Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BoneDragon #178047 üzenetére
Ember, mit nem értesz ezen? Már többen leírták, de valahogy nem akarod megérteni:
Magyar bankkártyával nem tudsz USA-ban fizetni, tök mindegy, hogy paypalhoz kötöd vagy sem. Csak a feltöltő játszik.
Capice?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
BoneDragon #178047 üzenetére
Igen.
Csak feltöltővel megy.
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #178044 üzenetére
Paypalon keresztül se engedi. Ott is zavarja, hogy nem amcsi kártya van hozzá adva?
-
hyggelig
senior tag
Ha valakit érdekel, akkor az Alzán kapható Detroit magyar feliratos.
Ma vettem át az enyémet, és biztosan van rajta magyar felirat. -
gyuromoj
veterán
válasz
BoneDragon #178041 üzenetére
USA csak amerikai kártyával/PayPal-al megy.
Itthonról csak feltöltő kártya a megoldás. -
BoneDragon
veterán
Ha már eu-ba van regisztrálva a bankkártya akkor us accon nem fogadja el ugyan azt? Invalidot ír, másra nem tudok gondolni mibaja...
-
F-ECT$
titán
válasz
F-ECT$ #178037 üzenetére
PS4 Pro + RDR2 123k.
Majdnem BF szintű: az 125k volt Spiderman-nel.
-
BaLee
addikt
Telekomnál: PlayStation 4 500 GB + Gran Turismo Sport + God of War + Horizon Zero Dawn + Pluscard 87780Ft
Nem tudom mennyire jó ár. 3 játékkal nem olyan rossz.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #178027 üzenetére
Mi történt Carlos-szal?
Nagyon megy mostanában a bann meg a hozzászólás törölgetés PH! fórumon.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
kriszpontaz #177995 üzenetére
Na jó, de Pisti egy cölöb.
(#177997) .LnB: majd ha te is jutub cölöb leszel azt mondhatsz a HZD-ről amit
akarsza nézettséged és a szponzoraid megkívánnak(#177986) saelin a PSNow mintájára megoldható lenne, hogy minden játék kapjon egy óra streamelős trialt és ha megtetszik megveszed és letöltöd.
(#178011) headhunter86 Ja nehézség, én normalon kezdtem, mert nem bíztam magamban, de a végén már bottal vertem agyon a démoni robotmedvegorillákat. Azóta gondolkodom, hogy nekimegyek a Bloodborn-nak is, hátha az is menne.
-
Bogyi007
veterán
Nekem januárban lesz kétéves a gépem s második tulajdonosa vagyok. Úgy másfél hónapja kaptuk szét takarítás és pasztázás végett. Takarítani alig kellett szinte nem is volt por belül a gépben (pedig a padlásszoba elég poros tud lenni) s a gyári paszta sem volt vészes állapotban.
Igaz azért volt hangja a gépnek pl Gow alatt anno, de házimozi mellett nem zavart.Most kapott Thermal Grizzly Kryonaut pasztát és a Shadow of the Tomb Raider az amit tolok vele 4K 30fps módban s nemigazán hallani a gép hangját. Persze meleg a teteje s fúj ki meleg levegőt, de hatékonyan dolgozik a masina. Én nem cserélném le másik Pro modellre az biztos....
-
penge111
addikt
válasz
saelin #177944 üzenetére
Ne is mond, hétvégén csak lopva tudtam játszani a Niohval mikor asszony, anyóssal shopingolni ment. Kb 3*1 órám ment rá a Niohban egy szaros "Bossra" egy mellékküldetésben. Egy óriást kellett megölni egy hídon, maga a boss nem nehéz, csak nagyon kicsit sebzel rajta, tehát kb 4-5 perc tökéletes koncentrációt igényel, mert ha csak egy picit is hibázol akkor instant halál. No, tisztességesen akartam megölni, de három óra után úgy felb...szta az agyam, hogy a hídon a vízbe taszítottam, ez picit amúgy csalás a játékban. De úgy voltam vele, ha engem is vízbe tud taszítani, akkor én miért ne tegyem, köcsög....
Ja és ez nem is egy igazi boss volt, csak egy kis szimpla. Utána jött a főküldetés, ahol kb 2-3 halállal végigmentem a pályán és ki is nyírtam az aktuális rész főgenyáját. Érdekes a balance ebből a szempontból a Niohban.
-
wolf13
őstag
Ha vr os játék fut az csak a szemüvegben látszik ? Vagy tv-n is figyelemmel kísérhető a játék ?
-
headhunter86
senior tag
válasz
Cobra652 #178010 üzenetére
Ja nehézség...
Én voltam olyan hülye, hogy hardon álltam neki. Na egy két böszme döggel meggyűlt a bajom. Szerencsére 57-es szinten a sok mellékmisszióból kioldható faintos fegyókkal/kiegekkel már nem gond. De a játék elején/közepén azért szívtam rendesen. Szóval a hard is csak addig volt hard -
headhunter86
senior tag
Nekem se adja annyira a HZD.
Mióta elkezdtem már kitoltam mellette három exkluzív címet is, mert egybe sok és lefáraszt. Pedig általában egyszerre egy játékkal szoktam nyomni.
Szerintem is érdektelen a történet és nincs ami motiválna benne, hogy haladjak előre.
Olyan 70-80 órám már benne van épp most értek a kieg végére és kb. már csak a főmisszió van hátra, mert mindent kimaxoltam. Szóval nem rossz, mert a játékmenet leköt, de nincs meg az az érzés, mint nemrég a GOW-nál, hogy rögtön kezdeném is újra miután lepörgött a stáblista.Ha viszont végzek vele bajba leszek, mert mióta PS-em van (3 hónap) az összes exkluzív címet kitoltam ami érdekelt és játék nélkül fogok maradni. Nem akartam megvenni teljes áron a RDR2-t, de szerintem nincs más választásom
-
wolf13
őstag
Azlatól sikerült behúznom , szerintem elég jó áron.
Tudom volt 70 is bf alatt, csak lemaradtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox one X konzol 1Tb
- Eladó Új-Bontatlan Steam Deck OLED 512Gb / 1Tb
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest