PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Riley: kis kutya nagy pácban
- Tudástár A következő felhőd otthon lesz
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [V.Milán:] Amiért rosszak az e-autók?Alapulhatnak globálisan elfogadott nézetek tévhitekre?
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [MasterDeeJay:] Nvidia Tesla M40 12/24gb moddolása játékhoz (TitanX(M) / GTX 1070 szint)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
Persze, újdonságot nem várok. Mivel naponta több órát olvasok híreket, így tudok a dolgokról amik érdekelnek. De maga az érzés.
Homo Ludens

erahurka
nagyúr
Tavaly mint az őrült rohantam ugyanilyen okból az első Borzongás magazinért, aztán azóta sem olvastam belőle egy sort se. Azóta háromszor is meggondolom a dolgot.
https://www.instagram.com/mozinaplo/

saelin
veterán
Nekem is az online tartalom ölte meg anno a GameStar-t. Egyszerűen egy kis kereséssel ugyan olyan minőségű cikkeket tudok olvasni, mint amit több ezer forintért adtak anno az újságosnál. Mondjuk az "ingyen" játékoknak és a demóknak nagyon örültem diák koromban.
Mostanában pedig a youtube-os review-okra vagyok ráakadva. Minden téren kielégít. Ezen kívül követem az up-to-date gamer híreket.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

ProEvoFan
nagyúr
Végre a budira telefon helyett az újságot viszem magammal, mint a régi szép időkben az 576Kbyteot meg az 576Konzolt

Nescafé
őstag
Hol vetted? én nem kaptam sehol sem.
Apple , LG OLED55CX3LA , PS5 , CFI-1016A , Asus RT-AX82U , Delonghi Ecam 290.61SB

discrate
aktív tag
Es ez jo ps-hez is? Kozben megneztem az elozoekben linkelt videot. Viszont ez is kinai es csak egy controllerhez eleg, tehat ketto kell belőle.
[ Szerkesztve ]

törölt tag
Ami hülyeség, nem lehet a hegyen kiplatinázni, szal a kamut hanyagoljuk plíz

l.skywalker
félisten
Az E3-ra eddig hivatalosan megerősített PS4-re megjelent játékok listája:
● 3 Minutes to Midnight
● Anthem
● Battlefield 5
● Beyond Good and Evil 2
● Call of Duty: Black Ops 4
● Death Stranding
● Defiance 2050
● Destiny 2 Fall Update/DLC
● Division 2
● Ghost of Tsushima
● Heavy Fire: Red Shadow
● Last Of Us Part II
● Spider-Man
● Shadow of the Tomb Raider
● Strange Brigade
● Transference
● V-Rally 4
● Warhammer Martyr
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

CsonkaImo
addikt
Last Of Us Part II meg a Death Stranding érdekel a listából. Remélhetőleg lesz még néhány új, érdekes cím is.
Viszont ha jól tudom még egyik sem jelent meg, vagy ezt hogy érted?
[ Szerkesztve ]

l.skywalker
félisten
Köszi igen, kicsit hülyén fogalmaztam - PS4-re megjelenő, nem megjelent
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

modflow
veterán
Attól tartok, hogy ez a Death Stranding egy óriási bullshit lesz, valami online multi baromság, távol attól, amire vágynánk.....
[ Szerkesztve ]

erahurka
nagyúr
Kojimától? Kötve hiszem.

bbdzyx
senior tag
Erre a csepegtetett infóra gondol valszeg'.
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One

erahurka
nagyúr
Hát ez furán hangzik. És mi lesz ez a social media integráció? Farm Ville PS4-re?
Igen, sajnos olyan minőségű cikkek vannak mint a Gamestar-ban. Rég eltűnt már az igényesség a gamer sajtóból. Nagyjából a PC Guru-val egyidőben.
Homo Ludens

CsonkaImo
addikt
Megosztó játék lesz, szerintem ez borítékolható. Beteg, zavaros és rejtélyes az eddig látottak alapján. Szerintem tipikusan az a cím lesz, amit egyesek imádni fognak, még mások bottal sem piszkálnák. Kíváncsi vagyok mi fog kisülni belőle, nekem egyelőre tetszik.

Xaels
félisten
Martyr-nak meg kéne addigra jelennie nem?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

l.skywalker
félisten
Egyszer már el lett tolva áprilisról június 5-re. De mivel már pre-orderes így ja, elméletileg előtte meg kéne jelennie előtte - ennek ellenére a listában van valamiért
[ Szerkesztve ]

Helmoras
őstag
Remelem nem toljak el megint, nagyon varom...

marilllyo
veterán
Mától van Agony ugye?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Xaels
félisten
Nekem is be van rá tárazva a "wallet".
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

l.skywalker
félisten
Május 29. a hivatalos release date

30z.Samu
félisten
Én nagyon kíváncsi leszek rá, mert az eddigiek alapján tényleg beteg lesz.
Sic Parvis Magna

erahurka
nagyúr
Mi ez az Agony?

30z.Samu
félisten
Nem, én a Death Stranding-re gondoltam.
Sic Parvis Magna

sutyesz96
őstag
GT:S-ben lehet személyre szabott lejátszási listát beállítani valahogy?
No matter what, you keep finding something to fight for.

ProEvoFan
nagyúr
Ez egy jó kérdés.Engem is érdekelne.
Amúgy bőséges és k* jó a soundtrack.

saelin
veterán
A pokolban kell majd mászkálni csöcsös démonok között.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

slloyd
senior tag
Sziasztok,
Tegnap láttam Yt-on egy ps5 Official vidit.
Ilyen szét tolható kontrollerrel mint a switch.
Szerintetek valóban olyan lesz e a gép mint a vidin és mikor jelenik meg?
Van már konkrét dátum is?

l.skywalker
félisten
Nem tartom elképzelhetőnek, hogy egy YT-os videón már most lehetne látni a végleges dizájnt.

sutyesz96
őstag
Bőséges, és valóban változatos, de bármelyik lejátszási lista monotonná tud válni 30-40 óra után azért.
No matter what, you keep finding something to fight for.

törölt tag
Tökéletes összefoglaló!

modflow
veterán
A videók alapján nekem is tetszik. Csak ez a kössük össze a világ különböző pontjain élőket és dolgozzanak össze dolog zavar. Most komolyan, ők még nem hallottak a multiplayerről?
Mintha a multi pont ezt jelentené.....
A játék egy single erős sztori alapú játéknak lenne jó.

Gery9112
őstag
Pedig már kezdtem örülni, hogy leszokunk erről a témáról erre tessék.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

Carlos Padre
veterán
Rakj alá szpotifájt.
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

Carlos Padre
veterán
Már aki szereti azt a stílust.
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

Carlos Padre
veterán
Az E3-on fogják bemutatni, és ősszel már kapható is lesz. És igen, teljesen olyan lesz, mint a videón.

Rixilend
csendes tag
Udv.
Tudnatok ajanlani uzletet ahonnan meg lehet venni a Detroit Become Human-t digitalis verzioban?
A PS Storral az a baj, hogy ott a legdragabb es par forint hijjan nincs a kartyamon 21K huf.
Koszi.

saelin
veterán
Úgy gondolod mint steamen a "cd kulcsokat"? Nem hiszem hogy ilyen módon lehet vásárolni psn-re.
Egyébként meg: [link]
[ Szerkesztve ]

Rixilend
csendes tag
Itt hol irja, hogy a jatek digitalis verzio es nem dobozos?

saelin
veterán
Miért ragaszkodsz ennyire a digitális verzióhoz? Főleg a singleplayer játéknál.

30z.Samu
félisten
Mert PC-re lehet venni olcsóbban kulcsot, hogy mennyire hiteles forrásból az más kérdés. De csak tipp, az elején én is kerestem ezeket az oldalakat.
(#152043) Rixilend: Nyelv csomagot nem lehet PS-en leszedni utólag?
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna

Rixilend
csendes tag
Mert nem Magyarorszagon elek es az uzletek tobsege nem szalit kulfoldre.Es fontos a magyar felirat nekem.

saelin
veterán
Akkor nem sok mindent tehetsz. Esetleg megkérsz egy ismerősödet hogy utaljon át 1-2k-t a számládra.
Fizukor meg meghívod sörözni.

saelin
veterán
Saját magamra reagálva. Ilyenkor lenne jó ha lehetne giftben vásárolni játékokat és azt valamelyik barátodnak oda ajándékozni. Sony pls...

szzoo
tag
Mint már írták, a poszter sima újságlap. Kétoldalas. Nem emlékszem, hogy régen is szokás volt-e az újság logóját rányomni a poszterre - ez még zavaró lehet annak aki kirakja.
(#152000) erahurka és (#152001) .LnB
A cikkek minősége szerintem is az online-éval megegyező. Újdonságra én sem számítottam. 10+ éve nem vettem játékújságot és ennyit nekem megért.
(#152005) Nescafé
Az egyik nagyobb budapesti Tescoban vettem.

Lacus35
újonc
Sziasztok.A segitsègeteket kèrnèm, fejhallgató vásárlása előtt állok.Playstation 4 hez keresek fejhallgatót.Kinèztem a platinum 7.1 es fejhallgatót de nem tudom hogy müködik a tèvèvel is együtt vagy csak a playstationnel.Ha csak a playstationhoz jó mit ajánlanátok helyette?A válaszotokat elöre is köszönöm.
2-3 év még a PS5 megjelenése, és egészen biztosan nincs még fix dizájn. Csak a Sony tehet közzé hitelesen hivatalos videókat róla. Ez lenne benne a hivatalos és nem az, hogy csak úgy bárki odaírja a címbe. Ennyire naivak ne legyünk már.
<-ƘƘ->

Talala
senior tag
Szerintem mindennel megy mivel usb stickes.
Hivatalos oldal
"Multi-device Compatibility
Connect wirelessly to your PS4™ and personal computer. Connect to a PlayStation®VR headset or mobile device with the included 3.5mm audio cable."
[ Szerkesztve ]

seniman
addikt
Alzában is vannak letölthető,nem lemezes játékok,meg más helyeken is láttam már letöltőkódokat eladósorban,bár az utóbbiak lehet valami játékhoz jártak bundle-ban.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Asus ROG Strix G713RM-KH179W
- Új HP 14s-fq Thin and Light Ultrabook 14" -40% AMD Ryzen 5 4500U 8Gb 256GB SSD FHD IPS MATT
- Újszerű Dell Inspiron 14 5405 -35% Strapabíró Ultrabook AMD Ryzen 5 4500U 8GB 512GB FULLHD IPS MATT
- iPhone 14 Plus - Midnight 128GB - Telekom + Airpods 2
- Hú-ha! Új Lenovo Thinkpad T14 14" -60% Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 8/256 FHD IPS 9Hó NBD Gari