PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Retro Gyere el a 8. BRSZK-ra!
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [chopin42:] A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- [Re:] Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Hány CPU mag kell napjaink játékainak?
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] Gyere el a 8. BRSZK-ra!
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [TheLázs:] Miért?
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
TCr
veterán
Sajnos nálam előfordult párszor.
- COD MW (menübe lépve, mindegy, hogy multi, vagy Warzone)
- Rime (egy átvezető videónál)
- Cyberpunk (pause menüből visszalépve a játékba)
War has changed.
Mondjuk az ilyen az már nem normális. Ott már ténylegesen ráfér egy takarítás és újrapasztázás. Ha pedig előtte volt megcsinálva, akkor ott valami el lett szúrva.
Vagy pedig nyitottabb helyre kellene áthelyezni a konzolt. Ha nem tud rendesen szellőzni, akkor is túlmelegedhet.
[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ->

kovsol
félisten
Ha már szóba hoztad a Warzone-t. Ha nekem a COD MW PC-re van meg, és van ott már profilom ugye, azt a profilt tudom használni Warzone PS verzióban? Van egy érzésem, hogy nem lehetséges.
May the Force be with you!

TCr
veterán

Lackooo84
veterán
Szerintem ott már más gond lesz. Pont nemrég volt nálam takarításon egy hasonlóan állandóan kikapcsolgató, visító gép, és miután végeztem vele, pár perc teszt után szépen meg is adta magát. Kiderült, hogy a túlfeszelt az APU-t tápláló áramkör, és az ott szépen sütögette az APU mellett az alaplapot. Mivel már szépen kaptak a sok hőterheléstől a golyók, a kis mozgatás elég is volt a halálához. Utána egyik kollegának sikerült feltámasztani, de volt vele melója. Szarok ezek a 7216-os spórolós alaplapok.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there... PSN ID: Lacek84

Senior60
kezdő
Tudsz te kulturáltan is megnyilvánulni
(#268007) hszilard666 válasza hszilard666 (#267937) üzenetére

hszilard666
veterán
Senki sem tud tuti tippet adni?
"To live is to suffer. To survive is to find meaning in suffering."

Senior60
kezdő

hszilard666
veterán
Pont ez az issue, raktáron sehol nem találtam, csak rendelhető opcióban, nekem meg 2 órán belül kéne éljen a halogatás

Senior60
kezdő
Nem készültél időben haver !
Indulj el a buliba és útközben ugorj be valami plázába egy gameres boltba és vásárolj.
Ilyet találsz kb minden utcasarkon

TCr
veterán
Az remek.
Elébe lehet menni a komoly problémának?
War has changed.

Bogyi007
veterán
Ez a probléma nálam js megvan, szívesen hazahoznám a profilomat Angliából, de sajna nem lehet...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - Philips PUS6704/6504 szériás (VA panel) tévékhez beállítási segítségek Tv adásokhoz és Filmekhez: https://logout.hu/tema/philips_lcd_led_tv-k/hsz_22103-22103.html

Lackooo84
veterán
Hát mindenképp szét kell szedni és feszültségeket méregetni. Keresd kretén kollegát.
The Truth is out there... PSN ID: Lacek84

TCr
veterán
Köszönöm!
War has changed.

hszilard666
veterán
Trú.
Megoldottam, köszönöm a segítséget!

Moby
addikt
Vigyél neki 5 doboz Monster Energy-t. Azt kapsz bárhol.

laci1117
tag
Igen tudsz ugyanazzal a profillal warzone-ozni, egyedül a multi nem lesz elérhető.
Viszont összeakad a profil és pl a CP pontokat össze-vissza fogja számolni. (ez ugye csak akkor mérvadó ha van battle passod) a szinteket normálisan számolja és a loadout is hibátlan

hszilard666
veterán
Az mekkora gáz product placement volt a DS ben bakker.

ProEvoFan
nagyúr
Ki milyen túlfeszültségvédő elosztót használ illetve mit ajánlotok tévéhez+konzolhoz?
APC márkákban gondolkodok, mert az állítólag az egyik legjobb.Bár tökmindegy milyen a márka, csak megbízható legyen a termék....
[ Szerkesztve ]

TCr
veterán
Ne is gondolkodj tovább. APC.
War has changed.

tothjozsi96
addikt
APC PM5-GR, annyi a lényeg hogy ne ezt az új fajta feketét vedd hanem a fehér színűt.

Bogyi007
veterán
Nálam a tévé a Ps4 Pro az Xbox One X és a Tp-Link Archer C5 Ac1200 V4 routerem egy Belkin 4 Plug Switch (BSV400vf2M) elosztóra vannak bízva.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - Philips PUS6704/6504 szériás (VA panel) tévékhez beállítási segítségek Tv adásokhoz és Filmekhez: https://logout.hu/tema/philips_lcd_led_tv-k/hsz_22103-22103.html

headhunter86
senior tag
Sok helyen Final Fantasy VII Remake év játéka. Mégis sehol se találok belőle használtat. Tudom store-on akciós, de szerintem kijátszanám és adnám tovább. November óta vadászom és nem láttam eladót.
Ennyire nem vette meg senki sem?
Galaxy A52 | Garmin Fenix 6X Sapphire | PlayStation 5

KaitouP
veterán
Szerintem inkább megvették, és nem akarják eladni. Mi Deluxe Edition-t vettünk steelbook-al és minden jóval, eszem ágában sincs eladni, eleve se, nem hogy ezt a kiadást. Egyébként jól fogyott, 2020. augusztus 7.-ig 5 millió darabot sikerült eladni (április 10. volt a megjelenés): [link]
[ Szerkesztve ]
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Gigicuci
senior tag
Felértem a hegy tetejére......meg is hatódtam...nem hittem volna hogy sikerül de többezer(!) próbálkozás után végül meglett. ez egy nagyon szép játék, megérinti az embert... A tlou2 mellett egyértelműen az elmúlt év játéka számomra...
[ Szerkesztve ]

RangerFox
Topikgazda
Én is kb. egy hete fejeztem be, többször haltam, mint a Hotline Miami/Sekiroban együttvéve. De megérte

penge111
őstag
Én októberben adtam el, miután platináztam. Másodperc töredéke alatt lecsaptak rá mikor felraktam az apróra. Rakj fel egy hírdetést, hogy keresed hátha
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

Mike
veterán
a segítségeteket szeretném kérni
van 2 account a gépen
ha egyiken megvan az rdr2, az online játszható a masik accounttal, persze saját karakterrel, vagy ahhoz kell még egy példány a játékból? mondjuk a Rockstar Social Club miatt valószínű. ha megveszem annak az accnak akkor ugye neki nem kell külön még1x felrakni?
Szerintem elég egy példány. Max a másik accounton kell még egy rockstar account, de a játékot nem kell megvenni kétszer.

Mike
veterán
a Rockstar accounthoz nem kell egy külön példány a játékból?
[ Szerkesztve ]
Őszintén, miért kéne?

Gigicuci
senior tag
a végére egészen belejöttem...bár, furcsa módon, ez nem jelentett kevesebb újrakezdést.
[ Szerkesztve ]

Mike
veterán
nem tudom. kell a Rockstarnak a pénz?

KaitouP
veterán
Ugye ugye? Nagyon örülök, hogy rád is ilyen hatással volt. Ha lesz rá még energiád, lassan ránézhetsz a Farewell DLC-re is. Nagyon nehéz, durvább mint az alapjáték mert itt már nagyon speckó mozdulatokra van szükség, de a játék igyekszik megtanítani ezeket, továbbá a sztorihoz is hozzátesz.
Elkezdtem újra nyomni a Ghost Recon Wildlandset. Még öcsémmel kezdtük el tavaly nyáron coopban, de együtt semmit nem haladtunk vele. Most egyedül játszva egészen elkapott, viszonylag változatos hátterű küldetések (persze a vége mindnek az, hogy kapj el/ölj meg valakit robbants fel vmit stb.), fasza open world világ (szép, nagy és változatos a táj) és nagy szabadság a missziók megoldását illetően (belopakodsz egyedül vagy csapattal, netán sniperrel távolról iktatod ki a célpontod vagy helikopterrel ledarálod az egész campet vagy csapdát állítasz aknákkal stb.).
Szóval egészen megérte azt a 4.000Ft-ot amennyiért tavaly sikerült hozzájutni.

erahurka
nagyúr
Egészen megért 4000 foritnot ez a 20,000 forintos játék Micsoda dicséret!
https://www.instagram.com/mozinaplo/
Tőlem az, legdrágább játék amit vettem 10k volt (ujonnan a rdr2), a jatekok nagy reszet 5000 alatt vagyok hajlando megvenni.

nanorambo
őstag
Én 4500-ért vettem akcióban a storeon, nekem is bejött. Egész kellemes cucc, jó a környezet és lehet taktikázni. Pár ezret teljesen megér

sasa134
addikt
ebben van egy normális single player story mód, ugye?
!! Avanti Roma !! --- Pixel 4XL & Pixel 6 ---

Bad Pritt
nagyúr
Tudod egyedül játszani, de alapvetően koopra van kihegyezve a játék. Én is toltam egyedül, de összehasonlíthatatlanul jobb élmény más emberi játékosokkal végigvinni.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

sasa134
addikt
köszi
@tboy93 - Neked is
[ Szerkesztve ]
!! Avanti Roma !! --- Pixel 4XL & Pixel 6 ---
Igen, van egy single kampány, amit akár coopban is végig lehet tolni. Ha nem coopban játszol, akkor kapsz 3 AI által irányított csapattársat magad mellé, akiknek tudsz parancsot adni, de maguktól is egész jól megoldják a feladatokat.
[ Szerkesztve ]

Gigicuci
senior tag
Megmondom őszintén nem vagyok biztos benne, hogy menne a DLC, mert nehezebbnek mondják mint az alapjátékot és már az is tesztelte a határaimat. Így szép kerek a történet, épphogy de lezártam a sztorit. Kell ez vajon nekem? Képes lennék végigjátszani?
Amúgy nem látom a store-ban a DLC-t...meg lehet venni?
[ Szerkesztve ]

Senior60
kezdő
Én ilyet(is) használok tökéletesen teszi a dolgát !

KaitouP
veterán
Igen, legalább próbáld meg. Ha mégse menne, használhatsz könnyítést is, nem szégyen.
Elméletileg igen, ott kéne legyen a DLC, de utána járok.
[ Szerkesztve ]

Senior60
kezdő
[link]
Talán így !

KaitouP
veterán
Kaptam kiegészítést barátnőmtől (mégiscsak ő a mestere nálunk a játéknak
) , mert volt ami nem jutott eszembe: előbb a pályák B és C side-jait is végig kell vigyed, mert addig nem enged tovább a Farewell DLC-re. (Oszlop fogja elállni az utadat.) Nézd meg előbb ezeket, ha úgy ítéled meg hogy nehezek (segítség nélkül) akkor vagy használod a segítséget, vagy offolod, egyik se szégyen.
+ A Farewell benne van a játékban eleve, ha a Core-t végigvitted, akkor fog megjelenni. Nem kell külön megvenni.
[ Szerkesztve ]

Frod
addikt
Mivel nem ér 20 ezret. Nyilván egyéni preferencia kinek-mi, de anno két éve 5e-ért vettem lemezesen, kitoltuk a haverokkal pár hónap alatt, és közel ennyiért el is passzoltam.
De még így, hogy nem buktam rajta sem fogom jó szívvel ajánlani kizárólag akkor ha van fix baráti csapat rá, és akkor is csak gombokért.
Sajnálatos, hogy az új rész (Breakpoint) viszont állítólag annyira trágya lett, hogy már a sablonos "coop-ban legalább jó" mantra sem menti meg.
Do you see the white shadow?

Lacr0ix
tag
Aki most akar beszállni a PS4-be.Holnaptól akciósak lesznek a PRO-k.
Ettől az évtől 2 év jótállás vonatkozik a gépekre
Microsoft 365 Családi előfizetésért lehet nálam érdeklődni. (Régi Office 365 Home)
Múltkor olvastam valahol egy cikket, talán fb-n egy csoportban linkelte valaki, hogy a Sony Japánból kivonja majdnem az összes PS4 variánst, csak a sima fekete 500-as alapmodellt hagyják meg. Lehet globális készletkisöprés lesz? Nagyon korainak érezném, bár meg sem tudom mondani mikor láttam utoljára értelmes akcióban Pro gépet.
[ Szerkesztve ]