Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kabel15
aktív tag
Kicsit hibás a leírás. Bár még így is megéri. Vagy csak a kép nem stimmel.
A dobozon 2 joy van. De leírásban meg azt írja alap gép+ KZ.
Most akkor?
Bár ha azt veszem hogy 127+18 lenne a játék. Még mindig 10k val olcsóbb.Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
tDr1v3r
veterán
válasz zöld drazi #6988 üzenetére
2011 nyár, a bankkártyaadatok kikerülése előtt pár héttel.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
DonDennis
senior tag
Van aki tervez itt venni szintén 2k14-t?
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
mrhyper
csendes tag
Sziasztok!
Nah, beáltam én is a sorba,lecsapok majd egy ilyen ps4+kontorler+cam+killzone4 csomagra
Még sosem volt konzolom ezelött, de valamiért ez meggyőzött, a microsoft viszont egyáltalán nem.
Remélem, nem fogok benne csalatkozni
Ebbe a psn plus-ba gondolom megéri beruházni, milyen előnyökre teszek szert vele? -
kovsol
titán
-
DonDennis
senior tag
Ezek a piros kék kontrollerek-ről mit tudni? Szóval ennek is 13.ikát írnak megjelenésre de sehol nem látok róla videót youtubon pedig Amerikába gondolom megjelent már, és a videó megosztóra az is felkerül aminek nem kéne szóval ha lenne ilyen kontroller forgalomban fent lenne nem?
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
mrhyper
csendes tag
Szóval a multizáshoz is kell..értem, köszönöm a választ4
Akkor egyértelmű, hogy az éves csomag kell
Simán akár már most beregizhetek, és majd ha meglesz a gép, akkor azt regisztrálom ott, és akkor megveszem az előfizetést?
Bocsi, csak tényleg nem volt még ilyenem, ezért kérdezek ennyit, nem akarok nagy hülyeséget csinálni -
DonDennis
senior tag
Ne beszéltem iponnal és az utolsó PS4-t kosárba raktam, tehát ha igaz akkor 13.ikán megkapom , egy kis KillZone meg egy kontroller meg dupla kontroller töltő kombóban
-
Def26
félisten
válasz Zjunior #6941 üzenetére
Ezeket hol láttad? Nem találok sehol.
"Budapesten eladó bontatlan játékok:
XBOX ONE Battlefield 4 15k
XBOX ONE Need for Speed Rivals 15k
XBOX ONE Fifa 14 15k
PS4 Fifa 14 15k
PS4 Call of Duty Ghosts 15k
Azonnal átvehetőek."[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Mrdevil
addikt
Ez az Ipon ez marha jó, feltesz valamit olcsón, majd pár óra alatt le is veszi egyből.
Vicces fiúk ezek....
Nem tudom mi lesz ebből.-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
DonDennis
senior tag
válasz Mrdevil #7020 üzenetére
Nem levették hanem mind előbb is írtam egy darab volt amit még tudtak értékesíteni felhívtam, mondták van és én meg egyből előrendeltem tőlük így az egy darabból lett nulla ergo kikerült a webshopból...
-
DonDennis
senior tag
Garancia pedig hivatalos sony garancia abba ha van buktató akkor az összes konzolboltban vásárolt garanciában van buktató...
-
Mrdevil
addikt
Hát kíváncsi vagyok majd srácok mi lesz, én remélem meg tudjátok olcsóbban venni. A Gari tuti lesz rajta az biztos.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Zjunior
veterán
Ipon-t én is felhívtam!
2X PS4-et rendeltem , majd eladom az egyiket!
Meg van egy Edigitalon is egy rendelés, azt meg lemondom!Igen, hivatalos SONY Garancia van mellé!
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
haddent
addikt
Van itt olyan rajtam kívül akiben feltört a nagy PC buherátor vágy és nézegette a PS4 / XO belsejét? A hűtés érdekes.
Az XO -on nagyobb a hűtőborda és a venti is, DE "klasszikus" elrendezésű, tehát a venti a hűtőborda tetején ül, az alaplap felé nyomja a hőt, ezért nyilván sokkal kevésbé hatékony, mint a toronyhűtők.
A PS4 viszont "blower style" hűtésű, ami tulajdonképpen toronyhűtő, tehát a venti az alaplappal párhuzamosan fújja a levegőt így az egyből ki is tud menni hátul akár.
Szerintem nem lesz gond egyikkel sem A PS4 megoldás mindenképp szimpibb, bár lehet, hogy zajosabb lesz.[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
Mellesleg az XO is küzd rendesen a Day1 hibákkal.. Mondjuk szerintem ezek sem szériahibák, csak megesik.
Érdekes hang
CikkTatyla úgy tudom exkluzív
[ Szerkesztve ]
-
Tatyla
őstag
a Quantum Break az X0 exkluziv vagy jön PS4-re is?
mert ez elég durva...más:iponon hol látjátok a ps4 kínálatot mert én nem találom,link pls...
[ Szerkesztve ]
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Tatyla
őstag
na én mint Dark Souls rajongó ezt nagyon fogom várni PS4-re...
[ Szerkesztve ]
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
DonDennis
senior tag
Ez egy full cinematic trailer szerűség semmi értelme, azt se merik kiírni, hogy actual gameplay footage a bevágott jelenetekhez...
[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
Na ma sikerult kiprobálnom egy PS4-et. Knack-el játszottam egy 15 percet. Franko a joy is. Bár kicsit olyan beizzadosnak tunik az anyagja de majd meglátjuk élesbe. Amugy a grafika stb nekem nagyon tetszett. És ha azt nézzuk ez még csak az eleje hu-hu... R1,R2 stb karok nagyon kényelmesek. Az analog karok is mintha rövidebbek lennének, azok is nagyon kényelmesek. Nekem tetszik a gép. Viszont maga a konzol méretre szerintem eléggé nagy. Hosszúkás. Képeken meg videokon kissebbnek tunt. Persze nem ez a legfontosabb. Szóval nekem tetszett. Amint jön a Watch_Dogs bundle már rendelem is. Jó volt azért igy elötte kiprobálni. Majd még valamikor a jövöhéten bemegyek egyszer megnyomogatni jobban (mert most ott volt a barátnöm is aztán öt annyira nem érdekelte sajnos)
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
haddent
addikt
Abba akár hullákat is elrejthet bárki észrevétlenül. A Kinect + a külső táp magában akkor mint a PS4
Nem mintha baj lenne, nem hiszem, hogy 10 centin múlik bármi is.krx21 ha jól láttam akkor hőcsöves mind a kettő. Ettől függetlenül szerintem ez a "fújjuk a bordán át a forró levegőt az alaplap felé aztán majdcsak kiszökik valahol" megoldás nagyon gáz pc -ben, xo -ban bárhol.. De el tudom képzelni, hogy mégis csendesebb lesz a box, mert jóval gyengébb és nagyobb a borda is.
DonDennis majd megmondom neki, hogy a T-Home hozta, grátisz set-top box és így.... őő.. szebb az adás!
[ Szerkesztve ]
-
bolha23
aktív tag
-
DonDennis
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Újra nagy divat Európában az online vásárlás, hála a Temunak
- Építő/felújító topik
- Mini PC
- Windows 11
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 23 éve működő üzletből!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED 18.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.7.1, 3 hó garanciával!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen