PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Riley: kis kutya nagy pácban
- Tudástár A következő felhőd otthon lesz
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [V.Milán:] Amiért rosszak az e-autók?Alapulhatnak globálisan elfogadott nézetek tévhitekre?
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [MasterDeeJay:] Nvidia Tesla M40 12/24gb moddolása játékhoz (TitanX(M) / GTX 1070 szint)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
oliwire
őstag
Bevallom őszintén, én sem olvastam el az összeset. A filmtekercseket megnéztem, meg sok Wiki olvasás volt, és úgy állt össze nagyrészt a kép.

Lackooo84
veterán
A PS collection játékok még mindig nem indulnak el PS4-en...
The Truth is out there... PSN ID: Lacek84

Deck
félisten
Unokaöcséimnél gond nélkül mennek a mai napig.
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

Lackooo84
veterán
Akkor lehet, hogy ha van egy aktív "offline"-os PS5 az acchoz rendelve, akkor megy. Majd kipróbálom, még megvan a régi premieres PS4-em.

Deck
félisten
Én is furcsáltam, hogy megy amúgy. De megy, ez a lényeg

Mauzes
őstag
Nekem a legvégéig eléggé zagyvaság volt, egyszerűen nem volt kapacitásom arra, hogy elolvassam a tengernyi collectible cuccot. Úgyhogy csak a hangulat meg játékmenet vitt előre, de messze nem húzott be annyira, mint egy "érhető" sztorijú játék (lehet, hogy az én hiányosságom).

vargalex
félisten
Nekem nincs az accomhoz PS5 rendelve, mennek a PS collection játékok a PS4-en...
Alex

Deck
félisten
Unokaöcséimnek sincs hozzá rendelve PS5 fiók.

fausto
őstag
Ez mikor változott? És mit jelent, hogy nem indulnak el? Le sem lehet tölteni vagy lejön, de nem indul?

modflow
veterán
Van egy accom, amin nem tudok belépni.
Visszaállítottam a jelszót, de kéri a születésnapot, amire gőzöm nincs mit adtam meg.
Ilyenkor hogy lehet továbblépni?

F-ECT$
titán
A fő sztori szerintem teljesen érthető, mindenféle olvasgatás nélkül, aki a részletekben akar elveszni, annak érdemes a gyűjthetőeket is figyelni.
Dive ever, work never.

F-ECT$
titán
Hát csak emlékszel, hogy mikor születtél
Komolyra fordítva, ha a support segítségét kéred, ők igazolványt fognak kérni, szóval azzal sem leszel beljebb.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.

KD6-3.7
őstag
Pfu én egy accountom itt vesztettem el. Én hülye sok baromságot adtam meg aztán elfelejtettem a jelszót a többit meg főleg. Aztán ment az egész a levesbe. Most már odafigyelek mindenre.

modflow
veterán
Akkor ez szoppantyú.

Beniii06
őstag
Ha be vagy lépve a fiókba, akár gépen, akár weben, meg lehet nézni milyen születési dátum lett megadva? Már én sem emlékszem, hogy random vagy valós adatot adtam-e meg.
"Got any other secret weapons?"

fausto
őstag
Hívd fel a supportot, egy csomó minden alapján be tudnak azonosítani (kártya adatok, vásárlás dátumok, ilyesmi)
Mond azt, hogy lehet elírtad a dátumot és nem fogadja el, találni fognak valami megoldást
Ezt az adatot nem lehet megnézni sehogy és sehol. Direkt van így, ez alapján tudnak beazonosítani...
<-ƘƘ->

KD6-3.7
őstag
Írd fel azt a jelszót valahova, hogy ne legyen macera! Ha még emlékszel rá!

Beniii06
őstag
Persze, hogy megvan a jelszó, csak évekkel ezelőtt hoztam létre a fiókot, hogy behúzzak pár ingyenes játékot a store-ból és már nem emlékszem akkor mit adtam meg dátumnak.

XoZ
aktív tag
Ezen az oldalon elvileg meg lehet nézni, sőt akár módosítani is lehet a születési dátumot, ha az emailcím és a jelszó megvan: https://account.sonymobile.com/en-HU/#/signin
Kb. 1 éve próbáltam, akkor működött. Itt találtam a linket: https://www.reddit.com/r/PS4/comments/at3koe/psa_you_can_change_the_date_of_birth_of_your_psn/

Lackooo84
veterán
Nem értem a születésnapnál miért nem lehet a valódit megadni...

modflow
veterán
Próbáltam itt is, de azt írja hibás a jelszó, vagy felhasználónév.
Ami nyilván nem, mert jelszókezelő programot használok.
Lehet törölték az accot, hogy régen nem léptem be?
De jelszóemlékeztetöt akkor nem tudna küldeni......
Nem értem, pedig jó a jelszó.

oliwire
őstag
Sok macerától megszabadítja az embert ilyenkor..
Ha meg a 18 év alatti korlátozásokat akarja az ember megúszni, akkor meg legalább a hónap-nap egyezhetne, és pl 1990 vagy 2000-ret állít be az ember évnek, ami könnyen megjegyezhető.

RangerFox
Topikgazda
Örök hála, működik!!

Beniii06
őstag
Köszi, megnéztem és az a dátum lett megadva amire emlékeztem.

james001
veterán
Olvasgatom valamennyire őket de tényleg kezd kicsit sok lenni az infó
Majd lehet én is youtubera ugrok hogyha végigvittem és nem tiszta még mindig az egész
Durva hogy ez amúgy Sam Lake egy agyszüleménye (ő volt ugye az original Max Payne anno)
"The stars have died and the heavens go up in flames"

oliwire
őstag
Hát az eredeti Max Payne sem a történet könnyedségéről volt híres
Igaz én tizen x éves voltam, mikor azzal játszottam, az angolom sem volt annyira toppon, hogy annyira kövessem az eseményeket, inkább csak a bullet-time lassításokért játszottam vele, a Mátrix filmek akkoriban még nagyon népszerűek voltak.
[ Szerkesztve ]

james001
veterán
Én imádtam a Max Payne-t régen,bár egyben utáltam is mert eléggé nehéz volt De azért a sztori abban nem volt ennyire agycsavarós mint a Control-ban
"The stars have died and the heavens go up in flames"

erahurka
nagyúr
De Max Payne-ből készült film, ami megmagyarázza a játékot
https://www.instagram.com/mozinaplo/

oliwire
őstag
Nekem abból a 2 tetszett jobban, azt különféle modokkal is végigvittem, amiben hátraszaltós mozdulattal indítottad a bullet-time-ot

oliwire
őstag
na ahhoz a filmhez kicsit nagy elvárásokkal ültem neki, de semmi komoly nem lett belőle, pedig azt hittem tele lesz ezekkel a lassított lövöldözős jelenetekkel

neo-geo
aktív tag
Sziasztok. Adott egy VISA kártya, és nem tudok vele az áruházban vásárolni. Valaki leírná, hogy pontosan miket kell beírni?
Például gondolok itt a névnél, György, Gyorgy.
Az utca adatnál mondjuk kell-e az utca, vagy csak elég a Vörösmarty 2/A.
Akkor a megyénél elég a Pest, vagy esetleg kell a megyét is utánaírni?
A kártyával ma vásároltam, tehát működik, előre is köszi a segítséget
[ Szerkesztve ]
PSN-ID:Putyesz-HUN
Ha már párszor próbálkoztál vele sikertelenül, akkor letilt 24-48 órára. Addig hiába is adod meg helyesen az adatokat, újfent hibát fog dobni rá.
A bankkártya felvételéhez meg kell adnod annak számát, a kártyára írt nevet (pont úgy ahogyan fel van vésve rá), a lejárati dátumot és a CVV kódot.
Alternatív megoldásként a PayPal is használható, sőt, azt inkább javasolni tudom (nincs semmilyen extra költségvonzata).
<-ƘƘ->

neo-geo
aktív tag
Tegnap próbáltam egyszer, ma pedig kétszer.
És az utcát, meg a megyét is ki kell írni? Ha ez ilyen nyűgös, akkor lehet marad a Paypal. Azért köszi a segítséget.

RangerFox
Topikgazda
Igen, de azokat nem veszi komolyan, max az irányítószámnak kell ugyanahhoz az országhoz tartoznia, mint ahová a kártya szól (nem kell pontos címet kiírni).

neo-geo
aktív tag
Rendben, köszönöm Én is így gondoltam.
Ezzel kezdtem anno én is a pályafutásomat, és több mint egy napra rá sikerült csak vásárolnom a kártyámmal.
A kártya adatai stimmeljenek, a többi pedig értelemszerűen legyen kitöltve. Szerintem a címednek nem kell betűre pontosan egyeznie bármivel is. Már ha egyáltalán össze tudják azt vetni a banki adatokkal (ez azért kétséges).
A PayPal nálam már nagyon régóta problémamentesen működik. Ugyanakkor ha párszor nem fogadja el valamiért, akkor nem érdemes tovább próbálkozni, csak egy nap múltán.
Egyébként sokan panaszkodtak az évek során, hogy nem megy a vásárlás, vagy csak közvetlen a konzolról (szóval érdemes lehet esetleg ott is próbálkozni). Nálam a webes Store, vagyis a böngészős vásárlás rendszerint hiba nélkül menni szokott.
<-ƘƘ->

Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Vettem egy Ps4-et,amihez kaptam egy Nacon Revolution Pro kontrollert. Viszont a tok és a súlyok nem voltak hozzá.. Hol tudnék venni ilyet?
Huawei Mate 40 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF

Rigormortiis
addikt
Végigment a Bioshock Infinite (és a dlck is). A maguk idejében végigjátszottam őket x360on, de a mai napig megállják a helyüket, főleg a hangulatuk, a művészeti stílus és a történet miatt.
Néha elgondolkozom, hogy helyén van-e, hogy az ilyen játékok nem kapnak érdemi folytatást (tudom, hogy az Infinite bukta volt)...
Galaxy S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5
Baromi jó játék volt Nekem a kedvenc részem, de szorosan követi az első rész, az is bitang jó volt.

RangerFox
Topikgazda
Jahj, nem is tudom hányszor ugrottam neki az első résznek, de sose jutottam tovább a felénél. Egyszerűen taszít a vízalatti világa, nem tudom megmagyarázni miért. De az Infinite nagyszerű élmény volt, az egyik legjobb fps, amivel valaha játszottam.
Nekem nagyon tetszett a lore, meg a design is az első résznél. Elfogadom, hogy nem mindenkinek jöhet be, sőt elsőre 2007 körül amikor találkoztam vele, akkor nekem sem tetszett, 1 órát ha játszottam vele. Tavaly viszont megvett kilóra, imádtam és a zene is nagyon el van találva
Azt hittem amúgy, hogy nem fogja tudni túlszárnyalni egyik folytatás sem, amiben a 2. rész nem is cáfolt meg, de a 3. túltett rajta
[ Szerkesztve ]

Zsinder
aktív tag
Ha választani kell az 1 és az Infinite között akkor én az 1-re szavazok. Nagyon szeretem az Ifinitet is de talán egy kicsit már túl lett tolva
[ Szerkesztve ]

Rigormortiis
addikt
Azért ne menjünk el a mellett sem, hogy milyen szépen összekapcsolták az infinite sztoriját a b1-el a burial at sea dlckkel.
Galaxy S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5
Hú, az is nagyon ütős volt. Az ilyen játékoknál sajnálom azt, hogy nem tudom teljesen elfelejteni a sztorit és újra úgy átélni mint elsőre

Zsinder
aktív tag
Persze, nagyon jók lettek a DLC-k mindkét részt imádom, ügyesen kitalálták a dolgokat.
Talán azért tetszik jobban az első rész, mert olyan egyszerű és nagyszerű az amivel meg van az egész csavarva.

Bad Pritt
nagyúr
Én azt várnám, hogy Ken Levine mutasson végre valamit az új játékából, de kezdem azt hinni, hogy nem is létezik.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Frod
addikt
Nem is kérdés, mestermű az 1 és az Infinite.
(a 2 pedig egy nagyon csúnya rókabőr a szériában)
Do you see the white shadow?

FunPro
senior tag
Nekem valamiért a lövés volt benne az, ami miatt nem jutottam tovább soha.
Mintha nem lenne erejük a fegyvereknek. Igazából nem tudom megmagyarázni, de valamiért engem sem tudott berántani az a játék.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Asus ROG Strix G713RM-KH179W
- Új HP 14s-fq Thin and Light Ultrabook 14" -40% AMD Ryzen 5 4500U 8Gb 256GB SSD FHD IPS MATT
- Újszerű Dell Inspiron 14 5405 -35% Strapabíró Ultrabook AMD Ryzen 5 4500U 8GB 512GB FULLHD IPS MATT
- iPhone 14 Plus - Midnight 128GB - Telekom + Airpods 2
- Hú-ha! Új Lenovo Thinkpad T14 14" -60% Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 8/256 FHD IPS 9Hó NBD Gari