Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee83
addikt
A radir/kupak témát is hanyagoljuk ha lehet.
Elég volt a multkori két nap rá szerintem.@ Deck - Jogos, +1
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mert nem ide tartozik. Ez a PS4 topik, semmi keresnivalója az efféle vitáknak itt. Tudjuk, hogy hova futnak ki. Beszéljétek meg egymás között, vagy "Melyik konzolt válasszam topikban". (Esetleg az off topikban)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bele se kezdjetek a PS vs. XO vitákba ha lehet.

-
-
Domaximus
tag
Mennyire érdemes ilyen kupakokat rakni a gép alá? Azért kérdezem mert szűkös helyen van a gép. Használ valaki ilyet ha igen segit valamit?
-
Nayrobi
őstag
Ne kezdjük már el srácok, újra és újra.
-
.LnB
titán
válasz
LeventeV
üzenetére
Én a KonzolokSzervíze-től eddig mindent megkaptam. Viszont valami fáma futárral küldik. Se email, se sms, semmi.
(a futár cég nem küld, a KSZ természetesen igen) Viszont nem egyszer volt, hogy helyileg nem ott tartózkodtam, ahova a csomagot kértem. És simán meg tudtuk dumálni, hogy eljön ahol vagyok, vagy találkozunk valahol stb..Viszont szerintem szinte az összes nagyobb bolt időben kiküldi ilyenkor a játékokat, talán az 576-tal voltak most valami gondok ha jól emlékszem.
-
LeventeV
őstag
Sziasztok.
Vidéki előrendelő kollégáktól kérdezném, hogy honnan érdemes előrendelni egy játékot, ha már a megjelenés napján szeretnénk játszani vele? Fizikai formátumban kellene, így a Store nem játszik.Előre is köszi.
-
.LnB
titán
válasz
Nayrobi
üzenetére
Arra leszek kíváncsi, hogy mit lép erre a MS majd? Mert most kvázi a Sony ~90millió embert láncolt magához ezzel a generációval. Jó persze nem mind a 90-et, de nagy részüket. És vélhetően a következő generációnál lesz visszafele kompatibilitás. Szerintem beengedik majd az EA Access féle dolgokat is a zárt rendszerükbe. Szóval a Sony is lép majd azokon a területeken amivel most a MS vagizik. Az exkluzív címek vélhetően ezentúl is jönni fognak. A Sony stúdióin nincs nyomás ilyen szempontból, kvázi nyugodtan dolgozhatnak. Az MS (új) stúdióin ott a nyomás, ezzel könnyebben hibázhatnak. Csinálnak majd egy csiribiri 8k (kamu?) konzolt, hogy legalább a legerősebb megint az övék legyen?
Tegnap olvastam, hogy a következő PS valós idejó raytracinget fog futtatni a következő Gran Tourismo játékban. Az baszós lesz.
-
Nayrobi
őstag
Hírek, röviden:
- 91,6 millió eladott ps4 dec 31-ig
- 18 millió eladott ps4 az előző évben, ezzel 2017 után a második legerősebb évet hozták össze
- 5,6 millió eladott ps4 nov 19 és dec 31 között
- 90 millió aktív account havonta
- 9 millió eladott Spider-Man szept 7 és nov 25 között
- 50,7 millió eladott szoftver nov 19 és dec 31 között
- 876 millió eladott szoftver a gép megjelenése óta -
Bitpalace
senior tag
válasz
Bétaville
üzenetére
5.000ft itthon sajnos nem találtam. Külföldről érkezett vámon megfogták, az eladó annyit írt rá hogy "csárdzser" de szépen bontották mert alig látszik. Csak papírt adtak a muveletrol! Meg még is csak ad egy pofat az egésznek a játékok szépen rendezett és a konzolok sincsenek össze vissza

-
Bétaville
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én a Manhunt-al még anno PSP-n játszottam.

-
mike1334
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Olyan már van, nem?
-
gyuromoj
veterán
-
sztpega
tag
Elnézést, hogy felteszem ismét a kérdést, hátha csak elsiklottatok felette:
A Red Dead Redemption II Special Edition DLC-jei elérhetők az összes ugyanazon a gépen primary accounttal rendelkező felhasználó számára is? Vagy csak annak aki beváltotta a kódot? -
ImACeltic
őstag
válasz
oriic
üzenetére
Itt pedig azt pedzegetik, hogy idén 4 nagy exkluzívot kapunk. [link]
Kicsit zsúfolt lenne az év a Days Gone-tól a Sony-hoz képest, de annyira talán nem is hülyeség mert mindjárt itt van a PS5. Talán a Sony nagyon megakarja nyomni ezt az évet, hogy lássák az emberek, nálunk ilyen játékok jönnek a konzolra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Apple iPhone 12 mini / 128GB / Yettel függő / 12Hó Garancia / akku:100%
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ti megbeszélitek az oké, de beszáll a harmadik, negyedik és jön a harmadik vh.