Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#281798) Kendek


Kendek
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Nyereményjáték!

Újabb játékkulcs került felajánlásra opr jóvoltából, és ez alkalommal is játszani lehet érte! :C

MLB The Show 24 Digital Deluxe Edition (PS4, PS5)

A játék egy külön topikban zajlik, ott lehet leadni a feltett kérdésekre a helyes válaszokat. A szabályok és a kérdések az összefoglalóban olvashatóak.

Jó játékot és sok szerencsét mindenkinek! :)
A felajánlást pedig köszönjük opr kollégának! :R

<-ƘƘ->

Hozzászólások

(#79001) TazLeacher válasza Neoteric (#78998) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

De nem engedélyezik a natív egérhasználatot. (De egyébként ha engedélyeznék, akkor se lenne semmi más, mert neked is engedélyeznék.). A PC-hez sem kizárólag MS cuccokat lehet vásárolni, ha Windows-t használsz, de a MS engedélyezi más cégek termékeit, mondjuk Logitech kiegészítőket. Pont mint a Sony. Nem mindent, de ami NEKIK megfelel, azt egedélyezik. Ahogy PC-n is vagy engedélyezik a kontrolleres játékot, vagy nem, ha igen, akkor se mindegy, hogy milyen kontrollered van.

Néhány hülye ember meg abban látott üzletet, hogy elkezdett a TV-hez távirányítót gyártani, hogy az is érvényesülhessen, aki lusta felállni átkapcsolni a TV-t...igen...erről szól a dolog. Van egy hardwer, amihez megjelennek kiegészítők.

De megint kérdezek egy jót: ha a Sony adna ki egér + billentyű párost, akkor az nem lenne család? Tehát az a gond, hogy nem a Sony logo van rajta, vagy az a gond, hogy valaki használja?

[ Szerkesztve ]

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#79002) xenom0rph


xenom0rph
őstag

Aki World of Tankozik, hogy tudta megszokni az irányítást? Egyszerűen nem áll kézre sehogy, semelyik kontroller séma. :F

halahala

(#79003) Neoteric válasza TazLeacher (#79001) üzenetére


Neoteric
addikt

Igen, nem engedélyezik, pont ezért mondtam, hogy szerintem csalásnak minősül az összes ilyen kütyü, ami kijátsza a ps4-et.

Már megírtam mi a bajom. De akkor Neked még egyszer.. Az a bajom, hogy egérrel játszóval szemben esélye nincs egy kontrolleresnek. Ha a Sony adna ki ps4hez olyan egeret és billt ami natívan működik minden játékkal, akkor eladnám egyből a masinát, mert azért nem fogok leülni hetente 3-4 órára kontrollerrel a kezemben, hogy bucira alázzanak fps játékokban.

[ Szerkesztve ]

PSN: ne0teric_sAN

(#79004) cross56 válasza xenom0rph (#79002) üzenetére


cross56
senior tag

Nekem sem, így abba is hagytam a játékot

(#79005) echterion válasza xenom0rph (#79002) üzenetére


echterion
nagyúr

Én sehogy, konkrétan menet közben lőni se tudtam, csak ha megálltam. Egér + bill. után agyhalál volt a gamepd. :B

(#79003) Neoteric: Téged konkrétan mi akadályoz meg abban, hogy vegyél ilyen cuccot?

**********

(#79006) Dinasti válasza xenom0rph (#79002) üzenetére


Dinasti
senior tag

Simán! Én pc-n kb 26k csatát toltam a Wot ba aztán megláttam az x360as változatot ami rögtön levett a lábamról. Azóta Xbox One on is kb 3000 csatám meg ugye most már ps4 en is mióta vettem 1et megint. Nekem az elejétől fogva jobban bejön ez az irányitás mint a pc-s. De mondjuk nekem a konzolos Diablo 3-as irányitás is tetszetősebb.

(#79007) dinostaRR válasza echterion (#79005) üzenetére


dinostaRR
tag

LOL te hogy hogy psezel ha egérfüggő vagy? :-)

[ Szerkesztve ]

PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]

(#79008) Neoteric válasza echterion (#79005) üzenetére


Neoteric
addikt

Nem azért vettem konzolt, hogy asztalnál görnyedve játszak. Nincs kedvem kiadni a konzol árának a felét egy átalakítóért. Nem akarok csalni.

Én is szenvedtem a kontrollerrel fpseknél, mert előtte 15+évig pc-s voltam. Kellett egy gyenge félév mire megszoktam és még közel sem vagyok ott, ahol pc-n voltam, de legalább már élvezem a játékot.

PSN: ne0teric_sAN

(#79009) echterion válasza Neoteric (#79008) üzenetére


echterion
nagyúr

Attól, hogy te nem akarsz egérrel játszani konzolon, még nem tilthatod ezt meg másnak. Jól is nézne ki, ha ezt meg tudnád tenni. Attól, hogy neked nincs kedved és másnak van, attól ez nem válik csalássá, csak a te szemedben. Bocsi, de ez van.

(#79007) dinostaRR: Ezt vajon hogy sikerült kikövetkeztetned abból, amit írtam? :U

[ Szerkesztve ]

**********

(#79010) xenom0rph válasza Dinasti (#79006) üzenetére


xenom0rph
őstag

Én kb 10k csatát mondhatok a hátam mögött, mondhatjuk, hogy én se ma kezdtem, de ez itt most nem áll kézre. Kár, mert Pc-n már nincs lehetőségem tolni. Pedig jó lenne az az E50 ág... :D Te melyik kontroller beállítást használod? A,B,Cééé stb

halahala

(#79011) csizo13


csizo13
tag

Olyan durván részletes képet ad a Playstation 4 összefoglalója, mint egy 8k felbontású megjelenítő, mégis hiánypótló lenne szerintem 3 szavazási lehetőség az rendszeres időközönként ismétlődő sláger témákhoz kapcsolódóan:

1. Egyéb beviteli eszköz használata a gyári termékeken kívül?
a) csalás b) nem csalás c) minden csalás, amikor jobbak nálam

2. Néha zajos a PS4?
a) hangos b) nagyon hangos c) nagyothalló vagyok

3. A ps+ ingyenes játékai színvonalasak?
a) nem b) nem,nem,nem! c) pff..

Aztán lehet kérni, hogy szavazat formájában fejtsék ki a véleményüket a fórum látogatók.

(#79012) dilipok válasza csizo13 (#79011) üzenetére


dilipok
veterán

szerintem meg nem, csak flame lenne belole (foleg ezekkel a kerdesekkel es valaszokkal... :U )

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#79013) gyuribácsi88

Látom jó a téma megint :U

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#79014) crue


crue
őstag

Olyanok ezek a segédeszközök, mint a viagra: van akinek szüksége van rá, hogy teljesíteni tudjon. Részemről nincs az az isten, hogy az egész napos számítógép előtt ülés után otthon az asztal fölé görnyedve egerészve játsszak. Nekem a kényelmes fotelom kell.

(#79015) koncsik válasza csizo13 (#79011) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

1. Minden csalás: jobb hangrendszer, jobb tv. A jobb szemről és gyorsabb reflexekről nem is beszélve. Dögöljön meg a szomszéd tehene. Ha nem zúg annyira a PS4-e, az is csalás, mert jobban tud figyelni.
2. Tessék? Hangosabban lécci. Lsd. 1.
3. Szerintem bazi jók, mert én minden ingyen szarnak örülök, úgyse játszok soha semmivel, csak gyűjtöm. "Annyi van mint a szar, olyan, mint a fos." (Copyright Bődöcs T.)
Holnap, ha jobban leszek, lehet, hogy mást válaszolok... :))

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#79016) james001


james001
veterán

MKX sztori végigtolva. Hát a vége elég csalódás volt,egyben azért is mert azt hittem Shinnok ellen izzadni fogok,de simán levertem (bár lehet csak azért mert pont Cassie-vel begyakoroltam már pár mozgást :D )
Aztán maga az ending egy nesze semmi fogd meg jól stílusú volt... Gondolom majd a 11-ben (vagy ki tudja mi lesz az alcíme) folytatják,mert ennek még sehol nincs vége,sőt a happy ending és a stáblista utáni jelenet között eltelt egy csomó idő... Bár azt nem értem hogy Raiden most attól lett gonosz megint mert a Jinsei-ben megfertőzte Shinnok lelke vagy ez a gonosz Raiden az a gonosz Raiden aki az Armageddon végén - MK9 elején is látható csak valamilyen időutazás segítségével előrement hogy kinyírja Shinnok-ot és elvegye az amulettet vagy mi a fene van :DDD :DDD
Na mindegy jól meg volt csinálva a sztori mód azért,bár kissé rövid volt szerintem,ha jól emlékszem az MK9-nek hosszabb volt valamennyivel.

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#79017) Wlac


Wlac
Ármester

Wow, szép kis vita kerekedett a kontroller-egér-csalás-nem csalás tengelyen. Ha kikeresnénk a leggyakrabban elhangzott mondatokat a fórumban, biztos, hogy ott lenne a harmadik helyen a "Nem a periféria játszik helyetted.", közvetlenül a "Witcher 3 UK változata tartalmaz magyar feliratot." és a "Nektek is hangos a PS4?" után. És ezzel mélyen egyetértek.

Egyébként egy kósza kérdés azokhoz, akik a mellett harcolnak, hogy ez bizony csalás, extra előny satöbbi: ti milyen ligában játszatok? Mert a konzolos multi FPS az délutáni lazításnak jó, de aki komolyabban, versenyszinten satöbbi tolja, az úgyis PC-n fogja maximum feletti beállításokkal egyedileg súlyozott egérrel. Ezeknél a modern FPS-eknél már rég nem az számít, hogy az eléd beugró ellenségre hány ezredmásodperc alatt rántod rá a célkeresztet és lősz neki harmadik szemüreget, hanem az, hogy taktikusabb legyél, és gondold meg, hogy akkor most merre is fogsz bevetődni a tank elől. A Battlefield és a CoD abszolút casual multi, a szó legpozitívabb értelmében. Nem kell sokat agyalni, lassan mész előre, és ha nem vagy teljesen béna, még érhetsz is el valamilyen emberi eredményt. Az esetek 90%-ban úgyis hátulról fog kiszedni egy camper, vagy egy másik játékos, aki úgy halad, mint te. Az ugrálós - maximum reflexes éra véget ért valahol az UT2003 és Quake III környékén (oké, a CS:GO-hoz még kell skill).

Ezért nem is értem, hogy mi a probléma. Nem halál mindegy, hogy mivel játszik a másik? A fentiek mellett úgyis az aim-assist megy, szerencsétlen egeresnek meg azzal is meg kell küzdenie. Igazi előnye az egérnek egyedül a fordulásban van, egy lépcsőházban például valóban eldöntheti a küzdelem kimenetelét, de amúgy nem hiszem el, hogy hirtelen bármilyen bénából 50:0 K/D-s vagányt varázsolni a meccs végére. Ha pedig valóban számít nektek az a pár ezredmásodperc előny, amit ő élvez, akkor váltsatok PC-re, mert az már bőven túllép a konzolos FPS szinten. Persze mindez csak szerintem.

“The wha-"

(#79018) user137


user137
őstag

Sziasztok! Mai nappal üzembe helyeztem egy 4K TV-t (LG UF685V) a korábbi FullHD Samsung helyett és a Witcher III szemre úgy 5-10fps-t vesztett az eredetileg se túl sok erejéből - így már eléggé zavaró.

Az LG "game" módon van, más nem változott. Az LG elvileg automata upscaling-et csinál, szóval ezt nem lehet ki-bekapcsolgatni.

Valami ötlet, h miért van? Vagy csak hallucinálok? Project Cars-t még nem néztem, de ha az is kap egy ütést, az nagyon kellemetlenül érintene... :((

[ Szerkesztve ]

(#79019) Dinasti válasza xenom0rph (#79010) üzenetére


Dinasti
senior tag

Holnap meglesem. Fejből nem tudom,de Ps4 en amit alapból adott én azt használom. Bal ravasz célzás jobb lövés. x lőszercsere meg bal analóg lenyomás tempomat. jobb analóg lenyomás sniper mód. Ja és R1 autócélzás. Ami egyébként konzolon sokkal jobban működik mint pc-n.

(#79020) kevepapa válasza Wlac (#79017) üzenetére


kevepapa
aktív tag

+1 millió.

Asszem Wlac fenti hozzászólásával lezárhatjuk a témát.

(Azt viszont nem felejtem el amikor anno ebben a topicban valaki azt magyarázta nekem fps témában a controllert védve h láttam-e már xy-t battlefieldben helikoptert irányítani...bitch please...ilyenkor mindig olyan öregnek érzem magam)

[ Szerkesztve ]

(#79021) Tegla80


Tegla80
addikt

Keresd a "hibat" jatekunk kovetkezik.....(bf4 hc/cq)

Az az "1" az En voltam( :B ),de nagyon sokba kerult(mint azt a "koponya" is mutatja).........jah es tuti "ufo" volt. :U

[ Szerkesztve ]

Sony® & PlayStation®

(#79022) Adam_Shepard válasza james001 (#79016) üzenetére


Adam_Shepard
addikt

Azóta sem kapott új story befejezést :F

Más:

A Heavy Rainben a kamikaze trophyval más is szenvedett ?

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#79023) james001 válasza Adam_Shepard (#79022) üzenetére


james001
veterán

Miért,mondták hogy lesz egy új befejezése? :F

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#79024) Adam_Shepard válasza james001 (#79023) üzenetére


Adam_Shepard
addikt

Nem de ez mi már? :D + Szeretnék már egy játszható Korrupted Shinnokot :B

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#79025) marilllyo


marilllyo
veterán

Kipróbáltam én is az Uncharted 4 mp béta-t. Nem rossz... Elmegy. De csak a multiért nem adnék 1000 Ft-ot sem. Eléggé le van butítva az sp-hez képest.

Na de a single kampány. Hujujj. Az biztos fincsi lesz. :)

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#79026) Neoteric válasza echterion (#79009) üzenetére


Neoteric
addikt

De csalásnak számít, mert hivatalosan nincs engedélyezve a használata. Majd ha engedélyezve lesz, akkor lesz igaz a te állításod. Bár a véleményem akkor is az lesz, hogy nem fair a kontrolleresekkel szemben, mert egyszerűen jóval könnyebb egérrel célozni, főleg ha még aimassistod is van.

Kérdőíves hozzászóláshoz még egy ötlet:
Milyen szerveren játszanál szívesebben codot/bfet ps4es mezei casual játékosként? Olyanon amin csak átalakítós buherált egérrel játszó játékosok vannak, vagy olyanon amin csak kontrollerrel játszó játékosok?

Téma részemről lezárva.

PSN: ne0teric_sAN

(#79027) james001 válasza Adam_Shepard (#79024) üzenetére


james001
veterán

Arra várhatsz :D Szerintem karakter dlc már nem lesz a játékhoz,max még egy-két skin.

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#79028) gyuribácsi88 válasza Wlac (#79017) üzenetére

"Mert a konzolos multi FPS az délutáni lazításnak jó, de aki komolyabban, versenyszinten satöbbi tolja, az úgyis PC-n fogja"

Official 2015 Call of Duty®: Championship
Official 2014 Call of Duty®: Championship

Többet nem linkelek mert felesleges. :))

Amúgy a többiben igazad van :R (ja nem :U )

Azért jöttem át konzolra évekkel ezelőtt mert elegem volt a pc-s multiból, és itt mindenki egyenlő esélyekkel indul a másik ellen (mármint ami a hardvert és az irányítást illeti).

Aki egérrel meg billentyűzettel akar játszani, annak ott a pc, az miért nem jó neki? Most ilyenkor hol vannak az érvek a pc mellett? "60fps" meg "mászterrész" és minden játék amúgy is olcsóbb stb.stb.?

Ettől függetlenül mindenki úgyis azzal fogja irányítani a katonáját a harctéren amivel akarja ;)

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#79029) bandi0000


bandi0000
nagyúr

Rocket league ban lesz valami bajnoksáv, valakit nem érdekel? Persze aki tud is játszani ndm csak szeret :D

Xbox One: bandymnc

(#79030) Rigormortiis válasza Tegla80 (#79021) üzenetére


Rigormortiis
addikt

Azt meg kell hagyni, hogy jo szerverválasztás volt, alig volt 100 koruli :D Az a 90-1 nagyon gyanús, pláne ezen a pályán (a magas épületek miatt nem lehet jól repkedni, tehát helikopteres kempelés kizart, pláne hogy itt nincs scout heli), tehát vagy okoskodott, vagy ennyire nem voltatok a helyzet magaslatán.

Galaxy S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#79031) tuki2200 válasza user137 (#79018) üzenetére


tuki2200
senior tag

4K TV (ami neve ellenére LG-nél csak UHD amugy is) nem játékra való (egyelőre)..

[ Szerkesztve ]

(#79032) Sirandrish válasza Neoteric (#78998) üzenetére


Sirandrish
legenda

Hát attól a csalás még nem lesz támogatott hogy a csalásvédelem nem tudja szűrni :N

Abban tökéletesen egyetértek hogy az egeresek lealáznák a controllereseket. Viszont úgy hallottam(Árpi mondta) hogy elég komoly lagok vannak ezekkel az eszközökkel.

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#79033) Wlac válasza gyuribácsi88 (#79028) üzenetére


Wlac
Ármester

Persze, ezen a szinten már azért pörögnek a dolgok, de azért még sehol sincs ahhoz, ami itt megy.

Az, hogy miért nem marad PC-n, aki egérrel nyomja, számomra is érthetetlen. A konzol egyik nagy előnye, hogy az összes jóga pózban tudok játszani, mert a kontrollert elég csak kézben tartani. Aki egérre vált, annak a kényelem korlátozódik, így akkor már éppen PC-n is tolhatná.

Az egyenlő esélyek pedig nagyon relatív fogalom. Rendben, az egér hozhat előnyt, de a korábban említett jobb fejhallgató, vagy magasabb felbontású tévé is. Az internetsebességet már nem is említem.

“The wha-"

(#79035) Sirandrish válasza Wlac (#79033) üzenetére


Sirandrish
legenda

Pont hasonlót akartam linkelni én is. Ezeket gyakran szemmel is nehéz lekövetni, nemhogy kontrollerrel :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#79036) donceleger8 válasza user137 (#79018) üzenetére


donceleger8
őstag

Hali. HDMI 1-be van dugva a ps4? Azt hiszem csak ott működik az upscaling.

(#79031) tuki2200

Ezt nem értem. Mi az hogy neve ellenére csak UHD?

Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!

(#79037) echterion válasza Neoteric (#79026) üzenetére


echterion
nagyúr

Ez még mindig csak szerinted csalás, a Sony szerint nem.

**********

(#79038) A`rpi válasza Sirandrish (#79032) üzenetére


A`rpi
addikt

Nekem PS3 hoz van, annak semmi köze a PC-s irányításhoz. Néhány alkalommal ott is feljött a téma mennyire csalás vagy sem, annyit el tudok mondani attól hogy ilyen eszközzel játszottam nem volt garantált az első hely, de még a második sem. Tudom hogy elcsépelt, de még mindig ugyan azt tudom mondani ezek a perifériák nem játszanak helyetted.

Hirtelen kettő érdekes történet jutott eszembe, amikor is én mentem egyik barátom ellen Cod Classic-ba 1V1ben, én a csoda átalakítómmal mentem, ő meg joystickkal, mondanom sem kell meglehetősen kikaptam.

A másik történet még a régi LAN-ozós korszakból.
Volt egy cimboránk akinek egy HP NC6000 gépe volt, és ellenünk trakc point-tal jött. Kb hatan játszottunk, és igencsak vért izzadtunk ellene, mert eléggé jól játszott, első második helyen volt kb mindig...

Pedig egy egereshez képes ő is elvileg durván hátrányban volt, aztán a gyakorlat meg egészen mást mutatott.

Ezért mondom azt, hogy jól játszani perifériától függetlenül lehet
bármin magas szinten.

(#79021) Tegla80 példája is érdekes eset, sőt még az is lehet hogy valami csodaperifériát használ az illető. De azt el ne képzelje senki ha egymaga belép egy 32 szerverre annak egyből ilyen statisztikája lesz 'mer egérrel játszik, tévedés...

Szerintem, ahhoz hogy ilyen statja legyen valakinek első kőrben nagyon jól kell játszania, és még ez mindig semmi BF4 esetében, mert ha nincsenek jó csapattársaid akik fedeznének, keltenének, ha véletlen lelőnek akkor esélyed nincsen. (Mármint az ilyen kimagasló eredményhez, ami a K/D arányt illeti.)

Főleg egy 32 / 64 szerveren golyózáporában. Lesz kb egy olyan startod mint mondjuk Tegla fórumtársnak aki egyedül fel-alá kamikazézik.

(Mondom ezt úgy hogy a meccs körülményeit nem ismerem, továbbá a játéksítusát, taktikáját nem ismerem, és még megsérteni sem szeretném milyen jó, vagy épp rossz játékos, de lesarkítva kb ez a helyzet ha mindig csak megy előre egyszemélyes hadseregként valaki.)

Orichalcos is megemlítette két nemhivatalos termékkel is negatívak a tapasztalatai, csodát én sem várnék egyik eszköztől sem, mindezek mellett az utóbbi még jó drága is. Én a magam részéről veszek majd valami hivatalosat, de egyelőre abban bizakodom a Remotepaly majd támogatni fogja valamilyen formában. De a legtutibb amit el tudok képzelni, az egy fizetős alkalmazás lenne PS4-re. Tudom utópisztikus, stb stb...

Lassan mondjuk le is lehetne zárni a témát, páran ugye céloztak már rá.

Aminek személy szerint én örülök az a hivatalosan is kapható periféria amin ugyan nem Sony plecsni van, de akkor is, ez sokat elárul a gyártó hozzáállásáról. Ha veszek is valamilyen perifériát PS4-re megosztom majd a tapasztalatomat, sőt aki szeretné majd ki is próbálhatja, kerítünk rá majd alkalmat. Szkeptikusok számára akkor világossá válhat, ez nem egy csodafegyver, mármint maga a periféria...

Csalásnak én nem nevezném, de mondok egy jót, tegyen mindenki legjobb belátása szerint ami a periféria kiválasztását illeti. Annyi biztos mára más szelek fújnak, és tetszik nem alapon van számtalan lehetőség, és vannak olyan termékek is amiket maga a gyártó támogat.

[ Szerkesztve ]

(#79039) user137 válasza donceleger8 (#79036) üzenetére


user137
őstag

aha HDMI1, de ha leveszem a PS4-et 720p-re, akkor is szaggat. nagyon érdekes...

az meg, h az UHD meg a 4k között mi lenne a különbség, azt csak a szakértők tudhatják. :DDD

(#79040) marilllyo válasza user137 (#79018) üzenetére


marilllyo
veterán

Itt egy jó teszt a 6800-as szériáról. Itt beállításokat is nézhetsz róla.

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#79041) Petreszku


Petreszku
senior tag

Sziasztok!

A World of Tankot érdemes egyedül játszani, elkezdeni? Szoktam multizni, de magányos farkas vagyok a csatatéren. Néha csapódok 1-1 társasághoz, ha látom, hogy van csapatmunka és tényleg segítenek egymásnak.

[ Szerkesztve ]

(#79042) #45378816


#45378816
törölt tag

Irtam korabban, hogy lesz szoba ma delutan a mortal-ba.
A lenyeg nem ragozom, sry de nem lesz...
Tovabbi szep napot, jo jatekot! ;)

(#79043) tick válasza Petreszku (#79041) üzenetére


tick
aktív tag

Én tök egyedül játszom, annyi hátrányod lehet mint bármi más multi játékban.
Egyenlőre még nem láttam egy szakaszos küldetést sem.

Everything that has a beginning... has an end

(#79044) Madwe válasza user137 (#79039) üzenetére


Madwe
nagyúr

[link] nem egy bonyolult dolog pedig... Uhd tevek amugy sokszor game modeban is szarok játékra, pont az upscaling s az a miatti inputlag miatt.

(#79045) Dinasti válasza Petreszku (#79041) üzenetére


Dinasti
senior tag

Simán. Én kb a 30.000 csatámból 100 at mentem platoonba. Ha hasonló képességű játékosokkal vagy konzolon ugye 5en is lehettek szakaszban jobban összelehet dolgozni,de 1edül is élvezetes az a játék ha tetszik a stílus.

Nem akartam kitenni mivel Xbox One-ra vásároltam eddig minden játékot,de most hogy van PS4em is eljátszottam a gondolattal,hogy jó lenne 1"home "társ akivel digitálisan esetleg vehetnénk játékokat.
Ha valakit érdekel a dolog priviben rámírhat. Minden nagyobb cím felesben történő vásárlásában benne vagyok amik az idén megjelennek. Sport,autós kivételével.

[ Szerkesztve ]

(#79046) Dadpool


Dadpool
aktív tag


A legfiatalabb jatekosunk :)))

https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.

(#79047) ObieWan válasza Dadpool (#79046) üzenetére


ObieWan
csendes tag

:DD Nagyon aranyos. Gratula hozzá :R Aztán nehogy sokáig fennmaradjon ;]

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Atticus_ID

(#79048) zzola válasza Sirandrish (#79032) üzenetére


zzola
félisten

Nekem volt CronusMAX Plus v3. Kis késés valóban volt, de ha azt mondom, hogy pl. BF4-ben a DMR-ből/pisztoly-ból sorozatlövőt csinált, van autospot. a recoilt is lehet állítani...folytathatnám (pl. rapidfire mód), nagyon erős pluszt ad az ember kezébe....és ez nem fair.

[ Szerkesztve ]

(#79049) Petreszku válasza Dinasti (#79045) üzenetére


Petreszku
senior tag

Szia!

Köszönöm a választ neked is és ticknek is. Akkor belevágok a játékba.

(#79050) Djuree


Djuree
félisten

dark souls 3-at honnan érdemes előrendelni? ahonnan leghamarabb kihozzák esetleg?
zavviról mennyi a posta amúgy?

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.