PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [ricsi99:] Hogyan üzleteljünk a Ph-n...
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Synology DiskStation DS920+ NAS
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
bandi0000
nagyúr
állítsd be a fényeröt ingame-ben?
Xbox One: bandymnc

Gebriel
veterán
Haha
Nincs elállítva.

Gebriel
veterán
Probléma megoldódott attól, hogy elindítottam egy küldetést és meghaltam benne.
[ Szerkesztve ]

moya#no1
aktív tag
az mw is játszható multiban ?
Just Ride KTM

hargi97
újonc
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, ha US accom van akkor tudok itthon venni cds játékot? Mármint hogy működik e US accal.

CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Tervezem egy PS4 Pro beszerzését. A kérdésem az lenne, hogy érdemes a gyári HDD-t SSD-re cserélni? Érezhetően javulnának a töltési idők? Vagy nem ér meg "ekkora" befektetést?

Neoteric
addikt
Tudsz venni, a lemez működik, de dlc-t már nem tudsz hozzá venni.
PSN: ne0teric_sAN

echterion
nagyúr
Működni fog. De dlc vásárláshoz csinálni kell egy magyart is, ott tudsz csak venni ilyeneket. Aztán ha megvetted, már lehet tolni az usa account alatt a dlc-ket is.
***** Az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej *****

KaitouP
veterán
Természetesen, 4 pályán kívül a többi megvan benne (előbbieket kb. 5K -ért "teheted magadévá" DLC formájában), meg eddig "soha nem látott vadiúj" tartalmak.
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

marilllyo
veterán
Ugye, hogy ugye?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Darth_Revan
veterán
Ez az Uncharted 4 nagyon durva egy játék
Viszont grafika nem semmi hogy mennyire megfogja a gépet. Ritkán ugyan de meg Boost mode mellett is alkalmanként láthatóan 30 alá esik az FPS fhd-ban.
De még bőven belefér, nem öli meg a játékot

glspeter1
őstag
Milyen boost mode ? Pro támogatást kapott a játék!
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)

Darth_Revan
veterán
Akkor lehet az zavarja be
Pro-n is ki tudtam szurni jó pár helyen (főleg nagy harcban de volt hogy kb ok nélkül) leesett 30 alá az FPS , bele sem merek gondolni milyen régebbi Ps4-en . Pro-n még bőven belefért, de simán lehet sűrűbben előfordul, ami már zavart volna

Deck
félisten
"bele sem merek gondolni milyen régebbi Ps4-en"
Neis. Szörnyű. Mintha képregény lenne. Nemis tudom, hogy tudtak vele mások évekig játszani a ps4 pro nélkül
[ Szerkesztve ]
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

Csabee86
senior tag
Régebbi PS4-en tökéletesen fut a játék. Sehol egy FPS drop.

Wlac
Ármester
Végig stabil, egyszer nem vettem észre FPS dropot.
"Locking the vault door now. Goodbye."

krx21
nagyúr
Boost mód nem hat rá, mert külön pach van hozzá...

marilllyo
veterán
Trollcsika!
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Deck
félisten
Azaz

ProEvoFan
nagyúr
Aha.Szerintem tök ugyan az, mint a régi időkben, csak szebb grafikával.Illetve az elején ingyen jött pár új fegyver, item.Dlcben vannak régi új pályák is.

Darth_Revan
veterán
Hát amikor (ritkán) 24-25 fps-re esik le az szerintem már zavaró.
Bár valakinek 10 FPS is folyamatos

Pedro78
senior tag
En is varom, hogy learazzak a titanfall-t, rohadt jo lett szerintem is. Persze husveti akcioba nem kerult bele.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen

sting2
addikt
Azt vettem észre, hogy ha a PS4 (Pro) menüjében a képbeállítás fixen 1080 P állásban van, akkor az általam játszott címek és menü egy fokkal "szebbek", egy picit élesebb, "nyugodtabb" a kép.
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

Deck
félisten
Amint írták többen és énis írom, hogy semmi gond vele. Tökéletesen fut.
[ Szerkesztve ]

krx21
nagyúr
Ez nem csak placebo???

moya#no1
aktív tag
GhostPetya
ProEvoFan
köszi köszi. Vadászok 1 et a gyűjteményembe
Just Ride KTM

basel00
tag
Sracok teljesen off kerdes de hatha vki okosabb es tudja a valaszt
Megpedig igaz e hogy Szlovakiaban olcsobban meglehet kapni e a (pl elektronikai) dolgokat mivel ott jooval kevesebb az afa

Vadernagyúr
senior tag
Nem tudja valaki,ha a konzolvilágból rendelek egy játékot és 7k felett van,akkor ingyenes a kiszállitás? Elvileg igen,de ha csak egy játékot rendelek,akkor is?
PSN: joskovagyok199

törölt tag
Hali! Nálunk (Szlovákia) a következőképp alakulnak az árak napi árfolyamon forintban , pár példa: PS4 Slim 500GB 70000 Huf, PS4 Pro 1TB 118000 Huf, Horizon Zero Dawn 12000 Huf, GTA V 10000. Árak összehasonlítására ajánlom a következő oldalt: www.heureka.sk

Bad Pritt
nagyúr
Hát mivel az van ott, hogy 7K felett ingyenes, ezért igen.
Viszont egy 6990 forintos játéknál nem tudom mi van.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Vadernagyúr
senior tag
Igen,csak azt hittem,hogy számit a csomag súlya meg mérete is De ez igy elég király,hogy egy játékot is ingyenesen kihoznak
Szerintem azt is kiküldik ingyen,jófejségből is,de kitudja,most az a 10ft...

KaitouP
veterán
Nekem egyszer kihoztak ingyen egy 6000 Ft -os PSN feltöltőkártyát, örültem nagyon, jó fejek voltak.
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Vadernagyúr
senior tag
Na az király Volt még 2 órán át ilyen húsvéti akció,gyorsan megvettem a Doom-ot 7,5k-ért,58% kedvezmény volt rá
Plusz még néhány bontatlan,azaz új játékra
Annyiért máskor még használtba se nagyon kapni
[ Szerkesztve ]

Pöttön
őstag
Sziasztok!
A PS4 gariztatásához milyen papírok kellenek?
Elég csak a Sonynak az a kis garancia könyve, vagy kell hozzá a bolttól, akitől lett vásárolva bizonylat és számla is?
A sport a legjobb kikapcsolódás...

Vadernagyúr
senior tag
Én mindig elteszem a számlát is,de szerintem az nem kötelező,bár attól is függhet,hogy hol veszed
[ Szerkesztve ]

Ronam
addikt
Mafia 3-at erdemes megvenni? Az elobb jatszottam egy kicsit a demoval, es az alapjan egyaltalan tunt szarnak. Az elso ket reszt nagyon csiptem.

Vadernagyúr
senior tag
Szerintem nagyon rossz az a játék,de te tudod

N@idia
őstag
Szerintem nincs értelme megvenni csak akkor, ha 2-3 ezer ft-ért dobálják! Az eddigi részekhez szinte semmi köze és meg sem közelíti azt a szintet amit anno megalapoztak.
Egyetlen dolgot tudok pozitívként felhozni az a zenék azt tényleg eltalálták, de a történt egy 0 az ai szintén a grafikáról meg ne is beszéljünk! A mafia 2 grafikában és mindenben megveri ezt a hulladék játékot kár, hogy nem azt adták ki inkább konzolra. Én egy dolgot sajnálok, hogy nem azok a srácok csinálták a mafia 3-at akik anno elkészítették a mafia 2-őt akkor nem lett volna ekkora bukás
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.

kevepapa
aktív tag
Továbbmegyek: a Mafia 2 a grafikát leszámítva kanyarban sem (történet, játékmenet, küldetések) volt a zseniális első részhez képest...

sting2
addikt
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

Csabee86
senior tag
Azért azt mondani, hogy a Mafia 3 története 0 az merész. A zenék mellett a másik pozitívum az a története.

erahurka
nagyúr
Nekem két nagy hiba jött át a véleményeket meg a teszteket nézegetve:
- Iszonyú bugos
- Rengeteget kell grindolni, és ez nem opció, hanem a történet haladásához kötelező
https://www.instagram.com/mozinaplo/

gamegod
senior tag
Ezt senki nem rendelte még elő? e hónapban jön, nekem nagyon bejön a hangulata
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893

törölt tag
Az érdekes, mert én ps4-en és pro-n is játszottam az UC4-et (utóbbin, nem vittem végig, csak pár óra erejéig játszottam a már kijátszott pályákba bele nézve) de nem vettem észre drop-ot/különbséget.
Egész pontosan ps4-en az utolsó pályán (a Crash relikvia előtti résznél, fenti sziklás rész...) dobott ki egyszer a játék ("kiCrash-elt" ) aztán újra elindítottam és minden ok volt.
Amúgy javítson ki bárki nyugodtan, de az UC4 nem pont, hogy 30fps-el megy, csak egyszerűen olyan jól dolgozott a csapat, hogy úgy tűnik mint ha 60fps lenne a játék, de valójában nagyon szépen hozza a 30-at.
(#111965) Zanik: Ha engem ismerősöm jól informált, akkor a HZD-re nem vonatkozott ez a refound-os történtet. (lehet ez a baj )
(#111994) moya#no1: "Néztem és elég jó árban mérik most a Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Editiont"
Persze, mert idén jön elvileg az a CoD, amit már vagy négy éve várunk, ha nem több.
MW remastered ide vagy oda.
Én igen. Magamnak mondtam ellent mer azt mondtam többet semmit de ennek nem tudtam ellenálni. 30£ért még a gyüjtői is megéri.
Viszont a yooka laylee-ről megvárok valami infót miután kijön pedig rohadtul tetszik az is úgy ahogy van.
Syberia 3 ugyan ez.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt roszkor!"

Vadernagyúr
senior tag
Eddig még nem,de elég jó kis játék,ahogy elnézem

gamegod
senior tag

Bencus88
veterán
Nekem bejön mindenképpen ki akarom próbálni, lehet gáz, de 29 évesen ez a sárkányos is tetszik ami holnap jelenik meg
gamegod: megér a gyűjtői +3 ezret? látom van benne pár matrica zenei cd meg egy szobor
[ Szerkesztve ]
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Gigabyte Superb 720 GE-P610A-C2 80 plus minősítésű ATX tápegység
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok