PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [ricsi99:] Hogyan üzleteljünk a Ph-n...
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Synology DiskStation DS920+ NAS
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
szallasi007
őstag
Nem rossz a grafika sem eddig
Sztori nekem eddig viszont eléggé homály pedig nincs baj az angolommal, biztos majd megvilágosodok.

Sordoran
addikt
A Guide is benne van, vagy az fizetős? Előrendeltem könyvet hozzá, de ha ezt is tartalmazza az app ingyen, akkor inkább lemondom.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Krisz0630
senior tag
Valaki veszi a Special Edition-t a Red Dead-ből? Megéri azt a plusz 6 ezret?
[ Szerkesztve ]
PS5- PSN ID: Krisz0630 + iPhone 12 Pro Max + Macbook Air 2020

Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Sorry a hülye kérdésért de valaki elmondaná, hogy egyesek, hogy játszanak már a RDR2-vel? Twitch.tv-n már egy csomóan játszanak vele.
(#171005) izd6583sawoe: Értem, köszi a gyors választ.
[ Szerkesztve ]
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.

törölt tag
sokan megkapták előre
illetve sok időzónában már holnap van

kentucky
őstag
Indonéz store-ban meg b*sszák felrakni, holott ott már itteni idő szerint 18 órától lehet játszani az előrendelttel.

szallasi007
őstag
Megvettem, de fingom nincs megérte-e, a kódot még nem aktiváltam be, mert odaragasztott a tv elé. Ami biztos hogy adnak hozzá térképet

Jim-X
őstag
En is megvettem a Specialt. Hogyan lehet majd megkapni a bonusz cuccokat? Eletem elso ilyen kiadasa
A játék az nem játék!

Tatyla
őstag
androidra még nincs
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 http://www.twitch.tv/tatyla74 / https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Krisz0630
senior tag
Igen láttam, hogy "fizikai" dolgok hozzá a térkép, meg a speckó papír doboz.
A többi plusz ugye DLC-k (gyorsabb ló, két sztori küldi, fegyverek, ruhák stb).
Nem szoktam ilyen kiadásokat venni, de itt nagyon elkapott a hype.
PS5- PSN ID: Krisz0630 + iPhone 12 Pro Max + Macbook Air 2020
Én sem találom az AppStore-ba az appot...
"I feel the need ... the need for speed!"

wolf13
senior tag

saelin
veterán
Cheats?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Ohhh RDR2 néven...
De mi ez a Cheats? Már... Vicc
"I feel the need ... the need for speed!"

wolf13
senior tag
Az van odaírva...
Beírtam storba RDR és kidobta, hátha később valaki azt sem találja
[ Szerkesztve ]

saelin
veterán
Áh, elegem van az internetből mára... Megyek inkább aludni.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

proly01
őstag
1 db story küldetés van ha jól tudom nem 2 a special kiadásban.
....Pr:)ly....

szallasi007
őstag
Jó kérdés, vagy a Rockstar social clubba vagy a psn-en keresztül. Vagy valaki elárulja

belan
addikt
Mondjuk én se rajongok annyira a sandbox játékokért de azért van egy két jó játék ezt el kell ismerni , ez a western téma se jön be nagyon, de mindenképpen írd meg milyen a játék mert lehet én is megveszem.
Playstation 5 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

Tegla80
addikt
Nemar,h 7ora alatt senkinek semmi hozzafuznivaloja az rdr2-hoz.........ennyire xar lett?
Sony® & PlayStation®

.LnB
titán
Még játszanak vele, éjfél óta. Aztán lassan indulnak suliba, melóba.
Homo Ludens

pethYeti
addikt
Valaki aki már rendelt valamit házhoz szállítással a konzolokszervizétől az kapott róla sms-t, e-mail-t, hogy xy ... napon szállítjuk a csomagját? Valami Fáma futárszolgálattal szállítanak, tegnap írtam a ksz-nek, este 6-kor válaszoltak, hogy igen megfogom ma kapni a RDR2-t.
De ez akkor is furcsa, hogy egy e-mail nem jött a futárszolgálattól...

mettek
addikt
Vagy meglesz azonnal...pl a gunslinger öltözék. Illetve néhányra azt írja hogy majd a játékmenet során kapjuk meg...pl fegyverek de lehet hogy a lovat is...majd kiderül.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien

.LnB
titán
Nem kaptam, de nyugi meg fog az jönni.
Reggel néztem a honlapon, már elküldött állapotban van.
Most visszakerestem neked az sms-t. A Spider-Man esetében 8:40-kor küdött üzenetet a futár cég, és megjött a játék a megjelenés napján. Relax.
Homo Ludens

pethYeti
addikt
Köszi!

oAcido
aktív tag
Nekem a Pókember-nél 9 kor jött az sms, hogy a PickPack ponton van a csomag. Előzetes infó akkor se volt, de szerintem megkapjuk ma.

gyuromoj
veterán

.LnB
titán
Én majd valamikor este, ha minden jól megy..
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens

Tyler Durden
őstag
Western témát szereted, akkor nagyon nem tudsz vele mellélőni. Én csak azért nem veszem meg most, mert így is még pár játék van a sorban előtte /jelenleg HZD, utána meg vagy Nioh vagy pókfej kalandjai jönnek/, majd karikor ha lesz leárazás lecsapok rá (:
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

Dawide@axele
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült induláskor beletenni 1 órát RDR2-be!A grafika pazar lett!Fat gépen eddig tökéletesen fut a játék!
Nem vettem észre se hibákat sem a jelzett framrate-t beesést!(lehet túl fáradt voltam már )A story érdekesen indul és eddig bejön bár az 1 óra alatt nem sokat láttam még belőle!Az irányítás viszont érdekes.Nem emlékszem hogy az első részben ilyen volt-e vagy a GtA V-ben de ezt nekem nagyon szokni kell.
Néha mintha beakadt volna a karakter a tereptárgyakba de lehet ez csak az én bénaságom.
Mindent összevetve eddig megérte az árát és egy tartalmas jó hosszú kalandnak ígérkezik!
[ Szerkesztve ]
Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512

Shamat
aktív tag
Ez a Red Dead egy csoda. Egy órát tudtam csak tolni, de ennek a játéknak szíve van...
FlickR albumom: [link]
DEAD LIKE ME

gyuromoj
veterán
Én képzésen vagyok, majd ha hazaértem.
Illetve ha öcsém oda enged a géphez.
Csak az érdekelt hogy elindul-e.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

Deck
félisten
Szerintem kezd a Spidermannel az nem olyan hosszú és hamar befejezed, míg a Nioh-t azért tanulni kell és jóval hosszabb
[ Szerkesztve ]
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

Tyler Durden
őstag
Valszín az lesz, Nioh-ra gondoltam, hogy kell idő, főleg, hogy complete editiont vettem Spidermant néztem mikor fiam játszott, az állam leesett, olyan faszagányos a grafics, meg az egész játékmenet, szerintem simán be fog szippantanni..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

markknight
veterán
576 azóta jelzett valakinek? Vagy csak reklámfogás volt a 19 ezres elõrendelés?
[ Szerkesztve ]

Deck
félisten
Jó is nagyon Remélem sok Marveles játék jön majd még.
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE
(#171037) markknight válasza Tyler Durden (#171034) üzenetére

markknight
veterán
Engem a Vice City meg a Jedi Academy óta semmi nem tudott így magába szippantani mint a Spidey.

Jim-X
őstag
Na? Mindenkinel osszemennek a loherek?
A játék az nem játék!

sirarcheer
senior tag
Nem tudom, mert mikor meg akartam nézni odafagyott a karakter keze.
PSN: sirarcheer

penge111
őstag
Ha szerintem elve normal fokon tolod a Witcher 3-at, semmi értelme a gyűjtögetésnek, amiket lootolsz a főküldik alatt mindenre elég lesz.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

.LnB
titán

Snooker
senior tag
Sziasztok!
Elgondolkoztam azon, hogy veszek egy PS4-et, viszont én alapvetően nem nézek tv-t, ami azt jelenti, hogy egy régi, 90-es évekből származó nagy TV-m van, kis felbontással. Viszont van egy HD monitorom (Acer KA220HQ). Ilyen monitor mellé érdemes lenne venni szerintetek egy PS4-et, vagy előtte vegyek inkább egy elfogadható minőségű tv-t?

Bencus88
veterán
Én is így terveztem Amúgy ha nem perfekt az angolom is érdemes gondolom, sokat felejtettem sajnos, és biztos sok mindent nem értenék

szabeska
addikt
Én hívtam őket tegnap este, a nyugatiban lévőt, azt mondták tuti átvehetem holnap, de aztán kiderült, hogy a duna plázába kértem Azokat a rendeléseket nem látják a nyugatiból. Dunások meg már nem vették fel a telefont. Majd délelőtt, hátha... Az ár viszont fix, ha megvan az e-mailes visszaigazolásod, én is akciósan rendeltem.
F1

penge111
őstag
A nyomorultak még nem utaltak Majdnem összetörték egy kisgyerek álmát, de mint írtam sikerült használtan beszereznem a DQ XI-et
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

Bogyi007
veterán
Tudom hogy most sokáig a RDR2 a sláger, de remélem hogy ez nem ebben és az Xbox One topicban fog lecsapódni hanem a játék saját topicjában....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - Philips PUS6704/6504 szériás (VA panel) tévékhez beállítási segítségek Tv adásokhoz és Filmekhez: https://logout.hu/tema/philips_lcd_led_tv-k/hsz_22103-22103.html

sirarcheer
senior tag
Ez nem a linux masters topic?
[ Szerkesztve ]
PSN: sirarcheer

.LnB
titán
Nem. Pedig tegnap még írtam is nekik, külön ez miatt. Az se volt már visszafogott. De válaszra sem méltattak.
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens

sp8787
addikt
Ez lesz a slager egy ideig ,ez van. Kar ezen aggodni nincs ezzel semmi gond.
Amugy maga jatek biztos jo ,de nekem igy ranezesre
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Gigabyte Superb 720 GE-P610A-C2 80 plus minősítésű ATX tápegység
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok