PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Retro Gyere el a 8. BRSZK-ra!
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [chopin42:] A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- [Re:] Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Hány CPU mag kell napjaink játékainak?
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] Gyere el a 8. BRSZK-ra!
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
Ha a géped az elsődleges akkor van automata módja, ha nem akkor manuálisan kell.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

CsonkaImo
addikt
Nekem 1db lemezem van, a GT Sport amit a géphez kaptam, a többi digitális. Nem lepődnék meg, ha a PS5 optikai meghajtó nélkül jönne.

bexinho23
őstag
Köszönöm. Este megnézem a beállításokat. Amúgy elsődleges a gép.

Peace
veterán
The Last of Us Part II – E3 2018 Gameplay Reveal Trailer | PS4
Megnéztem ugyan júniusban, de akkor még nem tudtam teljesen átérezni a feelinget. Elképzelhető, hogy ez lesz a legelső előrendelős teljes árú játékom, én úgy érzem!!!! <3

Carlos Padre
veterán
Amíg külön is meg lehet venni a játékokat engem nem zavar. Az EA accesnek is csak annyi értelmét láttam, hogy megspórolt egy csomó pénzt mert kipróbálás után nem vettem meg a battlefront 2-t. A game pass is csak az akciós árat éri meg jelenleg.
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

Csabee86
senior tag
Hétfőn olvastam, hogy az Ubisoft jelent be játékot a GameScom alkalmából. Volt bejelentés Ubisoft-tól?

ProEvoFan
nagyúr

Pálinka
csendes tag
Nem hülyeség, ezt már kitalálták az elfizetéses mobiltelefonoknál.

Zoleee83
addikt
oriic a másik topicban már megírta.
Akinek nem futja hogy egyszerre kifizesse a konzol árát, annak jó lehet részletre, egyébként meg ugyanannyira jön ki, mintha egyben megvennéd Goldostól, GamePass-ostól, nincs sok értelme, nem találták fel a spanyol viaszt.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

pethYeti
addikt
GT Sportban, mennyi idő a tutorial (ha egyáltalán van ilyen kötelező jelleggel) míg mehetek rendes online versenyt?

Pálinka
csendes tag
Sosem értettem ha megveheted dobozosan ugyan annyiért vagy olcsóbban akkor miért vásárolnak digitálisan? Le kell tölteni, helyet foglal... a dobozost legalább el tudod adni ha akarod.
Érdekes, az idő előtt visszaadott konzolokat gondolom kipucolják és újra értékesítik. Így lehet valaki két évig fizet egy használt konzolért teljes árat.
(#162011) Pálinka a dobozos is helyet foglal, mind a HDD-n mind a polcon. Nem zajong az ODD, nem kell a konzolt kihámozzam a tv mögül. Engem meg nem mozgat a lemezekkel kereskedés. Az ezres digi meg 2k havonta. Nem kell boltba, postára menni vagy a futárra várni. Na meg a fizikai lemez is sérülékeny, a store-ról meg mindig lejön.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Bencus88
veterán
a kényelem miatt

Madwe
nagyúr
200+ játékom van libraryban. Dobozosból hol tároljam ? A sony szerverein elvannak, amit hazsnálok kb 20at az a gépemen elvan... Van hogy egy nap 5+ játékkal játszom. Fene se fog pattogni és cserélgetni

bod101
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani egy jó vezeték nélküli füles PS4-hez?
Köszi!
1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)

Peace
veterán
Innen mert már rendelni valaki?
Vagy nem éri meg ilyenekkel szórakozni? Csak most 20% kedvezmény jár még pluszba erre az árra és így 12.000 alatt lenne pár forinttal.

RangerFox
Topikgazda
Hanyagolnám...

bexinho23
őstag
Két hete vettem a Playstation GOLD (7.1) Headset-et, amivel nagyon meg vagyok elégedve. Bár egy 5.1-es Denon és B&W szettet nem nélkülöz, de békességet hozott a családban. Akkuja két részletben bírt mindösszesen kb. 8 órát (majdnem max hangerőn). Kényelmes és nagyon jó az anyaghasználata.
Egy 50ezres Turtle Beach Xbox One edition-t próbáltam pár alkalomnál családtagnál. Jó-jó, de 2 hónap után már erősen nyikorog a füles része, és mintha a térhangzás sem lenne annyira "telített".
[ Szerkesztve ]

EnterR
veterán
NO KEY - You will receive an Account that will allow you to download the game. You will be able to play it from your own account, forever.
PSN ID: marquuard

oriic
HÁZIGAZDA
Accountot ad. Szoval felejtos.
Live-Die-Respawn

bexinho23
őstag
Valamelyik játékot érdemes digitben megvásárolni pl.
- Fifa sorozat (digitben leárazva 5-6ezer, ekkor a lemezest már 2e-ért sem viszik el)
- Battlefield sorozat (ha minden második nap kell az online FPS, bőven megéri)
- Nagyon hosszú játékidős game-ek, amik nagy kedvencek lehetnek (GTA, Witcher, vagy RDR2...)
- Néhány játék jó akciókat kifogva (Doom, TR...)
Valamelyik játékot érdemes lemezesen megvásárolni pl.
- Rövid játékidős
- Hosszabb játékidős, de nem fogod elővenni 1 végigjátszás után sem

ProEvoFan
nagyúr
Kötelezően megnézetnek veled pár oktató videót és mehetsz online.

Peace
veterán
Akkor hanyagolom. Csak szimpatikus volt az ár.
bod101: Én is 2 hete vettem a Gold 2018-as változatát, teljesen jó. Több óra játék után sem kényelmetlen, szépen szól.

törölt tag
Hány éves vagy? Mondd, hogy 50+, mert amúgy ijesztően szűklátókörűen állsz a dolgokhoz.

Pálinka
csendes tag
Azért ne személyeskedjünk. Egyébként minél többféle fizetési, előfizetési konstrukció van szerintem annál jobb nekünk játékosoknak.

s7evcsenko
addikt
Ez a zaj dolog érdekes amúgy, mert az átlag ps4 ventije játék közben kb 3x hangosabb, mind a lemez zaja.
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

Rigormortiis
addikt
Ez így is van. Bármennyire igénylik sokan a GoW-féle minőségi single játékokat 3rd party stúdióktól, nekik ez nyilván nem éri meg. Az előző generációban az ea is kiadott rengeteg sp játékot, de sok közülük nagyon bebukott (Kingdom of Amalur...szerintem a Dragon Age és a Witcher 2 mellett a legjobb rpg volt a generációban).
Azt meg a Sonyn kívül senki nem tudja, hogy egy God of War mennyi hasznot termel, ha egyáltalán. Erre kivalo példa volt a Resi 7, ha jól emlekszem, a megjelenése után pár hónappal hír volt, hogy a Capcom csalódott az addig eladott kb 7-8 millió példány miatt. Pedig nekünk ez nagyon szép számnak tűnik, főleg egy rétegműfajt vizsgálva. De nem tudjuk, mennyiből készült (a resi a vr miatt biztos jó sokból).
Galaxy S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5

CsonkaImo
addikt
Mondjuk szerintem ez rohadt jól hangzik. Törleszted a konzolt, és még játékokat is kapsz. Simán előfizetnék rá.

gianni85
veterán
Érdekes ez a lemez-digit vita. Én úgy vagyok vele, hogy nem szarom a pénzt, és lusta se vagyok. Ha egy játék nem fog hosszú távra lekötni, mint pl. egy online cucc amit egy évig játszok, vagy egy W3 szintű single, akkor lemezes, és végigjátszás után eladom. Az évek során megtanultam hatékonyan kereskedni, így nem okoz kényelmetlenséget. Digitálisan csak ilyen 1-2-3 max 4ezerért jöhet. Accountot nem felezek, nekem fontos, hogy offline is elérjem az összes tartalmamat.
Egyébként meg bőven beáldozom a kényelem oltárán, hogy cserébe 1-2ezer bukóval ki tudjak játszani premier közeli játékokat. Szerintem összesen 6-7ezerből megvolt az UC4-Lost Legacy, HZD, GoW kvartett.

Wesder
félisten
Bérled, nem törleszted.
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

erahurka
nagyúr
Na mondjuk azt nem tudom megérteni aki 1-2000-rel olcsóbban megvesz egy játékot használtan.
https://www.instagram.com/mozinaplo/

CsonkaImo
addikt
2 év után megtarthatod a konzolt, vagy rosszul értettem valamit?

marilllyo
veterán
Bukót írt, ami szerintem reális. Mondjuk jön egy játék day1 18.900. Az egy hét múlva 15.000. Megveszed, kijátszod az kb két hét. Kb 13 körül megy majd el. Szóval buksz rajta 2000-ret. Kivéve ha Need for Speed!
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

törölt tag
Jól értetted.

NyMRooD
őstag
"Abban az esetben pedig, ha két évig használja valaki a szolgáltatást, az időszak lejárta után megtarthatja a konzolt." - tehát ha kevesebb ideig vagy előfizető mint két év, akkor valóban csak bérlés, de 2 év után megtarthatod, onnantól meg te szemszögedből részlet fizetés volt.
PS5 | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

Madwe
nagyúr
Nekem ezzel az adokveszekkel az a bajom, h macera Feladni hirdetést, egyeztetni, találkozni stb, nekem annyit sose ért, ezért végül mindig rajtam maradtak
Nekem elég, h alaszkában élek s mindent leakcióznak a fenébe

Wesder
félisten
Ja, akkor nem szóltam.
Nem olvastam el, csak odaàt a reakciókat
Nos akkor remélem mihamarabb eljut ez is ide, vagy legalàbb Németbe.
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

Zoleee83
addikt
Tökéletesen megfogalmaztad helyettem is.
Az a fajta játékos vagyok akinek nem fontos hogy day1 játszhasson a játékkal (óriási a backlog most is), tökéletes példa erre, hogy tegnap kezdtem bele a God of War-ba, és még olyan címek várnak mint a Wolf2, Evil Within2.
Számomra ugyanazt az élményt nyujtja kicsit később is megfizethető áron mint day1.
Jó döntésnek bizonyultak a lemezes játékaim eladásai is, mikor hónapokkal ezelőtt kiszálltam az Xbox-ból, az az account most pl. pihen.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

consono
veterán
Valahogy így. Nekem a játék is nehezen fér bele az életembe, nem hogy még postára menjek, találkozzak stb. Kényelmesebb az online vásárlás, még ha bukik is rajta az ember. No de menyit bukok, ha évi 3-5 játékot tudok csak kijátszani, mert nincs többre időm? Ennyi nekem belefér.
"In God we trust. All others must bring data"
Az én Prom tök csendben van a tv mögött vertical standdel.

marilllyo
veterán
Day 1 vettem gow-ot (igaz 6000-ert) de még mindig nem nyúltam hozzá.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

CsonkaImo
addikt
Ha sikeres lesz az USA-ban (ha minden úgy lesz ahogy a cikkben írták, akkor birítékolható), akkor a nyugati országokban is elérhető lesz rövidesen utána. Aztán majd jön a Sony válasza is, szóval mindenki jól járhat.
No comment. Te is leszel 50...
Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

s7evcsenko
addikt
akkor Te szerencsés vagy!
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
Birom a net népét, elkezdtem a Martyrt játszani és közvetítettem. Még szinte fel sem ment de már kaptam a dislike-ot youtube-on. Pedig most nem is beszéltem közben
[ Szerkesztve ]

Bencus88
veterán
Egy rongyal végig mehettél volna a kép előtt rajta

törölt tag
Nem a korral van a baj. Hanem, hogy a ps4 topicba elkezd fikázni egy US és xbox only dolgot, ami amúgy még jól is van kitalálva. Egy 50 felettinek most még elnézem, hogy a digitalizálódó világot nehéz követnie, bár akkor inkább ne szólna hozzá a dolgokhoz, hanem maradna csöndben.
(#162045) Xaels - Tetszik a kép elhelyezése a TV mögött
[ Szerkesztve ]
Ez van, naponta porolok, tetőtérben vagyunk. Nem a tökéletes kép volt a lényeg.

WhiteWalker
nagyúr
Miért is? Ha nem ért vele egyet akkor kuss@lni kell? Te se vagy panorama látókörű
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- UFF! BONTATLAN Lenovo ideapad 5i Pro "Kis Gamer" Ultrabook 14" -40% i5-1135G7 8/512 Iris Xe 2,2K IPS
- Új BONTATLAN Lenovo ideapad 5i Pro "Kis Gamer" Ultrabook 14" -40% i5-1135G7 8/256 Iris Xe 2,2K IPS
- HP Spectre x360 13-aw0004nn -13,3" FullHD IPS felső kategóriás notebook, ultrabook
- .: ASUS 550J :. - Intel i7-4720HQ - 950M 4Gb - 8GB RAM
- GAMER PC : i5 10500 /// 16 GB DDR4 /// GTX 1660SUPER /// 256 SSD + 1 TB