Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petee87
tag
válasz
kovsol #40048 üzenetére
Nem emlékszem, hogy kérdeztem a véleményed, hogy mit csináljak a többi platformon.
Igenis érdemes kipróbálni a pluszt vásárlás előtt, nem hiába van ott a lehetőség. Az árán inkább veszek egy másik játékot. Amennyiben a játék az élete, akkor minden bizonnyal ő is meg fogja találni a számítását benne.
-
Petee87
tag
válasz
gyuromoj #40031 üzenetére
A helyedben először kipróbálnám milyen is a PSN+. Miután kipróbáltam elment a kedvem az egésztől, csak jól akartam magam érezni casual gamerként, néha hétvégente pár kört tolni meg ilyenek, de ott brutális a vérpistike invázió... Több játékot is próbáltam, single már elég jól ment, multiban szétszedtek, úgyhogy le is tettem erről a PSN+ vásárlásról.
-
kovsol
titán
válasz
ujhelyiferi #40044 üzenetére
Bf4 prémium pedig jó áron van most magyar store ban is.
-
ujhelyiferi
tag
A kedvem elmegy ezektől a magyar PSN áraktól...amerikai store-on az alap bf4 12dolcsi mgs:gz 6,80 és 50-60% leértékelések...
-
kovsol
titán
Megfelelő régióhoz tartozó kódot próbáltak beírni? Us kód nem megy EU profillal.
-
haddent
addikt
Mindketten megfelelő régióban próbálkoztok? Tehát US kódot nem HU accra stb..?
-
mk86
tag
Sziasztok!
Last of Us reedem kódot szeretnék beírni, de sehogyan sem fogadja el...Ha kötőjellel írom, akkor nem engedi az utolsó 2 karaktert beírni, ha pedig csak simán, akkor azt írja, nem megfelelő hosszuságu...
Kis betuvel is probaltam, aztan naggyal is...de sehogysem aktiválja be...Valakinek ötlet? -
gyuromoj
veterán
Ha vennék most egy PS+ éves előfizut, de nem aktiválnám akkor az elévül egy idő után?
Mivel még nincs konzolom, de láttam egy jó ajánlatot itt a fórumban ma. -
>Deego..
senior tag
Szeretnék egy társat a digitális játékvásárláshoz, s így közös költségen egy megosztott accon élni ennek minden előnyével.
(Példa: US acc, 14 e.Ft játékot megkapnád 7 Ft ért.)Ha érdekel kérlek keress P.Ü.ben.
-
Nescafé
őstag
üdv
Magyar accom van
most vettem feltöltőkártyát 6000Ft
Hiába irom be a kódot nem fogadja el , mi a teendő ilyenkor? -
NestQuick
tag
Vásárolt már innen valaki? [link]
Megbízható? -
Kindgrind
aktív tag
Sziasztok! NBA 2k15-höz keresek embert Online ligába.
-
>Deego..
senior tag
Egy acc lehet 2 különböző gépen primary? S emellett mindenki a saját profilját használja?
-
soultrapp
senior tag
Warframe-el valaki játszik?
-
james001
veterán
-
Madwe
nagyúr
válasz
front3r #40013 üzenetére
Baráti körömben is, de ott kevésbé jellemző. Azért simán voltak kockulós esték, mikor touch device-on jatszottunk 4-en 5en, lányok is. Badland meg spaceteam pl kegyetlen jópofa társaságban
De a fiatalabbaknál inkább látom abba az irányba jobban eltolódni a dolgot... más emberek otthonába meg nem látok bele
-
Madwe
nagyúr
-
barcabome
aktív tag
-
gyuromoj
veterán
-
PistiSan
addikt
válasz
gyuribácsi88 #40000 üzenetére
Meg ott van az is, hogy ha mondjuk neki vagy 10 játéka, és a másik csak 2-vel akar játszani, mert a többi nem érdekli, nyilván nem fogja kifizetni mind a 10 árának a felét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest