PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Retro Gyere el a 8. BRSZK-ra!
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Hány CPU mag kell napjaink játékainak?
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] Gyere el a 8. BRSZK-ra!
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [chopin42:] A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- [Re:] [TheLázs:] Miért?
- [Re:] [borg25:] Milgram-kísérlet a mindennapokban
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
ProEvoFan
nagyúr
Háááát....azért tudja szívatni az embert.Én vissza is állítottam normalra.

semetka
őstag
Én is most kezdtem el újra az Unchartedet. Anno ps3-on is kedvenc volt, és ugyanúgy megvan a varázsa még most is. Hardon nyomom de néha szivat rendesen, pedig 3-on mind3 játék platkó.
[ Szerkesztve ]
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==

Steve1207
addikt
Ha már így mondjátok feldobom én is a hétvégére. Igaz normál után egyből crushing-on néztem utoljára, ahol kb 2 lövéstől meghaltam, de megpróbálom ismét
.

Deck
félisten
+1
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

semetka
őstag
Én most lehet csak retro-zok egyet hard-on mert a crushing tényleg nehéz. Ebben meg van brutál is Nem akarom magam szivatni, meg eleget szívtam anno ps3-on
[ Szerkesztve ]
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==

Szilágyi84
senior tag
Sziasztok a joystickom bal analógja kezd néha önálló életet élni magától. Mivel érdemes próbálkozni befújni valamivel?

erahurka
nagyúr
Alig merem már beírni ide hogy technikailag fos a Metro Exodus mert egyből lehurrogtok.
https://www.instagram.com/mozinaplo/

saelin
veterán
Inkább szétszedni és úgy kitakarítani jobb ötlet. A fújkálással vagy semmit nem érsz el, vagy ha nagyon mázlid van, akkor pár hétig/napig megszűnik a gond. Youtube-on van róla egy csomó video. Én is egy ilyen alapján csináltam anno és köszöni szépek a kis piros kontrollerem, de jól van. Ellenben a fekete (a géphez kapott) a jobb oldali ravasz húzására a kamera is forgott. Na, ott próbáltam mindent, de semmi nem oldotta meg...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Mike
veterán
Little Nightmare Complete edition DLC
no kiderült. Hiába vettem meg a complete editiont, azért volt a DLC fejezeteken lakat, mert meg kellett vennem még külön a DLC-ket a storeban, igaz ingyen
Azért csak végig tudtam játszani még tavaly, szóval annyira azért nem problémás. Sőt, én majd most kezdek neki a két DLC-nek is; The Two Colonels és Sam’s Story. Összevártam őket, meg a jó leárazást.
<-ƘƘ->

erahurka
nagyúr
Nem érzem a mozgást. Mindenbe beleakadok a földön. Az ellenfelek meg nyelik a lőszert. A gombkiosztás is elég szörnyű.
Ja és a kis csukló iránytűnek miért a hátulján van az a hatalmas zöld nyíl???
[ Szerkesztve ]

Peace
veterán
Huhh tényleg, folytatni kéne a Sam's Story-t!!! A Two Colonels szánalmasan rövid volt, de a második DLC-t félbehagytam a Death Stranding miatt. Most meg a Gears Tactics olyan szinten köt le, hogy esélytelen a PS bekapcsolása.

erahurka
nagyúr
Ilyen jó lett a Gears Tactics? Lehet rá kéne néznem már mi az, elkönyveltem hülyeségnek a cím hallatán

robcsekwow
tag
Hali. Olyan kérdésem lenne, Fallen Orderbe ha kijátszottad másik accounton is tudsz new jurney+ módba játszani?
ASUS Strix B250i Gaming, i5-7500

Peace
veterán
Ha szereted a GoW és XCOM sorozatot, akkor telitalálat! Izzasztó már normálon is, brutálisan véres, fejlődik a csapatod, szeded össze a fegyver és páncélfejlesztéseket és a skill tree is ötletes és változatos.

RangerFox
Topikgazda
Profilhoz vannak kötve a mentések, így nem.

penge111
őstag
Idave: melyik jobb szerinted Operencia vagy a Bards Tale IV? Te már mindkettőt nyomtad
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

ldave
nagyúr
Jó kérdés Mindkét játéknak megvannak az előnyei és hátrányai a másikkal szemben. Az Óperencia szebb játék és a karakterek, a történet is közelebb áll hozzánk sok magyar vonatkozás miatt, a BT klasszikusabb angol fantasy ilyen szempontból. A harcrendszer nekem jobban tetszett a BT-ben, ott mozogni is lehet a harctéren, ami extra taktikázásra ad lehetőséget. A fejtörők mindkét játékban változatosak és tudnak kihívást okozni.
Ahol nekem elhasalt az Óperencia, az a csatlakozó karakterek szerepe. Harcos karaktert indítottam és eddig négy új csapattagot szereztem, akik szintén harcos vagy íjász típusú szereplők. Tehát még nincs varázslóm és most pont egy olyan főellenfél van soron a játékban, akinek hatalmas a fizikai védőértéke, alig-alig sebzem és egyelőre nem tudtam legyőzni. A BT sokkal jobb ilyen szempontból, ott az első három szereplő lefedi a szokásos harcos/íjász/varázsló szerepeket. Sőt, ott tudsz felbérelni is egy ideiglenes segítőt, ha épp kellene valaki, aki nincs a meglévők között. Tehát azt tudom tanácsolni, hogy az Óperenciában ha valaki kezd, aki varázslóval induljon, mert jóval könnyebb lesz az élete.
A Slime draws near! Command?

zojjektum
senior tag
Fújkálhatod, tisztogathatod ez nálam kb. egy hétig működött is. Analóg kar csere lesz a megoldás. Ilyeneket kell rendelned, ha te magad csinálod én kipróbáltam az összes színűt, de csak a sárga működik nálam megfelelően [link] . Azt gondoltam nincs különbség a színek között, de csak a sárgánál működik az l3 rendesen, a többinél a végállásukban szinte lehetetlen normálisan lenyomni (hangsúlyozom ez az én tapasztalatom)
[ Szerkesztve ]

ProEvoFan
nagyúr
Kipróbáltuk az új tévén (Samsung Q82R) a COD MWt.
Eddig 8as érzékenységen volt a kontroller.Az új tévén lejjebb kellett vennem, mert túl gyorsnak éreztem a célkereszt mozgását, meg gördülékenyebb az egész játék.
Az előző tv 60hz panel volt, 44 ms válaszidővel.
Q82nél 120hz a panel és 15ms a válaszidő. Ennyit számítana?
[ Szerkesztve ]
A jó megjelenítő ugyanolyan fontos mint maga a konzol. Vagyis játékélmény szempontjából nem mindegy, hogy milyen tévére kötöd. Igen, ennyit számíthat.
<-ƘƘ->

KaitouP
veterán
Egyértelműen igen, nem véletlen, hogy PC berkekben a monitoroknál a legjobb az 1ms válaszidős monitor. Ezért játszok monitorra kötve PS4-en is, és nem tv-n.
[ Szerkesztve ]
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

sting2
addikt
Nem ez nem igaz.
Csakis a Slim saját kábelével mert a szonyi mérnökei tudják, , meg az Apex, persze monitoron varezba.
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

Lackooo84
veterán
Na és persze ne felejtsd ki a jó érzékszerveket, mint a jó látás-hallás.
The Truth is out there... PSN ID: Lacek84

erahurka
nagyúr
Multiplatform Forza Horizon. Nem tudom hova tenni. A Gridet is elszarták tavaly.

hombre[EU]
addikt
Ja,megkapta a forza-karnevált és...ennyi?! legalább raytracing lenne hozzá,ami kucsit érdekesebbé tenné...kb a codemasters lesz egyetlen aki autós játékban nem fogja használni
Life, Uh, Finds A Way

Wesder
félisten
Én is csak pislogtam hogy fapados Horizon, de aztàn felhomàlyosítottak hogy ez azért van, mert az előző Dirt jàtékokkal nem jàtszottam.
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

erahurka
nagyúr
Meglep?

Skynet258
veterán
Szép pénzt elkernek érte... Én a napokban fogom megcsinalni a tisztitast, pasztazast, vettem Kryorig pasztát meg Grizzly Minus Pad 8-at, még élvezni is fogom amilyen hülye vagyok.

stilo18
addikt
Más a válaszidő és a tv input lagja, de igen... Ennyit számit
Grat a tv - hez amúgy
#PS5#C9/QN95#GalaxyS21#SSArctisPro+DAC#Aonic50

Carlos Padre
veterán
Miért kell gratulálni valakinek azért, mert vesz valamit? Akkora teljesítmény, vagy mi?
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

S e t h
nagyúr
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Catman
aktív tag
Én ez alapján takarítottam ki, mert a sima szétszedés és fújkálás nekem sem segített. Úgy voltam vele, ha letörik a zöld érzékelő a nyákról, az sem számít, mert egyszerűen már használhatatlan volt. De nem tört le. Óvatosan és éppen csak annyira kell kihajtani, hogy ki lehessen szedni az érzékelőt, aztán alkohollal letörölni a felületeket. (Azért tartok tőle, hogy a következőnél már letörne a cucc...)
(#245035) l.skywalker válasza Carlos Padre (#245032) üzenetére

l.skywalker
félisten
Én vettem 3 karton tejet tegnap és 90 tojást
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

FunPro
senior tag
Gyerekhez is szoktak gratulálni, pedig ahhoz még kisebb erőfeszítés kell, mint a tévé megszerzéséhez.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Szabi®
addikt
Mert emberek vagyunk ? És lehet más is szeretne olyan tv-t ? És ez egy fórum ?

RolEnD_
tag
Mondd ezt a nőnek aki megszüli.
[ Szerkesztve ]

oriic
HÁZIGAZDA
Érdekesség:
Bloodborne 60fps Hack Tested! 1080p, 900p, 720p - Can We Lock to 60fps?
Live-Die-Respawn
(#245040) Carlos Padre válasza l.skywalker (#245035) üzenetére

Carlos Padre
veterán
Én is most jöttem haza felcuccolva. Az doboz bonbont és a virágot üdvözlőkártyával az öltözőmbe várom
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

AxBattler
félisten
Ejj, a Q82R... ha most nem lenne annyira kiszámolva a pénz, én is ilyet vennék!
Grats hozzá!
(#245032) Carlos Padre
Hogy legyen mit kérdezned.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ: ASRock RX 6600 ITX 8GB; Palit GTX 1660 Ti StormX 6GB

Mike
veterán
mit főztél ma?

NomAd_82
aktív tag
Gratulálok a bevásárlásodhoz. Fogyaszd egészséggel. Megy az üdvözlőkáryta.

ProEvoFan
nagyúr
Köszi!...és igazad van,. bocsi.
Amíg nem volt ennyire komoly tévém, addig nem hittem el én sem, hogy ennyit számít egy drágább megjelenő. Ez a valós 10bites panel HDRben odabasz....
Még mielőtt lebaszna valaki, hogy "mit játszom az agyamat"....nem, én nem vagyok olyan, csak most kicsit lelkes vagyok az átlag "énemtől".

Carlos Padre
veterán
Ne érezd magad lebaszva mert megosztod velünk az örömödet, csak a hozzá fűzött gratuláció miatti értetlenségemnek adtam hangot.

FunPro
senior tag
Ha a szenvedési faktort nézem, akkor jogos.
Ebben az esetben gratulálok minden olyan társasház legfelső emeletén lakó egyénnek az új mosógépéhez, akinek sikerült felvinnie lift valamint szállítócég segítsége nélkül az új gyöngyszemet!
I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Carlos Padre
veterán
Na jó, de az felér egy szüléssel.
[ Szerkesztve ]

Carlos Padre
veterán
Zúzapörkölt főtt krumplival, friss kenyérrel és ecetes chillivel a menü.