PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [ricsi99:] Hogyan üzleteljünk a Ph-n...
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Synology DiskStation DS920+ NAS
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
Carlos Padre
veterán
Gyanús, hogy erősen tömörített fájlokban jönnek a frissítések újabban, kímélendő a sávszélt, azért tart sokáig a telepítés. Régebben amint lejött a frissítés indulhatott is a játék.
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

Lacko66
tag
Már mindegy, közben találtam itthon egy ősrégi 250 gigás külső hdd-t, exFAT-ra formáztam és így már rá tudtam rakni a screenshotokat. Van egy beírás a hibanaplóban, hogy ez az usb tárolóeszköz bővített tároláshoz (gondolom ez jelenti a backupokat) nem megfelelő. USB 3.0 vagy újabb és minimum 250GB - maximum 8 TB kell hozzá. Ez a régi hdd pedig tuti hogy csak USB 2.0-ás. Backuphoz másik hdd-t kell kerítenem majd.
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |

marilllyo
veterán
A bővített tárolás szerintem az, hogy ha arról szeretnél játszani.
Mondom nekem egy mezei NTFS-re formázott pendivel semmi gondom nem volt. Mentések és screenshot-ok is szépen mentek rá.
Mind1 a lényeg, hogy megoldódott.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

EmThor
addikt
Sziasztok,
PSN ID létrehozásakor lehet már szóközt használni? Vagy alulvonást kell alkalmazni illetve egybeírom a kívánt nick nevet?
Köszönöm!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!

marilllyo
veterán
Alulvonás.

WhiteWalker
nagyúr
Az alap ne az legyen , hogy majd utólag kelljen a fanoknak brejzolni a játékot.
Ezt az option file megoldást a Ps4 tulajok elég kevés része ismeri... M$ konzol még ez sincs.
Nem tudom, én elég szkeptikus vagyok.
Imádom a PES-t de hogy ezek a licenszre sem lesznek benne... Szánalmas már amit a Konami művel.

30z.Samu
félisten
Pedig ha lenne licence, szerintem elég jó játék lenne.
Sic Parvis Magna

WhiteWalker
nagyúr
Így is k. jó játék (licenszek hiányában) , csak nehéz eladni a buta Fifaval szembe.
Ott a marketing gépezet remekül működik,ezért annyian megveszik mint bármelyik COD-t...
[ Szerkesztve ]

ProEvoFan
nagyúr
Játékmenetben szarrá veri a fifat.Csak azt nem értjük, hogy a Konami miért nem tud rendes liszencet vásárolni.EA birtokol mindent és kizárólagos szerződése lehet?Konami sajnálja rá a pénzt?Fingom nincs.

Gery9112
őstag
A Konaminál már évek óta nem kell keresni a dolgok értelmét
Hajtsák csak a pacsinkot, az megy nekik.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

ForRedGlory
félisten
Itt be is fagyasztotta a PS4 Prot. 5 percig indult ujra.

Jim-X
őstag
Es? Hajtjak is rendesen... Nem kicsi penz van benne
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!

Deck
félisten
Így van. A Pes sokkal de sokkal jobb mint a fifa.
Option fileok használata meg nagyon egyszerű. Sőt így a közösség tudja támogatni és vannak olyan option fileok is mint a legends.
Persze tudom, hogy te tudod ezeket. De nem is kellenek hivatalos licenszek amíg van ez a kiskapu. A játékélmény a lényeg. A fifa meg a hivatalos licenszeivel is egy *ar.
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

callmeakos
veterán
(#149015) Carlos Padre válasza callmeakos (#149014) üzenetére

Carlos Padre
veterán
Erős kezdés, de ha túljutsz a tutorialján talán meg is maradsz
De ha rákapsz készülj fel, hogy már egy játékra sem tudsz majd úgy nézni, mint eddig
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

kelzsoca
félisten
Sziasztok!
Én is visszatértem egy GoW limited edition gépcsomaggal.
https://vertigostore.eu

seniman
addikt
Csak nem fog gondot okozni neki.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77

zzola
félisten
(#149019) callmeakos válasza Carlos Padre (#149015) üzenetére

callmeakos
veterán
God of Warral kezdtem volna, de a gép mellé eléggé soknak találtam hirtelen az árát, várok pár hetet mire leesik valamennyit, addig elleszek ezzel is. Azzal lehet jobban meggyűlt volna a bajom
All→M8

Carlos Padre
veterán
Volt itt akinek úgy feladta a leckét, hogy xboxos lett rögtön
(#149021) Carlos Padre válasza callmeakos (#149019) üzenetére

Carlos Padre
veterán
Hát engem berántott vagy 100 órára

oriic
HÁZIGAZDA
Welcome back! GOW végigjátszás jön ezek szerint?
Live-Die-Respawn
(#149023) callmeakos válasza Carlos Padre (#149021) üzenetére

callmeakos
veterán
Ne aggódj, engem is
Miután gameplayek véget láttam már a sztori vagy felét, úgy voltam vele most vagy soha
All→M8

seniman
addikt
Veled röhögtük ki a tagot a másik topikban?
(#149019) .nox
Nem fogsz unatkozni,picit döcögősen indul az eleje,de hamar leláncol.65 órát tettem sietve az első végigjátszásba.Aztán most az NG+-ban nem tudom mennyi van.
[ Szerkesztve ]

kelzsoca
félisten
Nagyon úgy néz ki.
A gép élőben egyébként sokkal jobban néz ki, mint a képeken, vagy videón.
https://vertigostore.eu

marilllyo
veterán
+kelzsoca
Üdv köztünk!
[ Szerkesztve ]

Zoleee83
addikt
Meg olyan is aki xboxos volt és HZDért' lett PS-es
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

ivcsi86
tag
Én úgy tudom, hogy a licence gondok azért vannak, m a Fifa kizárólagosakat vett annó. Ez azt jelenti, hogy többet kéne ajánlania egy-egy ligának.
Ezért van az, hogy inkább a Copa, Ázsia BL-re fekszik, m Eu-n belül legyűrni a Fifát lehetetlen.
Amugy aki emiatt nem Pes-ezik az nagy butaság, mert kb évente 20 perc meló feltenni egy Patchet és kész minden csapat, bajnokság, mez, logo...
Játékmenetben megunhatatlan, nincs 2 ugyanolyan meccs.Fifát minden évben kiprobálom, de 3-4 után már repetativnak érzem.
Azért, mert nagy fileokon kell módosítani. Ha 10-15 darab párszázmegás állományon kell változtatni, azt észreveszed. Nem számít, hogy 35MB a patch.
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee

Rick3D
senior tag
Sziasztok !
Ráadtam a fejemet ps4 vásárlásra , nosztalgia faktor miatt. Elolvastam az összefoglalót de még mindig maradt bennem kétely a sima vs pro változatot illetően.
Ha felkapod a fejed 4K, HDR, Teraflops, Frame rate, VR, és hasonló
kifejezésekre, van PC-s múltad, és igazán Hardcore Gamer-nek tartod magad,
akkor neked az erősebb PRO modell jöhet csak számításba!
Nos, igen fel de csak FHD-s monitorhoz lenne kötve. Jelenlegi meglátásom szerint főleg remastered játékokkal tolnám első körben pl : Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (Télen megjelenő Spyro) stb...
Azt hogy mi lesz később , nem tudom hogy akarok-e psvrt mert akkor már inkább oculus stb.. Azt tudom viszont hogy minden áron akarok játszani a gyerekkorom kedvenceivel illetve pár játékkal amire évek óta csorog a nyálam ( Until Dawn) Az esetek többségében szeretek időtálló hardvereket venni még ha extra $$ ba is kerül. 4k TV/monitor vásárlását nem a közeljövőben tervezem. Ez az egy dolog amiért bizonytalan vagyok , kell-e a pro erőtöbblete vagy sem.
Köszi a tanácsokat

dunc
nagyúr
Igen kell, a prot vedd full hd nál is.

ProEvoFan
nagyúr
Tök egyszerű.
Van suska-----> pro
Nincs suska-----> slim
Mostanában vannak jó bundle akciók: pro+God of War kb 127K.
Slim 1TB+God of War kb 105K.

Rick3D
senior tag
Tudnál esetleg ajánlani pro modellszámot illetve a sima közül megbízhatóbb darabokat ? Még nem döntöttem de mindenképp fontolóra veszem a prot.
(#149032) ProEvoFan : Köszönöm neked is Suska az van csak be kell osztani
Bár használtan 90 ért a pro nem túl kecsegtető akkor már inkább új , viszont 40-50 körüli simák tetszetősek.
[ Szerkesztve ]

seniman
addikt
CUH7116B,Fatból 1216 A/B,slimből 2116 A=B.
[ Szerkesztve ]

Rick3D
senior tag

oriic
HÁZIGAZDA
Jó szórakozást hozzá, szerintem tetszeni fog.
Live-Die-Respawn

RangerFox
Topikgazda
Már szeptemberben megjelenik a Spyro, nem kell télig várnod!

freeknight
őstag
Ezt a kérdést minden nap felteszi valaki. Ha csak időtállósság miatt kell, akkor felesleges, ha jön a ps5, akkor a pro is ugyanúgy kuka. Olyan nem lesz, hogy slimen akadjanak a játékok, és pro kelljen, amiatt nem kell félni.
Én anno inkább vettem 2 plusz aaa címet a konzol mellé (akkor kb ennyi volt az árkülönbség a két verzió között újonnan).
De ki tudja mit hoz a jövő, ebben a generációban van még 2 év legalább, addig lehet 4k tévéd is, akkor viszont jobb a pro.
Magam részéről megvárom a pro slimet, max arra váltanék.

eisento
addikt
skacok Horizon new game+ ugye a 20 fokuldit kell letudni. Mennyire idegolo vegignyomni? Megkapom minden addig osszegyujtott fegyvert pancelt vagy mindent a nullarol kell kezdeni?
Az este sikerult vegigtolni meg a maradek dlc-s torfeakat, aztan hogy ne csunyalkodjon ott uresen a new game plusz trofea lehet nekifutnek. Ultrahard milyen? Ket saller es kampeca meg abban a ruhaban is ami visszatolti az energiat?
Realme GT Master Edition | PSN ID: HUN_Ejzi

dvd24
senior tag
ha az until dawn érdekel akkor pláne pro-t vegyél, mert a kevés játékok egyike ami látványosan profitál a boost mode-ból

seniman
addikt
Nem nulláról kezded,de sok mindent elvesz,viszont beszerezhetsz jobban fejleszthető fegyvereket is.Az ultra hard az brutális,a Proving-ot kb. tizedszerre tudtam végigcsinálni.Egy Watcher is kihívás,a Thunderjaw-nak neki se mernék menni olyan fokozaton.

Gery9112
őstag
Ezekre a kérdésekre van külön a trófeás topik
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

sting2
addikt
Csak is Pro!
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

törölt tag
Nem reagálhatok erre komolyabban, mert az egyik dióda topikgazda szerint el kéne adnom a gépet, mert ez zavar engem. Pedig szerintem érdekes dolog ez.
Sebaj, valszeg a milyen TV-t vegyek dolog jobban elfér itt.

zzola
félisten
+1.

marilllyo
veterán
Egyáltalán nem nehéz. Én kevesebbszer haltam meg NG+ UH-n mint előtte easy-n. Legyen meg a Frozen Wilds-ből minden 4-mod-os lila fegyvered.
Legyen egy csúzlid 4mod full-lila shock-ra húzva (Végső bossfightra fog kelleni igazán).
Legyen egy íjad 4mod full-lila tűzre húzva
Legyen egy íjad full dmg
Csak a főküldiken kell végigmenni. Kb... 6 óra az egész. Egyszerűen csak tudni kell melyik dögnek mi a trükkje. Ugyanúgy kilőhetőek 2 perc alatt. ThunderJaw ...betöltesz 3 tear íjat, leszeded a Disc Launcher-ét és agyonlövöd vele. Egyáltalán nem nehéz.
Minden megmarad. Egyedül a hackelni nem fogsz tudni. Azokért a cauldron-okat újra végig kéne vinni...de kihagyhatod. Nem lesz rá szükséged.
[ Szerkesztve ]

Jim-X
őstag
Jobb a Prot vagy slimet vegyek?
A játék az nem játék!

WaterWave
veterán
tv téma meg a másik topikgazdának nem tetszik, akkor kezd el sepregetni...
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Synology Nas 718+ 6GB • Denon AVC-X4700H AV Receiver • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

marilllyo
veterán
Szerintem egyikünk sem törölt TV-s hsz-eket. Én csak megjegyeztem, hogy relevánsabb info-t kapni ott mint itt és meg is magyaráztam miért.

Jim-X
őstag
Milyen cuccokrol irsz... En mire vegigvittem 3modosnal durvabb cuccom nem volt es siman zoldek is voltak benne! A ruhamrol ne is beszeljunk Pedig mar elsore nem a bameszkodo fokozaton kezdtem
A játék az nem játék!
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Gigabyte Superb 720 GE-P610A-C2 80 plus minősítésű ATX tápegység
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok