PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
- Teszt Hány CPU mag kell napjaink játékainak?
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [suste:] Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- [Re:] [EmPoWeR:] Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- [Re:] [SP!T:] Első negatív Hardverapró értékelésem...
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
GEIL
addikt
sziasztok !
Van egy olyan hibajelenség, hogy Ps4 slim (500gb) -en játszva a GTA5 onoline-t....minden átmenet nélkül random módom törlődik/eltűnik a játék.....van hogy heti 1x....de pl ezen a héten már 2x előfordult.....stoerban és könyvtárban rákeresve ott a játék, letölteni, telepiteni...stb..és megy ahogy kell...de néha "gondol egyet" és eltűnik.....mitől lehet ez ?
Más nem tapasztalt ilyet ?
Fifa22 és Fortnite van még a gépen.....más játéknál nem jelentkezik ilyen hiba....hely pedig bőven van a gépen......gép se melegszik....hdd is hibátlan.
[ Szerkesztve ]
i5 9600k - 16Gb DDR4 - RTX3060 ----- i5 4570s - 16Gb DDR3 - GTX1650 ----- C2D - 8Gb DDR2 - QUADRO FX -------------------------------------------- PS4 Slim ----- Samsung A53 5G ------ Xbox One S --------------------------------------------

Stauffenberg
nagyúr
A lemezes gépet is lehet lemez nélküliként használni, ha digitálisan vásárolod össze a dolgaidat, de fordítva ez nem működik és bőven tud haszna lenni, sőt a felár busásan meg is tud térülni. Én csak akkor vennék lemezmeghajtó nélküli gépet, ha átállnának valami alternatív adathordozóra (pl: memóriakártya, USB kulcs), még csak nem is kéne rajta lennie a játéknak, csak töltse be a lemez szerepét abban, hogy igazolod a konzol felé, hogy ez jogtiszta cucc és ugyanúgy továbbadható lenne.
--- "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau
Ezt mondtam én is mindenkinek aki digit gépet vett a környezetemben.

Mezcal
addikt
Szerintem PS6 már csak digis lesz, eljárt az idő a fizikai meghajtók felett. Én már rég nem veszek lemezes játékot, ami van, azt is ritkán játszom, mert utálom elindítani.
Playstation 5 SE CFI-1116A/Philips 48OLED806/12

erahurka
nagyúr
Ja és ami rád igaz az mindenkire igaz, megszoktam már ezt a hozzáállást itt a fórumon.
https://www.instagram.com/mozinaplo/
En szinte csak lemezes jatekot veszek.

penge111
őstag
Én szerintem meg továbbra is marad a PS6 esetén a lemezes verzió is
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

consono
veterán
Nekem két indokom van a digit only gépre, ha egyszer veszek:
- gyűlölök adni, venni, alkudozni, postázni
- szebb
Zöld oldalon is Series S-em van, mert annyira nem veszek lemezes játékokat, már PS4-re sem vettem. Van vagy 2, amiből az egyiket a géphez kaptam...
[ Szerkesztve ]
"In God we trust. All others must bring data"
En jobbam elvezem a lemezes jatekok gyujtogeteset es a polcra rakasat mint magat a jatekot. Tudom, beteges vagyok.
Tegnap vettem meg az 5. cyberpunk 2077-em, ezt a peldanyt mar meg is tartom, nem adok tovabb rajta

consono
veterán
Kinek kinek mi esik jobban
Nálam már a könyveknek sincs hely, a lemezekkel nem is próbálkozom...
Szeretem nézegetni, tapizni tavaly elkezdtem gyűjtögetni PS3 játékokat is

gangstagergo
aktív tag
PLAYSTATION VR V2 MEGA PACK 3+ AJÁNDÉK MARVEL'S IRON MAN VR 87.990 Ft-ért [link] Kár hogy nincs időm a backlogra se... Pedig vennék
[ Szerkesztve ]

icemad
nagyúr
Ez egy egész jó ajánlat, de úgy látom, hogy fagyi nincs hozzá. Nem esküszöm meg rá, de talán az Ironman-hez kell.

Alarikman
aktív tag
PC-n voltam így, mai napig szívesen nézek meg egy szép, igényes DVD-s kiadást a polcon. Nosztalgiából, hogy milyen jó emlékeket adott. Szinte mind újonnan véve.
PS4 esetében már kicsit nehéz, mert nem egy ár kategória a PC-vel. Jó minőségű használtakra megyek rá lemezesben(pl legutóbb Nathan Drake collection-t 2K-ért; Knowledge is power-t ajándékba kértem, és mindkettő jó állapotú). Persze digitális is van kb 50-50%.
Amúgy igen, ránéztem pár címre de csak a borítója mestermunka, videók alapján nem jöttek be. Én az első 2 évben rengeteget vásároltam, ami kellett azt majdnem mindent beszereztem, most meg szint nem merek semmit sem venni, mert általában odaadják a Plus-al.

HunNuke
csendes tag
Sziasztok!
Elnézésetek kérem, ha a kérdés nagyon egyértelmű.
Nem tudtam róla eddig, hogy össze lehet kötni az ember PSN és Epic accountját.
Ha ez igaz, akkor az Epic által minden ingyen adott játék játszható a PS4 konzolomon is ha összekötöm?
Ha ez létezik, van ennek valami hátránya?
Köszönöm a válaszotokat!
Nem, az epic altal adott játékok csak PC-n lesznek jatszhatoak tovabbra is.

erahurka
nagyúr
Nem játszható, ne viccelj. Jó kérdés a hátránya, remélem nincs mert én is így használom

HunNuke
csendes tag
Köszönöm szépen! Gyanús volt.
erahurka: azt írod, hogy így használod. Mit jelent ez, hogy így használod?

erahurka
nagyúr
PSN fiókkal lépek be Epicbe, nincs külön profilom hozzá.

HunNuke
csendes tag
Értem már, köszönöm szépen!

Madoc
veterán
Ha van epic accod akkor össze tudod kötni a playstation - xbox-nintendo accoddal, és az elért eredményeid-cuccaid megmaradnak minden platformon pl. a fortnite-ban.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch

GEIL
addikt
sziasztok !
valaki esetleg ?
[ Szerkesztve ]
i5 9600k - 16Gb DDR4 - RTX3060 ----- i5 4570s - 16Gb DDR3 - GTX1650 ----- C2D - 8Gb DDR2 - QUADRO FX -------------------------------------------- PS4 Slim ----- Samsung A53 5G ------ Xbox One S --------------------------------------------

Alarikman
aktív tag
Tippre talán a PS adatbázist építsd újra: kikapcsolod a konzolt. Majd lenyomva tartod a bekapcsoló gombot 2 pittyenes utánig, amíg be nem jön a Safe Mode. Kábellel összekötöd a kontrollerrel.
Ott lesz közte a adatbázis újraépítése. Ezzel nem csinálsz semmi rosszat. Hátha segít.

Wlac
Ármester
Múlt héten beszereztem egy The Last of Us 2 fémtokot. A játék digitálisan van meg...
"Locking the vault door now. Goodbye."

Mezcal
addikt
Lehet, de az, hogy PS5-ből már kiadtak egy only digi gépet, az a jövőt mutatja, a nem túl távoli jövőt.

consono
veterán
Xboxból is, már az előző generációban is. És akkor a Steam deckről még nem is beszéltünk... Nem a jövő az, hanem a jelen

kovsol
félisten
12 éve nincs a PC-mben optikai meghajtó.
May the Force be with you!

consono
veterán
Ez még a másik Nekem sincs...

F-ECT$
titán
Nekem van. Viszont mikor néha (2 évente 1x) beteszek egy lemezt, akkor jövök rá, hogy bekötve nincs
Dive ever, work never.

perge666
veterán
Pont így voltam énis az előző PC-mmel,amit tavaly vettem abba már nem is kértem.
“ 𝓓𝓸𝓴𝓲, 𝓯𝓲𝓰𝔂𝓮𝓵𝓳𝓮𝓷! 𝓝𝓮𝓶 𝓴𝓮𝓵𝓵 𝓶𝓪́𝓼, 𝓬𝓼𝓪𝓴 𝓮𝓰𝔂 𝓴𝓲𝓼 𝓹𝓵𝓾𝓽𝓸́𝓷𝓲𝓾𝓶. “

erahurka
nagyúr
Jó de PC-re tényleg gombokért lehet játékokat venni digitálisan, az indie címek nagy része nem jön ki dobozosan, és a dobozos játékok sem lemezen vannak hanem aktiváló kódot kapsz hozzá.
Ha a konzolos lemezes játékokat is lehetne digitálisan aktiválni (a lemez deaktiválása mellett persze), több digit gép fogyna szerintem.

Mezcal
addikt
Azt arra értettem, amíg nem lesz más, csak digis gép.

Mezcal
addikt
Remélem, hogy annak jobb hűtése lesz, mint a PS4 pronak.

Zsinder
aktív tag
Csak a PS4 Pro Max után

F-ECT$
titán
A 4 és a 4 pro között 3 év volt, szóval elvileg jöhetne 2023-ban az 5 pro, de most kicsit más világ van, szóval én 2024 novemberre tenném inkább a megjelenést.
Dive ever, work never.

Szandrea83
friss újonc
Sziasztok!
Mit tudok csinálni ha feltörték a ps4 előfizetésemet? Vki új jelszót kért a regisztrált email címemmel azóta sehova nem tudok belépni, hiába kérek új jelszót az már vki másnak megy. Lemondani se tudom így
Tud vki ebben segíteni?
Keresd fel a supportot, mond el nekik mi a szitu. Segítenek.

Sanyi.mTs
addikt
és utána állítson be 2 lépcsős azonosítást.

F-ECT$
titán
Ha a saját valós adataiddal regisztrálátál, akkor nem lesz gond. Ha kamu vagy vett accountod van, akkor azt már nem nagyon kopod vissza.
Dive ever, work never.

Alarikman
aktív tag
Szerintetek a Frantics 3500Ft körül jó ajánlat a Store-bol? És mivel alapból magyar régióban vagyok, akkor gondolom biztos benne lesz a magyar szinkron is.
Más: A Knowledge is power app meg sem jelenik a play store-ban pl, a gyerek tablet-jen. Egy mi pad 4, Android 8.1. Minimum verzió megvan. Akkor miért nem jelenik meg? Ugyancsak a nejem régi telóján sem. Redmi 6, Android 9. Nincs root. Csak az újabb telókra ment fel (Android 11, 12). Szomorú, hogy ha ez a baj, mert sehol sem írják. Csak Android 6 a minimum.
[ Szerkesztve ]

interstate76
addikt
Nem vagyunk egyformák, és amit hosszú távon megtartok, azt én is jobban szeretem digitális formátumban megvenni, de ezzel együtt is tény, hogy lemezesben jelenleg olcsóbb.
Amúgy a játék maga sztem vastagon megér 3.500,- Ft-ot!
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/interstate76/index.html - játékos PC, PSVR v2, bt headset, PS4 kontroller szilikon tokok, telefontartozékok (tok, hydrogel film, tempered glass, kameravédő film), PS játékok, Logitech vezeték nélküli billentyűzet touchpaddel

Alarikman
aktív tag
Abban igazad van, hogy lehet jobb lemezen, mert akkor át tudod vinni rokon/haverhoz és ott is tudtok játszani többen.

DVlad
őstag
A legutóbb vásárolt notebookjaimban sincs, de gyári telepítő dvd-t adtak hozzájuk.

Tegla80
addikt
A digitet is attudod vinni rokonnak ha akarod.
Felrakod ott az accod es jatszol rajta...ha primary-t is adsz melle akkor az Ő accjan is jatszhatjatok. Ha igy hagyod akkor jatszhat vele mig meg nem gondolod es vissza nem kered.( mikozben Te otthon is elered a sajat accodon es jatszhatod is).Sot meg csak odamenned sem kell erte mert neten deactivalod a fiokod (6havonta lehet) es ennyi volt a kolcsonadas.
Eladni nem tudod ez igaz,de azon kivul ez sztem igy jobb mint 1lemez.
Sony® & PlayStation®
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Eladó Kezdő Gamer PC MSI 1060 6G I5 6500
- Okosított Switch Lite Extrákkal
- Eladó AORUS GeForce RTX 3080 XTREME és MASTER!
- -49% Lenovo ThinkPad T14s Gen 3:i5 1240P,16GB,512GB,400nit,100% sRGB,1.21kg,Prémium gari 2025.12.26.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad A475 - AMD A12 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!