Hirdetés
- bitpork: Nagy dilema
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
A Spider-Man nagyon az Assassin's Creed iskolát követte ebből a szempontból, járj be mindent, fedezd fel a világot és közben szedd össze az összeszedni valókat. A Batman-ekben inkább szem előtt volt a többség, de a fejtörők adtak egy pluszt az egésznek, ráadásul azt nagyon jól eltalálták, hogy mennyit tudsz összeszedni a sztori során és utána mennyiért kell visszamenned már teljesen felszerelkezve.
Nekem most a Fallen Order volt ilyen, hogy végigpörgettem a trófea listát és azt mondtam, ez nem is hülyeség, megoldható. Az eszement játékoknál nem szoktam foglalkozni velük, pl a Resi 2 Remake listáját érdemes megnézni, mik vannak ott. -
ProEvoFan
nagyúr
Érdekes kérdés...igazából nem tudom a választ.
Afelé hajlok, hogy nem, nem csinálnám meg.Tudom, az előbb a plusz játékidőre fogtam a trófea fontosságát.A trófea egy "kitüntetés" a teljesítményedért, ami jó érzés.
Mondjuk fura, mert Steamen mindig is leszartam az acsikat.Itt valahogy elkezdtek érdekelni.Fontos, hogy élvezem.Ez tényleg nagyon fontos.
Szóval a franc se tudja. -
markknight
veterán
A legjobb platinumokat a Telltale féle játékok adják. Egyszer végigviszed és meg is kaptad
(#231041) Mike: Az igen
Akkor még nem játszottál a dark soulsszal.
-
Mike
veterán
Igen? Az egy dolog hogy minden jelenetben legalább egyszer meghaltam, de hogy a kopasz fasszal nem tudtam mit kezdeni. Plusz semmi oktató mód, durr bele a közepébe. Ugy káromkodtam mint a vízfolyás. Szóval ez nekem így nem kell. A kingdom hearts ezerszer normálisabb
Egy játék azért van hogy kikapcsolódjak, hogy élvezzem. Nem vérnyomásnövelő szer
-
ldave
félisten
Szerintem akinek a platina a célja és ennek oltárán minden feláldoz, annak nem kell ingame jutalom az ilyesmiért, mert nem azért csinálja.
Nekem az utóbbi fontosabb, mint pl a DQ XI-ben legyártani a legendás kardot. Azért csináltam, hogy a főfőfő boss-t is le tudjam győzni. Az hogy a játék adott érte trófeát, az volt a mellékes.
Aki platina vadász, annak ezt fordítva van.
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #231033 üzenetére
Na például nekem a Spider-Man volt az első platinám. És pont azért mert könnyen ment, és élveztem. Egyszerűen jó volt vele játszani. Persze az Arkham játékok cuccai is jók, mert ott kvázi azok a mellékküldetések. Szóval biztos azok is nagyon jók.
A Death Stranding-nél volt az az érzés, hogy na megcsináltam valamit, amit nem sokan. És volt benne meló. De azt is teljes mértékben imádtam. De míg a Spider-Man-nél kvázi csak "jött a plat". A DS-nél ahogy haladtam, úgy döntöttem el, hogy "na ezt platinázom".
-
-
penge111
addikt
No, átolvasva a tegnapi hozzászólásokat megnyugodtam, nem is játszok én olyan sokat. Persze le se tagadhatnám, mi a kedvenc műfajom:
-
nemorino
tag
válasz
ProEvoFan #231023 üzenetére
Nekem is, de ambivalens érzéseim vannak a trófeákkal kapcsolatban. Sikerélményt adnak, hogy elértem valamit (ami egyébként rajtam kívül nagyjából senkit sem érdekel), valamint megerősítést, hogy a játék összes fontos aspektusát teljesítettem. Másrészről arra késztetnek, hogy ne a saját elképzelésem szerint, hanem a készítők által kitalált módon játsszak, gyakran értelmetlen, vagy minden józan észen felül grindolós dolgokat csináljak.
-
.LnB
titán
válasz
Bennem felmerül a kérdés ilyenkor, hogy ha egy játékban van mondjuk 200 összegyűjthető akármi. Akkor is összegyűjtenétek, ha nem járna érte trophy? Vagy például ott az RDR2. Van benne x állatfaj, de a trófeához (ha jól emlékszem), nem kell az összeset megtalálni. Ilyenkor megkeresitek azért is az összeset?
És most nem direkt kötözködök. Én már sokszor írtam, hogy nem érdekelnek a trophy-k. Csak nagyon ritkán, ha jól esik megcsinálni. Csak fontos e a kapott plecsni. Mert a játékidőt trófeák nélkül is lehet nyújtani a végtelenségig akár.
-
fausto
addikt
válasz
PainKiller13 #231016 üzenetére
Ha a US-en veszel Plus-t, akkor a multi menni fog a UK profilon is, meg az új plus játékok is. Viszont a korábban kapott játékok nem mennek (meg azt hiszem a felhős mentés sem)
Amúgy érdemes figyelni az akciókat, UK-en is le volt árazva. Bár ahogy te is írtad, a CDKeys-en szinte állandóan 25-% van az éves UK előfizetésre, azt nagyon a Sony akciók sem nagyon szokták megugrani -
törölt tag
válasz
Egyrészt neki mondd, ne nekem, nem én mondtam ezt.
Másrészt azért azon lamentálni lehetne hosszasan, hogy a vágj le 150 kecskét 1 óra alatt típusú trófeák milyen minőségi játékidőt adnak bármihez is.
Harmadrészt pedig én nem játékidőt vásárolok, hanem játékélményt. Így is 600 órát játszottam tavaly, a franc se akarna 1200-at játszani!
-
-
Nayrobi
őstag
válasz
PainKiller13 #231012 üzenetére
Shopto, ott most akciós a uk ps+
-
válasz
PainKiller13 #231014 üzenetére
Igen, 13500 ft.
-
törölt tag
Ez az adatgyűjtéses opció bullshit amúgy. Tavaly érdekes módon meg tudta csinálni az összesítő videót ez a fos. Nem is a Sony lenne ha mindenkinek rendesen menne.
-
PainKiller13
őstag
CD keys-en 29 font az 1 éves US előfizu, a gépen van egy US illetve egy UK account, alapból a UK accot használom, akkor most átkellene állnom a US-re, igaz? Csak mert a trófeák illetve mentések a UK accon vannak. Illetve ha US accot használom akkor multi sem biztos h menne főleg mert lemezes játékaim vannak.
-
válasz
PainKiller13 #231012 üzenetére
Tegnap elott jart le storeban az akcio. Jo az idozitesed.
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Most járt le a UK ps+ előfizum, nem tud rá valaki valami akciót? Vagy esetleg magyar is jó lehet
-
.LnB
titán
Vajon az MLB The Show 20-ban, ha az Astros-szal leszek, akkor lesz dobolás?
-
marilllyo
veterán
47 különböző játék
1: Black Ops 4 550 óra
2: Rdr2 64 óra
3: Rise of the tomb raider 63 óra1163 óra játékidő.
Hmm.
-
markknight
veterán
válasz
Bogyi007 #231005 üzenetére
Késõ este megint megpróbáltam, visszajött a gomb. Majd rámentem, hogy beváltás és nem volt kész az a task, hogy nézzem meg az összefoglalóm xD Na itt feladtam, nem ér ennyit. Lehetett volna mailben reedemet küldeni, de nem ment. Inkább taskokat írtak a romos weboldalukra. Kenjék a hajukra.
-
Bogyi007
veterán
Ha valakinek nem jöttek a statisztikák és nem tudta beváltani a kódot talán tudok egy segítséget adni.
Mobilról Chrome alól először nekem sem jöttek, aztán kiderült hogy nem a főprofilommal az angollal voltam belépve utoljára hanem a magyarral. Így beléptem böngészőben a Store felületen és beléptem az Uk accountot használva majd újra behoztam ezt a stat oldalt. Így már minden adatot behozott, végül egy olyan oldalra kerültem ahol maga a Reedem kód és egy link fogadott, ahol elvileg be lehet volna váltani a kódot egy gombnyomásra.
Ez nem működött, így fogtam magát a kódot és beírtam külön belépve a Storeba böngészőn és ott a profilomnál adtam be azt. Így sikerült a beváltás. -
Bogyi007
veterán
válasz
Carlos Padre #230821 üzenetére
Khmm mit akarsz sokkal jobbat egy Dolby Atmosnál?
Csak jelzem arra már egy One S All Digital is képes, így például a hang terén nem is lesz nagyon visszafogva itt semmi... -
semetka
őstag
Tavaly kaptam ilyen "mennyit játszottál" adatokat pedig nem hiszem hogy be volt állítva amit írtok. Most nekem sem hozza be.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest