PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [ricsi99:] Hogyan üzleteljünk a Ph-n...
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Synology DiskStation DS920+ NAS
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
dandy91
tag
Üdv Mindenkinek!
Egy gyors kérdésem lenne melyik konzol játsza le a 3D iso filmeket? Valaki szokott így konzolon filmezni?
"Never Give up"--"No pain,no gain"--"Who dares wins" Uplay: Bower_0

KaitouP
veterán
Warez gyanús a téma, olyannal itt foglalkozni tilos.
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Lackooo84
veterán
Nem feltétlenül, ha megvetted eredetiben kèszíthetsz màsolatot magadnak, vagy akàr le is töltheted, ugyanis megvetted a jogot, hogy haszàld az adott szoftvert/filmet.
The Truth is out there... PSN ID: Lacek84

BoC1ka
senior tag
Tudtommal nem tiltja torveny mo on a torrent hasznalatat.
YNWA

birorichard
őstag
Az pont de, illetve nem a torrent, hanem a jogvédett tartalmak megosztását tiltja, a letöltését nem, és ez az amit torrentezés esetében technikailag nem kivitelezhető, na de off meg warez meg minden...

KaitouP
veterán
Az tiszta, de valószínűleg a kolléga nem erre gondolt.
[ Szerkesztve ]
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Scholes9
nagyúr
Na csak nem bírtam ki: Bioshock Collection és a Metro Redux is bezsákolva Mindkettő hatalmas kedvenc, gondolom nem csak nekem
Jövő héten még jön hozzá a Lost Legacy és asszem az év hátralévő részére be leszek tárazva játékokkal
[ Szerkesztve ]

SH4D0W2011
őstag
Grat!
BioShock-ból nekem az Infinite az kedvenc, sajnos csak utána próbáltam az első részt, de azt akkor már nagyon fapadosnak éreztem, így kimaradtak. A Metro Redux-okért pedig szintén pacsi!
Én a héten fejeztem be az Until Dawn-t, tetszett a sztori és ez az interaktív filmes játékmenet is, bár a jumpscare-ek miatt kb. ötpercenként kaptam szívrohamot. De ezt legalább végigjátszottam, mert amúgy nem bírok horrorral játszani, pár éve az Alien Isolation-be és az Outlast-ba is beletört a bicskám.
Holnap pedig asszem' elkezdem a Hellblade-et.

Scholes9
nagyúr
Haha ez jó
SH4D0W2011: köszi Nincs mit tagadni, ezen címek nélkül szegényebb lenne a videojáték ipar szerintem, "polcon" a helyük
Anno természetesen Steamen is megvoltak
[ Szerkesztve ]

Elims
veterán
Szerintem se vedd meg.Egy barátom a megjelenése után pár hónappal megvette 10e körül a full verziót -store-ból-,de nagyon megbánta.Ő nem beszélt elsötétedő képről viszont a nehézségről annál többet. :-/ Nagyon nehéz a játék.Nem piskóta a barátom és szereti a kihívást is,de a xcom 2 már több annál.Szerintem várj vele -ahogy én is ;-) - és 3-4e körül majd jön.
Persze te tudod. ;-)
Nayrobi: Pedig szerintem Árpi ezt nagyon szépen megfogalmazta:
"Szerintem nem éri meg a felárat. Maroknyi játék szebben fut, a többinél nagyítóval kell keresni a különbségeket . Nyilván a későbbiekben érkező játékok majd kapnak PRO támogatást, de lényeges különbségre én nem számítanék.
Ettől függetlenül, ha a lehető legjobbat szeretnéd kapni a pénzedért akkor egyértelműen csak a PRO lehet alternatíva ha PlayStation-ön vonalon mozgunk."
Minden karaktere igaz.Esetleg akkor érheti meg ha komolyabb 4k-s tv van otthon.

birorichard
őstag
Kiegészíteném annyival, hogy ha "bármilyen" 4k megjelenítőd van otthon (szerintem).

Nayrobi
őstag
Nekem továbbra sem azzal volt problémám, hogy szerinte megéri-e vagy sem, mert ez totál szubjektív, hanem azzal, hogy azt írta csak egy maréknyi játék fut jobban vagy szebben, mikor ott volt a lista 100+ játékkal ami kapott pro peccset, a régieknek meg ott a boost mode, ami egy project carsnál vagy egy bf4-nél 20-30 fps-t is jelenthet. Vagy ott a Nioh és még néhány játék, ami 30 helyett 60 fps-sel fut, és ehhez nem kell 4k tv. De mind1, már lezártuk ezt a dolgot.

Elims
veterán
Ezt viszont inkább kérdezd meg a tv topikban. ;-)
Nayrobi:
Lehet még vhogyan vásárolni 1$-os játékot a humblebundle-ban?Vmelyik nap tudtam,két napja már nem sikerül. :-/

törölt tag
En PC-n toltam az xcom 2-t, dettora ugyanolyan nehez volt, mint az enemy unknown korabban. Nem tudom, hogy PS4-en van-e valami elteres, de ketlem. Akinek a sima xcom ment, annak a 2 is fog.

törölt tag
És ha fontos az fps, akkor még olyankor is megérheti, ha csak fullhd van. A "megéri" az egy szubjektum. A pron jobb lesz a képminőség, és/vagy a frém. És ezért többet kell fizetni. Ha valakinek ez kell, vagy ez fontos, az fog. De ez soha nem lesz arányos. A pécére közel 8 pro árát vertem, hogy megkapjam a még emberi léptékű legjobbat. De nem tud 8x jobbat. Ez ilyen. Ha kell fizetsz.

Def26
félisten
Olyan van, hogy ugyanaz a játék picit nagyobb fps -ben fut pro patch előtt?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

gyuromoj
veterán
SONY PlayStation 4 Pro 1TB + Crash Bandicoot - 333 euro @ Saturn
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

törölt tag
Boost modeban, igen.

törölt tag
Félreértettem, bocs. Elvileg lehetséges, ha a felbontást húzzák fel, de az fps kárára. Nem kizárt, hogy van ilyen. Nem hallottam még ilyenről, ezzel együtt nem zárható ki.
[ Szerkesztve ]

birorichard
őstag
Persze, nyilván, ez ilyen. "A pécére közel 8 pro árát vertem, hogy megkapjam a még emberi léptékű legjobbat. De nem tud 8x jobbat." Egy haverom hangfalpárt vett, elég drágán, nézegettük hozzá a kábeleket, tippelj, mennyi volt a legdrágább/m, amit láttunk a webshopban?
Ez is annak tipikus esete, hogy ugyan kevésbé jobb, de jobb, viszont magasak a költségei, ha kell, fizetsz.
Előfordult már, mert általában nem a jobb futási teljesítményre helyezik a hangsúlyt, hanem a még szebb képi megjelenítésre. Néhány játéknál viszont van több beállítási lehetőség is, és eldöntheted, hogy nagyobb FPS-t akarsz-e vagy a lehető legjobb képet. De ez utóbbi esetben is az a cél, hogy ugyanúgy fusson a játék mint az eredeti hardveren.
<-ƘƘ->

Lackooo84
veterán
Hát a húszezres kábelen gyorsabban megyazáram', de a millióson még gyorsabban....

birorichard
őstag
Bocs, rosszul mondtam.
Ez olyan 2 milla/m áron fut. Nem tudom, biztos szépen viszi a hangot. Na megyek, tolok egy kis batmant, és felveszem a hyperx cloud fülesemet, az is van ilyen jó.
[ Szerkesztve ]

Lackooo84
veterán
Atyagég.... de biztos vannak papagáj fajok, akik megveszik, másképp nem árulnák.

törölt tag
Hasonlo az aranyozott hdmi kabel esete mert azon jobban megy a digitalis jel
sajna sokan megmaradtak az analog idoszakbol es azt hiszik, hogy a jobb minosegu kabelen jobban megy a jel, de digitalisnal vagy van jel vagy nincs. (ugyanolyan tipusu kabel eseten persze)
[ Szerkesztve ]

törölt tag
>es azt hiszik, hogy a jobb minosegu kabelen jobban megy a jel
És ezt jól hiszik, de ebbe most ne menjünk bele. A jobb minőségű kábel nagyobb sávszélességet/nagyobb hosszt/kevesebb zajt jelent. Igen, digitálisnál is. A van jel meg nincs jel nem ilyen egyszerű, de ez nem ide való.
[ Szerkesztve ]

A`rpi
addikt
Nekem a kedvencem,
remélem otthon minden fórumtársnak be van járatva minden kábel!
[ Szerkesztve ]

Lackooo84
veterán
B+

törölt tag
JÁRATVA???
Én néha elviszem őket kirándulni! Néhány óra hegyi levegő után egész megváltozik a karakterisztikájuk.

Thorkos
tag
Én véletlen botlottam a topikba mikor még csak tervben volt a vas, de az összefoglaló nagyon sokat segített új beszállóként. Köszönet érte

törölt tag
Hiaba veszel 100$-os hdmi kabelt az 5$-os helyett, ha ugyanazzal a specifikacios kovetelmennyel keszultek. Nem lesz kozottuk kulonbseg.
Lokukit sem fog szamitani, hogy aranyozott-e a hdmi fej vagy se. Ahogy az se szamit, hogy belul arany kabelt huztak e vegig...
Persze ha HDMI 1.0-t akarsz osszehasonlitani 1.3 vagy 2.0-val, akkor igen....de az olyan mintha teljesen kulonbozo kabeleket akarnal nezni.
Az egyes szabvanyoknal megvan, hogy mit kell teljesiteni, amennyiben a kabel teljesiti, akkor az a szabvany maximalisan kivan szolgalva es done.

comegetsome1
aktív tag
Just Cause 3-ban lehet az irányítás érzékenységén állítani? Challenge kimaxolása lehetetlen.... katasztrófa az irányítás.

erahurka
nagyúr
Járművek irányítása szerintem is borzalmas, sok kocsinál, motornál hatalmas input lag van, nem értem miért ilyenre csinálták.
https://www.instagram.com/mozinaplo/

Bad Pritt
nagyúr
Uncharted 3-ban sok lesz ez a verekedés, ami a prológban van? I mean, egyidős a játék az Arkham City-vel, amikor megjelent, akkor már 2 éves volt az Asylum, szóval ez most így nekem letaglózóan gagyinak tűnik nem csak mai szemmel.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Nem.
Más téma a többieknek: PS4 Pro állítva, vagy fektetve?
Nekem most fektetve van, de nagyon kéne a hely.
A régi PS4 CUH-1216A gépem állítva hangosabb volt annó.
[ Szerkesztve ]

EczkE
addikt
Orulok hogy nem csak en tudok errol. Nekem is egybol beugrott ez. Meg talan valahol itt ph forumon is olvastam errol.
Asszem mindenféleképpen!

erahurka
nagyúr
Szerintem is elég gagyi lett a bunyó Talán kétszer-háromszor ha rákényszerít, máskor lehet lövöldözni is. Meg vannak ilyen nagydarab ellenfelek, abból is le kell nyomni párat, és minden alkalommal ugyanazt az animációt kell megnézni...

törölt tag
Másfél méternél nemszámít. 30 méternél nagyon számít. 100m-nél semmimásnemszámít.(nem hdmi-nél, abból nincs).
Nincs 1.0, 1.3 meg 2.0 hdmi kábel. Standard van, meg High speed. Illetve mostmár van premium high speed is. Ugyanis a kábeleket sávszélességre mérik, nem szabványokra. A konzolokhoz high speed kábelt adnak, ami specifikáció szerint nem is kellene jó legyen a 4K@60@HDR-hez.
Na ennyit a mi mit teljesítről...szerintem ebben a témakörben neked olvasgatni kéne az írkálás helyett.
[ Szerkesztve ]

Lackooo84
veterán
Á nem, nincs benne sok, csak még a
Lesz benne egy jópár, sőt, krásingon meg is fognak izzasztani. Kedvencem, amikor a hallal kell pofán vágni őket, imádom ahogy csattan.

erahurka
nagyúr
A halas rész nekem is nagy kedvencem
Én nem is értem amúgy miért kellett átdolgozniuk a verekedést, nem volt vele baj a második részben sem, mondjuk ott nem voltak kifejezetten ökölpárbajok. De ez így nagyon béna lett.
[ Szerkesztve ]

törölt tag
A harmadik résznek a maga idejében a célzással volt a legnagyobb problémája. Olyannyira, hogy részben a játékosok nyomására patchelte "vissza" a nóti olyanra, mint a korábbiak, illetve amilyennek ma ismerszik. Node ez még a ps3 korszakban volt...
/nekem nem volt gondom az "eredetivel" sem. Lenyomtam avval is.

oriic
HÁZIGAZDA
Star Wars Battlefront II - Kiszivárgott gamescomos trailer
Live-Die-Respawn

erahurka
nagyúr
Miben volt más eredetileg? Nekem nem rémlik hogy nagy különbség lenne, de én valami trilógia pakkot vettem annak idején, akkor már egy ideje kinn volt a játék.

törölt tag
Nem emlékszem én sem pontosan, de mintha nem oda lőt volna, ahova céloztál.
szerk: igen, találtam a témában korabeli cikket. Csak az anyázástól hangos fórumokra emlékezem tisztán
[ Szerkesztve ]

Lackooo84
veterán
A célzás, illetve a hitbox ugyan olyan szar benne. Ha közvetlen az első-második rész után nyomod, akkor lehet igazán észrevenni. Pl. ugye az 1-2-ben ha a pali fejének kis része kilóg egy fedezékből, akkor simán egy golyóval ki lehet nyírni, na a harmadikban már nem, hiába van a pont a fején, semmi nem történik, ha eltalálod. Rohadt bosszantó.
Amivel több az az, amikor elkap, akkor a kört kell nyomkodni.
[ Szerkesztve ]

törölt tag
Én evvel a "visszacsinálttal" nem játszottam. Bár megvan a ND collection, nem igazán játszogattam. Én még a skat szídott "eredetit" nyomtam. És avval sem volt különösebb bajom. Bár az is tény, nem egymás után játszottam. Mindet a megjelenés napján

Lackooo84
veterán
Hm? A PS3 verzió is ugyan ilyen.

ProEvoFan
nagyúr
EZ most kiszedte a csipáimat, jobban, mint a hajnali kávém
Űrcsata
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Gigabyte Superb 720 GE-P610A-C2 80 plus minősítésű ATX tápegység
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok