PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [ricsi99:] Hogyan üzleteljünk a Ph-n...
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Synology DiskStation DS920+ NAS
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
Deck
félisten
A lényeg: "3. Do I have to pay to change my ID? How much will it cost?
The first change is free, and changes after that will cost £7.99/€9.99. For PlayStation Plus members, it will cost £3.99/€4.99 for each change after the first one."
Gyorsan átfutva nem találtam olyan részt, hogy vesznének a mentések, trófeák stb. Tehát a régi pletykáról. Vagy elkerülte a figyelmem?
[ Szerkesztve ]
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

Zsinder
aktív tag
Elkerülte a figyelmed, durva dolgokat sorol fel.
Q: What kind of issues could I potentially run into?
Below are some of the issues you may encounter. We expect major issues to occur only in a small number of games.
Your previous Online ID may remain visible to you and other players in some areas.
You may lose progress within games, including game saved data, leaderboard data, and progress towards Trophies.
Parts of your game and applications may not function properly both online and offline.
You may lose access to content (including paid-for content) that you may have acquired for your games including content like add-ons and virtual currency.

Deck
félisten
Köszi, igen csak átfutottam gyorsan
Akkor hagyom, majd más leteszteli..

Carlos Padre
veterán
Ez úgy volt, hogy a régebbi ps3as játékokat fogja érinteni.
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

Deck
félisten
Nagyon rég játszottam vele de előveszem én is szerintem

Mike
veterán
érdekes, tudtam dekódolni amit írtál, szóval alkalmas volt arra amire az írás szolgál. nem a forma a lényeg hanem a tartalom
de ok, én befejeztem, végülis elmondtam mindent amit akartam a témában

Woodslave
nagyúr
dancer is megvolt neki elsőre. komolyan le a kalappal
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

mttssz
senior tag
Dancert elso playthrough alkalmaval en is elsore vertem, azota meg minden alkalommal legalabb 4x elkeni a szam.

pulffy
őstag
És ez most ilyen egyszerű lesz? Csak úgy pik-pak lehet változtatni ID, semmi trophy törlés, minden online játék felismer majd? Vagy ezek a gondok még most is vannak?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.

hombre[EU]
addikt
Most komolyan, mit jelent ez az interview?
Megmondta a kreatív igazgatónak,hogy gyorsan ceapják össze,mert idén kiakarják hozni?
"another direction" = félkész játék
Life, Uh, Finds A Way

KaitouP
veterán
Feletted le vannak írva az elég súlyos hátulütői ennek a dolgoknak. Javaslom átnézésre, mielőtt bárki belefog a "nagy ID változtató projektbe".
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

ProEvoFan
nagyúr
Sokan ráfognak b@szni.Én biztos nem merném megcsinálni.
Már látom előre a sok sírást...

Deck
félisten
Valakiknek le kell tesztelni. Mi meg várunk..

hombre[EU]
addikt
Life, Uh, Finds A Way

l.skywalker
félisten
Akik 10 éve tizenévesen megcsinálták a sok p.navadász és egyéb ID-kat azoknak ez most must have. Pár nap és meglesz a teljes konzekvenciája az egésznek, mert ezek azonnal változtatni fognak
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

mttssz
senior tag
Sony hibaja igazabol, eleg amator dolog erre epiteni a teljes felhasznaloi adatbazist hogy abszolut azonositokent hasznaljanak egy felhasznalonevet.

sutyesz96
őstag
Mától le lehet cserélni a psn ID-t! [link]
Lassú vagyok.
[ Szerkesztve ]
No matter what, you keep finding something to fight for.

Carlos Padre
veterán
Majd megcsinálom a másod-harmad profilomon és elsuttogom neked privátban, jó?
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

Deck
félisten
Ahogy gondolod..

Woodslave
nagyúr
na champ grundyr legalább megmutatta neki a ds életérzést. Nehezen is viseli
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Carlos Padre
veterán
Ahogy játszotta a Sekirot az is tök könnyűnek tűnt
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

d@vee
őstag
Megnyugtatlak, a legtöbb vágott. Pisti nem tud játszani. Évekig néztem őket, még most is bele-bele nézek videókba, de Pisti egyáltalán nem tud játszani. Jani igen, az jól tolja.
Ja

Deck
félisten
Aki nem játszik jól, nem viszi végig a souls játékokat

BoneDragon
veterán
Ez Resident Evil + Bloodborne kombónak néz ki elsőre.

d@vee
őstag
Dehogynem. Szerencsés
Amúgy a souls játékokhoz sem kell jól játszani. Elég türelmesnek lenni és figyelmesnek, megtanulod mikor védekess, üss, időzíts.
Ja

Deck
félisten
Semmihez se kell jól játszani akkor ennyiből

oriic
HÁZIGAZDA
EU fiókokhoz elvileg holnap.
Live-Die-Respawn

RangerFox
Topikgazda
Nekem se tetszett a Vampyr, pedig többször adtam neki esélyt. A hangulat, meg a zene nagyon jó, de minden más aspektusába bele lehet kötni. Én végül letettem róla

S e t h
nagyúr
Erős túlzás, hogy egyáltalán nem tud játszani.
Balfék, de megcsinálja.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

belan
addikt
Nekem ng4-en meg lett 2,3 próbálkozásra és soha nem használtam pajzsot a játékba . Vr Pisti azért vágja a souls játékokat persze biztos van azért sok vágott videó 😁
[ Szerkesztve ]
Playstation 5 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

morgyi
nagyúr
Nem vagyok egy souls gamer sőt balfasz vagyok hozzá, de a Bloodbornet a képi világ és a sztori miatt végig akarom tolni. De az hogy Pisti csak azért nem használta a pisztollyal parryzést, és a visceral attackot, mert a perry buzis...? Azért az fájt. Elég sok Bloodborne gameplayt láttam és a játék alapköve a perry és a visceral.
[ Szerkesztve ]
A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait

d@vee
őstag
Arra a kijelentésre nekem is felszaladt a szemöldököm. Mellesleg azért nem használja, mert BB-ben nem tud rendesen időzíteni a parryzéshez
Ja

.LnB
titán
Rage 2 - Weapons and Abilities Gameplay | PS4
Azok kombók! friss, ropogós trailer.
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens

sutyesz96
őstag
Bizonyos szemszögből tiszta Bioshock-os.
No matter what, you keep finding something to fight for.
Nekem ez a játék tisztára olyan mint a Just Cause. Elgurult a gyógyszer, de nem akar valahogy összeállni az egész.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

.LnB
titán
Pedig szög egyszerű az egész. Ezen semminek sem kell összeállnia.
Homo Ludens

cocobanana
tag
Vr Pistinek meg lehet nézni a Sekiro végigjátszását, egyszerűen tragédia a pali. Nem használja a prosteticet, meg ész nélkül támad, meg állandóan sír mindenért, meg fikázza a játékot, holott elmondása szerint nagyon imádja a From játékait. Régi beidegzés alapján játszik, ami kicsit segítene neki, az egyből buzis.

RangerFox
Topikgazda
Egyre többet látok a játékból, annál kevésbé érzem azt, hogy nekem ez kell.. Kicsit olyan ez az érzés, mint amit az Anthem iránt éreztem, mint végül kiderült, jól gondoltam akkor.
Furcsállom is, hogy pont téged nem zavarnak a "robbants szét 4 hordót", vagy " ölj meg mindenkit a bázison" stílusú küldetések a játékban.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Gigabyte Superb 720 GE-P610A-C2 80 plus minősítésű ATX tápegység
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok