Hirdetés
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
Na, párom hirtelen kontrollert ragadott, majdnem együltő helyben végigutazott a Journey-n. Én csak félszemmel nézegettem oda, egyedül is lejátszom majd, de ő többször is megkönnyezte a történéseket - ilyen pillanatokért, élményekért veszek konzolt, már megérte.
Ha van hasonló az alkotók játékain kívül (Flower, Abzü), szívesen veszem az ajánlást. -
nemorino
tag
válasz
Bad Pritt #236522 üzenetére
Én pár napig használtam, szigorúan nem kompetitív tartalmon, hogy ne legyen frusztráló, de kényelmetlennek érzem, pont ott vannak a karok, ahol egyébként megtámasztom a kontrollert L3-R3 használatnál, illetve ha pihentetni akarom az ujjaimat furán kell fogni a kontrollert, amitől gyorsan elfárad a kezem. Most nem használom, de még nem adtam fel. Egyébként jól össze van rakva, kicsit szokni kell a kontrollerre való rápattintást de nagyon stabilan a helyére kerül.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
penge111 #236525 üzenetére
MMben most van kicsit drágábban Q82. [link]
Q70 is van, igaz most kicsit drágábban mint szokott. [link]
A hirdetés nem tartalmazza a biztosítás meglétét.Ezekre a TVkre kötelező a biztosítás.Nekem is a negyedik évben ment tönkre a tévém és 60K lett volna a javítás ha nincs 15Ks biztosításom. -
.LnB
titán
Spellbreak -et próbálta már valaki? Mágusos BR. FortnájtosZelda.
Nem tűnik rossznak, de 15k-ért lehet bekerülni a zárt bétába, azt azért nem..
-
Lackooo84
nagyúr
Tölthetőek a havi szutykok.
-
felixo
őstag
válasz
markknight #236521 üzenetére
Konzolvilágnál van még.
-
penge111
addikt
-
sting2
addikt
válasz
Uborkaszezon van.
Jobb híján, vettek más " nyomogatni valót", azért fogyott el.. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Mármint elfogyott?
Tényleg, így kb 3 hét után mik a vélemények? Sikerült nektek megszokni a cuccot? Milyen játékokkal próbáltátok?
-
markknight
veterán
Ahogy látom MediaMarktból eltűnt a backbutton attachment. Nem csodálkozom.
-
pr0bi
senior tag
Ezt én is észrevettem reggel. De nagy lenne.
-
RangerFox
veterán
Érdekességként a mobilos appban a store főoldalán felajánlja a Ps Now szolgáltatást, de persze hibás linkre mutat. Remélem ez azt jelenti, hogy hamarosan magyar store-ban is elérhető lesz.
-
Autokorrekt
tudta, hogy az alteregodat kell megnevezni.
Egyebkent a gamer eletem meghatarozo pontja volt a FFVII, gyerekkent imadtam minden percet. Egyszer a masodik cd fele elvesztek a menteseim, ha jol emlekszem elbogtem magam. Szuleim nem is ertettek, hogy mi a fene tortent.
A remake demo tetszett de ez a darabolas nagyon nem, latom magam elott amikor a koncepcio kidolgozasa kozben a masodik helyen a penz szerepelt. Nem fogok minden epizodert teljes arat fizetne meg akkor sem ha a demotol is visszajottek a regi emlekek. -
.LnB
titán
válasz
tboy93 #236510 üzenetére
FFXV:
Hogy ne írtam volna róla: [link] (engem is meglepett amúgy)
És egy kis szösszenet endgame-ről: [link]
Na és az endgame csúcsa, a Pitioss: [link] Fú ezt visszaolvasni is jó volt. Visszagondolni, hogy az mennyire durva volt..
Végül 100+ órát tettem a játékba ha jól emlékszem.Az egészhez hozzátartozik, hogy láthatóan teljesen el voltam ájulva a játéktól. Nézzétek el az akkori énemnek. Akkor még a hülyének nem volt PS-e. Elvakult PC Master Race-es volt, ezért k*va nagy szám volt ha valami igazán jó Single Player játékkal játszik a sok competitive multi mellett.
Mára már azért megéltem pár eszméletlen élményt PS-en. Szóval vonjatok le picit a "csodálatomból". Ettől függetlenül tényleg jó játéknak tartom. Ezért is vettem meg PS-re is.
-
penge111
addikt
Ez már azért beteg, ennyire elkényelmesedtünk
-
.LnB
titán
válasz
tboy93 #236510 üzenetére
Mert azt a PS4-es játékoknál kezdtem el. PC-n ha hiszed ha nem, itt az FFXV topikban kb. én voltam az egyetlen aki játszott az FFXV-vel. De keresek mindjárt a kommentjeim között, mert baromi aktív voltam a játékkal kapcsolatban. Konkrét bemutató viszont szerintem nem írtam, mindjárt utána nézek.
-
Eljött a pillanat és megvettem az FFXV royalt, valahogy mindig csak gondolkodtam rajta, meglátjuk. Nem mondom, hogy LbB kolléga nem volt hatással a döntésre de ennyi pénzt megért.
-
Tegla80
addikt
Tisztazzunk valamit mert valszeg felreerted a kepet.(es igy a rendszert)
Mindig csak 1db ps4 latszik a rendszerben(az ami primary) ,igy nezve nemtod kiszurni a masodlagos gepet.
De pl ps3 es kezikonzolok eseten mar lathato ha egy gep helyett 2-3 is lett a rendszerben es valaki mas is hasznalja sutyiban.Mert ugye 2db ps4,2db ps3 es 3db kezikonzol hasznalhatja ugyan azon accot....meg még mas egyeb sony eszkoz,pl tv stb.
Nalam 2ps3 es 3kezikonzol(2vita 1 psp) van meg rajta es mind mas neven(belepteteskor celszeru atnevezni,mert utana lovesed nem lesz ki melyik mert ps3 es vita lesz mind),h tudjam ki kicsoda a csaladbol.
Szval a kepen azerv van 2eszkoz irva mert az valszeg A`rpi eseteben ps4 es ps3 lesz. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képregény topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Jelszókezelők
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Politika
- További aktív témák...
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Ps5 slim
- Xbox Series S
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest