PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Retro Gyere el a 8. BRSZK-ra!
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Hány CPU mag kell napjaink játékainak?
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] Gyere el a 8. BRSZK-ra!
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [chopin42:] A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- [Re:] [TheLázs:] Miért?
- [Re:] [borg25:] Milgram-kísérlet a mindennapokban
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
törölt tag
Olyan ami ebbe a keretösszegbe belefér nincs...

zuzu000
őstag
Csak egy tipp, ugyanarról az accountról próbáltatok játszani, amivel aktiválva volt?

zzola
félisten
Pedig létezik. [link] Raktáron most nincsen....

Keni21
tag
Persze, de mert nem szerepel a konyvtaraban?
"Könnyebb hazudni, mint szembenézni az igazsággal." PM

Vasy09
őstag
Igen, közben én is megtaláltam! Már csak az a kérdés, hogy akkor tudok egy teljes értékűen játszani az usa profilomon vele, azaz, megkapom-e a season pass tartalmakat az usa profilra is, vagy csak a magyaron marad?
Gamertag: Vasy09

Mrdevil
addikt
Azt nem tudom hány mah-es, de vagy kétszer ( ha nem háromszor ) jobban bírja mint a régi az tuti.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

törölt tag
Én vettem prohoz egy simát is(csak az volt), azaz új mindkettőt, nálam semmivel nem bírja jobban a v2. Hótugyanaz az üzemideje.

A`rpi
addikt
"Hello olyan kerdesem lenne hogy egy barátomnak megvan lemezes verzióban az új COD legacy edition, de a mai nap a COD MWRen egy lakat volt es nem engedte elindítani a netet vegig bújva az összes lehetőséget kipróbáltuk es a végén töröltük is a gépről. A könyvtárban nem is találjuk mar a játékot....
Van erre magyarázat?"
Csak akkor lehet játszani a játékkal ha a lemez benne van a gépeben,
egyéb esetben nem.
[ Szerkesztve ]

Keni21
tag
Ja Oke Koszi...
"Könnyebb hazudni, mint szembenézni az igazsággal." PM

Lackooo84
veterán
Pedig biza jobban kellene bírnia, mivel ez BT 4.1 már (energiatakarékosabb sokkal). Enyém jobban bírja. Egyébként az akku ugyanolyan, 1000mAh.
The Truth is out there... PSN ID: Lacek84

LeventeV
senior tag
Koszonom mindenkinek a valaszokat

n000rbi
senior tag
Jó lesz az 800mAh-nak is. Tehát jobban bírja az új v2 akksija, mint a pár éves régi kontrolleredé? Magic!
Iso kizárt, mts-t nem tudom, Plex van rá. De nagyon nem mediaplayer. Ellenben kíváló blu-ray player, írott lemezekkel sincs baja.
Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

krx21
nagyúr
A kíváló Bluray lejátszás azért túlzás... Nekem volt szerencsém összehasonlítani egy "rendes" asztali lejátszóval...

kisfakir
csendes tag
Köszi!Akkor marad majd mellé a korábbi media playerem...

törölt tag
Lehet, hogy jobban kéne, de szegény kontrollernek erről senki nem szólt Egyébként nem méricskéltem ilyen pontossággal, lehet, hogy 20%-al tovább bírja, de a sony bárminél a 100% is annyira kabarészar, hogy ilyen +-20% maximum néhánytízpercben mérhető
De az ilyen kétszer-háromszoros üzemidőkről nálam szó nincs. Azt el tudom képzelni, hogy egy 3 éves, csilliárdszor töltött kontrollerhez képest többet bír, de az inkább azért van, mert új, és mert minden ds4-ben óhatatlanul őrületes mennyiségű töltési ciklus van.
[ Szerkesztve ]

Tegla80
addikt
Leirnad annak a rendes asztali BD lejatszonak az arat?
Szval sztem a forumtars ugy gondolta,h a ps4 jatekkonzol mivoltahoz kepest rendelkezik kivalo BD lejatszasi kepesseggel.........
Sony® & PlayStation®

james001
veterán
Jó neked De közben összejött,a célnál bevártam aztán begurultam elsőként és megadta. Érdekes
"The stars have died and the heavens go up in flames"

Elims
veterán
Akkor úgy járt mint te. :-(
Ubisoft-os játék.
Köszi!
Ha megveszed a sleeper agent edition-t csak akkor tudod felhasználni a season pass-t ha amerikai a játék (szerintem).Itthoni sleeper agent edition season pass kódját nem fogadja el az amerikai account-od.
Ha tévednék javítson ki vki.
Tegla: Persze,aktíváltattam vele elsődlegesre,ez volt az első lépés,de nem osztódik a kiegészítő. :-/
Neked is köszi! :-)
Mediaplayer képességeihez képest értettem de Tegla80 kolléga is jól értette.
BD lejátszóként egy Pana 500-ast és egy Denon 2012-t használok utálom kivenni a lemezt a PS4-ből, amíg nem fejeztem be
Egyébként PS4 félárában már elég jó Sony BD játékosok vannak. Nyilván az egész rendszertől függ, kinek van mondjuk Oppo-ra szüksége.
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

TazLeacher
nagyúr
3 napja nyomják itt naponta 2x, hogy ubistore-on 10.000 Ft-ra jön ki a lemezes Gold ingyen postával.
[ Szerkesztve ]
Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

belan
addikt
Dishonored 2 ma vittem végig szerintem sokkal jobb lett mint 1 rész kinek hogy jött be ?
Playstation 5 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
Szerintem is kiváló lett, én nagyon élveztem, bár ezt már itt leírtam nemrég. Most kedvem támadt újra végignyomni az első részét (már annak is a felénél járok, szerintem ez sem rossz), majd újra jöhet a második, csak majd Corvo-val...
<-ƘƘ->

belan
addikt
Igen nagyon lekötött engem is volt egy kis horror fílinge is egy két résznél
[ Szerkesztve ]
Playstation 5 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

Tibcsó
aktív tag
Sajnos azt sem!

busman
addikt
Project cars game of the year edition megértését 8000-et? Próbálta valaki?
I'm not talented, I'm skilled.PS5

oriic
HÁZIGAZDA
PlayStation 4-re is megjelenik a Victor Vran
Live-Die-Respawn

krx21
nagyúr
Sok...
De igazából nem a mostani Panasonic-al hasonlítottam össze, hanem a régebbi jóval olcsóbb Sony-val...

bandi0000
nagyúr
szép szêp de nekem túl simulátoros, én inkább DC, Forzás vagyok
Xbox One: bandymnc

dunc
nagyúr
Én játszok vele, annyiért vettem a simát sajnos!!!
(#102029) bandi0000 igen, de faszán konfigurálható! Tehát lehet könnyiteni is! (szuper játék, nyomathatnánk többen ph ról "örömgurulásként" .
[ Szerkesztve ]

bandi0000
nagyúr
meg lehet próbálni, majd lekapom, de előre mondom h én nem tudok normálisan vezetni itt autót
Xbox One: bandymnc

dunc
nagyúr
Nem baj majd bekapcsolom az összes bűntetést.
[ Szerkesztve ]

Vasy09
őstag
Igen, erre gondoltam én is, csak az a kérdés, hogy ezzel is úgy járok-e, mint a Siege-el, vagy itt menni fog az usa profilomon is a season pass-ban letöltött tartalom?
Az a baj, hogy vártam, hogy magyaron is legyen valami jó akció rá, mire kiderült számomra, hogy az ubisoft-os játékok ilyenek, így nem vettem meg az usa profilon, mikor még akciós volt!
jer1cho: Igen, köszi, közben már én is néztem, de az a bajom vele ugye, amit fent is írtam, hogy fog-e menni az usa profilommal is teljes értékűen, mert ha úgy járok vele, mint a siege-el, akkor hiába vettem meg lemezesen, adhatom is tovább!
[ Szerkesztve ]

Grande Ale
őstag
Az egyik nem vezérel játékon belül, csak a menüben. Szerintem ennek annyi...

LeventeV
senior tag
De ha a menüben megy, akkor nem hardveres a hiba, hanem valószínű szoftveres. A két kontroller egyszerre van bekapcsolva? Mert a kontrollerek a PS4-en található felhasználókhoz vannak kapcsolva és ha elindítod a játékot, akkor csak az a kontroller lesz aktív amelyik userrel el lett indítva a játék.
Esetleg a Devices menüben meg tudod még nézni, valahol a Settingsben lesz (fejből nem tudom pontosan hol).

Lefty
addikt
Nem lesz jo szerintem, mert ide 2-es regioju lemezt kuldenek, ahogy mas is irta mar. Jatsz vele a magyar profilon, vagy vedd meg az usa store-ban.
[ Szerkesztve ]

Vasy09
őstag
Köszi, akkor szerintem marad az usa store!

Petya2900XT
aktív tag
Bocsi,hogy nem néztem utána,de Sos-be kellene az infó és munkába vagyok.
Tehát ismerős ma venné meg a Fifa17-et. Van neki 6000Ft a walleten és a többit bkártyával fizetné. Össze lehet hozni valahogy vagy szóljak neki,hogy ne is erőltesse?
//6800K+1070–XboxOneX—PS4–Switch\\—GamingEmpire

Tuomas
addikt
Bannkártyával tud összeget hozzáadni a wallet-hez, megvan szabva, hogy milyen (fejből most nem tudom) címletekkel tudja feltölteni. szerintem valahogy össze lehet hozni.
We were here

capafog23
őstag
Driveclub vagy Need for Speed megéri a használt 4-5k-s árát?
Mindenhol ahol véleményt olvasok szét savazzák mint a 2-t.

Dashes
őstag
inkább project cars akciósan

dunc
nagyúr
2 lomtár. Project C.!!! Mindenképpen.
[ Szerkesztve ]

Tegla80
addikt
Nincs annak sztem baja es az van amit LeventeV is irt.....
Linkeltem,h hol tudod kitorolni oket,torold ki mind2-ot es utana csak a jelenleg rossznak gondoltat parositsd. Majd ha az muxik akkor a masodik joy-t meg igy,h mukodjon is jatek alatt.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®

predakon
őstag
Én baromira szeretem a Driveclubot, season pass bundle-t vettem belőle 19$-ért. Ennyire jó sebesség érzést nekem még nem igazán adott játék. GT, Forzához képest simán fun játék de annak nagyon jó.
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
DriveClub marha jó, nagyon ajánlom. Motion sensor-os irányítás nagyon bevált nekem.
Szimulátort akkor vegyél, ha van hozzá 60ezres kormányod.
[ Szerkesztve ]

marilllyo
veterán
Driveclub +1
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

predakon
őstag
Bakker lehet úgy irányítani?? kb 2 hete van psem és fogalmam sem volt róla, hogy melyik játék használja a motiont vagy a touchpadet :S

sting2
addikt
Fáradt mindkettő.
Arcade fronton a szomszédban" kell nézelődni.
Ott van kettő olyan alkotás is, amiért gépet is érdemes venni.
Elnézést.
[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

predakon
őstag
Szerinted természetesen