kontrollert? Én is jobban szerettem egérrel fps-el játszani, de már a múlt. Lehet vitatkozni pl a monitor - Tv kérdésen. 50" tv élvezhetőbb játszani, de a monitoron előbb meglátod a célpontot...

Deck
félisten
Akkor meg ott a PS Move. Az nem csalás? [link]
Amúgy meg mindegy használja mindenki azt hozzá amit akar.

Tegla80
addikt
Sajnos.
Én tuti kizárnám a komplett bill-egér dolgot a Sony helyében és kiadnák egy közleményt,h
"Vérpistimentes övezet !!Ha nem tetszik,húzzá vissza az agyontuningolt PC-d re" hackelni!
A többit meg nem részletezem,mert nem akarok büntit innen,még pár órát sem.
Amúgy meg ebből a szempontból utálom a PS4 et,h pc alapú már e téren.
Bár remélem rendet tudnak majd tartani a játékokban a sok próbálkozóval szemben.
(Picit erre utal nekem ,h a Sony belehúzott és sokkal jobban szűri már a PS3 as "cfw"-s gépeket is,mert havernak a napokban ütötték ki a gépét,accját mindenét a "régebbi okosságai miatt",úgy,h már jó ideje "ofw" vel tólta. Valami maradt neki a háttérben a régmúltból amit láttak és "only offline" lett.
Ezt látva nagyon remélem,h minden csalót,idővel kizárnak végleg és marad a PS-hez méltó , megszokott rend.
Haver is megtért már rég,de a múltja utolérte. )
Sony® & PlayStation®

Louis
tag
I N P U T L A G!
Egy egér soha nem lesz olyan konzolon mint pc -n. Más elveken mozog/működik. Kontrollerben van egy gyorsítás a tengelyek mentén. Amilyen gyorsan/lassan mozgatod az analóg kart ahhoz mérten gyorsul/lassúl a mozgás.
A rákötött egér csak másolja a kontroller mozgását, pontotlan lesz bármit csinálnak. Ez csak akkor változna, hogy a játkba építenék be az egér 1:1 arányú mozgását, mert a kontrolleren ugye ez mindig változik a gyorsítás miatt.
''Nézd ott egy csikorgó nyom...''

Maggio7
tag
És pont.

Deck
félisten
Move-on is látszik az inputlag. Pedig milyen fasza kis dolog lenne.

Maggio7
tag
Én már nagyon várok valami 2.0-ás verziót belőle... aztán szétkaszabolni egy komplett várost!
(vagy a csillárt a nappaliba)

Sami22
aktív tag
Gyakorolj sokat. Én nagyon szeretem, most már kezdek belejönni, a mozgó célpontok még problémát jelentenek, mert sajnos marha lassú a lövedék.
Origin: HunGreg92. PSN: HunGreg92

Deck
félisten
Reméljük lesz [link] Így lenne az igazi játszani
Bár lehet így is beszerzek majd egyet.

Maggio7
tag
...emlékszem régen, mielőtt elkezdtem játszani a WII-vel, bemelegítettem. Az asszony feküdt a röhögéstől és azt mondta, hogy nem vagyok normális

Matthew14
csendes tag
sziasztok!
hát srácok én tegnap megcsináltam a magyar profilt full ugyanazokat az adatokat adtam meg ami a kártyámon van és még sem működik a vásárlás.most ezt a hibakódot írja: E-82000171

kovsol
félisten
Ez olyan tipikusan a homokba dugod a fejed hozzáállás. Attól, hogy te nem akarsz erről olvasni attól még valami létezik/het. Ugord át azt a hsz-t aztán kész.
May the Force be with you!

KingKress79
aktív tag
Nekem a sensitivity 20% van, így jobban célzol, de ugye lassabban fordulsz.
Meg ne oda lőj ahol van az ellen, hanem oda ahol lesz. Persze vannak kivételek. Meg mindig fejre célőz és tartsd vissza a levegőt.
PS4: KingKress

DanielK
addikt
Milyen kártyád van és melyik banknál?

Matthew14
csendes tag
otp-nél van mastercard(junior) de egy bankkártyával sem működik :/

Gijon
senior tag
Lehet, hogy egyes magyar ékezeteket nem szeret. (már ha van) .

Madwe
nagyúr
Ha egy bankkártyával sem működik akkor te csinálsz valamit rosszul. HW hiba nem lehet, sw hiba se valószínű, mert miért pont csak a te esetedben jönne elő. Sokan kaptak ilyen hibát fórumokon olvasgatva, s eddig 100%ban a hibásan kitöltött billing info volt a ludas... Szerintem ott valamit nem állítasz be jól, de látatlanban nehéz segíteni...
OTP Junior is lehet hogy probléma, de ha mással se megy akkor nem az a gond...
szerk: Igen, ékezetekkel s nélküle is próbálkozz, hátha az megoldja
[ Szerkesztve ]

Matthew14
csendes tag
hát már énis eg balfasznak tartom magam....de az h egyik haverom se tud rá mondani semmit az vicc....kajak kihívom a sonyt h jöjjenek mert nagyon szerencsétlen vagyok vagy én nem tudom.olvastam h másnak is volt ilyen és egy hét után jó lett....mást nem tudok csinálni csak várni meg olvasgatni....

Matthew14
csendes tag
hát ezaz h ékezettel és nélküle is probálkoztam

Tegla80
addikt
szia
Én anno bele sem kezdtem ebbe a bankkártya stb dologba.
Legyen UK az accod és iceakos-tól intézz feltöltőt,ami árban a közép út és szimpla otp-n belüli utalással intézed irányába.Majd megkapod a kódot feltöltöd vele simán az accot és ennyi.
Idegbaj,szenvedés letudva és max 1 óra múlva már végeztél is és játszol.
Sony® & PlayStation®

Madwe
nagyúr
Vagy vegyen amazonon feltöltőt, az is megy magyar kártyával, cserébe 35 font 34 fontba kerül, iceakosnál pedig sokkal drágább mert hasznot tesz rá...

Matthew14
csendes tag
leírom pontról pontra h h csinálom
1.megadom a nevem
2.statehez beírom az utcát
3.provincihez beírom h magyarország
4.next.
5.aktiválja a ps +-t
6.belépek a ps+-ba elkezdek vásárolni
7.kéri a kértya adatokat
8.kéri a nevem beírom
kéri a kártya számot beírom
kéri a lejáratot beírom
kéri a hátoldalán lévő utolsó 3 számot beírom
9.kéri az adatokat
state:beirom az utcát és a házszámot
province beírom h magyaország
postcode beírom az irányitoszámot
10.elfogadja kártyát
11.rámegyek h vásárlás
12.godlkodik
13.E-82000171
14.sírva fakadok
nagyon idegesít
pedig már úgy kipróbálnám a bf 4-et.sokan mondják h szar de nekem a multi tetszik.vagy killzonezni is szoktam (amíg volt az a két hetes ingyense cucc) az is tök jó
áá mind1

Matthew14
csendes tag
hát valószínűleg az lesz.csak tudod azért idegesít h nem működik vagy h nem tudom megcsinálni...inkább

Madwe
nagyúr
Magyar regnél state és province van? az a gond! state az az állam, province pedig a tartomány, de ezeket usa accnál szokta kérni! statehez utcát írsz az pl tuti nem jó!

Matthew14
csendes tag
hát de akkor miket írjak oda?
mert kitölteni meg muszáj
anélkül nem enged tovább

DanielK
addikt
Itt add meg, neten keresztül: [link]

káen
tag
State: Maygarország
Province: megye

Madwe
nagyúr
Nekem ezeket kérdezi Magyar regnél Account detailsnél:
Residential Address Utcanév házszám jön ide
City Budapest
County Pest
Postcode 1117
Country/Region Hungary
Billing infonál pedig:
Address Line 1,2,3
City
County
Postcode
Country/Region Hungary
Biztos hogy Hungaryra teszed?
Valamint nem lehet hogy az a gond hogy a UK accod akarod átírni magyarra? Régiót nem lehet váltani psn-en, ha uk profilt hoztál létre, azt nem tudod áttenni magyarra, újat kell neki csinálni!

Matthew14
csendes tag
hétvégén megprobálom azt amit tegnap javasoltál. átmegyek haverhoz aztán nála bejelentkezek a profilommal és ha nála se működik akkor legalább tutira vehetem h nem a géppel van a gond.de ha nála működik akkor meg csak szoftverhiba akkor felhívom a sonyt h mi van?

Madwe
nagyúr
Ez pedig nem jó, a Country a Magyarország, state az a tagállam, pl Alaska, New York stb... Oda nem mehet országnév... Ez valami külföldi regelésnél jön fel, Magyarnál state-et semmi se kérdez, mert nincs is...

Madwe
nagyúr
Szerintem csak annyi a gond hogy nem HU accot hoztál létre, ezért nem fogadja el a HU adataid (amit hibátlanul be sem tudsz írni) s ezért nem megy egy kártyával sem (mert csak magyarral próbálkozol, de külföldi storeban)
Én amúgy hagynám az egészet a fenébe, létrehoznék egy usa accot ami kb fele annyi mint a hu vagy uk, amazonon vennék feltöltőt s örülnék a fejemnek a helyedben
[ Szerkesztve ]

Matthew14
csendes tag
fhu köszi h leírtad ha hazaérek meglesem. nem nem az angolt akarom átenni.teljesen új profilt csináltam tegnap.

F.B.I.
veterán
Én utáltam sniperezni...minden játékban de itt, valami hibátlan, csak HC-ben, levegő visszatartással, Domination a legjobb, de ne húzd a zászlót, mert akkor nem lesz sikerélményed (meg hát a 25 pont kevés, amellett ha lőhetsz egy jó fejest is 250-ért) .
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

káen
tag
Igaz, most nézem én is. Tévedtem.

Def26
félisten
camperek...
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

Matthew14
csendes tag
eszembe jutott valami
az nem lehet h azért nem enged mert több profilom van a ps-n és mindegyik profilnál a kártyám van regelve, és nem lehet az h ez mmiatt "össze zavarodik a gép" ?

Madwe
nagyúr
Nem, ezeket külön le tudja kezelni. Ami még gond lehet, hogy te a UK profil subaccountjaként akartál regelni magyart, nem pedig teljesértékű acc-ként, legalábbis valami subaccról beszéltél, az gond lehet!
(Sub account azért létezik, hogy a szülök rendes accját a 18 évnél fiatalabbak is tudják használni. Pl kártyát lehet nem is lehet hozzárendelni. Uh ha tényleg subaccot csináltál, az tuti rossz!)
[ Szerkesztve ]

Matthew14
csendes tag
bocsi nagyon kezdő vagyok mit takar az h sub account?
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Eladó Kezdő Gamer PC MSI 1060 6G I5 6500
- Okosított Switch Lite Extrákkal
- Eladó AORUS GeForce RTX 3080 XTREME és MASTER!
- -49% Lenovo ThinkPad T14s Gen 3:i5 1240P,16GB,512GB,400nit,100% sRGB,1.21kg,Prémium gari 2025.12.26.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad A475 - AMD A12 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!