PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
- Teszt Hány CPU mag kell napjaink játékainak?
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [suste:] Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- [Re:] [EmPoWeR:] Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- [Re:] [SP!T:] Első negatív Hardverapró értékelésem...
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
SzlobiG
félisten
Milyen áruk lesz ezeknek majd később főleg egy bontatlan.

oriic
HÁZIGAZDA
12300 darabot csinálnak belőle. 500 euró lesz az áruk. Bontatlanul horror összeget kérnek majd érte pár hónap múlva.
Live-Die-Respawn

Madwe
nagyúr
500 eur az nem is sok, lehet befektetek egybe Illetve veszek 2-t, egyiket magamnak megtartom, mert ez must have! haha
[ Szerkesztve ]

oriic
HÁZIGAZDA
x miliárd emberre 12300 db kicsit kevés lesz szerintem. Főleg ha többségét gyűjtők megveszik.
Live-Die-Respawn

bordi10
senior tag
Ezek vajon milyenek lehetnek, vett esetetleg valaki ilyet?
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch4 Classic Silver 46 mm | PlayStation®5 | PSN Id: bordi10

haddent
addikt
Nagyon szép. Hát még az áruk milyen lesz ebayen. Az a baj, hogy a 75% -a már biztos elkelt családtagoknak meg Sony bennfenteseknek. Ilyen eladási számok után azért ~10 ezer darab nem egy nagy szám. Nagyobb reklám lenne saját maguknak ha sokat adnának el ebből is.
Vagy arra hajtanak, hogy rekorder áru konzol kelt el egy aukción?

optikal
tag
A 2.03 mit javít?
Szerk.:Thx
[ Szerkesztve ]
PSN:Optikal89

front3r
őstag
Néhány játékkal/appal kapcsolatos problémákat, és az üzenetküldési problémát is.
PS5, iPhone 12, iPad Pro(2021)

Macka
veterán
The crew-val játszik valaki? Érdekelne a véleménye.

Tegla80
addikt
Mar a beta is megbukott itt a forumon,igy nem hiszem h lenne innen oly elvetemult valaki is,h koltson ra.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®

Macka
veterán
Akkor ezek szerint felejtős.

BabMester
senior tag
Nem rossz játék, tipikus ökörködős tokon-paszulyon át versenyzős arcade móka

N@idia
őstag
Lords of the fallen lett 10 ezer ft akcióban legalábbis ezt látom a store-ban
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.

ldave
nagyúr
Most olvasom, hogy EU-ban hivatalosan nem is lesz majd kapható, csak Japánban és USA-ban fogja értékesíteni a Sony ezt a párezer példányt
A Slime draws near! Command?

tarti19
senior tag
Ezeket idő előtt elkapkodják :p Nem mintha érdekelne, mert engem mindig az érdekel, hogy mi van belül
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19

LeventeV
senior tag
Az Injustice és a többi Plus-os cím mikorra várható?

losilee1337
aktív tag
már tölthetö én tegnap éjjel leszedtem.
Psn id: HungaryLosi

kovsol
félisten
US accal tegnap már tölthető volt. EU-ban ma lesz elérhet, de lehet már tölthető is.
May the Force be with you!

Bencus88
veterán
ha külön rákeresel már tölthető.

shunter
aktív tag
Nekem ilyen van. Nagyon jó. Nagyon stabilan illeszkedik. (stabilabb a KF nél is)
Na ez a PS1 dizájn nagyon durva. Tetszetősebb még a fehérnél is.

losilee1337
aktív tag
ez geci nagy
http://www.origo.hu/techbazis/20141203-elkepeszto-termeszetfilmet-forgattak-a-gta-5-ben.html
Psn id: HungaryLosi

delibab
senior tag
Egyébként azt lehet tudni, hogy holt lehet majd rendelni?
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “

LeventeV
senior tag
Köszi. Már jön is.

oriic
HÁZIGAZDA
Szánalmas...
Live-Die-Respawn

kovsol
félisten
Jól látom, hogy csak 1 DS4 van a dobozban?
Jobban tetszik, mint a sima fehér, de én ettől függetlenül még mindig a fekete mellett döntenék, mert jobban illik a szobám összképébe egy fekete konzol.

oriic
HÁZIGAZDA
Elvileg igen, csak egy van benne.
Live-Die-Respawn
Lord of the Fallen t 4. ig tartják bent vagy mar holnap nem lesz benne nem tudja valaki?
Sajnos vissza kell vigyem garanciába a gépem addig nem akarom megvenni de lecsúszni sem akarok róla.
[ Szerkesztve ]

Nayrobi
őstag
Valamikor holnap délelőtt lesz a csere.

N@idia
őstag
2 napig marad ma tették ki tehát holnap egész nap ennyiért vásárolható meg pénteken lesz lecserélve 11:00 kor magyar idő szerint egyébként meg megveheted interneten keresztül is a store-ban nyugodtan és mikor megjön a géped csak le kell töltened ugyan ott vagy...Nem kell pánikot kelteni,hogy holnap lecserélik miért kell félrebeszélni Nayrobi egyértelműen le van írva meddig lesz kint...
[ Szerkesztve ]

Rigormortiis
addikt
No vettem egy ps4et. Azt hol tudom megnézni, hogy mit töltöget a háttérben? Mert pl betettem a dragon aget, és kiírta, hogy néhány funkció nem elérhetö, amíg nem fejezte be a frissitgetést. Oké, de hol látom h mit és meddig frissít? (ahogy boxnál a downloads menü alatt)
Galaxy S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5

WaterWave
veterán
No, mennyiért sikerült?
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Synology Nas 718+ 6GB • Denon AVC-X4700H AV Receiver • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
(#37032) gyuribácsi88 válasza Rigormortiis (#37030) üzenetére

gyuribácsi88
addikt
Felső sor "notifications" utána lefelé, és ott a "downloads". Ott írja mit tölt éppen és meddig tart még.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

N@idia
őstag
Akik megvették digitálisan a GTA V azoknak is gyorsan leszedte a játékot ? Nagyjából 1 óra alatt az update-el együtt leszedett mindent most meg játék indításnál azt írja telepít de félórája 0%-nál jár kell aggódnom ?

kovsol
félisten
Gondolom most szedi a maradék 40GB-t

Rigormortiis
addikt
133, játékkal együtt. Kár, hogy nincs dragon ages bundle.
Galaxy S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5

N@idia
őstag
Az úgy fasza,sejthettem volna,hogy nincs ilyen gyors netem

lala87
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok a "terepen". A black friday alkalmával vettem az extreme digitálnál egy fehér PS4 Driveclub bundle-t, járt hozzá egy kamera, egy egy éves ps plus előfizetés, valamint úgy dobtak utánam egy Minecraft játékot (amitől szinte azon nyomban megszabadultam), ez a csomag 140.000 ft volt. Meg vagyok elégedve a géppel nagyon, bár még nem nagyon vannak játékaim hozzá, de tetszik a menü, a ps plus rendszere, az ingyenes játékok, főleg, amik decemberben fognak jönni. A karácsonyi deal keretében leszedtem a Last of Us-t, azt hallottam, hogy nagyon jó, amit kicsit bánok, hogy a black friday deal keretében nem vettem meg a Fifát és a Diablot, mert nagyon jó áron voltak, de akkoriban még csak ismerkedtem a géppel, meg az egész történettel. Egyébként lehet tudni, vagy valahol utána nézni, hogy mely játékok lesznek még benne ebben a 2 naponta változó karácsonyi akcióban, vagy ez meglepetés?

Remi1234
aktív tag
Nyugodtan nezd meg a Felhoatlaszt vagy a Wall street farkasat. Mire vegzel talan lejon
PSN ID: RemiFungus

N@idia
őstag
Hát most jár 2%-nál ez így nagyon gáz. Sajna ma már nem fogok vele játszani pedig jó lett volna,de holnapra csak leér vmikor délután mire hazaérek
Viszont megfogadom a tanácsod el is kezdek vmi filmet nézni

Pöttön
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom egy Battlefield 4 vételen.
A kérdésem az lenne hogy maradt ugyan olyan bug halmaz mint amit régen lehetett róla olvasni, vagy javult már valamit a helyzet ps4-en?
A sport a legjobb kikapcsolódás...

Nayrobi
őstag
Ja basszus még csak szerda van, azt hittem már csütörtök.
Belépünk a PS4 klubba hamarosan... Hol van most a legjobb árú fehér csomag? Destiny-vel lenne a legjobb, esetleg játék nélkül - ha jó áron van.
Előre is köszönöm a tippeket!
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"

N@idia
őstag
No problem,velem is előfordul,hogy nem abban a napban vok ami van
(#37040) Pöttön Ha jót akarsz akkor PC-re veszed meg és nem PS4-re,sajna konzolon,ha 64 fős szerveren játszol szaggat,mint atom a játék volt hozzá szerencsém,de eladtam és inkább PC-n játszok vele ott jól fut.
[ Szerkesztve ]

WaterWave
veterán
ennél olcsóbban nem tudok:
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Synology Nas 718+ 6GB • Denon AVC-X4700H AV Receiver • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

BabMester
senior tag
Nekem nem szaggat.

N@idia
őstag
Mert Te kiválasztott vagy Nekem csak 64 fős szervereken futott szarul 32 főnél nem voltak gondok ott stabilan ment 60Fps-el...

Madwe
nagyúr
Az fpsel nekem sincs gondom 64 fővel...Viszont szerver oldalon szar, pcn is, egyszerűen még mindig van sokszor rubber banding, hajló golyók stb, nem is nagyon veszem elő... szvsz nem érdemes megvenni hacsak nem die hard bf fan valaki.

mrhitoshi
veterán
Zavvin van egy pár jó ajánlat. [link]
Ráadásul ezzel a kóddal még 10% lejön: LNS10
PS4

Zjunior
veterán
Japán Editionos Konzolt tudok még venni?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Eladó Kezdő Gamer PC MSI 1060 6G I5 6500
- Okosított Switch Lite Extrákkal
- Eladó AORUS GeForce RTX 3080 XTREME és MASTER!
- -49% Lenovo ThinkPad T14s Gen 3:i5 1240P,16GB,512GB,400nit,100% sRGB,1.21kg,Prémium gari 2025.12.26.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad A475 - AMD A12 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!