2023. november 29., szerda

Gyorskeresés

SzolgáltatásainkIMPRESSZUMReklámfelületek értékesítése
Pályi Attila


Főszerkesztő
Kalandor

Szerkesztők
Az Olvasók


Alapító főszerkesztő
Blahó Tibor (Racecam)


  • Híreket, cikkeket és egyéb anyagokat a címre várunk. A konkrét hírekkel, cikkekkel kapcsolatos észrevételeiket kérjük a cikk szerzőjével megvitatni -- a fórumban!
  • Végleges adattörléssel vagy zárolással kapcsolatban a cím illetékes.
  • A fórumban használt azonosítókkal kapcsolatban nem áll módunkban segítséget nyújtani!


Kiadja a PROHARDVER Informatikai Kft.

H-1021, Budapest
Budakeszi út 37/B.
Fax: +36-1-700-1529


COPYRIGHT

A prohardver.hu, itcafe.hu, mobilarena.hu, gamepod.hu és egyéb kiadványaink tartalmának másodközlése, adatbázisban történő tárolása kizárólag a PROHARDVER Informatikai Kft. előzetes, írásbeli engedélyével történhet (). A honlap tartalmi és formai alkotórészei a közlési engedély beszerzése esetén sem használhatóak fel megváltoztatott formában.

Portáljaink bármely részére hivatkozás helyezhető el más online tartalomban előzetes kérés nélkül. A linkelés megszüntetését azonban oldalunkoz nem méltó körülmények esetén bármikor kérhetjük.

A PROHARDVER Informatikai Kft. mindent megtesz azért, hogy a prohardver.hu, itcafe.hu, mobilarena.hu, gamepod.hu oldalakon megjelenő információk naprakészek, pontosak és teljesek legyenek, de felelősséget nem vállalunk az oldalainkon szereplő információk felhasználásából eredő következményekért.

A prohardver.hu, itcafe.hu, mobilarena.hu, gamepod.hu oldalak tartalmának szerzői jogával a PROHARDVER Informatikai Kft. rendelkezik. Az ettől eltérő jogállású tartalmakat minden esetben külön jelezzük.

Copyright (C) 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.
Minden jog fenntartva.
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.