PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Retro Gyere el a 8. BRSZK-ra!
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Hány CPU mag kell napjaink játékainak?
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] Gyere el a 8. BRSZK-ra!
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [chopin42:] A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- [Re:] [TheLázs:] Miért?
- [Re:] [borg25:] Milgram-kísérlet a mindennapokban
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
S e t h
nagyúr
Azt hittem ilyet csak a fogyatékosok csinálnak.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

FunPro
senior tag
Azért a film grain a motion blur meg a szappanopera effekt három külön dolog.
A film grain két dologra jó: Fokozza a hangulatot és "sutyiban csúnyítja a képet".
Szerintem horrorjátékoknál egész jó effekt, kalandjátékoknál so-so. De aki a minél jobb képminőségre izgul, annak érthető, hogy veri a szemét a film grain.
A motion blur a szükséges rossz. Ha minden kihajtaná a 8k 360 fps-t, akkor nem lenne létjogosultsága. Kivéve az olyan helyeket, ahol tényleg van értelme és kell a blur.
A szappanopera effektnek nem tudom mi haszna van. Mi értelme van felskálázni a 30 fps-t 60-ra? Egyébként azzal vitatkoznék, hogy "hozzászokott" az emberek szembe. Az emberek szimplán észre sem veszik az effektet! Aki észreveszi, az pedig ki is kapcsolja gondolom.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Bogyi007
veterán
Én még a Hidden Agenda játékot javasolnám, ketten tudjátok is játszani, mehet mobilról is irányítani és még magyar szinkron is van hozzá.
Persze a Detroit is javasolt, ha még boxod lenne egyértelműen a két Ori-t mondanám.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - Philips PUS6704/6504 szériás (VA panel) tévékhez beállítási segítségek Tv adásokhoz és Filmekhez: https://logout.hu/tema/philips_lcd_led_tv-k/hsz_22103-22103.html

erahurka
nagyúr
Film grain nélkül nekem sokszor túl tiszta a kép. Egyszerűen zavar. Ráadásul szerintem még javítja is a képminőséget, mert elfedi a hibákat a grain, filmszerűbb lesz az egész. De ízlések és pofoonok.
https://www.instagram.com/mozinaplo/

consono
veterán
Nekem az a bajom, hogy "mozog" a grain. HA egy fix layer lenne, akkor valószínűleg kevésbé zavarna...
"In God we trust. All others must bring data"

FunPro
senior tag
Az valószínűleg undorító lenne!
Úgy tudom elképzelni, mintha foltokban lehaltak volna a pixelek a tv-n.

FunPro
senior tag
Igen, arra tökéletes, hogy elfedje a hibákat.
De valóban, összességében ez is csak egy efekt, ami vagy tetszik vagy nem. Kb. mint a pixelart grafika.
Nekem az all time favorit efektem szerintem az a "fekete-fehér alapból kiemelni egy színt" lesz. Ennek nem tudom mi a hivatalos neve.
Apropó, ha már élesség. Nekem az régi filmeknél hat természetellenesen. Például egy régi fekete-fehér mozi blu-ray-ben. Nem azt mondom, hogy nem tetszik, de az már tényleg olyan fura.

icemad
nagyúr
Gyanítom a Sin City 1-2 filmet láttad már. Na ott remekül működik ez a fajta megoldás.
(#270009) frankdelgado válasza Carlos Padre (#269959) üzenetére

frankdelgado
őstag
Várós a sorozat, bár én Abby párti, vagyok, titkon abban reménykedtem, hogy elkeni Ellie száját... .
Nem jön valami kieg a LOU2-höz, mintha valamit olvastam volna korábban erről....
Az igen! Ne törődj az irígyekkel..... .
[ Szerkesztve ]

RangerFox
Topikgazda
Nincs semmi bejelentve hozzá. Inkább egy next gen patch/multiplayer mode várható.
[ Szerkesztve ]

frankdelgado
őstag
Aha....akkor rosszul emlékeztem..gondolom a multi az lesz ps4-re is...
Más:
Olvastam az összefoglalóban, hogy ha cserélem a hdd-t a ps4-ben és gariztatás van, akkor vissza kell rakni az eredetit. Ebben mi a tapasztalat, mert a pro-ból kiszerelt 1 terrás vinyót én nem hagynám parlagon, jó lenne filmesnek. Mit változtat a dolgon, ha az SSD-vel küldeném vissza javíttatni?

Frod
addikt
Ha valamit megtanultam ebből a topicból, az az, hogy az emberek 90%-a kilövi egyből.
Én sem szoktam hozzányúlni, alkotói döntésnek tartom, nyilván ha a készítő ilyen filtert képzelt el a játékán, akkor én is rajta hagyom.
Do you see the white shadow?

balazs025
senior tag
Ha a gép cseréjére kerül sor (gyakran ez van), akkor nem kapod vissza az ssd-t.
[ Szerkesztve ]
Benne hagyhatod, de nem javítanak itthon konzolokat hanem egyből cserélik. Vagyis ha viszed garanciáztatni, akkor búcsút is inthetsz az SSD-dnek.
<-ƘƘ->

frankdelgado
őstag
Vagy úgy..köszi!

penge111
őstag
Köszi az ismertetőt, csak most értem oda, hogy belépjek a fórumra. Elég jól hangzik
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

Woodslave
nagyúr
Hát ez a control nem is rossz. Volt egy olyan pályarész ami alapján megbocsátottam minden "bűnét" a játéknak brutál jó volt. Úgy gondoltam lenyomom gyorsan a sztorit de aztán még előtte mégis visszamentem megcsinálni pár side missiont. Legalábbis azt hiszem a vége felé lehetek.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Wesder
félisten
Csak nem az Ashtray Maze volt az?
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Tegnap épp jól fekrta az agyam az egyik boss, de 4x-re legyűrtem Kezdem megszokni a játékot, az elején nem tetszett. Csak kevés idő jut rá, általában valami coop móka pörög öcsémmel, tegnap álltunk neki a Borderlands 3-nak. Ami egyébként nekem egyelőre csalódás, ez kb. egy BL 2.5, szinte semmi újítás nincs benne.

ldave
nagyúr
A Slime draws near! Command?

Woodslave
nagyúr
It was awesome
.. És tényleg
mekkora zúzás volt. Mondjuk ez a része a játéknak amúgy is parádés
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Rigormortiis
addikt
Az a rész szerintem 2019 legjobb videojáték 10 perce volt. Azóta fent van az a szám a kedvencek között. Mondjuk én az AW óta bírom a Poets of the Fallt.
Galaxy S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5
(#270023) hombre[EU] válasza Rigormortiis (#270022) üzenetére

hombre[EU]
addikt
ja, a guardian ape-pel karöltve
Life, Uh, Finds A Way

windlord
őstag
Probaltatok a Just Dance legujabb (2021) kiadasat?
Amire nekem kellene:
4.5 eves gyerek tudjon tancolni az anyjaval.
Ilyen szinten nezte barki is?

RangerFox
Topikgazda
Ilyen szempontból mindegyik része alkalmas erre a célra.

F-ECT$
titán
Azt jól látom, hogy kellene egy okostelefon hozzá, amit kézben kell tartani? Mennyire pontos így a mozgáskövetés?
Dive ever, work never.

RangerFox
Topikgazda
Ha van kamera, akkor nem kell hozzá semmi más. Ha nincs, akkor opció a telefon. A mozgáskövetéssel nincs gond, csak a hadonászás közben nagyon könnyen eldobja/kiejti a kezéből a telót az ember (tapasztalat), így nem ajánlom.
[ Szerkesztve ]

windlord
őstag
Az okes, meg is van egy resze, vagyis ma jon a kameraval.
Probaltatok olyat, hogy kisgyerek mozgasat le tudja kovetni?
Xbox kerkekben allitolag ez buko.

RangerFox
Topikgazda
Hát sok múlik azon, hogy a gyerek milyen magas, a kamera milyen pozícióban van, milyen messze állnak a játékosok tőle, háttérből beszűrődő fényektől stb. Ha túl alacsony, akkor nem garantált, hogy felismeri a kamera, vagy ha igen, akkor elképzelhető, hogy játék közben elveszti a jelet. 7 éves unokaöcsémet felismerte, mondjuk ő magas is a korához képest.

windlord
őstag
Megprobaljuk
Öcsém kapott ingyen egy CP2077-et, de nincs benne magyar nyelv. Ehhez is van / lesz vajon language pack mint a Witcher 3-hoz?
[ Szerkesztve ]
Valószínűleg nem lesz, de nem tudhatjuk biztosra. Egyelőre még az sem világos, hogy mikor kerül majd vissza a játék a Store-ba.
<-ƘƘ->

BloodV22
kezdő
Tudnátok esetleg ajánlani PS konzolhoz max 13 ezerért valamilyen vezetékes fejhallgatót?

kona005
senior tag
Hello
Olyan kerdesem lenne hogy Pro-ra szeretnem valtani Slim gepem, a 7016 es 7216 kozott van valami erdemleges kulonbseg? Halkabb a 7216 azt olvastam de amugy valami egyeb ? 7016 megbizhatonak mondhato?
Koszonom a valaszt

Bogyi007
veterán
Ha esetleg egy alap is megteszi, akkor Thrust GXT 310 Radius.
kona005 - nekem 7016b volt, nem volt vele gondom, egyszer kapott Thermal Grizzly Kryonaut pasztát és takarítást és halkabb lett a korábbiaknál. Jó kis gép volt, szerettem.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - Philips PUS6704/6504 szériás (VA panel) tévékhez beállítási segítségek Tv adásokhoz és Filmekhez: https://logout.hu/tema/philips_lcd_led_tv-k/hsz_22103-22103.html

Lackooo84
veterán
7116-ot ajánlom. A 7216 egy igen spórolós ergya alaplapot tartalmaz, elég sűrűn hibásodnak meg, túlfesz. vagy bga hibákkal.
The Truth is out there... PSN ID: Lacek84

kona005
senior tag
Ertem, van 7016 70 korul es nagyon csabitonak tunik azert kerdeztem hogy van e valami kulonosebb baj vele azon kivul hogy gobdolom ideosebb gepek.
Koszi a segutseget mindenkinek.
[ Szerkesztve ]

Bogyi007
veterán
Nem mondanám hogy rommá volt száradva a paszta és hogy kibírhatatlanul hangos lett volna a gépem (7016b) de a pasztázás jót tett az enyémnek, takarítani viszont nem volt mit benne 3 év után. Én a sajátomat 80000 forintért adtam el és adtam hozzá egy Beyond/Heavy Rain lemezt egy Sega Megadrive Collectiont és egy Gran Turismo Sport lemezt is mellé.
A vevő nagyon elégedett a géppel azóta is.
Ha nem akartam volna mihamarabb Nextgen konzolt, akkor talán még is maradt volna.
[ Szerkesztve ]
Ocsemnek használt 7016-ja volt, semmi problema nem volt vele. Bontatlanul halkabb volt mint a 2 evvel fiatalabb 7216b-m... Szerintem siman veheted
Ezt nem tudom honnan veszed, egy rossz 7216b-rol nem hallottam még, se topik szinten, se ismerosi korben

kona005
senior tag
Ertem , koszonom a valaszokat mindenkinek

vargalex
félisten
Erre én is kíváncsi vagyok, mert egyrészt én is gondolkodom a Slim->Pro cserén, másrészt viszont mintha valamelyik videóban azt láttam volna, hogy gyakorlatilag azonos a két alaplap...
Alex

kona005
senior tag
Csak azert kerdeztem mert az elso szerias vagy elobbi szerias prok mar vagy 5 evesek most a hasamra utok, nem tudom pontosan, aki nyomja rendesen es csak az van neko nem a pc mellett mondjuk ott mar egy jo par orat porgott a gep azert... van e tipushiba arra voltam kivancsi...
Vegil 7216 lesz de csak azert mert az 2 eves gep megis nem 5.

Ck.
addikt
Nekem a legelső Pro van a megjelenés óta, semmi baja.

Lackooo84
veterán
Mert nem mozogsz szervizes körökben azért. Ott már sokat láttak széthullani. De majd kretén kollega mesél neked, ha szeretnéd...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there... PSN ID: Lacek84
Szivesen meghallgatnam a tapasztalatait, de szerintem tobben is ebben a topikban

WhiteWalker
nagyúr
Tökmindegy melyik prot veszel , úgy is pasztázni kell előbb utóbb. Max ha 7216- os akkor esetleg később mivel újabb kiadás , de nem uszod meg ezzel sem - szerintem.

kona005
senior tag
Nem is a pasztazas, akarmi tonkremegy kimenet vagy tap akarmi meghal, nem mindegy 5evet vagy 2 evet ment szerintem

kona005
senior tag
Ma megvalok slim gepemtol, arra lennek kivancsi hogy valami alap beallitasok visszaallitasa a gepen? Vagy hogy a biztonsagos?