PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [ricsi99:] Hogyan üzleteljünk a Ph-n...
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Synology DiskStation DS920+ NAS
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
Deck
félisten
Nekem az első dolgom a rezgést kikapcsolni mert zavaró és jobban meríti a kontrollert. Ahogy a bele dugott fejhallgató vagy a fullos világítása hátul. Így sokkal jobban bírja
[ Szerkesztve ]
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

hjtz4t3wrseg
senior tag
Hagyd a fenébe , nagyon gagyi ez a game! SZVSZ!
Inkább dolgozz becsületesen !

sp8787
addikt
Ez csalas!
Ennyi erovel jatszhatnal K+M-al is!
(#222004) hjtz4t3wrseg válasza markknight (#221980) üzenetére

hjtz4t3wrseg
senior tag
Szerinted !
Ezt mindig elfelejtitek hozzá böfögni !
Hál'isten nem vagyunk egyformák mi emberek,neked ez tetszik másoknak meg más !
Ezért ne bántsuk egymást már ! Ne jelentsük ki kategorikusan hogy ez meg az a legjobb vagy a legsz@rabb.
Mindig lesz ki másképp gondolja.
Ez vonatkozik többek közt wesder fórumtársra is ! Szerintem.

törölt tag
Én pont nem szeretem az ész nélkül pju pju játékokat, de látom, ez téged nem tart vissza attól, hogy ész nélkül kommentelj.
(#222006) markknight válasza hjtz4t3wrseg (#222004) üzenetére

markknight
veterán
Ezt "szerintem" Ulthannak meg Seth-nek akartad címezni, nem nekem és Wesdernek.
[ Szerkesztve ]

S e t h
nagyúr
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Deck
félisten
Ehez csak gratulálni tudok neked. Növeled a topik színvonalát! Köszönjük!
[ Szerkesztve ]

S e t h
nagyúr
Hát igen, én is szívemre venném ilyen helyesírással.
Bár sosem késő gyakorolni.....

Deck
félisten
Elmehetsz a ...ba.

sirarcheer
senior tag
Remélem akik a TV vásárlás miatt picsogtak, azok most örülnek.
PSN: sirarcheer
(#222012) hjtz4t3wrseg válasza markknight (#222006) üzenetére

hjtz4t3wrseg
senior tag
Ha így látod (és szerinted rajtad kívül Én is hülye vagyok )akkor igazad van !
Nem neked akartam csak remeg a kezem és mellényomtam.
Szerintem-
[ Szerkesztve ]
(#222013) markknight válasza hjtz4t3wrseg (#222012) üzenetére

markknight
veterán
Senki nem mondott ilyet. Annyit írtam, hogy csak szerinte szar a Fallen Order másnak meg év játéka. Hogy jön ehhez az, hogy kinek mi tetszik meg elfelejtük odaböfögni, hogy szerintem? Csávókám leírja, hogy tetszett neki a Fallen Order a szakállas tag meg odaböfögi, hogy eladta 2 óra után és citromdíjas a játék? Aztán engem meg Wesdert emelsz ki? Hát ne haragudj öregem, de ez nonszensz, én nem vagyok kíváncsi ilyen sületlenségekre. További szép napot!
[ Szerkesztve ]

Wesder
félisten
Tudod mi a durva? Nem szeretem a SW univerzumot, de a FO-rel jàtszani akarok. Remélem haràcsonyi akcióban kap egy 30-50%-ot.
[ Szerkesztve ]
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
(#222015) hjtz4t3wrseg válasza markknight (#222013) üzenetére

hjtz4t3wrseg
senior tag
Nem emelek ki senkit !
Mindenkinek tiszteletben kéne tartani a másik véleményét és elfogadni ha neki más a meglátása izlése stb..stb..
Ulthanito fórumtársra is vonatkozik ez, és mindenkire.
Mint ahogy az is képtelenség hogy kijelentitek feketén-fehéren,hogy a fent említett 2 játék márpedig "AZ ÉV JÁTÉKA"
Ezért bátorkodtam megjegyezni,hogy max szerintetek. ( amúgy szvsz nagyon messze vannak attól)
Remélem világosan fogalmaztam,nyugodj meg és béke veled !
[ Szerkesztve ]

hombre[EU]
addikt
Meguntam 20éve még poén volt, ma már zavaró. Majd lehet a haptic feedback újra elvarázsol
Life, Uh, Finds A Way

S e t h
nagyúr
Lemezesen lassan be is csúszik ebbe az ársávba, szóval lehet alternatíva, ha nem lesz akciós.

Wesder
félisten
Nàlam a lemez nem jàtszik.
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

S e t h
nagyúr
Nálam sem, mert én játszok muhahahaha.
Bocsánat, ez xar volt.

Mike
veterán
óh látom már sikerült továbblépni a DS fejlesztői konferencián és megint az a téma, hogy ki a hülye

saelin
veterán
Ne már... pedig ki akartam próbálni a Tech-adeptet.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Peace
veterán
Király is!!! Meg a Prophecy is! Engem ismét képes volt 12-13 órára visszarántani a játékba. Többre nem, de ez is több a semminél.

Mike
veterán
én meg szeretem kihasználni a dolgokat. szóval eszemben nincs a rezgést kikapcsolni, a fülest is használom, és örülök hogy van, sőt a tapipadot is simogatom ha csak megtehetem
nekem jó minden, én elégedett vagyok!

saelin
veterán
Mindegy, mert megnézem így is egy új karival, csak előbb eszem valamit. Remélem már van súlya a harcnak. Engem ott vesztettek el, hogy nem tetszett érzésre a harc.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Peace
veterán
Valamivel jobb lett a 2.0-val, de mivel az endgame egy hulladék, így az alapjátékot én már el nem indítanám. Prophecy arra teljesen jó volt, hogy megint kicsit beszippantson a WH40K világba. De az sem lesz elindítva többet. Story végigment és annyi.

saelin
veterán
Nem értem miért nem gondolnak az ARPG-t készítő stúdiók arra, hogy legyen valami content a story után. Ez a lényege ennek a zsánernek... Ilyen szinten a Path of Exile viszi az érmet, de az valami kegyetlenül túl van bonyolítva és ennek tetejében még szarul is fut Pro-n, van hogy rendszeresen összeomlik, nagy mob density-nél ilyen 2 képkocka/másodperc, később ez laggá alakul át, amikor már one shot minden. Próbálom szeretni a PoE-t mert mocsok sok tartalom van benne, de nincs hozzá türelmem. Kedvencem az endgame mobok sebzése, amikor minden (a chaos-t kivéve) resistance cap-elve van és kipukkasztanak a világűrbe tök random mobok. Most ugyan megint elkezdegettem... De csak mert nincs más.

Alcsi69
aktív tag
Végre megvan a Slim (megint ) alzáról. Most települ a Nioh, aztán megy fel rá a HZD illetve a BF1 hogy haverommal tudjuk csapatni, aztán elleszek egy darabig.

saelin
veterán
Ha! Nioh-ban kell segítség az egyik pici karimmal szívesen megyek segíteni. Az a játék olyan nekem mintha mindig hazatérnék amikor elinditom.

erahurka
nagyúr
Elkezdtem a Nioh-t néhány hete, de nem merek visszaülni elé
https://www.instagram.com/mozinaplo/

markknight
veterán
8. Ker? Ott is ilyen kemények vannak
[ Szerkesztve ]

Schweini
tag
Pro gépen érdemes bekapcsolva tartani a boost modeot? Azt olvastam hogy néhány játék magának állítja, de be is lehet kapcsolni, csak nem tudom érdemes-e. Full hd tv-re van rákötve, nem 4k-ra.

BoneDragon
veterán
Nem szabad konzolon játszani, de ha ez megnyugtat pc-n is ilyen. Akármilyen géped lehet, az a játék mindig be fog lagolni.

Carlos Padre
veterán
Nem igazán használja már semmi, régi játékokra lett kitalálva, amik már nem kapnak pro patchet. A supersampling módot lehet érdemes bekapcsolni, az elég sokat tud dobni a látványon, de ez egyéni ízlés kérdése is.
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

ProEvoFan
nagyúr
Megbízható forrás árulkodott arról, hogy pontosan mikor jelenik meg és mennyibe kerül majd a PS5 [link]
Legyen így.

saelin
veterán
Nem Pesten lakom.
BoneDragon
Hát de nincs más. Csak PoE miatt nem ülök vissza egerezni, ahogy League of Legends miatt sem teszem, akármennyire is hiányzik.
Warhammer témára visszakanyarodva... Ez a 2.0 patch egész jót tett a játéknak. Sokkal gyorsabb, pörgősebb a harc.

törölt tag
Nehogy magadra vedd, nem neked célzom, ez csak egy általános megfigyelés, amit sokszor észrevettem már.
Tök érdekes, hogy itt vagyunk a PH család fórumán. Le is lett hozva ugyanez a cikk a gamepod-on. Mégis egy külsős oldal van belinkelve. Számos esetben megtörtént már ez.
Az emberek a fórumot olvassák, de az itteni híreket nem?
ui: Igen, legyen úgy. Tetszene nekem is. :)
[ Szerkesztve ]

Schweini
tag
Köszi, azt megnézem majd akkor.

gyuromoj
veterán
Nagyon érik a day1 vétel.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

markknight
veterán
Én csak kommentálni járok oda, sorry

Steve1207
addikt
Lesznek itt nagy BF "leárazások" a boltokban is. Days Gone-t figyelem múlt hét óta, a 12 körüli árról szépen meg vissza 18 körüli átlagárra a lemezes mindenhol
.

ProEvoFan
nagyúr
Nem olvastam délután gamepadot, így nem láttam.
Ha dolgozok csak a fórumot olvasom itt a PHn.

Frod
addikt
Nyilván az 500$ nem egy nagyon veszélyes tipp, a legtöbben erre számítunk...
Nagyobb baj, hogy ez ugye nálunk 500€ lesz + a világbajnok áfa.
Ez a mai árfolyammal számolva ~210e...
Nyilván még BÁRMI is lehet, de 180e alatt nem várnám az új gépet - de tényleg ne legyen igazam!
Do you see the white shadow?

törölt tag
Te komolyan megszoroztad az 500€-t 1.27-tel?
Szerinted a többi EU tagállamban 0 az áfa?

Frod
addikt
Meg biza , bár lényegtelen, mert látni az árakból, hogy nálunk valahogy mindig drágább a vége.
Ha nem is ilyen arányban, de drágábbra számítok, mint a környező országokban.
Csak simán az 500€ is 166, minden további nélkül, és kizárt, hogy semmi más ne jöjjön rá (bolt haszna, stb)
Do you see the white shadow?

NyMRooD
őstag
A jó öreg üreshordozó díjat elne felejtsd
PS5 | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

Moby
addikt
A One X is 500$/500 euro volt megjelenéskor. Akkor 320 volt az euro(eladási), itthon 164-ért debütált. A mostani árfolyammal ez 171-re jön ki, de legyen 175. Vagy 180.

sting2
addikt
esetleg nem tudod, hogy kell megosztani a pluszt,
...meg lötyög az egyik kar amióta kivittem a detsztrendet, hova kell vinni szerelni,..
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

Zoleee83
addikt
Hová vitted ki? A kertbe, a konyhába, vagy a szomszédba?
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

oriic
HÁZIGAZDA
Rengetegen csak fórumot olvasnak és a főoldalakat nem (Legyen szó PH-ról, MA-ról, GP-ről). Ezzel nincs gond szerintem, ahány ember annyi szokás. Plusz ez nekem nem fő állás sajnos, így előfordulnak késések sajnos, de ezt próbálom redukálni.
Live-Die-Respawn

gubisadam
aktív tag
mondjuk mint általában ha 499 dollár az itt ugye 499 euro + magyar jó kis áfa szóval nyitó ár 220 ezer, ami BF-kor akciosan 179.000
ennyi lesz sztem
-= Suzuki SX4 S-cross 1.4T 6aut - i5-13500 / MSI PRO B760 / GW 2060S =-=-
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Gigabyte Superb 720 GE-P610A-C2 80 plus minősítésű ATX tápegység
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok